kızlar ben çıkıyorum görüşürüz
ee kızlar haftasonunuz nasıl geçti bakalım
benim eşim evdeydi cumartesi günüde doğru dürüst iş yapmadım gezdik 2 gün boyunca bol bol kalori aldım
evet canım yaaa 16 ay sonra tekrar hamileyim hamd olsunnn
platesi bir yerden bakıp yapıyorsun değilmi çünkü bilmeden yapmak sakatlanmaya neden olabilir. ilk başlarda becerememen normal ama her zaman yapmaya çalışırsan eninde sonunda bununda üstesinden gelirsin merak etme
doktorun gerekli herşeyi vermiş cnaım sende ayakta fazla durma devamlı dinlen ayağının altınada yastıkta koy bizim gelininde bu şekilde idi allaha şükür 15 gün falan yattı ilaçlarını kullandı sapasağlam kuzumuza kavuştuk.sen elinden geleni yap içini de ferah tut gerisi Rabbimin takdiridir bir bakmışsın korkular boşa sapasağlam bebeğine kavuşursun inşallahh da öle olacak
filizim süpersin canımmmmmmmmm çok sevindim allahım bu sefer tamamına erdirsin inşallahhhhhhh ok çok çok sevindim hadi ayağını sürü arkandan bikaçkişiyi çekersin belki ayyyyy haftaya mütüş başladık gerçekten inşallah morallerimiz böyle düzgün gitsinnnnnn
ayyyyyyyy ne güzel yaaa kız nasıl cesaret ettin 1 gün gecikmeyleeçok şükür darısı başımıza inşallahhhh
hayırlı haftalar canım sen bol bol rüyalar görrrr
AMİNNNNNNNNNNNNNN
günaydın canımmmmm
cumartesi akşam misafirim vardı yemekli eşimiz ailesipazar sabahı arkadaşlara kahvaltıya gittik ordan hep beraber balığa gittik bürsürü balık tuttuk temizledim dolaba attım 3 e kadar ordaydık sonra evimize gelip hazırlanıp alışverişe gittik kendime mont aldım ama başka bişey alamadım herşey ateş pahası sezon ürünleri basit bir bluz bile 35-40 liraydı alamadım tabi bayramdan önce çarşı merkezine gidecez oralara bakacaz bide birkaç bluz pantolan ve babet almam lazımm
Canım benim gözünaydın Rabbim kucağına almayıda nasipetsin inşallah olumsuz düşünme bol bol dua et hergün karnını tut ayetel kürsi oku Allahın izniyle hiç bişey olmaz....
evet canım öyle yapıyorum zaten tedbir benden takdir rabbimden .....inşallah seyhancım yaaa inşallah dediğin gibi olur .....gelininde mi endometrium inceydi canım
çok saol laracım yaa darısı sizlerin başına inşallah isimlerinizle hep dualarımdasınız allahın izniyle bu kış herkes hamile kalacak inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
kızlar ben birazda ders çalışayım hepinizi öperim ve kaçarımm
kızlar naparsınızzz ben donuyorum bide üşüyünce daha çok uykum geliyor yaa kızlar eşim tutturdu bayramda ablamlara gidelim diye taa adıyamana offf hiç istemiyorum dile getirdim amaaaaa başımın etini yiyecek
iyidir canım sen nasılsın evet ya soğuklar iyi bastırdı
adıyaman konusundada allah yardımcın olsun canım
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun bi aradan sonra.. aranızda tüp bebek yaptıran warmı acaba??
iyiz bebemmm ders çalışıyorum inkılap çalışıyorum beynim şişiyorkızlar naparsınızzz ben donuyorum bide üşüyünce daha çok uykum geliyor yaa kızlar eşim tutturdu bayramda ablamlara gidelim diye taa adıyamana offf hiç istemiyorum dile getirdim amaaaaa başımın etini yiyecek
kolay gelsin canım allah zihin açıklığı versin görüşürüz
çok saol canım Allah razı olsun amiin inşallah .....tamam canım hemen başlıyorum okumaya
selam bu arada nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?