Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım geçmiş olsun tekrardan yeni doğanda olabilecek şeyler demiştim önce birde senin şansızlığın mevsim dönüşüne denk geldi bunada bağlı ama işte tamda böyle davranacaksın cesur olacaksın canımmmm her şartta

canım kız kardeşim negatif aldı maleseff

sevo sen ne yapıyosunhem bebek düşünüp hemde o zayıflama ilacı alınırmıne kadar zararlı onlar yaww bence içme
biraz yağdan ve tatlıdan kısarsan verirsin canım bide spora devam etmiyomusun sen önceden gidiyodun gene gidebilirsin sevo devamlı kopuyor internetim işkence girip yazmak onun için fazla yazamıcam
internet borcu yok kız 5 hat vardı bizim büroda 3 tanesi kapatıldı huzuli diye biride internetteki hattı, şimdi internetin faxın hattına bağlanmasını bekliyoruz 3 iş günüymüş bakalım ne zaman bağlanacak

yeterim senide çok öperimm haydi ben çıkıyorum kızlar arada gelip bakarımm

canım kullandığım hapı emziren bayanlar bile kullanabiliyomuş yani okadar yan etkisiz bir ilaç üzüm çekirdeği ile ilgili bir ilaç.yoksa öle etken bir şeyi ne ben nede eşim kullandırtmaz canım. ya ben biraz önce kalori cetveline baktımda badem fındık ceviz kalorisi çok fazla ve biz tedaviye başlıcaz diye 2 aydır tüketiyoduk tabak tabak hemide sanırım onların etkisi diyorum çünkü farklı bişey yapmadımki kilo alayım aynı yedim içtim..sporu bırakalı baya oldu canım aslında yüzmeye gitmek istiyorum haftada bir gün olarak sevdamce de gitmeyi düşünüyodu belki onunla giderim yada başka merkeze giderim ama iştahım arttı bu aralar adetten saırım bilmiyom hele temizleneyim bikaç gün sonra yeniden tartılıcam bakayım

hımm demek borçtan değil beklemeden dolayı hat yok anladım canım

iyiyim sevom bende acele çıktım size haber vermeden halk eğitime gittim şu tercümanlık için başvuruda bulundum öğretmenlik için bakalım inşallah faydasını görürüm ne diyeyimmm

sevom bizde de aynı ama bak ekmeği kes nasıl veriyon ben ekmeği kestim
laram demek net yokkk arada girebilirsen gir muck

sevo çğdemin dediği gibi ekmeği kesmek en iyisisöylüyorum ama bende uygulamam lazım benimde göbek yanlar fena oldu sigara içmiyosya ondan iştah fena açık

çiğdemim inşallah başvurun kabul olur canım inşallahhhh

kızlar şu kadarcık yazıyı yazarken 3 kere koptu göndereyim bari bidaha kopmadan öpüldünüzzzzz

abooo 3 kere mi kesildi bir an önce gelsin net inşallahhh valla ben ekmeksiz hiç bişey yemezdim baktım feci kilo alıyorum bi kestim baya zayıflamışım herkes öyle diyor bi tartılamadım 58den 56 ya düşmüştüm enson ramazan ayında tartılmıştım şimdi kaç bilmiyorum bende seni öptümmm mucukkkk

inşallahn canım haber gelir halk eğitimden

canım ben sabahları iş yerinde ekmek kızartıp yağlayığ yiyom öğlende o şekilde geçiyo bir haftadır böle yapıyorum dışardan yemek istemiyorum hem para gitmesin diye hemde yediklerim zaten döner dürüm gibi şeyler daha da kalorili oluyo..
oyüzden şimdilik ekmeği gündüz kesemiyorum ama akşam keseyim yemeyeyim gündüz ekmekten başka bişey yemiyom ki :26:

hadi yaa canım benim cebelleşiyon netle yani

ahh ahh evimde olsam herşeye uyup yaparımda işte olunca yeniliyor işte..

yaa kızlar ben halk eğitimini aradım sizin işiniz olacak diyooo nasıl heyecan yaptım var yaa gerçek olsa barii tam haber gelmedi allahım bi katkım faydam olsa var yaaa nasıl sevinecem nasılll

yaa kızlar ben halk eğitimini aradım sizin işiniz olacak diyooo nasıl heyecan yaptım var yaa gerçek olsa barii tam haber gelmedi allahım bi katkım faydam olsa var yaaa nasıl sevinecem nasılll

hadi inşallah istediğin gibi olur cnaım..bu arada olursa nasıl yapıcaksın çalışıyosun

hımmm sevom yinede fazla yeme dediğin gibi yaparsın akşam kesersin sırf sebze salatalık ye sevom bid esu içmeye kayısı çayı iç baya faydası oluyor bende 1 haftadır içmiyorum göbek yaptım

hımmm sevom yinede fazla yeme dediğin gibi yaparsın akşam kesersin sırf sebze salatalık ye sevom bid esu içmeye kayısı çayı iç baya faydası oluyor bende 1 haftadır içmiyorum göbek yaptım

hımm su içiyorum canım günde 1,5 litre kesin içiyorumdur. kayısı çayı işyerinde yok ben akşam markete gidicem bi bakayım ona şimdilik yeşil çay içeyim bari haftaya hasşlanmış patates getiricem 100 gr mı 100 kalori imiş hemde doyurucu olur yanınada yeşillik eklerim bide brokoli haşlayayım oda doyurucu bu hafta bitsinde hafta sonu hazırlık yapayım birde egzersiz yapayım evde yapabildiğim kadar birde çekirdeği çok tüketmeye başlamıştık ki onunda 100 gr mı 578 kalori imiş bakalım kalori hesabı yaparak bide ekmeği kısıp bol bol su içerek denicem

hadi inşallah istediğin gibi olur cnaım..bu arada olursa nasıl yapıcaksın çalışıyosun

sevom dilekçemde yazdım hafta sonu için diye zaten öğrenciler hafta içi derslerine yoğunlar hafta sonu iyi olur bide byu sefer farklı bişey sağlık için dedi nasıl olacaksa bilmemmmmmm

bak iyi fikir sevom bende yapsammmm offff

selam yeter allaha şükür sen nasılsın

sağolun kızlar yaa başım ağrıyorrr sanki tansiyonum düşüyor gibi anlamadım yaa

sağlık için nasıl oluyo anlamadım canım

yaa senin kilonmu var 56 yım demedinmi daha ne olcak
bu arada boy kilo orantısına baktım benimde 56 olmam lazımmış 12 kilo demek oluyo bu abowwww

sağolun kızlar yaa başım ağrıyorrr sanki tansiyonum düşüyor gibi anlamadım yaa

biraz uzan dinlen istersen iyi gelir

ama sevom sen öyle diyonda yağlar öyle demiyor ne giysem yakışmıyor 40 beden bazen 42 beden giyiyordummm

sevom soruna cvp vermedim sağlık için nasıl oluyorsa bende bilmiyorum sormaya vakit bulamadım daha doğrusu ve beni tekrar arayacakmış o zaman öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…