Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ikinci gebelik mi bu anlatsana senin hakkında fazl bilgim yok nasıl oldu kaç günün geçti anlat hele

ahanda güzel haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
GÖZÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

coooook sevindim tarfilcim tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inş.tarfil hamile

çok teşekkür ederim canlarım biliyoyosunuzki bu benim 5. gebeliğim inşallah rabbim bu sefer tamamına erdirir...
cumartesi gittim dra endometrıum biraz ince dedi bu bizizm için bi dezavantaj falan dedi perşembe tekrar kontrolüm var hayırlısı inşallah

ikinci gebelik mi bu anlatsana senin hakkında fazl bilgim yok nasıl oldu kaç günün geçti anlat hele

canım bu 5. gebeliğim cuma adet günümde olmayınca cumartesi eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım hemen çıktı.sonra hastanede kan tahlili yaptırdık sata göre 27. günde değer 892 çıktı sonra dra gititk işte oda daha önceki öyküme dayanarak herşeye hazırlıklı olmamı falan söyledi bide endometrıum 7,1 mm ince dedi

değerin cok güzel endometrıum hakkında bilgim yok benım bildiğim bu çikolata kisti değil mi

merhaba kızlar hayırlı haftalar
ne güzel yeni güne güzel bir haberle başladık çok sevindim rabbim hayırlısıyla hepimizin hasretini sırayla sonlandırsın inşallah

tarfil çok sevindim rabbim korktuğuna uğratmasın hayırlısıyla tamamına erdirsin

merhaba kızlar hayırlı haftalar
ne güzel yeni güne güzel bir haberle başladık çok sevindim rabbim hayırlısıyla hepimizin hasretini sırayla sonlandırsın inşallah

amin canım inşallah bu sefer yüzünü görmeyi kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin mevlammm..

aminn çiğdemcim çok saol canım öğrenir öğrenmez hepinize isimlerinizle tektek dua ettim

canım benim çok saol yaa rabbim razı olsun gönlünün muradını en kısa zamanda nasip etsin inşallah

ben çıkıyorum canlarım çok fazla internet başında olmamam lazım .ara ara tekrar girerim

amin inşallahhhh
çık ablacım dinlen ayaklarını uzat yat dinlen dikakt et kendine ablacım iş miş yapmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…