günaydın tarfil hayırdır inş. söyle kız çabuk heyecanlandım inş. düşündüğüm şeydir haydi haydi
evet canım yaaa 16 ay sonra tekrar hamileyim hamd olsunnn
ahanda güzel haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
GÖZÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
coooook sevindim tarfilcim tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inş. tarfil hamile
günaydın canım arkadaşlarım nasılsınız bi müjdem var size
ikinci gebelik mi bu anlatsana senin hakkında fazl bilgim yok nasıl oldu kaç günün geçti anlat hele
canım bu 5. gebeliğim cuma adet günümde olmayınca cumartesi eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım hemen çıktı.sonra hastanede kan tahlili yaptırdık sata göre 27. günde değer 892 çıktı sonra dra gititk işte oda daha önceki öyküme dayanarak herşeye hazırlıklı olmamı falan söyledi bide endometrıum 7,1 mm ince dedi
allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhallahım hayırlısıyla kucağına sağ salim almak nasip etsin filiz ablacım ayy nasıl heyecanlandımmm allahhımmmmmm
allahımmm yüzümüzü hep böyle güldürsün inşalalhhh
tarfil çok sevindim rabbim korktuğuna uğratmasın hayırlısıyla tamamına erdirsin
merhaba kızlar hayırlı haftalar
ne güzel yeni güne güzel bir haberle başladık çok sevindim rabbim hayırlısıyla hepimizin hasretini sırayla sonlandırsın inşallah
amin canım inşallah bu sefer yüzünü görmeyi kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin mevlammm..
aminn çiğdemcim çok saol canım öğrenir öğrenmez hepinize isimlerinizle tektek dua ettim
allah razı olsun ablacım nasıl sevindim var ya anlatamam ayyyy heyecanlandım çok
aminn çiğdemcim çok saol canım öğrenir öğrenmez hepinize isimlerinizle tektek dua ettim
canım benim çok saol yaa rabbim razı olsun gönlünün muradını en kısa zamanda nasip etsin inşallah
ben çıkıyorum canlarım çok fazla internet başında olmamam lazım .ara ara tekrar girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?