Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gitmem canım tabee şaka yapıyorum yok bide tanımasınnn hergün................ karısını

ya evet sadece börekle kalmayacak bide başka birsürü şey yapılacak ben sadece böreğe yardım ederim zamanımız anca ona yeter yani:26: işten çıkıp gidecem çünkü

hehehe noktalı olan şeyi ben diyecektimde demiyeyim dedimm meğer aynı şeyi düşünmöüşüzzz

Aslında dikkatli olmamız lazım kaş yapayım derken göz çıkarabilirz iyi sonuç almak için dikkatli olmak lazım

sevom yazılarına noldu böyle küçücük masmavii zor okudum valla

hee tamam ama şimdi çok iyi olduuu uzaktan okuyorummmsevom benimm adet yaklaşıyor göğüslerim hafif ağrımaya başladı bide çok duygusal oldum şimdi oturup hüngü rhüngür ağlamak istiyorumm

bende adetliydim bugün bitiyo inşallahh bilirimm o duygusallığı boşuna avatarım ve yazılarım değişmedi :26: kadınsal hormonlarımız zirveye çıkıyo bu durumlarda canım

demek sevo bayram tatilinde rahatsın adetin bitiyor ya
benim tam bayramda hatta 1. günü başlayacak ............... edemicez çok sinir yaa tatilde nasıl zaman geçecek bacım
çiğdem sende bitirirsin o zamanaa

bende adetliydim bugün bitiyo inşallahh bilirimm o duygusallığı boşuna avatarım ve yazılarım değişmedi :26: kadınsal hormonlarımız zirveye çıkıyo bu durumlarda canım

yaa sevom dokunsan ağlayacam neden dersen nedenini de bilmiyorum ama ağlamak istiyorum o derece bide hava kapalı burdaa içimde karardı herşey biranda boş ve anlamsız geldii gençliğimi yaşayamadığıma yanıyorum en çoktaaaa

ben duygusal olmamçok sinirli olurum gözlerimden ateş çıkar sinirlenince 3. günde ne sinir, ne stres, ne iştah hepsi gider

benim tam bayramda hatta 1. günü başlayacak ............... edemicez çok sinir yaa tatilde nasıl zaman geçecek bacım

yok ablacım bitiremicem diyecem ama hesaplamama göre 1 kasımda olacam ama şaşırırsa felek 5inde falan olurum diyorum

çiğdemim sen bitane çikolata alda ye canımyada enerji içeceği iç gerçi ben hiç içmedim nasıl bişi bilmiyorumda ahhhh hangiimiz gençliğimizi yaşadık ki o konulara hiç girme bacım

ben duygusal olmamçok sinirli olurum gözlerimden ateş çıkar sinirlenince 3. günde ne sinir, ne stres, ne iştah hepsi gider

ayy sinirli mi ayy hiç çekilmiyor vallahi ilk zamanlar bende çok sinirli olurdum gözlerim çakmak çakmat ateş gibi yanar ve etrafımdaki insanlardan nefret ederdim şimdi nolduysa çok duygusal oldum hemen herşeye ağlar oldum

çiğdemim sen bitane çikolata alda ye canımyada enerji içeceği iç gerçi ben hiç içmedim nasıl bişi bilmiyorumda ahhhh hangiimiz gençliğimizi yaşadık ki o konulara hiç girme bacım

yok be ablacım sabhtan beri çikolata gofret yiyorum banamısın demiyor ah ahh o gençliğe girdimde deştim bileeeeee

yok be ablacım sabhtan beri çikolata gofret yiyorum banamısın demiyor ah ahh o gençliğe girdimde deştim bileeeeee

konu açıyon demi özellikle yapıyon seni gidi seniiiivalla o konulara girersen hepiniz benim altımda ezilirsinizz18ine bile girmeden narin bir çiçekkken evlenmiş ben gençlik denen şeyi bilmiyom bile lannahanda şimdi 30 yaşındayım

evet canım rahatım bayramda gerçi yumurtlama zamanım oluyo bayram zamanları ozamanda biz köylerde oluyos yani benim içinde kötü

daha fazla neden gerekmezki ağlamamız için yeterince zaten var..

laranın dediği gibi hangimiz yaşadıkki gençliğimizi..geöen gün kardeşim diyoki şimdi benim yaşımda olsaydın ne yapar olurdun maddi sıkıntı içinde cebelleştiğimiz zamandı ailecek ozamanlar okulum bitip çalışma hatayına atılşmak zorunda kalmıştım ne dershane ne başka bişeye gittim. heee birde dedim eniştenle tanıştık ozamanalr şimdi olsa kabul etmezdim dedim eşimi sinirlendirmek için

evet canım rahatım bayramda gerçi yumurtlama zamanım oluyo bayram zamanları ozamanda biz köylerde oluyos yani benim içinde kötü

belki geç yumurtlarsın çok geçmiş olmuyor olsun siz genede bol bol çalışınköyde daha keyifli olur oksijenli havasıkuytu köşeler, ağaç altları, samanlıklarrrrr dermişimmm
gızzz güloooooo

haklısın ablacım hiç birimiz yaşayamıyoruz valla sende çok erken evlenmişsin bende çok erken nişanlandım ahh ahh babacığımı dinleseydim şimdi şuanda farklı yerde olurum diyorum hep kendi kendimeeee

diyecektim çifte bayram diyeee ammmaaaa köydeymişsinizzz

sende sevom eşini iyi kızdırıyon ben şimdiki gençleri çok şanslı görüyorum dilleri 1 pabuç uzuyor hemen haklarını savunuryor ne çalışması ne oturup evlenmesi diyorlar gezip toazam diyo hele kardeşim bana dil uzatıyor abla noldu da erken evlendin diyo

belki geç yumurtlarsın çok geçmiş olmuyor olsun siz genede bol bol çalışınköyde daha keyifli olur oksijenli havasıkuytu köşeler, ağaç altları, samanlıklarrrrr dermişimmm
gızzz güloooooo

gız gülooo haaaabeni çok güldürdün laram allahta seni güldürsün emiii
gızzz sevommm gel bakam şu ağaç altınaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…