Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın ablacım evet yarım gün çalışacaz keşkeeee heppimzi aynı yerde çalışsaydıkkk

merhaba kızlar hayırlı cumalar diliyorum herkese

mrh canım hayırlı cumalar

cok şükür iyiyim sevo sen nasılsın geçti mi karamsar ruh halin

allah iyilik versin canım
bendeki karamsar ruh hali hımm bilmemki zaten her zaman yok normaldede belli eden biri değilim canım bazen eser işte böle

günaydın ablacım evet yarım gün çalışacaz keşkeeee heppimzi aynı yerde çalışsaydıkkk

mrh canım hayırlı cumalar

nerdeee keşke öle bir imkan olsa.. ayyy düşünsene senin işyerindeki hatunlar gibi oluyomuşuz herkes birbirine küs amannn amann bölesi daha iyi

aman allah korusun ablacımmmmm allah korusun ya ben bu ablaya valla acıyorum yaaa gidiyor hastanelere oda sışındakilere kadar anlatıyor hepsi gelip bana kadının senle ne alıp veremediği var diyorlar ayy allahım ne diyeyim allah akıl fikir versin bende beni seviyor ondan deyip geçiyorum bazende sizinle nasılsam onunla da öyleyim ne alıp veremediği olacak ki diyorumm

boşver canım allaha havale et zaten bu tarz insanlarla baş edilmez her zaman sen haksız olursun

cumanız mübarek olsun

kızlar bu sabaha karşı maalesef kötü haber aldık kaybettik yakınımızı

yapıyorum canım 15 gündür felan işe gelirken, sende başla ama acele et bayrama ne kaldı
merhaba kızlar hayırlı cumalar diliyorum herkese
hayırlı cumalar tostim
cumanız mübarek olsun

nurcanım başınız sağolsunseni teselli edecek kelimeler bulamıyorumallah hepinize sabır versin özelliklede o anne babaya inşallah allah rahmet eylesin

cumanız mübarek olsun

canım benim başınız sağolsun , Rabbim sizlere ailesine sabır versin mekanları cennet olsun yaaaa mütahitlere canım sıkılıyoooo gene yaaaaa bissürü kulun canına kıydı resmen kul hakkı çokk onlarda ALLAH ım sen ıslah et

çiğdem iyi tatiller,

laracım evet başlıyayaım bende elimden geldiği kadar

nurcik bacım başınız sağolsun

çiğdem iyi tatiller,

laracım evet başlıyayaım bende elimden geldiği kadar

nurcik bacım başınız sağolsun

sağolun kızlar dostlar sağolsun ..benim içim bu kadar acıyorken kim bilir anne babası ne haldedir Allahım sabırlar versin ..

bir kere daha anladımki ölüm genci yaşlısı çoluk çocuğu hatta bebeği bile tanımıyor az önce kardeşim söylüyor abla ben Emelin bu kadar erken öleceğini hiç düşünmedim daha çok gençti (20 yaşında) demekki her an ölecekmişiz gibi yaşamalıyız boş yere kimsenin kalbini kırmamak lazım kimseyi bilerek veya bilmeyerek üzmemek gerek kul hakkı ile öbür dünyaya gitmek en büyük günah kuran kursunda kaç gündür hocamız kul hakkından bahsediyor bilerek veya bilmeyerek birini kırmışsak özürü bırak muhakak helallik istemek lazımmış

Kızlar 108 saat sonra kurtulan çocuk var allahın mucizeleri yağmur suyu ile hayatta kalmışlar :26: Bizler sabahtan akşama kadar aç kalıp nasıl oruç tutucaz diye düşünüyoduk insan mecbur kalınca günlerce aç kalabiliyomuş

öyle tabi canım ama insanın yakınına ölüm yaklaşmadıkça bunu bilmiyor yada unutuyoruz ölümü..
Kul hakkı dediğin gibi çok önemli canım

öldürmeyen Allah öldürmüyor ne mutlu ailesine inşallah eski sağlığına çarçabuk döner
ben tvyi kapattım ,dünden beridirde izlememeye çalışıyorum içim parçalanıyor piskolojim bozuldu artık

öyle tabi canım ama insanın yakınına ölüm yaklaşmadıkça bunu bilmiyor yada unutuyoruz ölümü..
Kul hakkı dediğin gibi çok önemli canım

malesef canım bazı şeyleri(ibadet vs..)hep erteliyoruz sanki daha çok yaşıyackmışız gibi garantimiz var gibi davranıyoruz ..bende buaralar geldikçe moralinizi bozuyorum ben çıksam iyi olacakk ..toparlanınca gelirim iyi bakın kendinize

neden bozasın moralimizi canım öle düşünme
dünyevi işlere dalıyoruz elimizde olmadan yapılacakları maalesef ertelemiş oluyoruz Böyle zamanlarda insanın aklı başına geliyo bir müddet ama sonrasında yine unutup eski halimize dönüyoruz

nurcan doğru söylüyosun canım yarın ölecekmişiz gibi yaşamıyoruz hiç birimizhep gelecek kaygısı korkusu, para kazanma hırsı,doyumsuzluk hepimizde var maalesef hep daha fazlası olsun istiyoruzibadettende yoksunuz manevi herşeydendeallahım kimseye taşıyamacağı yük vermesin depremde ölenlere allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin

hemde nurcan ne demek sizin moralinizi bozuyorum cümlesibiz senin yanında olmaktan ,ne kadar faydalı bilemem ama seni teselli etmekten mutluyuz canım içine kapanma gel arada olurmu

Son düzenleme:

söylediklerine birebir katılıyorum bacım

Lara ve diğer gelip okuyacak kızlar topikleri gezerken birşey gördüm adı ya "fatma anamızın eli otu" yada" meryem ana otu" diye birşey var bebek sahibi olamayanlar için ve doğumu kolaylaştırmak içinmiş..araştırmanızı öneririm bende daha yeni öğrendim mekke de varmış kullanan kişilerin hamile kaldığını duyup yazanlar var büyük aktarlarda da olur sanırım.

o topiğin linkini verseydinya bacım
bide ne için kllanılıyormş kadınmı erkekmi hangi sebebe kullanmış kullanan:26::26:
ney bakim dur belki bulurum:26: bu arada netimiz bağlandı şükürama benim gözler fena sevo ekrana baktıkça batıyo sulanıyo felan göz doktoruna gitmelyim ama hep erteliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…