tamam gelirken tulum peyniri bi de erzincan balı getirin
öle boş boş gelmeyin aklinialirimsmile
beşiktaşta bi hamam var oraya gidersiniz delikafaduldenyok be kedersiz ya tam tersi bu ay yumurtlama günüm 12 ile 17 arasında ve ben bu tarihlerde eşimle el gibi olcam orda duş alıyım diyemem of ya gitti bir ay
görüşürz nevo kardeş valla sen çok şanslısın senin eltin yarın size geliyor
çok şen şakrak biri bir okadarda iyi eltin hiç sıkılmıyacaksın
yok be kedersiz ya tam tersi bu ay yumurtlama günüm 12 ile 17 arasında ve ben bu tarihlerde eşimle el gibi olcam orda duş alıyım diyemem of ya gitti bir ay
kız nevo canın çektiyse gelince göndereyim nerdeysen valla ciddiyim
beşiktaşta bi hamam var oraya gidersiniz delikafadulden
saol canım inşallah hayırlı gidip gelriz ben sürekli okuyorum hatta annem hep kızar açıksın sürekli okuyon kapan diyo ama şükür abdestsiz kapıya çıkmam sürekli okurum
kısım illa şey içinmi duş alınıyor boş versene sen sabah ezanında kalkar 2 dakkada yıkanırsın aklinialirimsmile
nevo eltin iyi olduğu kadarda gönlü zengin biri
ya aklıma biişi geldi kızlar yumurtlama günüm yarın başlıyo acaba uçakta halletsek oraya varıncada yol yorgunluğu için duş alalımmı desek :roflol::roflol::roflol:
ya aklıma biişi geldi kızlar yumurtlama günüm yarın başlıyo acaba uçakta halletsek oraya varıncada yol yorgunluğu için duş alalımmı desek :roflol::roflol::roflol:
ya uçak düşerse cünup mu gideceniz lennnn
:jeyyar::1shok:delikafaduldenya aklıma biişi geldi kızlar yumurtlama günüm yarın başlıyo acaba uçakta halletsek oraya varıncada yol yorgunluğu için duş alalımmı desek :roflol::roflol::roflol:
kızlar dua edin benim için inşallah hamileyimdirde bende listeye girerim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?