Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin tatlım bugün ayrı düştük :1hug:
sence kim haklı eltin mi kaynana mı...

ben burdayım güzeller güzelii annemle konuşuyorum ağlattı beni yine gaci yaa

ağlama kızzz üzme kendini......

selam kızlar bugün 1 haftam doldu aradım doktorumu salıya kadar bekle olmazsan gebesin dedi sositososito kadersiz ablam ilgin için teşekkür ederimdualarınızı eksik etmeyinnn...

dualarımız seninle canım inşallah Allahım inşallah tuyaneda hamiş olsun...

nurcanım aynur için ben de aldıklarımı bitirdim ekler misin tatlım

atın ölümü arpadan olsun hesabı dimi ama yok öyle tubiş daha gençsin aşkım daha önümüzde uzun yıllar var daha ne sevinçler ne dertler görecez

doğru sölüyosun canım kimbilir hayat daha neler hazırladı bize

EDACIM HER ıKı SONUCADA HAZIRLIKLI OL VE YAP LÜTFEN BEN BıLE HEYECAN YAPTIM
ACABA ıÇıME DOĞAN ÇIKACAKMI YıNE hihoyyyt

anaaaaaaaaaaaaam birinin günümü geçmiş maşallah hadi inşallah bizim makinada maşşalah her ay şaşırmadan yakıyo kırmızı ışıkları ne varesa sanki inşallah sende hayırlı bi haber verirsin

cokacimcoook
nevo sen nasılsın canım ya ağrın sızın varmı

iyiyim gözüm özledim bugün sizi
nazracanın dediği karınca ısırmaları hala var kaydirigubbakcemile3
bugün sokakta yaprak sarma kokuyodu ekşi ekşi boshayallersmile
ayyy bi gittim kursa kadının biri sarma yapmış getirmiş ( her zaman evden bişiler yapıp götürürüz börek filan )

inşallah olumlu bi cevap veririmde bende hamiş listesine girerim amiiiiinnnnn şimdi çıkıyorum yemek yiyip gelicem

ıPEK VE EDANIN GÜNLERı GEÇMıŞ TUBıŞıM

ALLAHIM NE OLUR BU ıKı ARKADAŞIMINDA YÜZÜNÜ GÜLDÜR HAYALERıNı GERÇEKLEŞTıR NE OLUR ALLAHIM ARDINDANDA ZUHAL ARKADAŞIMIZ BıZE HAMıLELıK MÜJDESıNı VERSıN NE OLUR ALLAHIM YALVARIYORUM SANA :Saruboceq:

oooh hade yarasın koku almada başlamış maşallah canı gönülden maşallah anam sende ii cesaret var ben öle olsam hayatta kalkmam ama herşey nasip tabi inşalah dünyada yiyecek ekmeği vardır bebişin inşallaaaaaaaaah

ah be nevbaharım yapamıyorum canım benim hep aklım orda bugün dr.uma gittik karnımdan rahimin durumuna baktı güzel dedi yumurtamın birisi diğerinden daha düşük kaliteymiş ağrılarda normal yumurtalıkların genişlemesinden oluyomuş bende acaba bebişlerimin yerleşmeye uğraşırken verdiği rahatsızlıklar sanıyodum ümidim azalıyo arkadaşım

merhaba canlarim benim,nasilsiniz?esimden yarim saatliyine izin aldim,sizi cok ozledim.gecmisi okuyamadim,yeni haber varmi?

HOŞGELDİN YILDIZIM ÖZLETTİN KENDİNİ BU ARALAR ,AMA KOCANI GÜCENDİRME TABİ NE ZAMAN MÜSAİT OLURSAN YAZ AŞKIM ..BİZ HEP BIURDAYIZ SABAH AKŞAM ,GECE ,SABAHA KARŞI kaydirigubbakcemile3

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ipek ve eda,insallah adet olmazsiniz,bize guzel haberler verirsiniz.RABBIM sana acilan ellerimizi geri cevirme nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…