Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Herkse günaydınlar geçmiş bayramınız mübarek olsun

benimde bayramım yorucu idi köyden dün akşam geldik trafikte vardı akşamda misafirim vardı işe zor geldimm Hayırlısıyla şu 2 günüde bitirsem de dinlensem diyorum.ben böle bayram tatillerinde maalesef dinlenemiyorum aksine daha da yoruluyorum yolculukla geçiyor bayramım..neyse herşeyin hayırlısı yine çok güzeldi eş dost akrabaları görmek

Edacım başınız sağolsun rabbim taksiratını affetsin mekanı cennet olsun

günaydın kızlar
herkesin geçmiş bayramını kutluyorum umarım güzel bir bayram olmuştur

ellerinizden yanaklarınızdan öperimmm :))
sevom ben ateş ölçerle ölçüyorum adetimin 2.günü 36.1 di ertesi günü 35.8 ondan sonra ki günde 36.8 e çıkmıştı sonra bi düştü hala 35.1 hep aynı sevomm ve bana hala mail gelmedi o siteden

ben sana davet göndermedimki canım üye olamazsan söle göndereyim demiştim sen bana özelden mail adresini yazda hemencik göndereyim

ona göre güzelce işle hatta siteye girişteki bilgilerini banada verirsin istersen bende işlerim beceremem dersen

günaydın kızlar
herkesin geçmiş bayramını kutluyorum umarım güzel bir bayram olmuştur

ne güzel değişik geçiyor bayramlarınız sevomyorgunluk olsada buna değiyor benim her bayram aynıilk gün gez kalan günlerde de evde yatbide ilk gün kırmızı kart yedik hepten yattık maşallahh

bende seni öperim gel öpeyim

sevommmm yolladım canımmm

Laracım işte insan ne şekilde yaşıyorsa yaşamadığı şekili istiyor Bende evimde olmak istiyorum bayramlarda eşimle gezip tozup dinleneyim istiyorum Bu arada kırmızı kartı yemişsin gelemeyesice Tamda vaktinde gelmiş

sevom ben pek anlayamadım yaa yani şurasını anlamadım burçlardan felan bahsetmişler bu burçları taşıyanlar dahamı iyi sonuç elde ediyorlarmış orda kafam karıştı bide saç kesimine girmişler iyice karıştırmışlarr

şimdi ben balık burcuyum nolcek bide yarın adetten temizleniyorum yarın akşam yapsam epilasyonu yapsam oluyomu yani?

merhaba
bayramda neler yaptığınızı yazmışsınız
benimkide aynı ilk günü köydeydik
bayramlaşma gerisi iş güç
gece evime döndüm sıradan geçti
artık bayramların eski tadımı yok yoksa ben mi yaşlanıyorum:44:

kızlar bayramda çok güzel bir haber aldım sizlerle paylaşmak istiyorum
hani burda zaman zaman bahsettiğim bir teyzem vardı
rahminde sorunları olan önce çift rahim zannedilmişti sonrasında 4 açık amelyat geçirmişti rahim ağzı yetmezliğide olan biri
tüp bebekle 27 haftalık doğan bir oğlu var 11 sene sonra olmuştu şimdi kendiliğinden hamileymiş
çok sevinçliyiz tabi rabbim kucağına almak nasip eder inşallah(ammada açıklama yapmışım haa)

lara ben sadece tarihlere baktım bacım başkada biyeri okumadım adetten sonra temizlenince hangi tarih uygun ise o tarih ve saate göre ayarlayabiliyosun ama gerisini bilmiyom

merhaba ayşe
evet biliyorum o teyzeni bahsetmişltin demek kendiliğinden hamile ne güzelll tebrik ediyorum darısı senin ve bizlerin başına inşallahhh

bu arada bayram laf icabı işte bayram artık eskisi gibi bende tat almıyorum büyüdük nede olsa hem buruk geçiyor bayramlarımız bi nebze bende bayramın 1.günü istemesemde şapırşapır ağladım herkesten gizli..köye gitmeler beni çok üzüyo herkesin sorusu günde 4-5 kişi hep soru soruyo cevap vermekten insanları kırmamak için gülümsemekten sıkıldım..

sevom geldi adım adım ilerledim en son bu çıktı

Reset Password

Your password was reset and sent to your email address. You should receive it shortly (some large email providers may take longer to deliver your message though).

Troubleshooting:
If you do not receive your password after a few hours we recommend the following:

•SPAM/Junk Mail Filters Issue: Please check your SPAM/Junk Mail settings and folder. Your email may be directed there by your email provider.
•Contact List: The email originates from support@fertilityfriend.com. You may want to add us to your contact list as it may help your email provider deliver the email to your INBOX.
•Block: Make sure that you did not inadvertently blocked emails from FertilityFriend.com.

If you still do not receive your new password please contact your email provider to get further help and ask them how to allow emails from FertilityFriend.com to reach your INBOX.

seyhan aynen canım çocuk var yok lafını geçtik bidaha tüpbebek ne zaman yaptırıyon diye soruyorlarbizimla beraber her aşamayı öğrendiler.
bende zannedersem tosti paylaşmıştı cennetteki bebekden mektubu çok ağladım okurken
rabbim büyük kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş

evet kuşum ben paylaşmıştım nasılsın bu arada
kızlar ben yemekleri koydum koçişi bekliyorum kurt gibi acıktım
menümü yazam

taze fasulye
bulgur pilavı
yogurtlu karnı bahar

acıkan gelsin

tamam canım şifren mail adresine gönderilmiş oradan şifrene bak aktivasyon sağla

bu arada doğum tarihin son adet tarihini falan girdin dimi onları sorması lazımdı hallettin dimi onları

evet kuşum ben paylaşmıştım nasılsın bu arada
kızlar ben yemekleri koydum koçişi bekliyorum kurt gibi acıktım
menümü yazam

taze fasulye
bulgur pilavı
yogurtlu karnı bahar

acıkan gelsin

iyim tosti ben çok açım daha kahvaltı bile yapmadım
eşim evde beyfendi daha uyuyor onun keyfinin yetmesini bekliyorum
ben gelsem olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…