o topiğin linkini verseydinya bacım
bide ne için kllanılıyormş kadınmı erkekmi hangi sebebe kullanmış kullanan:26::26:
ney bakim dur belki bulurum:26: bu arada netimiz bağlandı şükürama benim gözler fena sevo ekrana baktıkça batıyo sulanıyo felan göz doktoruna gitmelyim ama hep erteliyorum
iyi günler kızlar nasılsınız nurcan başınız sağolsun allah sabır versin hepinize
iyi günler allaha şükür iyiyiz sen nasılsın
iyi günler canım hoşgeldiniyi günler kızlar nasılsınız nurcan başınız sağolsun allah sabır versin hepinize
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...in-hamile-kalamayanlar-icin-getirdigi-ot.html
linki bu cnaım oku istersen
aman göz ihmale gelmez canım git bir an önce doktorabenimde göz ağrılarım çok vardır ekrana bakmaktan göz kırpmayı unutuyos ve göz kuruyomuş canım aklına geldikçe sıkı sıkı gözlerini yumup aç
bende iyiyim seyhan çarşambadan beri erkek kardeşimdeyiz annemle yiğenimle boğuşup duruyorum inşallah yarın evime dönücem bu arada sen ümraniye de mi oturuyodun
hımm ne güzel ailenle birliktesin demek
ben pendikteyim canım
heeee benim aklımda ümraniye diye kalmış geçen tepeüstüne gittik de orda çok güzel pideciler var karadenizliler tavsiye ederim dicektim ben de şuanda bostancıdayım
iyi günler kızlar nasılsınız nurcan başınız sağolsun allah sabır versin hepinize
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...in-hamile-kalamayanlar-icin-getirdigi-ot.html
linki bu cnaım oku istersen
aman göz ihmale gelmez canım git bir an önce doktorabenimde göz ağrılarım çok vardır ekrana bakmaktan göz kırpmayı unutuyos ve göz kuruyomuş canım aklına geldikçe sıkı sıkı gözlerini yumup aç
anladım canım bana uzak kalıyo oralar :) normalde karşıdamı oturuyodun sen ?
baktım sevo getirtebilenler denesindenemekte faya var
misafir geldi kızlar ben biraz çıkıyorum
evet canım ben beylikdüzündeyim
heh misafirde patronlarda gittilerbende rahatladım bişeyler tıkınıyorum
sevo dene bakalım canım bu otuda inşallah bir işe yararben artık ot çöp denemek istemiyorum her şeyden hevesim gitti umudum kesildi şu an tek duam işlerimiz şu andaki gibi devam etsin inşallah ve tedavime bir an önce başlayayım
ohh afiyet olsunn
bakalım canım bulabilirsem haber veririm zaten
ya bakma benimde umudum yok ama olsun şu tedavi öncesi aklımda hiçbişey kalmasın denemediğim
inşallahh canım herşey yolunda gider ve tedavine başlarsın
inşallahhhhhh hepimizin birliktee
sevo bugün rüyamda gelinimiz doğum yapıyormuş onun için sabaha kadar ayet-el kürsi okudum. ama duayı rüyamda bitirmeden uyanıp uyanık okuyorum, sonra tekrar uykuya dalıyorum tekrar okumaya başlıyorumçok ilginçti ama gelinimizin doğumu yakın zaten kasım ayında bekliyoruz ama erkenmi olacak acaba dedim kendi kendime:26:
hayrolsun rüyan canım bence güzel bir rüya güzele yor canım
bu arada patron geldi çıkıyorumm görüşürüz iyi tatilllerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?