- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
herkese günaydınlar diliyorumm
ne güzell bir haberle açtım topiği tariflcimm tebrikler cnaımcımm bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana içini ferah tut canım değerin çok çokk güzel maşallahhhevet endometrium inceymiş aman sakın iş güç yapma bol bol yat sana takviye ilaç falan verdimi canım
uzun zamann sonra güzel bir haber aldıkk geriside peşpeşe gelir inşallahhh
:118::118::118::118::118::118::118:
günaydın ablacımmmmmm çok güzel bi haber demiiii
seyhan gördünmü rüyam çıktı
evet canım tarfilcimin inşallah sorunsuz bir gebeliği olacak bu sefer ve bebeğine kavuşacak
aaa evet sen biri hamile listesine ekleniyo diye bir rüya görmüştün dimi.. inşallah bol bol böle rüyalar görürsünüz kızlar herkes peşpeşe terfi eder hamile listesine
evet canım iki hafta önce hamile listesinde bir değişiklik olduğunu görmüştüm biri ekleniyordu ama isim hatırlamıyordum
ama rüyamın yine çıkmasına çok sevindim bazen rüyalarım gerçekleşiyor inşallah yeni hamile haberleri görürüm rüyalarımda
ne güzell bir haberle açtım topiği tariflcimm tebrikler cnaımcımm bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana içini ferah tut canım değerin çok çokk güzel maşallahhhevet endometrium inceymiş aman sakın iş güç yapma bol bol yat sana takviye ilaç falan verdimi canım
evet canım iki hafta önce hamile listesinde bir değişiklik olduğunu görmüştüm biri ekleniyordu ama isim hatırlamıyordum
ama rüyamın yine çıkmasına çok sevindim bazen rüyalarım gerçekleşiyor inşallah yeni hamile haberleri görürüm rüyalarımda
Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440 Eki Görüntüle 281440
evet canım yaaa 16 ay sonra tekrar hamileyim hamd olsunnn
ayyyyyyyy ne güzel yaaa kız nasıl cesaret ettin 1 gün gecikmeyleecanım bu 5. gebeliğim cuma adet günümde olmayınca cumartesi eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım hemen çıktı.sonra hastanede kan tahlili yaptırdık sata göre 27. günde değer 892 çıktı sonra dra gititk işte oda daha önceki öyküme dayanarak herşeye hazırlıklı olmamı falan söyledi bide endometrıum 7,1 mm ince dedi
hayırlı haftalar canım sen bol bol rüyalar görrrrmerhaba kızlar hayırlı haftalar
ne güzel yeni güne güzel bir haberle başladık çok sevindim rabbim hayırlısıyla hepimizin hasretini sırayla sonlandırsın inşallah
AMİNNNNNNNNNNNNNNamin canım inşallah bu sefer yüzünü görmeyi kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin mevlammm..
günaydın canımmmmmherkese günaydınlar diliyorumm
ee kızlar haftasonunuz nasıl geçti bakalım
benim eşim evdeydi cumartesi günüde doğru dürüst iş yapmadım gezdik 2 gün boyunca bol bol kalori aldım
ben yine hafta sonu kayınvalidemlerdeydim
eşimin halası kulağından amelyat olmuş ona geçmiş olsuna gittik tek aktivitem o
ama hafta sonu topla plates yapmaya çalıştım tabi beceremedim bol bol düştüm
çok saol seyhancım evet değer güzel ama işte endometrium biraz korkutuyo beni ilaç olarak gün aşırı progynex iğne endometriumu kalınlaştırmak için bide cleaxsan 06lık iğne hergün kendim yapcam onu bide coraspın folbiol ve becozmye c forte vitamin kullanıcam canım ...evet evet inşallah gerisi peşpeşe gelcek inşallah
canım rüyanı kaçırmışım hatırlayamadım ama ne güzel çıkıyo rüyaların inşallah rabbim tamamına erdirir darısıda siz kader arkadaşlarımın başına inşallah
filizim süpersin canımmmmmmmmm çok sevindim allahım bu sefer tamamına erdirsin inşallahhhhhhh ok çok çok sevindim hadi ayağını sürü arkandan bikaçkişiyi çekersin belki ayyyyy haftaya mütüş başladık gerçekten inşallah morallerimiz böyle düzgün gitsinnnnnn
ayyyyyyyy ne güzel yaaa kız nasıl cesaret ettin 1 gün gecikmeyleeçok şükür darısı başımıza inşallahhhh
hayırlı haftalar canım sen bol bol rüyalar görrrr
AMİNNNNNNNNNNNNNN
günaydın canımmmmm
cumartesi akşam misafirim vardı yemekli eşimiz ailesipazar sabahı arkadaşlara kahvaltıya gittik ordan hep beraber balığa gittik bürsürü balık tuttuk temizledim dolaba attım 3 e kadar ordaydık sonra evimize gelip hazırlanıp alışverişe gittik kendime mont aldım ama başka bişey alamadım herşey ateş pahası sezon ürünleri basit bir bluz bile 35-40 liraydı alamadım tabi bayramdan önce çarşı merkezine gidecez oralara bakacaz bide birkaç bluz pantolan ve babet almam lazımm
ohh seninde dolu dolu geçmiş haftasonun
benimde cumartesi pazar kahvaltıda misafirim vardı abim vardı. pazar günüde abim ve kardeşimin arkadaşıda vardı.cumartesi eşimle dışarıya çıktık alışveriş merkezine ölece gezdik yemek yedik. pazar günüde eşimin arkadaşı ve kız arkadaşıyla okey falan oynadık cafede. sonrada eşime ayakkabı ve mont aldık bana hiçbişey almadıkhiçbişey beğenmedim bu hafta bende bişeyler bakıcam köye gidiyoruzya bayramlarda almadan olmuyo
sen ne güzel bluzdan babetten bahsediyon ben triko polarlardan başka şey almayı düşünmüyom ayağım zaten buz tutuyo bot olmasına rağmen
eee seninde hareketli geçmiş bacım bayaaaaaasevo çok kalın kazak istemiyorum normal triko yada pamuklu felan olsa yetiyor ama üzerine hırka felan alıyoruz çok soğuk olunca bacım bayram için değil sadece işe gelip giderkende zorlanıyorum bot için erken hava bayadır sıcak, anacım millet daha parmak arasıyla geziyor burda:26::26: Bende ince çorapla ayakkabı giydim ama kenarları açık üşüyor ayaklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?