geçmiş olsun ablacım sonuçlar iyidir inşallah bende iyiyim ablacım herşey aynı hamile haberi alınca çok ama çok sevindimmm
günaydın durucum
pınar evet çokkk seviliyo bilirim benimde abimin kızı var kuzummm benim 2 yaşını dolduracak haftaya en çok sevilebilcek zamanlardalar..ondan ayrılınca insan nasıl buruk oluyo dimi nasılda saat bile geçmeden hemen özlüyoallahımm bizlereee de nasipm edecek inşallahhh bu kuzulardan
bende bugün canlarım yeğenlerimle birlikteyimm çünkü kızımın biri 1 yaşına giriyor bugün doğum günümüzz 3 kızım var hepsinede ölürüm 1 tanede yolda 1-2 hafta içinde gelecek
bu arada akşam börekleri yaptım sevom bugün pişirecekler bakalım bekleyince nasıl oluyor size fikir veririm
bacılarrrrr nasılsınızzzkaynanaları almışınız gene dilinizeeee
ben şanslıyım o zaman annemlerde kaynanalarda kardeşlerde burda çok şükürrbayramın 1. günü hepsini ziyaret ediyoz geri kalan günlerde de canımız ne isterse onu yapıyoz artık
allaha şükür iyi canım işte anne tarafında olunca beni de kontrol altına aldılar görme alanı çekildi bu sefer herşey iyi göz tandiyonumda iyi çıktı ama göz gizli hastalık annemle ablası bu yüzden kör oldular bide annemin bi akrabası benim annnem de ve 2 teyzemde de var onlar sürekli ilaç kullanıyolar ben şuanda sadece ilaçsız takipteyim
bende bugün canlarım yeğenlerimle birlikteyimm çünkü kızımın biri 1 yaşına giriyor bugün doğum günümüzz 3 kızım var hepsinede ölürüm 1 tanede yolda 1-2 hafta içinde gelecek
bu arada akşam börekleri yaptım sevom bugün pişirecekler bakalım bekleyince nasıl oluyor size fikir veririm
allah hayırlı ömürler versin küçük prensese inşallah anne de olursun laracım ben hem teyzeyim hem de hala
ayy inşallah canım yeğenlerde evlat gibi ama insan genede kendi çocuğu olsun istiyo canım yaaaa ablamın 2 kızı var onlar kocaman oldu ama ömerim daha 14 aylık tam da sevilecek zamanı senin yiğenlerinde kimbilir nasıl tatlılardır yerim ben onları ben de hemen özlerim amam allahtan yakınız arabayla 1 saate gidiyoruz
bacılarrrrr nasılsınızzzkaynanaları almışınız gene dilinizeeee
ben şanslıyım o zaman annemlerde kaynanalarda kardeşlerde burda çok şükürrbayramın 1. günü hepsini ziyaret ediyoz geri kalan günlerde de canımız ne isterse onu yapıyoz artık
allaha şükür iyi canım işte anne tarafında olunca beni de kontrol altına aldılar görme alanı çekildi bu sefer herşey iyi göz tandiyonumda iyi çıktı ama göz gizli hastalık annemle ablası bu yüzden kör oldular bide annemin bi akrabası benim annnem de ve 2 teyzemde de var onlar sürekli ilaç kullanıyolar ben şuanda sadece ilaçsız takipteyim
yarın evlilik yıldönümümüz 3 yılımızı bitiriyoruz öbür günde tanışma yıldönümümüz 4. senemiz bitiyo bugünde adetimin 28. günü
aminnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn inşallahhbende hem teyzeyim hem hala hemde bıcır bıcırlar hepsi en büyüğü 3 yaşında en küçüğü 6 aylık hatta 2 hafta sonra yeni bıdıkta geliyorrrr ayyy insan hangisini seveceğini kokluycanı şaşırıyo bee deli gibi oluyom ben
evet tam sevilecek zamanlardalaryeğenlerin yeri çok başka ama evladımız çok farklı olacak eve gelince o cıvıl cıvıl ses hala olacak
benim abimlerle aram 500 mt falan yürüyerek ama çalışınca işte haftada 1-2 gün görüşebiliyos..
ojeleri çıkınca hala diyip ellerini gösteriyomuş annesine gidelim diyee
yarın evlilik yıldönümümüz 3 yılımızı bitiriyoruz öbür günde tanışma yıldönümümüz 4. senemiz bitiyo bugünde adetimin 28. günü
aminnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn inşallahhbende hem teyzeyim hem hala hemde bıcır bıcırlar hepsi en büyüğü 3 yaşında en küçüğü 6 aylık hatta 2 hafta sonra yeni bıdıkta geliyorrrr ayyy insan hangisini seveceğini kokluycanı şaşırıyo bee deli gibi oluyom ben
Günaydın kızlar
tarfilim hamişsiinn Tebrik ederim Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok güzel bir haber
aaaaa tarfil hamilemiiii ben de çok sevindimmm ayyy kızlar yaaa böle giderse hepimiz sırayla hamile kalacaz inşallah
aldık ablacımmm ohh ne güzel valla şanslısınnn aman allahım ağzınızın tadını bozmasınn
aman ablacım dikkat et ihmal etme çok geçmiş olsunn
ee ne plan yaptın ablacım merakla bekliyorum hasta olacam demeeeeee:18:
ayyyyy maşallahhh allahım bağışlasın bıcırlarıııı bizede nasip etsin inşallahhhh
aldık ablacımmm ohh ne güzel valla şanslısınnn aman allahım ağzınızın tadını bozmasınn
aman ablacım dikkat et ihmal etme çok geçmiş olsunn
ee ne plan yaptın ablacım merakla bekliyorum hasta olacam demeeeeee:18:
ayyyyy maşallahhh allahım bağışlasın bıcırlarıııı bizede nasip etsin inşallahhhh
ben sizin evlendiğiniz daha çoktur zannediyodum demek 3.yılınız bitiyo inşallah 30. yıllarınızıda kutlarsınız çocuklarınızla beraber
hımm kaç günde bir oluyosun..içinden şu geçiyo dimi "keşke hamile olsamda yarın en büyük hediyeyi versem eşime"inşallahh canımm bu düşüncenn gerçekleşir bir süpriz yaparsın
yaa ben sadece halayım bi tane yeğenim var teyze olmam için 10 sene falan var sanırım
yaa evet okadar yeğenden hangisini seveceğini şaşırırsın hepside bıdıkkallah bağışlasınn canımm inşallah seninde bu bıdıklara katılacak bebelerin olacak
aaaaaaa yerim ben onu görüyomusun sen kokoşu kızlar öle zaten çok sever seni o büyüyünce bile bak gör
çok teşekkürler kızlar dualarınıza ihtiyacım var
bana çok düşkün zaten canım benden ayrılırken ağlar hepbide bana benziyor karakteri süslü bişey bir gör yeni bişey alınca hemen giyip aynanın karşısına geçiyomuş bende öleyim zaten normaldede bana benzetiyolar en güzel duygu bunlar yaa kendi evladım olsa bu kadar olur yani onuda özledimm annanesine gittiler ancak bayramda görürüm
neyseee duygusala bağlamadan kapatayım konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?