Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin nurcanım gel buraya özledim seni bi sarılayımmmm

sarıl bacım sarıll

nasılsınız kızlar ..bugün takı kursum vardı içimden hiç gitmek gelmiyordu ama sonra evde kalıpta haberleri izleyip moralimi bozacağıma kalkıp gideyim dedim kızkardeşimle beraber gittik iyi oldu kafam dağılmış oldu

iyi olmuş canım gittiğin allahım hepimizin yardımcısı olsun

hala bir haber yok kızlar bugün teyze kızımı aradım(oda bekliyo orda)bir haber yokmuş ama bu akrabamızın misafir olarak gittiği ev sahibinin bir kızı birde oğlu var göçük altında ...gece 2de oğlu aramış (oğlu 16 ,kızı18 yaşında ) biz yaşıyoruz demiş bilgisayar odasındayız diye tarif etmiş babasına ama ben inanmıyorum kaç gün uykusuz kaldılar ayakta uykuya dalmışsa o anda rüya veya halisinasyon görmüş olabilir inşallah doğrudurda sağsalim çıkarlar ama ben hiç ordan sağ çıkacaklarına inanmıyorum artık

allahım nurcanım mucizesi çoktur gerçekten doğrudur nurcanımmmm inşallah güzel haberlerle dönersin canımmm

belki geç yumurtlarsın çok geçmiş olmuyor olsun siz genede bol bol çalışınköyde daha keyifli olur oksijenli havasıkuytu köşeler, ağaç altları, samanlıklarrrrr dermişimmm
gızzz güloooooo

bu ay incir tükeityorum sabah akşam belki erken çatlar diye eşim kendi memlektine ben kendi memleketime gidebilirim canım yani plan olmaz :))

çiğdem lara beni yoldan çıkarmayın güloo ağaçç falannn

nurcik bacım hoşgeldin iyi yapmışsın gitmekle.. inşallah bir mucize olur..orada bekleyenlerde dediğin gibi rüyayı gerçeği bile karıştırabilirler artık o umutla bekleyiş herşeyin önüne geçer

bu ay incir tükeityorum sabah akşam belki erken çatlar diye eşim kendi memlektine ben kendi memleketime gidebilirim canım yani plan olmaz :))

tüket sevom tükett bal karışımıda yapın fındıklı aganigi demek ayrı memleketlerde olacaksınız bi orta yerinde bulun yol kenarında da olur sevommm güloooooo

tüket sevom tükett bal karışımıda yapın fındıklı aganigi demek ayrı memleketlerde olacaksınız bi orta yerinde bulun yol kenarında da olur sevommm güloooooo

inciri bala yatırıp bekletip tüketiyorum canım eşimde keçiboynuzu kürü içiyo 15 gündür..2 aydır fındık badem yemekten ağaç çıkacak içimzde ara verdik onlara sizler tüketin dopinge sizlerin ihtiyacı var bana fazla geliyo sonra

hoşbulduk bacım nasılsın ..inşallah canım inşallah

s.a nurcanım ne edion ben sana ulaşamadım ne ediyon ne var ne yok

s.a nurcanım ne edion ben sana ulaşamadım ne ediyon ne var ne yok
bildiğin gibi canım haber yok bekliyoruz

allaha şükür bacım mutsuzum huzursuzum sıkıntılıyım gerginim ama yinede emhamdülillahhh canlıyım..
sen nasılsın bacım

bugünümüze şükür ...belli oluyor avatarından zaten sıkıntılı olduğun son günlerde kötü haberler alıyoruz onunda etkisi var

bugünümüze şükür ...belli oluyor avatarından zaten sıkıntılı olduğun son günlerde kötü haberler alıyoruz onunda etkisi var

canım sıkma canını lütfen ii düşün ii olsun ben ççok fenayım tansiyonum düştü halsizlikler ve bılantılarım çok kötü allah sizede bu duyguyu yaşşattrsın ümidini kesme

canım sıkma canını lütfen ii düşün ii olsun ben ççok fenayım tansiyonum düştü halsizlikler ve bılantılarım çok kötü allah sizede bu duyguyu yaşşattrsın ümidini kesme

yorgunum kızlar çıkıyorum iyi bakın kendinize hiç bir şeyi dert ve sıkıntı yapmaya değmiyor inanın, bu son günlerde yaşananlardan sonra aslında ne kadar lüzumsuz gereksiz şeylere canımızı sıkıyormuşuz hiç değmiyor her anımızın değerini bilelim ama bunu uygulamıyoruz hiç birimiz değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…