Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

havan açık olsun canım (yolun açık olsun) kaydirigubbakcemile3
ne kadar kalıcaksın orda ,dr ada görünecekmisiniz

bir hafta bakalım gitmişken dr görünmek en azından raporları göstermek istiyorum korkuyorumda aynı zamanda yine olumsuz bişiler duymaktan

zuhalim seni anlıyorum ama böyle yapmakla iyi etmiyorsun sana söyliyim
bende her iki tedavimde çok stres yaptım çok sıktım kendimi
negatif düşündüm ve sonucumda öyle oldu
sen yapma öyle
doğru söylüyosun tatlım valla eşim ailem ve sizler iyiki varsınız ne iyi etmişim sizlerle tanışmakla hepinizi çok seviyorum

tubişim belkide düşündüğünün tersini söyliyecektir dr belli olma zcanım sende güzel şeyler düşün yapmayın öyle valla topiğime gele gele benim gibi oldunuz heee :hulya:

hic oyle deme ALLAH buyuktur,bizimcin hayirli zamani bi tek o biliyor,insallah hepimizcin o zaman cok yakin olur.canini sikma nolur,her seyi oluruna burakmaktan baska care yok.RABBIM o kadinin da yardimcisi olsun,ALLAH boyle bi seyi hic kimseye yasatmasin.
istanbul alahın izniyle

yolun acik olsun,sag-salim git gel,RABBIM sizi korusun,yola ciktiginda ayetul-kursuyu oku,ben hep oyle yaparim,uzak yola ciktigimda okumazsam icim rahat etmez.

tubişim belkide düşündüğünün tersini söyliyecektir dr belli olma zcanım sende güzel şeyler düşün yapmayın öyle valla topiğime gele gele benim gibi oldunuz heee :hulya:

görünen köy ortada annem kılavuza ne gerek var iyi bşi olsa bunca zamandır tutardı artık yapnmadığım kalmadı kupa çekmeler ılıcalar hamamlar kürler yakılar bacakları tavana kadar dikmek nerde koca karı işleri orda ben ama hayırlısı sadece mucize bekliyorum kafamı karıştırıyo doktorlar biri olur diğeri olmaz şaşırdım bakalım ne olcak

saol canım inşallah hayırlı gidip gelriz ben sürekli okuyorum hatta annem hep kızar açıksın sürekli okuyon kapan diyo ama şükür abdestsiz kapıya çıkmam sürekli okurum

:1ninca: yazdığın herşeyi kopyaladım bi gel istanbula sana gösteririm gününü klava:
ben eltinim tabi kiiii

seni ne kadar sevdiğimi bilirsin elti afedersin ama hani şey sevdiği postu yerden yere vururmuş ya o misal:roflol:

canım benim ALLAH büyük belkide bu kısa tatil sana yarıyacak hep öyle duyuyoruz ya tatilden sonra hamile kalanları belki sen ve eşin bebişin temelini taaa iatanbullarda atarsınız kaydirigubbakcemile3

bir hafta bakalım gitmişken dr görünmek en azından raporları göstermek istiyorum korkuyorumda aynı zamanda yine olumsuz bişiler duymaktan

oyle bi sey olmuycak insallah,sen moralini yuksek tut,hep dua et,veren RABBIM bi gun bizze de vericek insallah,kim bilir belki de dermanin o dr-un elinden.(yanlis kurduysam cumleyi ozur dilerim,insallah dogru anlatmisim fikrimi)

canım benim ALLAH büyük belkide bu kısa tatil sana yarıyacak hep öyle duyuyoruz ya tatilden sonra hamile kalanları belki sen ve eşin bebişin temelini taaa iatanbullarda atarsınız kaydirigubbakcemile3

yok be kedersiz ya tam tersi bu ay yumurtlama günüm 12 ile 17 arasında ve ben bu tarihlerde eşimle el gibi olcam orda duş alıyım diyemem of ya gitti bir ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…