Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba canlarim benim,nasilsiniz?esimden yarim saatliyine izin aldim,sizi cok ozledim.gecmisi okuyamadim,yeni haber varmi?

olmazmı ne haberler var hemde bomba valla kaydirigubbakcemile3 iki arkadaşın günü geçmiş nevomun koku duyusu gelişmiş (bebişten) bizde tık yok zaten kaydirigubbakcemile3

zuhalim yapma öyle ne olur kötü düşüneceğin yerde güzel şeyler düşün canım benim
hem bak dr rahim kalınlığın iyi demiş kötü bişey dememişki

tövbe de ya lmaz: dua et rabbime sığın olcak bak ben döndüğümde senin pozitif sonucu okucam inşallah

nayıııııııııııııııırrrrrrr canım ya yapma böle
bak ben hatırlıyosun adet olacam diye hüngür hüngür ağladım
ertesi gün kanı verdim hoplaya zıplaya gittim alışveriş yaptım o kadar ümitsizdim
bunu bilemiyoruz yalvarırım ümidini kaybetme
elini karnına koy ayetel kürsiyi oku
sağ eline üfle karnına sür ben çok yaptım....
Rabbim sıkı sıkı tutundursun bebişleri

Tubiş sen yarın gidiyormusun arkadaşımm:gitme: gittiğin yerde pc varsa gir tamammı özliyecez yoksa seni :gitme:

tubişim uzakta olan kursları bıraktım
bu 5 dk. mesafede
zaten gidince hep oturuyorum
doktorum bana hiç yat demiyo bi de....

zuhalim yapma öyle ne olur kötü düşüneceğin yerde güzel şeyler düşün canım benim
hem bak dr rahim kalınlığın iyi demiş kötü bişey dememişki
canım benim demedi ama içim nasıl daralıyo bilemezsin öyle içten dua ediyosunuzki Rabbim duyar inşallah hep ağlamak geliyo içimden

HOŞGELDİN YILDIZIM ÖZLETTİN KENDİNİ BU ARALAR ,AMA KOCANI GÜCENDİRME TABİ NE ZAMAN MÜSAİT OLURSAN YAZ AŞKIM ..BİZ HEP BIURDAYIZ SABAH AKŞAM ,GECE ,SABAHA KARŞI kaydirigubbakcemile3
ben de sizi cok ozledim,firsat buldukca girerim,sizi kaybetmeye hic niyetim yok.
olmazmı ne haberler var hemde bomba valla kaydirigubbakcemile3 iki arkadaşın günü geçmiş nevomun koku duyusu gelişmiş (bebişten) bizde tık yok zaten kaydirigubbakcemile3

hadi hayirlisi canim,mujde yakindir desenize,bizler de ALLAHIN izniyle hamis kalicaz insallah,sira bize de gelicek.

Tubiş sen yarın gidiyormusun arkadaşımm:gitme: gittiğin yerde pc varsa gir tamammı özliyecez yoksa seni :gitme:

allahın isniyle yarın sabah 9 da hastaneye gidip sonucu alcam sonra kuaföre gidip adama benzicem sonra nasipse 03 15 te ist.yolculuk eltime gidicez var ama duruma göre biraz kibirli çekiniyorum minnet etmek istemem ama bakalım evden girmeye çalışcam olmadı cafeye giderim yine uğrarım size şekerler inşallah

insallah her sey guzel olur,RABBIM yuzunu guldurur.
bu arada canim,sen nasilsin?hamilelik nasil gidiyor,RABBIM kolay hamilelik nasip etsin canim.

O kullarını sever, onları duyar canım...tez zamanda hepimizin ismi o listede olacak inşallah....valla sizin adınızı orda görmeyi çok istiyorum....

zuhalim seni anlıyorum ama böyle yapmakla iyi etmiyorsun sana söyliyim
bende her iki tedavimde çok stres yaptım çok sıktım kendimi
negatif düşündüm ve sonucumda öyle oldu
sen yapma öyle

tubişim uzakta olan kursları bıraktım
bu 5 dk. mesafede
zaten gidince hep oturuyorum
doktorum bana hiç yat demiyo bi de....

sen boşver doktoru dikkat et çektiklerini unutma biliyosun ilk üç ay sakıncalı allahım esirgesin birde ben nazara pis nefise çok inanırım çevrende öle olduğunu düşündüğün birileri varsa felak ve nas surelerini oku yüzlerine üfle kem gözleri başlarında parçalansın

sen zaten güzelsin kız ne kuaförü....etilerde oturuyo diye mi kibirli yoksa kaydirigubbakcemile3

ben de sizi cok ozledim,firsat buldukca girerim,sizi kaybetmeye hic niyetim yok.

hadi hayirlisi canim,mujde yakindir desenize,bizler de ALLAHIN izniyle hamis kalicaz insallah,sira bize de gelicek.

inşallah sizi bilmem ama ben çok beklerim gibime geliyo o yüzden dikkat ederseniz bebekten olmadığından çok konuşmnuyorum neyse allah büyüktür o ne derse o olur bugün ultrason salonundayken 10 günlük bi bebek vrdı orda anne karnındayken böbreğinde büyüme olmuş ağladım rabbim sadece hayırlısını istiyorum dedim

haklısınız kendimi toplamalıyım biraz ben çok evhamlıyım evdekiler benden daha ümitli herkes rüyalar görüyo hemde bi kız bi erkek bebek ikiz yani eşimde evimizde içinde bebek olan beşik görmüş insan rüyalardan bile ümitleniyo bebişlerim konulurken bile hep salavat çektim inşallah tutunurlar

O kullarını sever, onları duyar canım...tez zamanda hepimizin ismi o listede olacak inşallah....valla sizin adınızı orda görmeyi çok istiyorum....

insallah canim,elbet bir gun bizim de yuzumuz gulucek ALLAHIN izniyle.hele bi de sizin gibi dua eden arkadaslarim varsa ........
olumunekankayizsmile:1hug:

havan açık olsun canım (yolun açık olsun) kaydirigubbakcemile3
ne kadar kalıcaksın orda ,dr ada görünecekmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…