iyi akşamlar fıstıklarrrartık evde de internetimiz var akşamları bende arada sizi ziyarete gelirim şimdi haber veriyim diye geldim işim var yemek masası toplanacak daha hadi öperim sizi sonra gelirim görüşürüzzzzzz
güzel haber işteeee bu fıstıkkdaha sık yazacaksınnnn
Eki Görüntüle 283585 Eki Görüntüle 283586 Eki Görüntüle 283587 Eki Görüntüle 283588
maşallah tuba çok tatlı buu aynıııı anasııı :))gerçekten sana çok benziyo yanakları babası ama :))maşallah süphanallah diyelim ayetel okuyup üfledim Allahım nazarlardan korusun inşallah
i
benim canım çok sıkkındı
nidanın resmini görünce biraz rahatladım mutlu oldum
şükürler olsun bir arkadaşımın hasreti sonlandı
darısı bizlerin başına
tuğba canım 7 ayetelkürsi
felak nas okudum ekrana ufledim
rabbim korusun meleğinizi size bağışlasın
inşallah kardeşleride olacak çektiğin sıkıntıları çabuk unutursun
iyi geceler pınar nasılsın
benim canım çok sıkkındı
nidanın resmini görünce biraz rahatladım mutlu oldum
şükürler olsun bir arkadaşımın hasreti sonlandı
darısı bizlerin başına
canım bşirlikte el ele huzur mutluluk sağlık içinde nicesenelereinşallah allah gönlündekini nasip etsin inşsallahsana da iyi geceler eşim uyumuş kalmış tw karşısında onu yatırdım da geldim iyiyim ben de bugün evlilik yıl dönümümüzdü şık bi yerde yemek yedik evimize geldik senin neye sıkıldı ki canın
kız papatyaam birini zor buldum anam ağladı doğurana kadar doğuramadımda zaten kesitirdim çatır çatır:)) bol kardeşi nerden bulam bacım allah önce sizlere nasip etsin inşallah şuan gözleirm dolu dolu yalvarıyorum yaradana rabbim bu topicteki ve bekleyen tüm kulların kollarına sağlıklı yavrucaklar versin en tezindne en hayırısından
bebekdls papatya allah razı olsun darısı sizlere olsun inşallah tşk.ler canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?