iyiyiz canım sen nasılsın nasıl bebiş
iyi çok şükür bulantılarım yok denecek kadar azaldı arada yokluyo bayramdan sonra kontrol var hayırlısı inşallah
iyi çok şükür bulantılarım yok denecek kadar azaldı arada yokluyo bayramdan sonra kontrol var hayırlısı inşallah
selam bu arada nasılsınız?
iyiz bebemmm ders çalışıyorum inkılap çalışıyorum beynim şişiyoreğer şimdiden çalışmaya başlamazsam zor yetiştirecem ocağa kadar inkılap felsefe tarih edebiyat abooooo çok ders var ezberlemem gereken:26: yazarak çalışmaya başladım yavaştann
sağol canımmmm inşallah zihnim açılır bol bol balık yiyomm
çiğdemim dimek adıyamana gitmek istiyor eşin valla ben olsam giderim canımtatil yapmış olursun ha burda kayganalarla geçirmişin, ha adıyamanda görümceyle soğuk moğuk boşver sıkı sıkı giyinirsin
haydi bakalım hayırlısımaşallah edacım
slm canım iyyiz sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım hamilelik
allahım zihin açıklığı versin demek bol bol yiyorusun ye yeee yarasınnnnallahım yardımcın olsun
yaa aslında bi tarafım istiyor da bi tarafım hiç istemiyor maddi manevi yıpranacaz bide bayramda annemlere ziyaret etmezsek içim burkulur ne bileyimm
çok şükür bulantılar yok denecek kadar azaldı daha iyiyim şimdi maşallah güzel gidiyor
kızlar bazen bir anda çıkıyorum ama kusura bakmayın olurmu
çiğdemcim sen daha iyisini bilirsin canımdurumunuza göre hareket edin
şimdi haber vererek çıkıyorum bacılrım gelemeyebilrim tekrargelemezsem yarın görüşürüz olurmu hepinize iyi akşamlarrrrrrr
Allah kabul etsin canımmmm bebişini size bağışlasın inşallah ben özellikle dışarı çıkarken okuyorum banada arkadaşım söylemişti inşallah hamileliin rahat geçer bulantın olur öğürürsen hemen sırt üstü yat dinlen kendini öğürürken sıkma zorlama doktorum öyle demişti bana inşallah kucağınada alırsın bebişini
günaydın canlarım nasılsınız bugün
çiğdemim evet ama dimi eskisi gibi değil topiğimiz maalesefneyse sağlık olsun herkesin işi gücü var heralde bayram öncesi ben de fazla gelemiyorum derse konsantre olunca bırakmak istemiyorum boş zamanımda hep ders çalışıyorum
kimseler yokken ben biraz faceye takılıyım sonra gelrim
herkese günaydınlar nasılsınızz
çiğdem demek adıyamana gitmek istiyor eşin sen bilirsin cnaım çünkü ziyaret için gitmek gelmek maddi yönden bayağı bir külfet bilirim. hem kendi ailenide yalnız bırakmak istemiyor insan onuda bilirim :)) iyi düşün taşın canım ortak yolu bulun.
bizde bu bayramda her bayram olduğu gibi memlekete gidicez.. bu sefer ben kendi köyüme eşim kendi köyüne gitcekti öle karar vermiştik hem maddi yönden hemde ordan oraya gitmek zaten insanı yeterince yoruyo yolculuklar..kaynanam mırın kırın yapmış yalnızmı gelicen falan diye eşim dedi arada kalıyorum böle seninde gelmeni istiyolar direk söylemesede laf vuruyo dedi. cumartesi bizim köye gideriz bayramın 1.günü de ben seni kendi köyüne yolcularım dedi bende neden olmasın canım sen kafana takma tabiki gelirim didimya beni özledikleri için gelmemi isteseler seve seve ama sırf gelin gelmedimi laflarını duymamak için istiyolar olsun herkesin gönlünü yapmaya çalışıyos bizde varsın yolculuklar daha çok yorsun
laracık demek ders çalışmaya başladın maşallahh sanaaa bacım benim yerimede çalışsanatek bir ders yüzünden kaldım sınıfta yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?