Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

rüya pek görmediğim için yorumlarınıda anlamam :26: hadi hayırlısı diyelim ama şu hep aklımdadır :26: rüyalar bir işaret midir :26: bunun cevabını merak edenlerdenim

yok canım ya ne yanması bizim kalorifer yılan hikayesine döndü
dün baca için çalışmalara başladılar benim balkonda başimi beynimi s...ler
işiyarım bıraktılar bu gün gelen giden yok heralde bayramdan sonra anca yanar
buda benim çilemmiş bilsem sobamı getirirdim

üzüldüm canım yaaa tühhh bende tamirat o gün bitti de yanıyodur şimdi sanmıştım neyse dayan bacım bayramda tempolu olursun hareket ettikçe üşümemiş olursun

aman zaten yarın kayınvalidemlere gideceğim bayram bitene kadar yokum ne halleri varsa görsünler yeterki bayram sonuna yansın
bizde bu evi kaloriferli diye tutmuştuk
sobadanda oldum

rüya pek görmediğim için yorumlarınıda anlamam :26: hadi hayırlısı diyelim ama şu hep aklımdadır :26: rüyalar bir işaret midir :26: bunun cevabını merak edenlerdenim

ya aslında rüyalarını kimseye anlatmayacaksın canım yada illa yorum duymak istiyorsan saf temiz kalpli birine yorumlat kötü olan bi rüyayı bile iyi yorumlaması gerek ben elimden geldiğince iyi yorumlamaya çalışırım ilk yorumlaman çok önemli canım yada kimseye güvenmiyorsan suya anlat çeşmeyi aç su gibi berrak temiz olsun rüyan derler bazen rüyalar habercidir işarettir bazen biz bilinç altı düşünüp yattığımız zaman haberci yada işaret olmaz canım benim düşüncelerim bunlar canım çok sevdğim abla bana bişey anlatmıştı belki iliyorsunuz rüyamı anlatırken hep aklıma bu gelir dikkat ederim anlatıp anlatmamakla
kadının biri rüya görmüş yolda koşa koşa peygamber efendimizin evine doğru gidiyormuş yolda birisi kadını durdurup hayırdır ne bu telaş demiş kadın rüyassını anlatmış rüyasında evin yarısı yıkılmış gördüm peygamber efendimize anlatmaya gidiyorum demiş yoldaki hiç boşuna nefesini tüketip gitme evine cenze girecek cenaze çıkacak demiş kadın iyice korkmuş koşa koşa peygamber efendimize gitmiş anlatmaya başladım sen hiç kimseye anlatmadan direk bana gelseydin evine gelin girecek gelin çıkacaktı demiş ama anlattığın için evine cenaze girecek cenaze çıkacak demiş
duyduğumdan beri hala aklımda hiç çıkmıyor çok etkilendim halada etkileniyorum canım

aman zaten yarın kayınvalidemlere gideceğim bayram bitene kadar yokum ne halleri varsa görsünler yeterki bayram sonuna yansın
bizde bu evi kaloriferli diye tutmuştuk
sobadanda oldum
anladım canım inşş bayram sonrası sıcak olur

canım haklısın ama dediğim gibi ben nerdeyse yılda 1-2 kez ya görürüm ya görmem :26: ne biliyim bu gece görünce ve hatırladım ya heyecandan yorumlara bakayım sizede anlatayım demiştim ama bundan sonra dikkatli olurum canım sağol bilgilendirdiğin için

herkse selamlar kızlar çok yoğunum gelemedim şimdide listeyi toparlamak için geldim ben gelemezsem aman ihmal etmeyin olurmu son liste hali aşağıdadır

şifa rüyan hayrolsun

çiğdem yeni nickin hayırlı olsun

lara çok güzel geçmiş doğüumgünü ne güzell bu arada börekler nasıl oldu canım

çiğdem bende operasyondan önce çok sancılı olurdu adetlerim ama bu adetimde hiç ağrım olmadı sadece operasyon yerimde biraz sızı oldu okadar hatta eşim sen adet oldunmu evet dedim ee hiç belli değil ağrın sızın yok dedi oda şaşırdı

haydeeeee ben kaçtımmm görüşürüzzz kızlarrr fırsat bulunca gelirim

Tarfil için Ayetel

seyhan....40
lara ......30
bebekdls...50 okudu
tosti....30 okudu
nevom..50 okudu
kedersiz..50
papatya..50
tuyaneda..13

toplam...313
kalan..0

tarfil için 2.etap ayetel

çiğdem...50 okudu
tosti...30
yeterr..30 okudu

toplam 110
kalan 203

canım sağol bir rüya görüverdim bakalım canım adetliyken okunuyor mademm bende alayım 50 adet

sağol ablacımmm :) tamam ablacım başı boş bırakmayız şimdide ekleyeyimm becerecem mi bakalım

seyhan....40
lara ......30
bebekdls...50 okudu
tosti....30 okudu
nevom..50 okudu
kedersiz..50
papatya..50
tuyaneda..13

toplam...313
kalan..0

tarfil için 2.etap ayetel

çiğdem...50 okudu
tosti...30
yeterr..30 okudu
şifaa...50

toplam 160
kalan 153

doğru muuu:26:

Son düzenleme:
selam kızlarrrrrr özledim sizi kimler var yok
sevom kolay gelsin canım sana doğumgünümüz çok güzel geçti ama börekler fiyasko ya bacım biraz kuru olmuşlardı yawww sanırım malzemesinde biraz cimrilik yapmışım kendi böreğim olmadığında gelin bişey söyler diye sanırımm şaka yaptım tabi demezde bişey ben ayarlayamamışım ama yenilir kıvamdaydı genede

sedefimmm ah sedef demekte pek güzel oluyi akrabam var benim sedef ismi pek severim kendisini o geliyor aklıma hatta kız kardeşi de seden oda güzel dimii
bacım demek lekelendim ayyyyykeşke bendede olsa spriz yapıp bayrama kadar biterdi ne güzelllama imkansız tabii

güzel oluyor demi ben çok beğeniyorum sedef ismini
yaa lekelendimmmmm yarında patlatırrr :)))

aynı andamı gelmişiz kızlarrrrr başka gelenler olmamış sanırım topiğe

patlar sedefim patlarr batlayamayasıca

iyiakşamlar canlarım ben yavaştan kalan işleri halledip çıkayımmmm yarın görüşürüzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…