Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam bu arada nasılsınız?

slm canım iyyiz sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım hamilelik

allahım zihin açıklığı versin demek bol bol yiyorusun ye yeee yarasınnnnallahım yardımcın olsun

çiğdemim dimek adıyamana gitmek istiyor eşin valla ben olsam giderim canımtatil yapmış olursun ha burda kayganalarla geçirmişin, ha adıyamanda görümceylesoğuk moğuk boşver sıkı sıkı giyinirsin

yaa aslında bi tarafım istiyor da bi tarafım hiç istemiyor maddi manevi yıpranacaz bide bayramda annemlere ziyaret etmezsek içim burkulur ne bileyimm

çok şükür bulantılar yok denecek kadar azaldı daha iyiyim şimdi maşallah güzel gidiyor

kızlar bazen bir anda çıkıyorum ama kusura bakmayın olurmu
çiğdemcim sen daha iyisini bilirsin canım durumunuza göre hareket edin

şimdi haber vererek çıkıyorum bacılrım gelemeyebilrim tekrargelemezsem yarın görüşürüz olurmu hepinize iyi akşamlarrrrrrr

tamam ablacım sen işine bak hadi öptüm muck muck muck iyi akşamlarrr

amin canım inşallah.....tavsiyelerine uyucam canım çok saol allah razı olsun

günaydın canlarım nasılsınız bugün

çiğdemim evet ama dimi eskisi gibi değil topiğimiz maalesef neyse sağlık olsun herkesin işi gücü var heralde bayram öncesi ben de fazla gelemiyorum derse konsantre olunca bırakmak istemiyorum boş zamanımda hep ders çalışıyorum

günaydın ablacım demi eskisi gibi kimse gelmiyorr
çalış ablacım çalış allah zihin açıklığı versinnn

kimseler yokken ben biraz faceye takılıyım sonra gelrim

takıl bakalım ben açığım ama yazamıyorummm

herkese günaydınlar nasılsınızz

çiğdem demek adıyamana gitmek istiyor eşin sen bilirsin cnaım çünkü ziyaret için gitmek gelmek maddi yönden bayağı bir külfet bilirim. hem kendi ailenide yalnız bırakmak istemiyor insan onuda bilirim :)) iyi düşün taşın canım ortak yolu bulun.

bizde bu bayramda her bayram olduğu gibi memlekete gidicez.. bu sefer ben kendi köyüme eşim kendi köyüne gitcekti öle karar vermiştik hem maddi yönden hemde ordan oraya gitmek zaten insanı yeterince yoruyo yolculuklar..kaynanam mırın kırın yapmış yalnızmı gelicen falan diye eşim dedi arada kalıyorum böle seninde gelmeni istiyolar direk söylemesede laf vuruyo dedi. cumartesi bizim köye gideriz bayramın 1.günü de ben seni kendi köyüne yolcularım dedi bende neden olmasın canım sen kafana takma tabiki gelirim didim ya beni özledikleri için gelmemi isteseler seve seve ama sırf gelin gelmedimi laflarını duymamak için istiyolar olsun herkesin gönlünü yapmaya çalışıyos bizde varsın yolculuklar daha çok yorsun

laracık demek ders çalışmaya başladın maşallahh sanaaa bacım benim yerimede çalışsana tek bir ders yüzünden kaldım sınıfta yaa

günaydın ablacım çok ozr demi ya bayram geldi mi kendimi kasmaya başladım ablacım senin işinde zormuş ben açıkçası istiyorum ama mesela diğer ablasıyla ortak gidecez demi onlarda istiyor ama bütün araba yol parası bizden çıkıyor varsın çıksın diyorum ama iyice alıştılar ee bizde zor çalışıp kazanıyoruz para biriktirmemiz lazım illa çocuğumuz yok diye masrafımız yok mu demek ablacım benim kocada bu konuda da pek saff yaa ee bizi götürüyor diyor istemese götürmez ama gelde anlat ablacımm ee gidincede masraf herşeyi eşime yüklüyorlar ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…