Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

56 kilo ile nasıl 40-42 giyiyosun yaa geniş basenlisin ozaman :26: bende çünkü 12 kilo var aramızda 40-42 giyiyorum

ben 58 kiloyken 40 beden giyiyorum bazıları çok sıkıyor 42 giyiyorum ama 56 da düştü canım daha da verdiğimi düğşünüyorum çünkü ilk evlendiğim zamanki pantolonlarım olmuyordu bu hafta giydim hepsi oldu sevindim evlendiğimde 50 ye yakındım 47 ydim
evet sevom basenimin kalçalarımın maşallahı var geniştir ayıptır söylemesiii

Son düzenleme:
çıldırmaya az kaldı doktorum nerde tombik kızlar yüzünden çıldıracağımyok ben yazmıcam daha arada girip bakıyım diyom giriyom ve internet düşiyi

bende 58 boy 58 kiloyum benide analiz edin bakiyim ama aç 58im tok olunca 60a dayanırım heraldebide kemikli ve kaslıyım belim kalın göbek bölgem mideyle birleşik şekilde hamile gibi duriyi ben 46 kiloykende yemek yiyince koca göbek olurdum zaten banada bir çareeeeeee kızlarr

sevo yuh bacım yağlı ekmek yiyipte üstüne zayıflama ilacı mı alıyosun:26::26:

sana bir akıl veriyimmi çünkü bende yapacam aynı şeyi minik bir termos al çantada taşınacak şekildesonrada akşam evde yaptığın yemeklerden koy içine sabahtan ısıtıp at çantanaözellikle sebze çorbaları yapmaya gayret et karışık bi sebze çorbası yap 3 gün öğlen ye nolcek bol limonlu yanınada kepek ekmek alırsın 3 dilim yersin valla ben yapacam önce termos alıyımda:26:
gerçi benim herif pek zebze çorbası yemez ama ben kendime özel 3-4 günlük yapacamm hergün büsküvi yiyomda neden 3 gün sebze çorbası yimiyim dimi
bu arada internet yok ben hala yazıyorum şimdi gönderemezmişim bide

eneee gönderdim ama internet düşüyor ben girip yeniliyorum böyle idare edelim biraz barii

hımm maşallahhh bak pantalonlar olduğuna göre artık çok iyisin demek.

laracımm kızarmış ekmek kalori 35 cal. 28 gr yağ 204 cal. yani benim sürdüğüm yediğim ekmek toplamında alacğaım kalori yaklaşık 450 calori olsun akşamda yediklerim hadi olsun 600 kalori yaptı 1050 kalori :)) günlük kalori yakbileceğim sınır 1900 kalori yani yinede zayıflamam gerekiyo
ben zaten karar verdim haftaya erken kalkıcam kahvaltımı yapıcam zamanım kalırsa gidip spor aletlerine binicem parkta,evden işe haşlanmış yemekler bide dediğin gibi sebze çorbaları özellikle lahana çorbası yapıcam onları yiyeceğim bakalım bide böle deniyeyim bayrama girmeden bikaç kilo versem iyi olur zaten bayramda bol bol kavurma yiyince şişicem

bu arada melike ile görüştüm sizlere selamı var kızlar üzülmesin bende 66 kiloyum diyo dert etmeyin diyo hadi melikenin bebişi olduda kilo aldı ki kilosuda çok yok bize ne oldu da şiştik iki çocuk doğursam 5 yılda ancak bu kadar kilo alırdım 52 kilodan 5 yılda 69 lara çıktım daha ne olsun ayyy yazarken bile ben bile şok oldumm

bol bol mekik çek canım bel bölgeni çalıştır derimmm:)

anladım canım görüşünce detayları yazarsın

yazarım sevom inşallah arardaa kesindirrrr

neyse kızlar ben iyi akşamlar diliyorum ve son 15 dk oyun oynuyorum hazır patron yokken yarın görüşürüz inş.

as canım sende melikeye çok selam söyle bizden canımmm çok öpüyorummm

sevo kızarmış ekmek daha az kolorili bildiğim kadarıyla bence bizim sorunumuz çok kalori almamızda değil canım aldığımız kaloriyi yakamamızda çünk akşama kadar oturuyoruz maalesef:26::26::26:

ben bahsettiğim tekniği uygulamaya kararlıyım termos alıyımda:26: çünkü burda yemek ısıtme işlemi yapamam o yüzden termos öğlene kadar sıcaklığı muhafaza eder heralde bide yediğim şeyin kokusu çıkmasın yukarlara onuda düşündüğümden

çiğdemim canım o mekiği 3 gün çekiyorum sonra unutup gidiyorum canım yaa

iyi akşamlar yarın görüşürüzz

fıstıklar ben yarın yokkum kız kardeşimi has götüreceğiz (bıdık annesini) iyi bir kadın doğumcu diyor bende bizim merkezi önerdim radevu aldık oraya gideceğiz belki öğleden sonra gelebilirim

gelelim kiiloya kızlar ben 162 boyundayımmm 56 kiloyumm:26::26: bazan haşlanmış sebze yerimmm diyet değil aslında seviyorum sebzeyi (kardeşlerim mantak olduğumu düşünüyorlar)
çok hızlı kilo verebiliyorummm (çok şanslıyın çok şükür)ama kızlar bencede sorun çok yemek (kalori )değilde:26::26: yakamamanız ben hamur da yerim mantıda yerim 53: ama çok gezerim yürürümm çok fazla o nedenlede kilo almıyorum sanırımm birazcık yapımdanda kaynaklı olabilir ama spor yapın kızlarrr günde yarımsaat yürüye bilseniz çok işe yarar
HADİ BAKALIM KIZLAR SİZ FİT GÖRMEK SİTİYORUMMMMM BEBİŞLER İMRENSİNLERDE HEMEN GELSİNLER

tamam canım geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırısnız canımm dediğin doğru canım yürümek lazım canım ben sabah akşam yürüyorum bide yokuş var canım çıkıyor ama alıştım şimdi bende

günaydın akidelerim sizler kocaman kocaman öper ve çıkarım mucuksss şlapsssss offfşşşşşş

günaydın ablacımmm hadi gel öp beni yanacığımı uzattım

günaydın canlarım nasılsınız bakalımmm hepinizi kokulu kokulu öperimmmmmm çok seviyorum sizi yaaaa çokkk cumamız mübarek olsun canlarım allahım herşeyi o güzel yüreklerimize göre versin inşallahhh
bugün biz yarım gün ç.alışacaz çok mutluyum

günaydın canlarım hayırlı cumalar hepinizeeee
çiğdem demek yarım gün çalışıyosun ne güzel canım ah keşke bende böyle bir işte çalışsaydım
yeterim fit hatunsun maşallahbende hergün yürüyorum 30 dk sabahları 15 gündür felan bakalım inşallah işe yarar
internet kopmuyor kızlar hayırdır inşallah hazır kopmuyoken ecicik takılıyım görüşürüzzz

Herkese günaydınlar hayırlı cumalar olsun

çiğdem keşke bende senin gibi kamu sektörü gibi bir yerde çalışsam Ne güzel öğleye kadar çalışıyosun.

Kızlar demek yürüyüş yapıyosunuz ne güzel..bu arada lara sen spor ayakkabılarını giyip tempolu yürüyüş yapıyodun devam ediyosun dimi..

Bende dün akşam tibet gençlik sporunu yaptım bikaç hareket Sonra duvar mekiği yer mekiği biraz çektim twist yaptım bakalım her akşam spor yapıcam hafta sonuda sabah kalkabilirsem eğer Spor aletlerine gidicem

günaydın canım evet yarım gün çalışacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…