Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

görüşürz nevo kardeş valla sen çok şanslısın senin eltin yarın size geliyor
çok şen şakrak biri bir okadarda iyi eltin hiç sıkılmıyacaksın

yok be kedersiz ya tam tersi bu ay yumurtlama günüm 12 ile 17 arasında ve ben bu tarihlerde eşimle el gibi olcam orda duş alıyım diyemem of ya gitti bir ay

kısım illa şey içinmi duş alınıyor boş versene sen sabah ezanında kalkar 2 dakkada yıkanırsın aklinialirimsmile

beşiktaşta bi hamam var oraya gidersiniz delikafadulden

ilahi sende yok anam sulu sulu istemem ben hem zaten canlı sayısı az sıcakta iyice biter anam yine biz gizli gizli geceden halledip gündüz hamama gideriz desem herif yanaşmaz onada neoluyo yandınmı kızım demesin sonra :roflol:

saol canım inşallah hayırlı gidip gelriz ben sürekli okuyorum hatta annem hep kızar açıksın sürekli okuyon kapan diyo ama şükür abdestsiz kapıya çıkmam sürekli okurum

masallah canim,ben de hep oyle olmak istiyorum ama bi turlu basaramadim,insallah bi gun ben de sizler gibi olurum,kapanmayi da dusunuyorum,ama bi turlu cesaret edemedim,insallah bi gun basaririm.

yarın sevda yine kızacak bize çenemiz iyicene düştü okurken zorlanıyorlar kankilerim

ya aklıma biişi geldi kızlar yumurtlama günüm yarın başlıyo acaba uçakta halletsek oraya varıncada yol yorgunluğu için duş alalımmı desek :roflol::roflol::roflol:

bende kaçıyorum aşkı memnu başladı valiz hazırlanmadı şimdiden hepinizi çok öpüyorum inşallah sık sık girmeye çalışcam giremezsem kızmayın çok özlicem sizleri canım
allaha emanet olun ilerleyen saatlerde gelirim inş ii akş.canlarım

ya aklıma biişi geldi kızlar yumurtlama günüm yarın başlıyo acaba uçakta halletsek oraya varıncada yol yorgunluğu için duş alalımmı desek :roflol::roflol::roflol:
:jeyyar::1shok:delikafadulden
kızlar dua edin benim için inşallah hamileyimdirde bende listeye girerim yaaaa

insallah canim,hep dualarimdasiniz.yarin insallah guzel haberini aliriz,kan testi mi yaptircan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…