Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

valla ben perşembeden yapacam çünkü hem akşam yemeğine geliyorlar hem bide sabaha karşı gideceklermiş ee bişeyler koyacaz hatta 2 çeşit tatlı yapacam onu buldum kolay bi tanesini yarın yapacam diğerini cuma yemeklerimden de cuma akşamından yapacam ayy çalışmasam var yaaa neler yaparım dün akşam eşim bana baya güzel değişik bol çeşitli yemek yap diyo bana yaaa bak kız neler yaptı bide 18 yaşında sarmalar sarmış iyide dedim aramızda dağlar kadar fark var dedim neymiş diyo ne olacak ben çalışıyorum o ev hanımı dedim sustuuu

off offff o bebek derdi hepimizde var hepimizdeeeee(( içime sokacam sanki bebişleriiii
kıl derdine sonnnnnnnnn haberi çıkacak bi günnn bizd einşallah

bazen diyorumki bir makina icat etseler içine girsek boynumuzdan aşağıda ne kadar kıl tüy varsa hepsi yok olsa bitse tek seferdevalla 10 milyarda olsa kredi çeker yaptırırım

çiğdem demekki genetik oradaki kıllar ilginçmiş valla :)) bencede aldır canım oradakini :))

çiğdem ve laracım ben bu böreği sıcakken daha yeni yapılmışken çok seviyorum.pazar günü yaptım pazartesi işe getirdim yemek için sonuçta eski lezzeti kalmayabiliyo.börek dediğin yeni yapıldığında yenilecek gibi geliyo.bu üçgen böreği ben hiç buzluğa koymadım ama başka böreklerden koydum ilk yapıldığı gibi lezzeti bulmadım ama idare ederdi sonuçta..

yani diyeceğim o ki bu böreği yapmanız sadece ve sadece 10 dk.nızı alır :)) içini önceden hazırlayın isterseniz taze yufkanızı alın(yufkalar büyük olsun yoksa az parça çıkar) hemencik yapılıveriyo hiç uğraştıran bişey değil sonuçta misafiriniz gelmeden de hazırlayıp o gün içinde fırına da verebilirsiniz karar sizin :))

yeter kolay gelsin

bazen diyorumki bir makina icat etseler içine girsek boynumuzdan aşağıda ne kadar kıl tüy varsa hepsi yok olsa bitse tek seferdevalla 10 milyarda olsa kredi çeker yaptırırım

biz bu kılları aldıra aldıra 10 milyarı geçmiştir laram haklısın bi seferde aldıracan peşin peşin var ömür boyu rahatlaaaa iyi fikir ama keşke olsa

çok ilginç demi ablacım özellikle sırt bölgemdekine başlayayım ilk önceeee:))
hımmm demek uğraştırmıyor bi yandan aklıma banyolu börek geldi ondan yaparsam buzluğa koymak zorunluluğu olduğu için onu yapayım diyorum ama:26::26::26::26::26:

ee susarlar tabi ne diyebilirlerki akıl verirler ama yardım edeceklersede el ucu ile yardım ederler kadın uğraşsın dursun.
dün akşam eşim yatakta uzanmış lohusalı kadın gibi tv izliyo ben ise akşam eve geç gitmişim yemek yemişiz herkes kenara çekilmiş durumda.sevo içeri toplasın mutfaktaki sığmayan bulaşıkları yıkasın toplasın süpürsün,çamaşırları katlasın dedim eşime benimde mesaim bitsede bende otursam bana diyo eee yapma otur sanki ben bilmiyom oturmayı ee ne olcak ozaman kim yapacak ses yok..

yaa ben hep şunu derim araba yıkama yeri varya araba ile girersin bi güzelce yıkar. onun gibi bir yere girsek saçımızı ve kaşımızı kapatsak sadece çıktığımızda tüm kıllar gitse temizlensek bir çırpıda hayall işteee

bu arada dün ben cilt bakımı için görüşmeye gittim 1,5 saatlik seansları baya ilgilenip temizliyolarmış yine duramadım kandırıldım işteee güzellik uğruna feda ettiğim paralarla bir ev alırdım dermişim bide güzel olsam gam yeicem bunların sonucunda

sevom aklıma ne geldi hatta şakalaşıyoruz biel bütün kızlar çırılçıplak olsa arkasına dönse kocam benim o sırt bölgemdeki kıldan tanır haaaa

banyolu börekmi ilk defa duydum ne ilginçmiş :))

sevom hayali bile güzel bırak doya doya yaşayalım hayalinii
ee nasıl geçti sahi sevom cilt bakımında

banyolu börekmi ilk defa duydum ne ilginçmiş :))

evet banyolu börek bıcı bıcı yapıyoruz 1 yufkayı yağlıyorsun 2 kat yapıyorsun yarım ay oluyor onun üzerinede yağ süüryoruzz sıvı yağ yufkayı 4 e kesiyoruzüçgen şeklinde oluyor peynirleri koyuyoruz kalın sigara böreği gibi sarıyorsun baya kalın olacak 2 parmak kadar buzluğa koyup 1 gün bekletiyorsun ertesi günü buzluktan çıkarıp bi kabın içinde su olacak börekleri tek tek suya batırıp çıkarıyoruz fırın tepsisine diziyoruz üzerine yumurta sarısı ve susam öyle bi şişyor kabarıyor ki çok lezzetli oluyr tavsiye ederim

anammmm bende çalışmıyoken ne becerilerim vardı ama şimdi hangisini yapabiliyoruzzamanmı varda
bizim arkadaşımız var var ailece görüşüyoruz onlar eskiden her geldiğinde mutlaka kek kurabiye bişiler yapardımdaha doğrusu evde eksik olmazdı hep yapardım özellikle ıslak kek, tesadüfen habersiz gelselerde ıslak kek olurdu. şimdi diyoki eskiden ne güzel ıslak kek yapardın sık sık şimdi neden yapmıyon:26:bende dedim senin karın yapsın biz yiyelim ben çalışıyom

bu arada şu yazıyı bime gidip geldim tamamlayıp gönderiyom

sevom hayali bile güzel bırak doya doya yaşayalım hayalinii
ee nasıl geçti sahi sevom cilt bakımında

dün yaptırmadım canım gittim görüştüm imzaladım 4 kasımda gidicem bayramdan önce :)) bildiğim kafarıyla ilk önce cildi temizliyolar sonra buhar veriyolar sonra uzman tek tek cildindeki gözenekleri temizliyo siyah nokları falan sıkıyo sonra masaj yapıyo, sonra maskeler yapıyo sıkılaşması içinde bişeyler yapıyo sonra da nemlendirici sürüyolar sanırım belki ilk başlarda cildim sivilcenebilir bilmiyorum sonuçta alt tabakayı uyarıyo ve var olan sorunlar yüzeye çıkıyo

yaa işte bide anlayışlıyız derler lafınıda esirgemezler:)) ne aldın biptennnn:)

sevom keşk ebayramdan önce yaptıraydın badem sivilceler çıkabilirmiş inşallah sonucunu alırsın sevom bizim bi arkadaşta bana kaynar suyun içine üzüm sirkesi koy yüzünü buhara tut sıcak noktalar fışkırır suyuylada yüzünü yıka demişti yapmıştım baya faydasını gördüm off ya şu üşengeçlik olmasaaa inan ki herşeye üşeniyor oldum

hımm ilk defa duydum eğer güzelse bunuda yapabilirsin canım dediğin gibi hazırlayıp buzluğa atıyomuşsun çünkü..

ben böreklerden aslında en çok ıspanaklı börekleri severim ıspanaklı gül böreğine bayılırım

sigara böreği gibi uzun sarılıpta yapılan böreğide patatesli severim

ayy acıkıyorumm

yaa sormaa laracım bende önceden çok yapardım şimdi ıhıhh gerçi bu hafta sonu kısır yaptım börek yaptım kardeşimde etimek tatlısı yaptı

aman boşverin yapmayalım çok sonra kilo olarak dönüyo bize

bayramdan önce yaptırıyom işte :)) ya bir kredi kartı gelecek bana böle güzellik merkezlerine kuaförlere kendisi direk 3 taksit yapıyo onu bekliyorum canım daha erken gelirse daha erken yaptırırım.
işte bende kendim üşenip uğraşamadığım için gidiyorum.buhar gözenekleri açıyo siyah noktalar sıkınca hemen çıkıyo ama asıl iş o gözenekleri açıp temizledikten sonra sıkılaştırmayı sağlamak yoksa devamlı içleri dolar her temizlemede dahda da dolar hatta :))

senin hayalin daha enterasanmış e oda olur yani hem daha ucuza maalolur sonuçta yıkamacıyağlamacısevo bacım börek için demek öylemi diyosun:26:anacaım 30 kişilik yapacaz biz 2-3 kilo yufkadan, önceki gün bu işlerin hallolması lazımki ertesi günde temizlik hazırlık anca yetişir 1 ve 3 yaşında 2 çocukta cabası yani
sevom aklıma ne geldi hatta şakalaşıyoruz biel bütün kızlar çırılçıplak olsa arkasına dönse kocam benim o sırt bölgemdeki kıldan tanır haaaa
ilahi çiğdem
delisin sen yaa kıçından tanımaz mı seni beni de eşim belimdeki ben gibi lekeden tanır
benim öyle belirgin lekem yok gittim güme desenizeee

ohhhhhhh iyisin masajlar filanyaptır bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

haydi herkesin yemek zamanı geldi bende bişiler atıştırıyım acıktımafiyet olsun kızlar sizedee yemekten sonra görüşürüz

hımm 30 kişilk börek için ozaman önceden yapmaktan başka çareniz yok laracım hiç bişeycik olmaz yapın ozaman :))
demek güme gittin :)) yok gitmezsin merak etme eşler bilmezmi hanımının vucudunu her zaman gördükleri şey nede olsa eşim benim yan yağlarımdan bile tanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…