sağolun kızlar dostlar sağolsun ..benim içim bu kadar acıyorken kim bilir anne babası ne haldedir Allahım sabırlar versin ..
bir kere daha anladımki ölüm genci yaşlısı çoluk çocuğu hatta bebeği bile tanımıyor az önce kardeşim söylüyor abla ben Emelin bu kadar erken öleceğini hiç düşünmedim daha çok gençti (20 yaşında) demekki her an ölecekmişiz gibi yaşamalıyız boş yere kimsenin kalbini kırmamak lazım kimseyi bilerek veya bilmeyerek üzmemek gerek kul hakkı ile öbür dünyaya gitmek en büyük günah kuran kursunda kaç gündür hocamız kul hakkından bahsediyor bilerek veya bilmeyerek birini kırmışsak özürü bırak muhakak helallik istemek lazımmış
canım üzüldüm geçmiş olsun ama aşılama olmazsa tüp denenebilinirmerhaba arkadaşlar. Yine çok üzgünüm yine moralim bozuk. bu sefer de olmadı. ikinci aşılamam da tutmadı. Umudumun tükendiğini hissediyorum. Mutsuzum hem de çooook.. Ne yapmalıyım? Lütfen bana yardım edin!
cumanız mübarek olsun
kızlar bu sabaha karşı maalesef kötü haber aldık kaybettik yakınımızı
selam mi,llet nabersiniz ben bokunu yemiş deli danalar gibiyimevde zıpır zıpır koşuyorum herkes iyimi ya yeter geçmiş çok okuyamıyorum ben daha öncede sormuştum kızkardeşinin tedavi sonucu ne oldu merak ediyorum
sevo ne yaptın yavrus tedavi işini ekim bitti haydi hayırlısı arıcam ilk fırsatta
nurcanı senin akrabalardna haber varmı araytacaktım akşam üstü misafir geldi kaldı ölece
tosti bebeğin nasıl büyüyomu fasulye olmuştur artık
minnak kızın olcak galiba terrbikler annem demiştim san abeeen
durum ipem kamerim şifam leydim yeterim nuraycım papatyam herkesi çok öperim
nevom özel mesajına cevap yazıdm gönderecekken kızçe uyandı kaldı ölece allah razı olsun ince düşünceli hemşom benim
hayde öper kaçarım hepinizi
maşallah tosti güzel haberlerle döneceksin hastaneden canım merak etmeetugbiş seni daha moralli gördüm bacım
bebişim en son iyiydi bakalım yarın randevumuz var inş. iyidir ikili testte yapılacak yarın herşeyin hayırlısı :18:
günaydın tatlım:13::13::13::13:günaydın canlarım nasılsınız bakalımmmm hepinizi çok çok öpüyorum biraz faceye takılayım
günaydın canımgünaydınlarrrrrrrrrrrrr
Günaydın hayırlı haftalar kızlar
nurcik başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin
tubiş deli danalar gibisin demek dur daha çok koşcan tempon yeni başlıyo kızımız nasıl alıştınmı
kızlar naıslsınız herkesi öperim
günaydın canım arkadaşlarım nasılsınız bi müjdem var size
maşallah tosti güzel haberlerle döneceksin hastaneden canım merak etmee
igünaydın tatlım:13::13::13::13:
günaydın canım
günaydın durumm
günaydın canım arkadaşlarım nasılsınız bi müjdem var size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?