sen zaten güzelsin kız ne kuaförü....etilerde oturuyo diye mi kibirli yoksa kaydirigubbakcemile3
havan açık olsun canım (yolun açık olsun) kaydirigubbakcemile3
ne kadar kalıcaksın orda ,dr ada görünecekmisiniz
doğru söylüyosun tatlım valla eşim ailem ve sizler iyiki varsınız ne iyi etmişim sizlerle tanışmakla hepinizi çok seviyorumzuhalim seni anlıyorum ama böyle yapmakla iyi etmiyorsun sana söyliyim
bende her iki tedavimde çok stres yaptım çok sıktım kendimi
negatif düşündüm ve sonucumda öyle oldu
sen yapma öyle
hic oyle deme ALLAH buyuktur,bizimcin hayirli zamani bi tek o biliyor,insallah hepimizcin o zaman cok yakin olur.canini sikma nolur,her seyi oluruna burakmaktan baska care yok.RABBIM o kadinin da yardimcisi olsun,ALLAH boyle bi seyi hic kimseye yasatmasin.inşallah sizi bilmem ama ben çok beklerim gibime geliyo o yüzden dikkat ederseniz bebekten olmadığından çok konuşmnuyorum neyse allah büyüktür o ne derse o olur bugün ultrason salonundayken 10 günlük bi bebek vrdı orda anne karnındayken böbreğinde büyüme olmuş ağladım rabbim sadece hayırlısını istiyorum dedim
istanbul alahın izniyle
tubişim belkide düşündüğünün tersini söyliyecektir dr belli olma zcanım sende güzel şeyler düşün yapmayın öyle valla topiğime gele gele benim gibi oldunuz heee :hulya:
amaaaaaaaa en tatlı yeri muhabbetin ama ya :çok üzgünüm:zuhalim bu kadar sohbet yeter sana hade bakalım geç yatağına marş marş
anaaaaam sen eltimmisin yoksa nerdenbiliyon orda oturdunu valla tırstım
hic oyle deme ALLAH buyuktur,bizimcin hayirli zamani bi tek o biliyor,insallah hepimizcin o zaman cok yakin olur.canini sikma nolur,her seyi oluruna burakmaktan baska care yok.RABBIM o kadinin da yardimcisi olsun,ALLAH boyle bi seyi hic kimseye yasatmasin.
yolun acik olsun,sag-salim git gel,RABBIM sizi korusun,yola ciktiginda ayetul-kursuyu oku,ben hep oyle yaparim,uzak yola ciktigimda okumazsam icim rahat etmez.
:1ninca: yazdığın herşeyi kopyaladım bi gel istanbula sana gösteririm gününüklava:
ben eltinim tabi kiiii
görünen köy ortada annem kılavuza ne gerek var iyi bşi olsa bunca zamandır tutardı artık yapnmadığım kalmadı kupa çekmeler ılıcalar hamamlar kürler yakılar bacakları tavana kadar dikmek nerde koca karı işleri orda ben ama hayırlısı sadece mucize bekliyorum kafamı karıştırıyo doktorlar biri olur diğeri olmaz şaşırdım bakalım ne olcak
uyuyan koca uyandı ben kaçtım muhabbetin en tatlı yerinde yaaaaaaaaa yarın sabah görüşürüz...
seni ne kadar sevdiğimi bilirsin elti afedersin ama hani şey sevdiği postu yerden yere vururmuş ya o misal:roflol:
bir hafta bakalım gitmişken dr görünmek en azından raporları göstermek istiyorum korkuyorumda aynı zamanda yine olumsuz bişiler duymaktan
amaaaaaaaa en tatlı yeri muhabbetin ama ya :çok üzgünüm:
güle güle elti yarın sendeyiz özlicem seni allaha emanet ol:roflol:
canım benim ALLAH büyük belkide bu kısa tatil sana yarıyacak hep öyle duyuyoruz ya tatilden sonra hamile kalanları belki sen ve eşin bebişin temelini taaa iatanbullarda atarsınız kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?