Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydınnn yazı rengine bayılıyorummmm
canım malesef ama işte geliniz yaaaa hepimizn durumu aynı:26::26::26::26: ne yapacaksınnn seninde dediğin gibi hepsinin gölü olsun diye çalışıyoruzzz:44::44::44::44: bizi bize bir bıraksalar hayatımız ne kadar kolay olacakk

ayy aynı bizim olaylar gibi kaynımlar köye gidecekler mesela iş yerinin arabası ile eşim bizde gidelim der iyi derim tüm benzin parasını molada ki ödemeleri hep eşimden beklerler ee ben ne anladım rahat gideyim diye araba ile gidicem diye 3 kat daha masrafa giriyoruz. valla ben eşime gayet açık ve net konuşurum bu konuları artık öle susmuyorum zaten eşimde artık hem akraba hem arkadaş çevresinde bu konularda ki zaafının farkına vardı..zaten üçün beşin hesabını yapar olduk böle geniş davranamayız artık dimi..

ayy mersiii canımm bende beğeniyorum
evet gelin olunca bu durumları yaşıyoruz. bide ben neye sinir oluyorum ya ben çalışıyorum işten çıkıp bir gün sonra arefede yanınıza geliyorum kaygana tatlı yapmamış oluyo yapmıcam diyo ee anne büyüksün yanına gelecekler var diyos olmaz diyip bide tatlı işini bize bırakıyo..aman oğullarım gelecek şunu hazırlim bnu yemeği yapayım yok inanın şaşıyorum benim annem aman evlatlarım gelecek diye her birimize ayrı ayrı sevdiğimiz yemekleri pastaları yaparrr anacımmmm benimm yaa özledimm

bu arada çiğdem ateşini ölçmeye başladın mı bakimm ben bak yeniden başladım hiç olamzsa çatladımmı yumurtladımmı nezaman ovulasyon oldu bunlara yardımcı oluyo hemen hemende adetin gelmeden bişeyler varmı zaten anlaşılabiliyo

off off ablacımmm ne diyeyim biz mi almasını bilmiyoruz yada onlar mı gerçekten kurnaz uyanık geçtiğimiz yazın eşimle bu konuda baya tartışmıktık inat etmişti bana 40 yılın başında geliyor falan filan diye inan ki ablaıcım ben borcum bitsin diye uğraşırken üstüme başıma bişey alamıyorum kalkıp ablana mı alacam dedim sustu sana yemin ediyorum o kadar şehir şehi rdolaşıyorlar her gelişinde kız kardeşine annesine hediyelere boğar bize gelince sıfır eşimin doğum günümü görümceme kargoyla yollar al ablan sana hediye almış ya yanına banada küçük bişey koy demi insan yine de istemesede bekliyor küçükük bişey insanı mutluluk verir nerdeee güya medeniyetli insanlarmış mış mışşşş

ablacım bak unuttum başlamadım vallahi ama ben her idrarımı takip ediyorum bu ay bebiş yok beklemiyorum

amannn sen takma kafana canım ben kimseden bişey beklemiyorum kimsede benden artık beklemesşn yeterince yaptım yapacağımı çünkü..erkekler bu konuda bizim gibi düşünemiyolar maalesef gerçekleri yüzlerine vurmak gerek

ablacım bak unuttum başlamadım vallahi ama ben her idrarımı takip ediyorum bu ay bebiş yok beklemiyorum

unutmaaa başla bir an önce idrar çok değişkendir sadece onunla takip edemezsin.yediğin içtiğin hatta şu bittki çayları bile farkettirir idrarı. bu arada ben günde 2-3 bardak kayısı çayı içiyom artık çok güzel wc ye çıkıyom hatta bozuyo baya beni yani gayet iyiyim yemeklerden sonra içince yatıştırıyo bide midemi..

herkeze günaydınlarrrr nasılsınız kızlar ben ne zamandır giremiyodum özledim hepiniziii

tamam ablacım bu akşam eve giderken ateş ölçer alayım o zamannn
kayısı çayı baya fayda etti demi ablacım benim midem şişsin hemen içiyorum çok rahatlatıyor bide göbeğim hemen iniyor farkettiriyor bide elma çayı alacam merak ettim bakalımm

Günaydın kızlar

tarfilim hamişsiinn Tebrik ederim Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok güzel bir haber

günaydın evet nerelerdesin sen bakim gelmiyorsun

burdayım pazar akşamı geldim evime kardeşimdeydim bostancıdaaaaa yiğenimi o kadar çok özlemişim kiii heryerini mıncıkladım yoğurdum oynadık çok tatlı yaaaa yeni yürüyo bana bi koşuyo kollarını açıp içime sokasım geliyo inan kiii

aaaaa tarfil hamilemiiii ben de çok sevindimmm ayyy kızlar yaaa böle giderse hepimiz sırayla hamile kalacaz inşallah

günaydın ablacımm hoşgeldin evet gelemiyorsun nedennnnn ben iyiyim bizde çok özledik seni ablacım

merhaba çiğdemcim çarşamba günü göz kontrolüm vardı annemle birlikte benim anne tarafımda genetik glokom varda göz tansiyonu yanii o yüzden sene 1 kontrolüm var oraya gittik eşim izin aldı has. çıkışı da karşıya bostancıya geçtik erkek kardeşime pazar günü döndüm evime sen nasılsın

Günaydın kızlar

tarfilim hamişsiinn Tebrik ederim Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok güzel bir haber

günaydın ablacımmmm

aaaaa tarfil hamilemiiii ben de çok sevindimmm ayyy kızlar yaaa böle giderse hepimiz sırayla hamile kalacaz inşallah

evet hepimiz peş peşe hamile haberi verecezzzz

geçmiş olsun ablacım sonuçlar iyidir inşallah bende iyiyim ablacım herşey aynı hamile haberi alınca çok ama çok sevindimmm

günaydın durucum

pınar evet çokkk seviliyo bilirim benimde abimin kızı var kuzummm benim 2 yaşını dolduracak haftaya en çok sevilebilcek zamanlardalar..ondan ayrılınca insan nasıl buruk oluyo dimi nasılda saat bile geçmeden hemen özlüyo allahımm bizlereee de nasipm edecek inşallahhh bu kuzulardan

geçmiş olsun ablacım sonuçlar iyidir inşallah bende iyiyim ablacım herşey aynı hamile haberi alınca çok ama çok sevindimmm

bacılarrrrr nasılsınızzzkaynanaları almışınız gene dilinizeeee
ben şanslıyım o zaman annemlerde kaynanalarda kardeşlerde burda çok şükürrbayramın 1. günü hepsini ziyaret ediyoz geri kalan günlerde de canımız ne isterse onu yapıyoz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…