- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
haydi herkesin yemek zamanı geldi bende bişiler atıştırıyım acıktımafiyet olsun kızlar sizedee yemekten sonra görüşürüz
hımm 30 kişilk börek için ozaman önceden yapmaktan başka çareniz yok laracım hiç bişeycik olmaz yapın ozaman :))
demek güme gittin :)) yok gitmezsin merak etme eşler bilmezmi hanımının vucudunuher zaman gördükleri şey nede olsa eşim benim yan yağlarımdan bile tanır
gitmem canım tabeeşaka yapıyorum yok bide tanımasınnn hergün................ karısını
ya evet sadece börekle kalmayacak bide başka birsürü şey yapılacak ben sadece böreğe yardım ederim zamanımız anca ona yeter yani:26: işten çıkıp gidecem çünkü
bayramdan önce yaptırıyom işte :)) ya bir kredi kartı gelecek bana böle güzellik merkezlerine kuaförlere kendisi direk 3 taksit yapıyo onu bekliyorum canım daha erken gelirse daha erken yaptırırım.
işte bende kendim üşenip uğraşamadığım için gidiyorum.buhar gözenekleri açıyo siyah noktalar sıkınca hemen çıkıyo ama asıl iş o gözenekleri açıp temizledikten sonra sıkılaştırmayı sağlamak yoksa devamlı içleri dolar her temizlemede dahda da dolar hatta :))
hımm 30 kişilk börek için ozaman önceden yapmaktan başka çareniz yok laracım hiç bişeycik olmaz yapın ozaman :))
demek güme gittin :)) yok gitmezsin merak etme eşler bilmezmi hanımının vucudunuher zaman gördükleri şey nede olsa eşim benim yan yağlarımdan bile tanır
aslında dikkatli olmamız lazım kaş yapayım derken göz çıkarabilirz iyi sonuç almak için dikkatli olmak lazım
sevom yazılarına noldu böyle küçücük masmavii zor okudum valla
profil ayarlarımla oynuyorumda o yüzden :))
hee tamam ama şimdi çok iyi olduuu uzaktan okuyorummmsevom benimm adet yaklaşıyor göğüslerim hafif ağrımaya başladı bide çok duygusal oldum şimdi oturup hüngü rhüngür ağlamak istiyorumm
bende adetliydim bugün bitiyo inşallahh bilirimm o duygusallığı boşuna avatarım ve yazılarım değişmedi :26: kadınsal hormonlarımız zirveye çıkıyo bu durumlarda canım
demek sevo bayram tatilinde rahatsın adetin bitiyor ya
benim tam bayramda hatta 1. günü başlayacak............... edemicez çok sinir yaa tatilde nasıl zaman geçecek bacım
çiğdem sende bitirirsin o zamanaa
yaa sevom dokunsan ağlayacam neden dersen nedenini de bilmiyorum ama ağlamak istiyorum o derece bide hava kapalı burdaa içimde karardı herşey biranda boş ve anlamsız geldii gençliğimi yaşayamadığıma yanıyorum en çoktaaaa
ben duygusal olmamçok sinirli olurum gözlerimden ateş çıkar sinirlenince 3. günde ne sinir, ne stres, ne iştah hepsi gider
çiğdemim sen bitane çikolata alda ye canımyada enerji içeceği iç gerçi ben hiç içmedim nasıl bişi bilmiyorumda ahhhh hangiimiz gençliğimizi yaşadık ki o konulara hiç girme bacım
yok be ablacım sabhtan beri çikolata gofret yiyorum banamısın demiyor ah ahh o gençliğe girdimde deştim bileeeeee
demek sevo bayram tatilinde rahatsın adetin bitiyor ya
benim tam bayramda hatta 1. günü başlayacak............... edemicez çok sinir yaa tatilde nasıl zaman geçecek bacım
çiğdem sende bitirirsin o zamanaa
yaa sevom dokunsan ağlayacam neden dersen nedenini de bilmiyorum ama ağlamak istiyorum o derece bide hava kapalı burdaa içimde karardı herşey biranda boş ve anlamsız geldii gençliğimi yaşayamadığıma yanıyorum en çoktaaaa
evet canım rahatım bayramda gerçi yumurtlama zamanım oluyo bayram zamanları ozamanda biz köylerde oluyosyani benim içinde kötü
konu açıyon demi özellikle yapıyon seni gidi seniiiivalla o konulara girersen hepiniz benim altımda ezilirsinizz 18ine bile girmeden narin bir çiçekkken evlenmiş ben gençlik denen şeyi bilmiyom bile lann ahanda şimdi 30 yaşındayım
evet canım rahatım bayramda gerçi yumurtlama zamanım oluyo bayram zamanları ozamanda biz köylerde oluyosyani benim içinde kötü
daha fazla neden gerekmezki ağlamamız için yeterince zaten var..
laranın dediği gibi hangimiz yaşadıkki gençliğimizi..geöen gün kardeşim diyoki şimdi benim yaşımda olsaydın ne yapar olurdun maddi sıkıntı içinde cebelleştiğimiz zamandı ailecek ozamanlar okulum bitip çalışma hatayına atılşmak zorunda kalmıştım ne dershane ne başka bişeye gittim. heee birde dedim eniştenle tanıştık ozamanalr şimdi olsa kabul etmezdim dedim eşimi sinirlendirmek için
belki geç yumurtlarsın çok geçmiş olmuyor olsun siz genede bol bol çalışınköyde daha keyifli olur oksijenli havası kuytu köşeler, ağaç altları, samanlıklarrrrr dermişimmm
gızzz güloooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?