slm kızlaar
geçmiş olsun dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim allah razı olsun bunuda yaşamma gerekiyomuş dedim artık daha soğukkanlı olmaya çalışıyorumanladımki ağlayıp zprlamakla bebğime hiçbir faydam dokunmıcak...çok şükür daha iyi meleğim isilik döktü bugün sabah doktora koştum acaba iğnelerdenmi keselimmi diye neyseki değilmiş ateştenmiş önce ateş sonra döküntü ve sonra iyileşme görülür dedi allaha emanet ettim yavrumu doğduğu gündne beri hep sağlık problemi yaşıyo ama hamd olsun şükürrler olsunki basit ve geçici rahatsızlıklar allah beterini göstermesin ve bebeği hasta olan tüm ailelere güç versin ve acil şifalar versin allah çok zormuş çook
lütfen hamile kalayımda ne olursa olsun demeyin ben büyük eşeklik etmişim hem hamileliğim oldukça sorunlu geçti hem anneliğimin ilk günleri oldukça sıkıntılı neyseki daha iyiyiz
artık emzirmede rahatça kavrayıp tutabiliyorum e en çok yıkamaktan korkardım bugün eşimle 3.kez bıcı bıcımızıda yaptık tıkanma sorunumuzda şükür en aza indi allahım bundan sonra güldürsün yüzümüzü hepimizin
hmm başka ne dicektim sevo sana ne oldu sıkıntılı gibisin arayamıyıorum yoğunluktan inan tuvalete girip donumu çekmeden çıkıyorum
yeter kız kardeşini merak ediyorum ne oldu tedavi sonucuı
nurcan allah hayırlı bir mucize versin akrabalarınıza ve tüm enkaz altınbdakilere
herkesi çok öpüyorum allaha emanet olun
slmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız
kızlar sinyal çok az o yüzden devamlı kopuyor intr.
arada gelirim tamammı
aa neden kapandı internet borcumu var yoksam şirketin
evet canım incir falan yemeye çalışıyorum ama sabah akşam yiyemiyorum ya sabah yada akşam unutmuş oluyorum..yaa laracım 10-15 gündür kilo aldım yineneredeyse 69 u görücem tartıda bide hap içiyorum zayıflamaya destek için :26: ama zayıflamak için ne yapıyorsun dersen hiçbişeyy bol bol sağlıksız şekilde besleniyos işte geçen akşam artık eve abur cubur bişey girmicek dedim dün akşam abim yaşpasta almış gerçi daha yiyemedim ama bu akşam sanırım bir dilim yerim..işyerinde kızrtmış yağlı ekmekler tostlar yiyorum eve git aperatif ne var pilav makarna kızartmalar ee daha nasıl kilo almıyayım
sevo sen ne yapıyosunhem bebek düşünüp hemde o zayıflama ilacı alınırmı ne kadar zararlı onlar yaww bence içme
biraz yağdan ve tatlıdan kısarsan verirsin canım bide spora devam etmiyomusun sen önceden gidiyodun gene gidebilirsinsevo devamlı kopuyor internetim işkence girip yazmak onun için fazla yazamıcam
internet borcu yok kız5 hat vardı bizim büroda 3 tanesi kapatıldı huzuli diye biride internetteki hattı, şimdi internetin faxın hattına bağlanmasını bekliyoruz 3 iş günüymüş bakalım ne zaman bağlanacak
yeterim senide çok öperimm haydi ben çıkıyorum kızlar arada gelip bakarımm
tuğba emhamdülillah daha iyiymişsiniz hem sen hemde kızın şükürler olsun.
ben seni bi kaç kez aradım canım ama meşguldun sanırım normaldir fırsat bulamaman bacım görüşemezsekte buradan haberlerimizi alırıyoruz her birimizin.
benim aslında birşeyim yok sadece içimdeki buhranlar ayağa kalktı okadar :)) merak etme yani :))
günaydın canım allaha şükür sen nasılsın bakalım
günaydın cıtır anne nasıl gidiyor bakalım bu arada oğluşun 2 ye girmesine az kalmış varmı bir planın falan
aa neden kapandı internet borcumu var yoksam şirketin
evet canım incir falan yemeye çalışıyorum ama sabah akşam yiyemiyorum ya sabah yada akşam unutmuş oluyorum..yaa laracım 10-15 gündür kilo aldım yineneredeyse 69 u görücem tartıda bide hap içiyorum zayıflamaya destek için :26: ama zayıflamak için ne yapıyorsun dersen hiçbişeyy bol bol sağlıksız şekilde besleniyos işte geçen akşam artık eve abur cubur bişey girmicek dedim dün akşam abim yaşpasta almış gerçi daha yiyemedim ama bu akşam sanırım bir dilim yerim..işyerinde kızrtmış yağlı ekmekler tostlar yiyorum eve git aperatif ne var pilav makarna kızartmalar ee daha nasıl kilo almıyayım
sevo çğdemin dediği gibi ekmeği kesmek en iyisisöylüyorum ama bende uygulamam lazım benimde göbek yanlar fena oldu sigara içmiyosya ondan iştah fena açık
çiğdemim inşallah başvurun kabul olur canıminşallahhhh
kızlar şu kadarcık yazıyı yazarken 3 kere koptu göndereyim bari bidaha kopmadan öpüldünüzzzzz
iyiyim sevom bende acele çıktım size haber vermeden halk eğitime gittim şu tercümanlık için başvuruda bulundum öğretmenlik için bakalım inşallah faydasını görürüm ne diyeyimmm
sevom bizde de aynı ama bak ekmeği kes nasıl veriyon ben ekmeği kestim
laram demek net yokkk arada girebilirsen gir muck
sevo çğdemin dediği gibi ekmeği kesmek en iyisisöylüyorum ama bende uygulamam lazım benimde göbek yanlar fena oldu sigara içmiyosya ondan iştah fena açık
çiğdemim inşallah başvurun kabul olur canıminşallahhhh
kızlar şu kadarcık yazıyı yazarken 3 kere koptu göndereyim bari bidaha kopmadan öpüldünüzzzzz
yaa kızlar ben halk eğitimini aradım sizin işiniz olacak diyooo nasıl heyecan yaptım var yaa gerçek olsa barii tam haber gelmedi allahım bi katkım faydam olsa var yaaa nasıl sevinecem nasılll
inşallahn canım haber gelir halk eğitimden
canım ben sabahları iş yerinde ekmek kızartıp yağlayığ yiyom öğlende o şekilde geçiyo bir haftadır böle yapıyorum dışardan yemek istemiyorum hem para gitmesin diye hemde yediklerim zaten döner dürüm gibi şeyler daha da kalorili oluyo..
oyüzden şimdilik ekmeği gündüz kesemiyorum ama akşam keseyim yemeyeyimgündüz ekmekten başka bişey yemiyom ki :26:
hadi yaa canım benim cebelleşiyon netle yani
ahh ahh evimde olsam herşeye uyup yaparımda işte olunca yeniliyor işte..
hımmm sevom yinede fazla yeme dediğin gibi yaparsın akşam kesersin sırf sebze salatalık ye sevom bid esu içmeye kayısı çayı iç baya faydası oluyor bende 1 haftadır içmiyorum göbek yaptım
hadi inşallah istediğin gibi olur cnaım..bu arada olursa nasıl yapıcaksın çalışıyosun
hımm su içiyorum canım günde 1,5 litre kesin içiyorumdur. kayısı çayı işyerinde yok ben akşam markete gidicem bi bakayım ona şimdilik yeşil çay içeyim barihaftaya hasşlanmış patates getiricem 100 gr mı 100 kalori imiş hemde doyurucu olur yanınada yeşillik eklerim bide brokoli haşlayayım oda doyurucu bu hafta bitsinde hafta sonu hazırlık yapayım birde egzersiz yapayım evde yapabildiğim kadar birde çekirdeği çok tüketmeye başlamıştık ki onunda 100 gr mı 578 kalori imiş bakalım kalori hesabı yaparak bide ekmeği kısıp bol bol su içerek denicem
selam yeter allaha şükür sen nasılsın
sevo sen ne yapıyosunhem bebek düşünüp hemde o zayıflama ilacı alınırmı ne kadar zararlı onlar yaww bence içme
biraz yağdan ve tatlıdan kısarsan verirsin canım bide spora devam etmiyomusun sen önceden gidiyodun gene gidebilirsinsevo devamlı kopuyor internetim işkence girip yazmak onun için fazla yazamıcam
internet borcu yok kız5 hat vardı bizim büroda 3 tanesi kapatıldı huzuli diye biride internetteki hattı, şimdi internetin faxın hattına bağlanmasını bekliyoruz 3 iş günüymüş bakalım ne zaman bağlanacak
yeterim senide çok öperimm haydi ben çıkıyorum kızlar arada gelip bakarımm
sevom dilekçemde yazdım hafta sonu için diye zaten öğrenciler hafta içi derslerine yoğunlar hafta sonu iyi olur bide byu sefer farklı bişey sağlık için dedi nasıl olacaksa bilmemmmmmm
bak iyi fikir sevom bende yapsammmm offff
sağolun kızlar yaa başım ağrıyorrr sanki tansiyonum düşüyor gibi anlamadım yaa
sağlık için nasıl oluyo anlamadım canım
yaa senin kilonmu var 56 yım demedinmi daha ne olcak
bu arada boy kilo orantısına baktım benimde 56 olmam lazımmış 12 kilo demek oluyo bu abowwww
biraz uzan dinlen istersen iyi gelir
ama sevom sen öyle diyonda yağlar öyle demiyor ne giysem yakışmıyor 40 beden bazen 42 beden giyiyordummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?