Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım sıkma canını lütfen ii düşün ii olsun ben ççok fenayım tansiyonum düştü halsizlikler ve bılantılarım çok kötü allah sizede bu duyguyu yaşşattrsın ümidini kesme

geçmiş olsun canım ilk 3 ay bulantıların olması normaldir burdaki hamile arkadaşlarımızın çoğu yaşadı bunları 3 aydan sonra rahatlıycaksın inşallah

tamam canım git dinlen güzelce görüşürüz

tüketiyoruz bizdeeee ama ben bazen kaçıyom be sevomm

ayy bana lara mesaj atmış 3,30 da şimdi gördüm net gitmiş giremezsem merak etmeyin diye :26:

tamam nurcanım dikaktt et kendine haklısınnn

ne haber fıstıklarrrrr
topik kıpkırmızı olmuşşşşş

slm kızlaar

geçmiş olsun dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim allah razı olsun bunuda yaşamma gerekiyomuş dedim artık daha soğukkanlı olmaya çalışıyorumanladımki ağlayıp zprlamakla bebğime hiçbir faydam dokunmıcak...çok şükür daha iyi meleğim isilik döktü bugün sabah doktora koştum acaba iğnelerdenmi keselimmi diye neyseki değilmiş ateştenmiş önce ateş sonra döküntü ve sonra iyileşme görülür dedi allaha emanet ettim yavrumu doğduğu gündne beri hep sağlık problemi yaşıyo ama hamd olsun şükürrler olsunki basit ve geçici rahatsızlıklar allah beterini göstermesin ve bebeği hasta olan tüm ailelere güç versin ve acil şifalar versin allah çok zormuş çook

lütfen hamile kalayımda ne olursa olsun demeyin ben büyük eşeklik etmişim hem hamileliğim oldukça sorunlu geçti hem anneliğimin ilk günleri oldukça sıkıntılı neyseki daha iyiyiz

artık emzirmede rahatça kavrayıp tutabiliyorum e en çok yıkamaktan korkardım bugün eşimle 3.kez bıcı bıcımızıda yaptık tıkanma sorunumuzda şükür en aza indi allahım bundan sonra güldürsün yüzümüzü hepimizin

hmm başka ne dicektim sevo sana ne oldu sıkıntılı gibisin arayamıyıorum yoğunluktan inan tuvalete girip donumu çekmeden çıkıyorum

yeter kız kardeşini merak ediyorum ne oldu tedavi sonucuı

nurcan allah hayırlı bir mucize versin akrabalarınıza ve tüm enkaz altınbdakilere

herkesi çok öpüyorum allaha emanet olun

slm tubişim çok şükür iyisiniz işte tubişim soğukkanlı ve cesaretli olacaksın ben inanıyorum çok güzel günler sizi bekliyor allahım yardımcınn olsun tubişim canım benimmm

tuğba emhamdülillah daha iyiymişsiniz hem sen hemde kızın şükürler olsun.

ben seni bi kaç kez aradım canım ama meşguldun sanırım normaldir fırsat bulamaman bacım görüşemezsekte buradan haberlerimizi alırıyoruz her birimizin.

benim aslında birşeyim yok sadece içimdeki buhranlar ayağa kalktı okadar :)) merak etme yani :))

günaydın canlarım kuzularım nasılsınız hepinizi çok özledimmmm

günaydın canım allaha şükür sen nasılsın bakalım

Günaydın cicoşlarım ne var ne yok geçmişe bakmadım

günaydın cıtır anne nasıl gidiyor bakalım bu arada oğluşun 2 ye girmesine az kalmış varmı bir planın falan

günaydın canlarım ballarım datttlı incirlerim
bizim internet kapandı şu anda komşunun internetiyle girdik oda az çekiyor sık sık kopuyor bir anda çıkarsam intr. kopmuştur haberiniz olsun

nurcanımmm allahtan ümit kesilmez canımm inşallah müjdeli haber gelir bizde merakla bekliyoruz o anne babalar tükenmiştir artık beklemekten allah hepsine sabır versinnn

tuğbacımm çok sevindim canım bebişin iyi olmasınaamaşallah sende alışıyosun yavaş yavaş yarın bizim bebelerimiz olunca senden akıl alırız artık

sevo dimek incir fındık badem yiyon ahhhhh ahh şu bayramda neden adet oluyorum yaaaaabende yerdim incir badem neyimmm sana yarasınnnnnnnnn

aa neden kapandı internet borcumu var yoksam şirketin

evet canım incir falan yemeye çalışıyorum ama sabah akşam yiyemiyorum ya sabah yada akşam unutmuş oluyorum..yaa laracım 10-15 gündür kilo aldım yine neredeyse 69 u görücem tartıda bide hap içiyorum zayıflamaya destek için :26: ama zayıflamak için ne yapıyorsun dersen hiçbişeyy bol bol sağlıksız şekilde besleniyos işte geçen akşam artık eve abur cubur bişey girmicek dedim dün akşam abim yaşpasta almış gerçi daha yiyemedim ama bu akşam sanırım bir dilim yerim..işyerinde kızrtmış yağlı ekmekler tostlar yiyorum eve git aperatif ne var pilav makarna kızartmalar ee daha nasıl kilo almıyayım

slmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…