Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

geçmiş olsun ablacım sonuçlar iyidir inşallah bende iyiyim ablacım herşey aynı hamile haberi alınca çok ama çok sevindimmm

allaha şükür iyi canım işte anne tarafında olunca beni de kontrol altına aldılar görme alanı çekildi bu sefer herşey iyi göz tandiyonumda iyi çıktı ama göz gizli hastalık annemle ablası bu yüzden kör oldular bide annemin bi akrabası benim annnem de ve 2 teyzemde de var onlar sürekli ilaç kullanıyolar ben şuanda sadece ilaçsız takipteyim

bende bugün canlarım yeğenlerimle birlikteyimm çünkü kızımın biri 1 yaşına giriyor bugün doğum günümüzz 3 kızım var hepsinede ölürüm 1 tanede yolda 1-2 hafta içinde gelecek
bu arada akşam börekleri yaptım sevom bugün pişirecekler bakalım bekleyince nasıl oluyor size fikir veririm

ayy inşallah canım yeğenlerde evlat gibi ama insan genede kendi çocuğu olsun istiyo canım yaaaa ablamın 2 kızı var onlar kocaman oldu ama ömerim daha 14 aylık tam da sevilecek zamanı senin yiğenlerinde kimbilir nasıl tatlılardır yerim ben onları ben de hemen özlerim amam allahtan yakınız arabayla 1 saate gidiyoruz

allah hayırlı ömürler versin küçük prensese inşallah anne de olursun laracım ben hem teyzeyim hem de hala

evet aldık ele kayganaları
ne güzell bir günde hepsi bitsin sonra dinlen gez toz benim hiç öle olmuyo 2 gün kaynanada 2 gün annemlerde genelde geçer eşimlede hiç plan yapamayız zaten zaman olmaz :26:

geçmiş olsun canım aman takiplerini ihmal etme göz çok muhimm

hımm doğum gününüz kutlu olsunnn nice sağlıklı yıllara inşallahh
yazarsın buraya cnaım nasıl olduğunu merakla bekliyom gerçi bende yaptığımda bikaç saat beklettiğim oluyodu bişeycik olmaz inşallah çok lezzetli olurrrr inş.

yarın evlilik yıldönümümüz 3 yılımızı bitiriyoruz öbür günde tanışma yıldönümümüz 4. senemiz bitiyo bugünde adetimin 28. günü

allah hayırlı ömürler versin küçük prensese inşallah anne de olursun laracım ben hem teyzeyim hem de hala

aminnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn inşallahhbende hem teyzeyim hem halahemde bıcır bıcırlar hepsi en büyüğü 3 yaşında en küçüğü 6 aylık hatta 2 hafta sonra yeni bıdıkta geliyorrrrayyy insan hangisini seveceğini kokluycanı şaşırıyo bee deli gibi oluyom ben

evet tam sevilecek zamanlardalar yeğenlerin yeri çok başka ama evladımız çok farklı olacak eve gelince o cıvıl cıvıl ses hala olacak
benim abimlerle aram 500 mt falan yürüyerek ama çalışınca işte haftada 1-2 gün görüşebiliyos..

ojeleri çıkınca hala diyip ellerini gösteriyomuş annesine gidelim diyee

aldık ablacımmm ohh ne güzel valla şanslısınnn aman allahım ağzınızın tadını bozmasınn

aman ablacım dikkat et ihmal etme çok geçmiş olsunn

yarın evlilik yıldönümümüz 3 yılımızı bitiriyoruz öbür günde tanışma yıldönümümüz 4. senemiz bitiyo bugünde adetimin 28. günü

ee ne plan yaptın ablacım merakla bekliyorum hasta olacam demeeeeee:18:

ayyyyy maşallahhh allahım bağışlasın bıcırlarıııı bizede nasip etsin inşallahhhh

aaaaaaa yerim ben onu görüyomusun sen kokoşu kızlar öle zaten çok sever seni o büyüyünce bile bak gör

teşekkür ederiz teyzelerionlar bizim kendi çocuğumuz gibi oluyor gerçektende bazen çok coşuyorum inanırmısınız memiklerim sızlıyor sanırım analık hormonu salgılıyorum bir an içinallahım kendimizede verir inşallah ama ben heralde onlardan daha fazla sevemem diye düşünüyorum yawww inşallah öyle olurreşimde diyo zaten sen kendi çocuğun olsa nasıl bir sevgi beslersin merak ediyorum diyoo:26::26::26:
pınarımmmmmmmmmm evlilik yıldömününüz kutlu olsun canımmmhep mutlu ve sağlıklı olun inşallahhh

ben sizin evlendiğiniz daha çoktur zannediyodum demek 3.yılınız bitiyo inşallah 30. yıllarınızıda kutlarsınız çocuklarınızla beraber
hımm kaç günde bir oluyosun..içinden şu geçiyo dimi "keşke hamile olsamda yarın en büyük hediyeyi versem eşime" inşallahh canımm bu düşüncenn gerçekleşir bir süpriz yaparsın

yaa ben sadece halayım bi tane yeğenim var teyze olmam için 10 sene falan var sanırım
yaa evet okadar yeğenden hangisini seveceğini şaşırırsın hepside bıdıkk allah bağışlasınn canımm inşallah seninde bu bıdıklara katılacak bebelerin olacak

Günaydın kızlar

tarfilim hamişsiinn Tebrik ederim Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok güzel bir haber

aaaaa tarfil hamilemiiii ben de çok sevindimmm ayyy kızlar yaaa böle giderse hepimiz sırayla hamile kalacaz inşallah

çok teşekkürler kızlar dualarınıza ihtiyacım var

olacam canım yaaa sabahtan beri başladı hafif hafif ağrılarım hiç bi plan yapmadık çünkü eşimin işleri bu aralar gene çok yoğun iso denetimimi nee varmış bayram diye izin alanlarda var hiç bi yere gidemeyiz biz gene 3 senedir olduğu gibi güya ortaköyde yemek yeriz diye düşünüyoduk

olacam canım yaaa sabahtan beri başladı hafif hafif ağrılarım hiç bi plan yapmadık çünkü eşimin işleri bu aralar gene çok yoğun iso denetimimi nee varmış bayram diye izin alanlarda var hiç bi yere gidemeyiz biz gene 3 senedir olduğu gibi güya ortaköyde yemek yeriz diye düşünüyoduk

yok canım 3 senemiz bitecek aminnnn inşallah 30. yılımızı da bitiririz burdan yazarız ben 28 günde 1 oluyorum 5 ekimde olmuştum bugün 28.günüm kız seyhancım içimi mi okudun canım yaaa vallahi bak aynen öle düşündüm ama büyük bi mucize gerek bunun için ama senin bu iyi dileklerin bile yetti canım benim

aaaaaaa yerim ben onu görüyomusun sen kokoşu kızlar öle zaten çok sever seni o büyüyünce bile bak gör

bana çok düşkün zaten canım benden ayrılırken ağlar hep bide bana benziyor karakteri süslü bişey bir gör yeni bişey alınca hemen giyip aynanın karşısına geçiyomuş bende öleyim zaten normaldede bana benzetiyolar en güzel duygu bunlar yaa kendi evladım olsa bu kadar olur yani onuda özledimm annanesine gittiler ancak bayramda görürüm
neyseee duygusala bağlamadan kapatayım konuyu

kızlar şimdi eşim aradı şirketten 12 kişiyle altın gününe girmiş ayda 1 yarım altın önce istemedim keşke girmeseydin dedim sonra neyse elimize toplu para geçer iyi dedim inşallah sıkışmayız:26:

çok teşekkürler kızlar dualarınıza ihtiyacım var

ya gerçekten sen yazmasan aklımız bir karış havada olacak hala..sana dualara başlayalım hemen

haydi VİRAAAA ayetel okuyacaklar söylesin bana yapayım hemencik liste

Tarfil için Ayetel

seyhan....40
lara ......30
bebekdls...30
tosti....30
nevom..50

toplam...180

Son düzenleme:

evet aynı evlat işte yaa benim ablamın kızları biri 7 ye öbürü 2 ye gidiyo bi görsen bana gelince dolabımda ne var ne yok giyip bide ruj sürüp ayakkabılarımı da giyiyolar defile yapıyolar tamam hadi kapatalım bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…