Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım annemin bi arkadaşı var spnuçta annem yaşlarında kadın torun torba sahibi ve halaaaa aynı şiddetli adet sancısı yaşarmış normal doğum yapış olmasına rağmen biliyorum canımmm tek tük de olsa normal doğum kimine çözüm olmayadabiliyor ALLAH ım herksese acil bol şifa sağlık versin her zamannnn

yok canım yok malesef her ALLAHın günü çorap bide terliksiz dolaşmam hatta işi abartıp ( güleceksiniz belki bana ) hergün çorapla yatarım buna rağmen ayaklarımı hep korumama rağmen hiçbir faydası yok hep şiddetli hep şiddetli benimki böyle sülük gibi yapışık işte sancımla başbaşayım her ay iyi sen dikkat et azalıyomuşşş nede olsa

güle güle hemşommmmmkendine dikkat et canım evet doğummuş tek çözümümüz inşallah geçer o zamanada

çiğdem annende çok çekmiş canım ohh rahatlamış şimdi kadıncağız valla onun mutluluğundan menopoz belirtilerini bile az yaşamıştır eminim inşallah bizler doğurunca düzelirizzzzzz

sağol canım ama zaten bi ateşler basıyo bi donuyorum ben bu zamanlarda

adet oldu mu öyle oluyor ablacım allahım yardımcımız olsun acil şifalar versin bizeeee

amin şifacım aminnnnn
canım annenin arkadaşı iyi bi dr a gitsin göründün canım boş yere kürtaj falan olmasın parça alıyorlar anneme boş yere çok aldılar da zavvallım canını çok yaktılarrr bilinçsizce hiç uyuşturmadılardaaaasinirrrrrrr neyse aklıma geldikçe atteş basıyor sanki tekrar yaşıyor gibi oldum o anlarııı

anam aynı bennn herkes bana gülüp dalga geçtiğimi düşünürler eşimde yok abartmıyor derr ve bana içi yünlü ev çizmesi aldı eşim bana dediğin gibi gece örgü çorapsız ve elektrik battaniyesizle yatmam aynıı senin gibi yaşıyorum ama demek bünyeden kaynaklı ama dikkat ettim mi ilaçla geçiyor benim yoksa acillik oluyorummm

hadi bana müsade

hadi baş baş seni lafa tuttum bendee

canlarım ben biraz çıkıyorum sonra görüşürüzzzzzzzpınarımmmm dikkat et kendine akşama seksü giyinecem diye üşütme iyicee

haydi hepinizi öptüm sonra gelirim genee

çiğdem kazenin ismini buldum daha önce görememişim mesajımı yolladım
canım hoş geldin demek isim hazırlığındasın şimdiden güle güle kullan

çiğdemim aynıymışız kızzz aynen kızzzz bendede elektrikli battniyede var

haaa kızlar ben tekrar niye geldim diyim hemn yaaa galiba uzunca bir aradan sonra ben bu gece rüya gördüm seviniyorum çünkü nerdeyse hiç rüya görmem neyse rüyamı anlatayım ( eşimle yataktaymışız yani yatakta uyumadan önce sohbetteymişiz işte o şekilde hoş beş sohbet ederken kocişimle , kocişim bana diyor ki herhalde bi arkadaşının ismini de verdi ama ben o ismi o kişiyi hatırlayamıyommm rüyada değilde şimdi hatırlamıyorum o arkadaşı eşime TIRNAK MAKASI hediye etmiş , eşim onu bahsediyo bana hediye etti diyo hemde 2 tane diyor :26: ) işte rüya tabirine baktım bi,şi görüp anlayamadım :26: aranızda benim siftah rüyamı yoracak olan varmı

şifam rüyan hayrolsun
ben rüya yorumlamaktan hiç anlamam
evet ismimi değiştircem
kazene mesaj yolladım bakalım becerebilecekmiyim

haaa bu arada tırnak makasını görmüyorum yani ismi bahsi geçiyo bizim kullandığımız tırnak makası gibi galiba bizde eşiminki ayrı benimki ayrıdır da hani pakette 2 adet bulunan biri biraz küçük diğeri biraz büyük olandan var eşim hediye aldığı tırnak makasını bahsederken bende rüyada bizdekini gözümün önüne getiriyommm :26:

canım rüyada tırnak makası görmek canım benim yoruma göre yani düşünceme göre eşinle size tırnak makası hediye eden kiş hakkında bi konuşma yapacaksınz ben böyle yorumladım canım aklıma başka bişi gelmedi

şifam rüyan hayrolsun
ben rüya yorumlamaktan hiç anlamam
evet ismimi değiştircem
kazene mesaj yolladım bakalım becerebilecekmiyim
inşş değişir canım hoş geldin bu arada valla az evvel aklımdan geçmiştin canım iyiki tekar gelmişim gördüm seni nasılsın kalorifer yanıyormu ev sıcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…