Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ee kızlar haftasonunuz nasıl geçti bakalım

benim eşim evdeydi cumartesi günüde doğru dürüst iş yapmadım gezdik 2 gün boyunca bol bol kalori aldım

ben cuma günü erken çıkmıştım o günde yeğenimi görmeye gittik akşamları da misafir için hazırlık cumartesi günü temizlik ve yemekle uğraştım dünde anaannemlerde gün vardı oraya gittim hem çok güzel geçti hem 2gün hizmet etmekle çok yorulmuşum valla hepsi arka arkaya geldii

evet canım öyle yapıyorum zaten tedbir benden takdir rabbimden .....inşallah seyhancım yaaa inşallah dediğin gibi olur .....gelininde mi endometrium inceydi canım

çok saol laracım yaa darısı sizlerin başına inşallah isimlerinizle hep dualarımdasınız allahın izniyle bu kış herkes hamile kalacak inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

nasılsınız kızlarrrrrrrr nebrsiniz bakalım gene yalnız kalmış buralar
bende açığım ama çok sık yazamıyorum hatta şu yazıyı 10 dk da anca yazdım

Canım benim gözünaydın Rabbim kucağına almayıda nasipetsin inşallah olumsuz düşünme bol bol dua et hergün karnını tut ayetel kürsi oku Allahın izniyle hiç bişey olmaz....

çok saol canım Allah razı olsun amiin inşallah .....tamam canım hemen başlıyorum okumaya

inşallah her şey yolunda gider filizim pozitif ol olurmustres yaramaz sana
hayırlısıyla kucağına al inşallah bu seferrrrrr

tuyaneda selam canım hoşgeldin

kızlar naparsınızzz ben donuyorum bide üşüyünce daha çok uykum geliyor yaa kızlar eşim tutturdu bayramda ablamlara gidelim diye taa adıyamana offf hiç istemiyorum dile getirdim amaaaaa başımın etini yiyecek

iyidir canım sen nasılsın evet ya soğuklar iyi bastırdı
adıyaman konusundada allah yardımcın olsun canım

iyiz bebemmm ders çalışıyorum inkılap çalışıyorum beynim şişiyor eğer şimdiden çalışmaya başlamazsam zor yetiştirecem ocağa kadar inkılap felsefe tarih edebiyat abooooo çok ders var ezberlemem gereken:26: yazarak çalışmaya başladım yavaştann
kolay gelsin canım allah zihin açıklığı versin görüşürüz

sağol canımmmm inşallah zihnim açılır bol bol balık yiyomm

çok saol canım Allah razı olsun amiin inşallah .....tamam canım hemen başlıyorum okumaya

Allah kabul etsin canımmmm bebişini size bağışlasın inşallah ben özellikle dışarı çıkarken okuyorum banada arkadaşım söylemişti inşallah hamileliin rahat geçer bulantın olur öğürürsen hemen sırt üstü yat dinlen kendini öğürürken sıkma zorlama doktorum öyle demişti bana inşallah kucağınada alırsın bebişini

çiğdemim dimek adıyamana gitmek istiyor eşin valla ben olsam giderim canımtatil yapmış olursun ha burda kayganalarla geçirmişin, ha adıyamanda görümceylesoğuk moğuk boşver sıkı sıkı giyinirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…