evet canım annemin bi arkadaşı var spnuçta annem yaşlarında kadın torun torba sahibi ve halaaaa aynı şiddetli adet sancısı yaşarmışgüle güle şifammmmmm yine gelllll sağolasınnn
çözümü herkes için geçerli değil şifam annem o kadar normal doğum yapmış genç kızken çektikleirn aynısını hala teee geçen seneye kadar çektim hemde 3 gün son zamanalrda adetin son günlerindede sancı çekmeye başladı meğer adetin tamamını söküp atamadğı için rahminde birikmiş çok ilginç annem 6 yada 7 gün adet görür ve ped dayanmazdı nasıl söküp atamamış bilmem annem şimdi hayatımı yaşıyorum diyo bide 28 günde bi oluyordu çok çekti anacığım çokkkk
yok canım yok malesef her ALLAHın günü çorap bide terliksiz dolaşmam hatta işi abartıp ( güleceksiniz belki bana ) hergün çorapla yatarımşifacım aynı bendee çekiyorum yalnız şunu farkettim ayağımı çok sıcak tutayım ağrım hafif geçiyor yani ilaçla geçiyor ayağıma dikkat etmeyeyim senin gibi acillik oluyorum anca kendime geliyorum sen sanırım ayağını çok üşütüyorsun galibaaa
sağol canım ama zaten bi ateşler basıyo bi donuyorum ben bu zamanlarda
evet canım annemin bi arkadaşı var spnuçta annem yaşlarında kadın torun torba sahibi ve halaaaa aynı şiddetli adet sancısı yaşarmışnormal doğum yapış olmasına rağmen biliyorum canımmm tek tük de olsa normal doğum kimine çözüm olmayadabiliyor ALLAH ım herksese acil bol şifa sağlık versin her zamannnn
yok canım yok malesef her ALLAHın günü çorap bide terliksiz dolaşmam hatta işi abartıp ( güleceksiniz belki bana ) hergün çorapla yatarımbuna rağmen ayaklarımı hep korumama rağmen hiçbir faydası yok hep şiddetli hep şiddetli benimki böyle sülük gibi yapışık işte sancımla başbaşayım her ay iyi sen dikkat et azalıyomuşşş nede olsa
hadi bana müsade
merhaba kızlar
geçmişe bakmadan daldım
çiğdem yararlı linkleri tıklayınca birsürü yazı var hangisine gireceğim
canlarım ben biraz çıkıyorum sonra görüşürüzzzzzzzpınarımmmm dikkat et kendine akşama seksü giyinecem diye üşütme iyicee
haydi hepinizi öptüm sonra gelirim genee
forum yöneticilerine girdim kazen yazmıyor
canım hoş geldin demek isim hazırlığındasınçiğdem kazenin ismini buldum daha önce görememişim mesajımı yolladım
yazdım papatyam canım ben bugün rüya gördüm ve az önce hatırladım daşifa canım ne oldu geri gelmişsin
haaa bu arada tırnak makasını görmüyorum yani ismi bahsi geçiyocanım hoş geldin demek isim hazırlığındasınşimdiden güle güle kullan
çiğdemim aynıymışız kızzz aynen kızzzz bendede elektrikli battniyede var
haaa kızlar ben tekrar niye geldim diyim hemnyaaa galiba uzunca bir aradan sonra ben bu gece rüya gördüm seviniyorum çünkü nerdeyse hiç rüya görmem neyse rüyamı anlatayım ( eşimle yataktaymışız yani yatakta uyumadan önce sohbetteymişiz işte o şekilde hoş beş sohbet ederken kocişimle , kocişim bana diyor ki herhalde bi arkadaşının ismini de verdi ama ben o ismi o kişiyi hatırlayamıyommm rüyada değilde şimdi hatırlamıyorum o arkadaşı eşime TIRNAK MAKASI hediye etmiş , eşim onu bahsediyo bana hediye etti diyo hemde 2 tane diyor :26: ) işte rüya tabirine baktım bi,şi görüp anlayamadım :26: aranızda benim siftah rüyamı yoracak olan varmı
canım hoş geldin demek isim hazırlığındasınşimdiden güle güle kullan
çiğdemim aynıymışız kızzz aynen kızzzz bendede elektrikli battniyede var
haaa kızlar ben tekrar niye geldim diyim hemnyaaa galiba uzunca bir aradan sonra ben bu gece rüya gördüm seviniyorum çünkü nerdeyse hiç rüya görmem neyse rüyamı anlatayım ( eşimle yataktaymışız yani yatakta uyumadan önce sohbetteymişiz işte o şekilde hoş beş sohbet ederken kocişimle , kocişim bana diyor ki herhalde bi arkadaşının ismini de verdi ama ben o ismi o kişiyi hatırlayamıyommm rüyada değilde şimdi hatırlamıyorum o arkadaşı eşime TIRNAK MAKASI hediye etmiş , eşim onu bahsediyo bana hediye etti diyo hemde 2 tane diyor :26: ) işte rüya tabirine baktım bi,şi görüp anlayamadım :26: aranızda benim siftah rüyamı yoracak olan varmı
inşş değişir canım hoş geldin bu arada valla az evvel aklımdan geçmiştin canım iyiki tekar gelmişim gördüm senişifam rüyan hayrolsun
ben rüya yorumlamaktan hiç anlamam
evet ismimi değiştircem
kazene mesaj yolladım bakalım becerebilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?