eda bırak salıya kadar bekleme allah aşkına nasıl dayanacaksın ozamana kadar yarın hemen bir test al yap nasıl dayanaıyorsunuz yaa
selam kızlar bugün sizinle olamadım eltimin geldi oğlu 4 yaşında ağlayarak annesine anne nurcan yengeye gidelim demiş kuzum benimmm ....biraz oturduktan sonrada eşimin dayısının hanımı geldi kalktım kısır yaptık oturduk dedikodu yaptık biraz eltimle kaynanam tartışmışlar. akşama kadar kaynanayı çekiştirdi eltim kaydirigubbakcemile3 ohh iyi olmuş eltime:1closedeyes:
ben burdayım güzeller güzelii annemle konuşuyorum ağlattı beni yine gaci yaa
selam kızlar bugün 1 haftam doldu aradım doktorumu salıya kadar bekle olmazsan gebesin dedi sositososito kadersiz ablam ilgin için teşekkür ederimdualarınızı eksik etmeyinnn...
ESRA İÇİN
ipek ................. 800 OKUDU
bynkutluay......... 644 OKUDU
nevbahar............ 500 OKUDU
esra...................500
bulut..................200 OKUDU
jollita..................800 OKUDU
sevda.................600 OKUDU
fatma.................200 OKUDU
arkadaşı............200 OKUDU
TOPLAM 4444
FATMA İÇİN
ipek.................. 800 OKUDU
bynkutluay.........200 OKUDU
nevbahar............500 OKUDU
esra...................200 OKUDU
bulut...................200 OKUDU
jollita................1000 OKUDU
sevda...............400
fatma..............1000 OKUDU
nevo.................144 OKUDU
TOPLAM 4444
AYNUR İÇİN
ipek................... 800 OKUDU
bynkutluay.......... 500 OKUDU
nevbahar............. 500
esra....................200 OKUDU
bulut....................200 OKUDU
jolita...................1444 OKUDU
sevda...................400 OKUDU
fatma...................205 OKUDU
tuyaneda............200 OKUDU
TOPLAM 4444
atın ölümü arpadan olsun hesabı dimi ama yok öyle tubiş daha gençsin aşkım daha önümüzde uzun yıllar var daha ne sevinçler ne dertler görecez
inşallah ama ümidim yok günde bi paket sigara içiyorum ciğer filminden umutlu değilim sırtımda ağrı var çünkü aman ben ne çıkarsa çıksın sonuçta toprak olup gitmicezmi sanki:roflol:
:mymeka:
kusura bakma bu sigara içindi...
EDACIM HER İKİ SONUCADA HAZIRLIKLI OL VE YAP LÜTFEN BEN BİLE HEYECAN YAPTIM
ACABA İÇİME DOĞAN ÇIKACAKMI YİNE hihoyyyt
nevo sen nasılsın canım ya ağrın sızın varmı
anaaaaaaaaaaaaam birinin günümü geçmiş maşallah hadi inşallah bizim makinada maşşalah her ay şaşırmadan yakıyo kırmızı ışıkları ne varesa sanki inşallah sende hayırlı bi haber verirsin
merhaba canlarim benim,nasilsiniz?esimden yarim saatliyine izin aldim,sizi cok ozledim.gecmisi okuyamadim,yeni haber varmi?
cokacimcoook
iyiyim gözüm özledim bugün sizi
nazracanın dediği karınca ısırmaları hala var kaydirigubbakcemile3
bugün sokakta yaprak sarma kokuyodu ekşi ekşi boshayallersmile
ayyy bi gittim kursa kadının biri sarma yapmış getirmiş ( her zaman evden bişiler yapıp götürürüz börek filan )
ah be nevbaharım yapamıyorum canım benim hep aklım orda bugün dr.uma gittik karnımdan rahimin durumuna baktı güzel dedi yumurtamın birisi diğerinden daha düşük kaliteymiş ağrılarda normal yumurtalıkların genişlemesinden oluyomuş bende acaba bebişlerimin yerleşmeye uğraşırken verdiği rahatsızlıklar sanıyodum ümidim azalıyo arkadaşımnazraca fazla düşünme canım ben düşündüm ve sadece kendimi yordum
biliyorum insanın elinde değil...
ilgini başka taraflara çek tatlım
abdest meselesine gelince ben abdest aldım namaz da kıldım
deiğin gibi özür oluyo...
ipeğim inşallah bizi sevinçten havalara uçurursun canım...
sevdam yapma canım böyle yaaa üzülme nolur bak ben üzüntüden romatizma oldum..ve şunu anladım hayatta sağlıktan daha değerli bişi yok...
diğer kızlar tek tek cevap yazamadım acele yazıyorum şu an eşim geldi
yeni gelenler hoşgelmiş
yıldız seni de çok özledim
tubiş merak ettim dra gittiysen yaz canım...
merhaba canlarim benim,nasilsiniz?esimden yarim saatliyine izin aldim,sizi cok ozledim.gecmisi okuyamadim,yeni haber varmi?
İPEK VE EDANIN GÜNLERİ GEÇMİŞ TUBİŞİM
ALLAHIM NE OLUR BU İKİ ARKADAŞIMINDA YÜZÜNÜ GÜLDÜR HAYALERİNİ GERÇEKLEŞTİR NE OLUR ALLAHIM ARDINDANDA ZUHAL ARKADAŞIMIZ BİZE HAMİLELİK MÜJDESİNİ VERSİN NE OLUR ALLAHIM YALVARIYORUM SANA :Saruboceq:
İPEK VE EDANIN GÜNLERİ GEÇMİŞ TUBİŞİM
ALLAHIM NE OLUR BU İKİ ARKADAŞIMINDA YÜZÜNÜ GÜLDÜR HAYALERİNİ GERÇEKLEŞTİR NE OLUR ALLAHIM ARDINDANDA ZUHAL ARKADAŞIMIZ BİZE HAMİLELİK MÜJDESİNİ VERSİN NE OLUR ALLAHIM YALVARIYORUM SANA :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?