Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese günaydınlar diliyorumm

ne güzell bir haberle açtım topiği tariflcimm tebrikler cnaımcımm bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana içini ferah tut canım değerin çok çokk güzel maşallahhh evet endometrium inceymiş aman sakın iş güç yapma bol bol yat sana takviye ilaç falan verdimi canım

uzun zamann sonra güzel bir haber aldıkk geriside peşpeşe gelir inşallahhh

:118::118::118::118::118::118::118:

günaydın ablacımmmmmm çok güzel bi haber demiiii

günaydın ablacımmmmmm çok güzel bi haber demiiii

evet canım tarfilcimin inşallah sorunsuz bir gebeliği olacak bu sefer ve bebeğine kavuşacak

seyhan gördünmü rüyam çıktı

aaa evet sen biri hamile listesine ekleniyo diye bir rüya görmüştün dimi.. inşallah bol bol böle rüyalar görürsünüz kızlar herkes peşpeşe terfi eder hamile listesine

evet canım iki hafta önce hamile listesinde bir değişiklik olduğunu görmüştüm biri ekleniyordu ama isim hatırlamıyordum
ama rüyamın yine çıkmasına çok sevindim bazen rüyalarım gerçekleşiyor inşallah yeni hamile haberleri görürüm rüyalarımda

inşallahhhhhh

bu gece bi daha hamile listesi gör rüyanda inşallah hepimiz hamile kalırız

ee kızlar haftasonunuz nasıl geçti bakalım

benim eşim evdeydi cumartesi günüde doğru dürüst iş yapmadım gezdik 2 gün boyunca bol bol kalori aldım

ben yine hafta sonu kayınvalidemlerdeydim
eşimin halası kulağından amelyat olmuş ona geçmiş olsuna gittik tek aktivitem o
ama hafta sonu topla plates yapmaya çalıştım tabi beceremedim bol bol düştüm

çok saol seyhancım evet değer güzel ama işte endometrium biraz korkutuyo beni ilaç olarak gün aşırı progynex iğne endometriumu kalınlaştırmak için bide cleaxsan 06lık iğne hergün kendim yapcam onu bide coraspın folbiol ve becozmye c forte vitamin kullanıcam canım ...evet evet inşallah gerisi peşpeşe gelcek inşallah

canım rüyanı kaçırmışım hatırlayamadım ama ne güzel çıkıyo rüyaların inşallah rabbim tamamına erdirir darısıda siz kader arkadaşlarımın başına inşallah

çok saol seyhancım evet değer güzel ama işte endometrium biraz korkutuyo beni ilaç olarak gün aşırı progynex iğne endometriumu kalınlaştırmak için bide cleaxsan 06lık iğne hergün kendim yapcam onu bide coraspın folbiol ve becozmye c forte vitamin kullanıcam canım ...evet evet inşallah gerisi peşpeşe gelcek inşallah

canım rüyanı kaçırmışım hatırlayamadım ama ne güzel çıkıyo rüyaların inşallah rabbim tamamına erdirir darısıda siz kader arkadaşlarımın başına inşallah

evet canım yaaa 16 ay sonra tekrar hamileyim hamd olsunnn
filizim süpersin canımmmmmmmmm çok sevindim allahım bu sefer tamamına erdirsin inşallahhhhhhhok çok çok sevindim hadi ayağını sürü arkandan bikaçkişiyi çekersin belkiayyyyy haftaya mütüş başladık gerçekten inşallah morallerimiz böyle düzgün gitsinnnnnn
ayyyyyyyy ne güzel yaaa kız nasıl cesaret ettin 1 gün gecikmeylee çok şükür darısı başımıza inşallahhhh
merhaba kızlar hayırlı haftalar
ne güzel yeni güne güzel bir haberle başladık çok sevindim rabbim hayırlısıyla hepimizin hasretini sırayla sonlandırsın inşallah
hayırlı haftalar canım sen bol bol rüyalar görrrr
amin canım inşallah bu sefer yüzünü görmeyi kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin mevlammm..
AMİNNNNNNNNNNNNNN
günaydın canımmmmm
ee kızlar haftasonunuz nasıl geçti bakalım

benim eşim evdeydi cumartesi günüde doğru dürüst iş yapmadım gezdik 2 gün boyunca bol bol kalori aldım

cumartesi akşam misafirim vardı yemekli eşimiz ailesi pazar sabahı arkadaşlara kahvaltıya gittik ordan hep beraber balığa gittik bürsürü balık tuttuk temizledim dolaba attım 3 e kadar ordaydık sonra evimize gelip hazırlanıp alışverişe gittik kendime mont aldım ama başka bişey alamadım herşey ateş pahası sezon ürünleri basit bir bluz bile 35-40 liraydı alamadım tabi bayramdan önce çarşı merkezine gidecez oralara bakacaz bide birkaç bluz pantolan ve babet almam lazımm

ben yine hafta sonu kayınvalidemlerdeydim
eşimin halası kulağından amelyat olmuş ona geçmiş olsuna gittik tek aktivitem o
ama hafta sonu topla plates yapmaya çalıştım tabi beceremedim bol bol düştüm

platesi bir yerden bakıp yapıyorsun değilmi çünkü bilmeden yapmak sakatlanmaya neden olabilir. ilk başlarda becerememen normal ama her zaman yapmaya çalışırsan eninde sonunda bununda üstesinden gelirsin merak etme

doktorun gerekli herşeyi vermiş cnaım sende ayakta fazla durma devamlı dinlen ayağının altınada yastıkta koy bizim gelininde bu şekilde idi allaha şükür 15 gün falan yattı ilaçlarını kullandı sapasağlam kuzumuza kavuştuk.sen elinden geleni yap içini de ferah tut gerisi Rabbimin takdiridir bir bakmışsın korkular boşa sapasağlam bebeğine kavuşursun inşallahh da öle olacak

lara hoş geldin
senin haftasonun hareketli geçmiş
ben balığı çok severim hazır temizlemişsinde biraz gönder :104

seyhan bir yerden seyretmedin babam almış topu annemin kalça kemiği kırılmıştıya doktoru topla plates yap demişbabamda almış. kitapçığı var orda ayrıntılı tarif ediyor yapılabilecek hareketleri bende soytarılık olsun diye topla oynadım biraz ama gerçekten çok tehlikeli heran sakatlık çıkabilir

ohh seninde dolu dolu geçmiş haftasonun
benimde cumartesi pazar kahvaltıda misafirim vardı abim vardı. pazar günüde abim ve kardeşimin arkadaşıda vardı.cumartesi eşimle dışarıya çıktık alışveriş merkezine ölece gezdik yemek yedik. pazar günüde eşimin arkadaşı ve kız arkadaşıyla okey falan oynadık cafede. sonrada eşime ayakkabı ve mont aldık bana hiçbişey almadık hiçbişey beğenmedim bu hafta bende bişeyler bakıcam köye gidiyoruzya bayramlarda almadan olmuyo
sen ne güzel bluzdan babetten bahsediyon ben triko polarlardan başka şey almayı düşünmüyom ayağım zaten buz tutuyo bot olmasına rağmen

papatyam ne demek ayıp ediyosun canım gönderirim tabee
biraz hareketliydi evet hfta sonu ama akşam 10 da yattık yorgunluktan

eee seninde hareketli geçmiş bacım bayaaaaaasevo çok kalın kazak istemiyorum normal triko yada pamuklu felan olsa yetiyor ama üzerine hırka felan alıyoruz çok soğuk olunca bacım bayram için değil sadece işe gelip giderkende zorlanıyorum bot için erken hava bayadır sıcak, anacım millet daha parmak arasıyla geziyor burda:26::26: bende ince çorapla ayakkabı giydim ama kenarları açık üşüyor ayaklarım

evet canım hareketli geçti.. Işte hava durumu farkı Ben botla üşüyom başkaları parmak arası terlik giyiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…