Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canlar iyi akşamlar ben geldim ama hemen gideceğimm çünki çok yorgunummmm her kese iyi akşamlarrr çok yağmur var burada

iyi akşamlar fıstıklarrrartık evde de internetimiz varakşamları bende arada sizi ziyarete gelirim şimdi haber veriyim diye geldim işim var yemek masası toplanacak dahahadi öperim sizi sonra gelirim görüşürüzzzzzz

güzel haber işteeee bu fıstıkk daha sık yazacaksınnnn

sevocum filiz arkadaşımız için 60 adet ayet-el kürsi okudum 30 almıştım zaten 30 da 2. etap için okudum allahım kabul etsin inşallahhtez zamanda bizlerede nasip etsin AMİNNNN

Son düzenleme:
slm kızlaaar geçmiş okuyamaıdm herkes iyimi tarfil yarın tel bekliyorum mutlaka dualaımdasın

galiba kızlar için duaya başlanmış okuyabileceğim selevat filan varsa banada verin malum benim münüş tamamen kanamasada az buçuk çirkin bişeyler var hala onnu için okuyabileceğim diyorum herkesler nasıl kızlar bi arkadaş saolsun benim kızçenin resimlerini ekim anneleirnin melekleri topiğine eklemeye çalışcak nurcana çağrı atarım eklenirse bakarsınız öpüyorum hepinizi allaha emanet olun rabbim gönülleirnizin muradını tez zamanda nasip etsin inşallahh sizleri çok seviyore çoook

tuğba allah analı babalı bol kardeşli büyütsün
maşallah rabbim esirgesin bence tam ortak ikinizdende almış ikinizede benziyor

canım allah razı olsun okudıuğun için ayrıca teşekkürler o başı bandanalı resim biraz büyük çıkmış o kadar tombul olsa daha ne isterim ya çok şükür ama

hee bana benzetiyo herkes desene evde kaldı bu kız

allah sizlerede en kısa zamanda nasip etsn inşallah bütün kalbimle diliyorum bunu

ayrıca kızım için kalb,nizdne geçen duayı okumanızı rica edicmeçünkü yavruma okuyan yok benokuyamyorum bişey baba zaten oku dedimi fatihayla açıp kapatıyo ağzını kimsed eyok başka okucak

allaha emanetimsiniz güzeller

iyi geceler pınar nasılsın

benim canım çok sıkkındı
nidanın resmini görünce biraz rahatladım mutlu oldum
şükürler olsun bir arkadaşımın hasreti sonlandı
darısı bizlerin başına

kız papatyaam birini zor buldum anam ağladı doğurana kadar doğuramadımda zaten kesitirdim çatır çatır:)) bol kardeşi nerden bulam bacım allah önce sizlere nasip etsin inşallah şuan gözleirm dolu dolu yalvarıyorum yaradana rabbim bu topicteki ve bekleyen tüm kulların kollarına sağlıklı yavrucaklar versin en tezindne en hayırısından

bebekdls papatya allah razı olsun darısı sizlere olsun inşallah tşk.ler canlarım

tuğba canım 7 ayetelkürsi
felak nas okudum ekrana ufledim
rabbim korusun meleğinizi size bağışlasın
inşallah kardeşleride olacak çektiğin sıkıntıları çabuk unutursun

tuğba canım 7 ayetelkürsi
felak nas okudum ekrana ufledim
rabbim korusun meleğinizi size bağışlasın
inşallah kardeşleride olacak çektiğin sıkıntıları çabuk unutursun

uuuıııhhhhhh ferahladım bende allah razı olsun canımmm inanın buraya özellikle ben eklemedim yanlış anlamayın ne olur her zaman dualaırmdasınız unutmadım çektikleirmi unutturamazda hiçbirşey yaşadığım bildiğim için hatta anladığım için her zaman dualaırmdasınız
öpüp kaçarım allaha emanet olun kızımıda allaha emanet edin kızlar darısı sizlerin başına innşallahhhhhhh

sana da iyi geceler eşim uyumuş kalmış tw karşısında onu yatırdım da geldim iyiyim ben de bugün evlilik yıl dönümümüzdü şık bi yerde yemek yedik evimize geldik senin neye sıkıldı ki canın

canım bşirlikte el ele huzur mutluluk sağlık içinde nicesenelereinşallah allah gönlündekini nasip etsin inşsallah

tuğbacım ben her zaman özellikle sabah namazlarımın arkasından dua ediyorum minik kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…