Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaşlanıyoruz arkadaşımmmmbende hiçbir tat almıyorum eşofmanları bacağıma çekip gittiğim anamın evine şıkır şıkır giyinip gitmek tuhaf geliyor rahat edemiyorum orda yatıp kalkmayıncaçocukken bayramlık elbiselerin, bayram şekerlerinin tadı vardı şimdiii nerdeeeeeeee
bari bebemiz olsa onun mutluluğuna eşlik etsek ama oda yokoff offfffffffffff

teyzen adına çok sevindimm ende hatırlıyorum anlatmıştın zaten doktorlarda söylerya hep tüple hamile kalsanda gebelik vucudu yenileyip iyileştirdiğinden normal gebelik yüksek ihtimalmişş
lara ben sadece tarihlere baktım bacım başkada biyeri okumadım adetten sonra temizlenince hangi tarih uygun ise o tarih ve saate göre ayarlayabiliyosun ama gerisini bilmiyom
oldu o zman bende öyle yapıyım

canım benimm bizimde gezememe sebebimiz o işte yaaaaaa sorulardan kaçmak evde tıkılıp kalıyoruz hep

ben hiç denemedim ama yeni tariflere acıgım herzaman
hemen alalım canımcım tarifini.

demek o safhaları geçtin canım bana soranlar en yakın olanlar olmadığı için bilmiyolar olupğ olmadığını falan ama en yakınlarım zaten herşeyi biliyolar kimsede sormaz ben anlatmadıkça üzülmemeyeyim diye

evet kuşum ben paylaşmıştım nasılsın bu arada
kızlar ben yemekleri koydum koçişi bekliyorum kurt gibi acıktım
menümü yazam

taze fasulye
bulgur pilavı
yogurtlu karnı bahar

acıkan gelsin

afiyet bal şeker olsun bebeğine yarasınnnn topaç topaç sağlıcakla olsunn
bende acıktım yawww bayramda iyice büyüttüm mideyi

amin sevom
ben bayramda hiç tatlı yemedim diyebilirim bir kendimin yaptığı etimekten yedim onuda cok hafif yapıyorum et yedim 2 kere onlarda biri haşlamaydı biri ızgara öyle kavurma falan yemedim mideciğim cok rahat cok şükür

evet kuşum ben paylaşmıştım nasılsın bu arada
kızlar ben yemekleri koydum koçişi bekliyorum kurt gibi acıktım
menümü yazam

taze fasulye
bulgur pilavı
yogurtlu karnı bahar

acıkan gelsin

bebişine yarasın canımmmmmm afiyet şeker olsun

düğün çorbasını ben dışarda yemiştim senelerrrr önce ama tadı hala damağımda böylemi lezzetli ve doyurucu çorba olur ellerine sağlık eminimki sende çok güzel yapmışsındır. ben düğün çorbası yapmadım ama terbiyeli ekşili köfte çorbası yaptım oda çok lezzetli oluyo

ben hiç denemedim ama yeni tariflere acıgım herzaman
hemen alalım canımcım tarifini.

tarifini kk den aldım düğün çorbası yazdım azeri kızının paylaştığı tarifi yaptım ama ben içine iki diş sarımsak ezip kattım harika oldu ha bide galete ununu katmadım ben link yazmayı bilmiyorum bulursun sen

ya kurban bayramı bana yarıyo eti çok severim zati ohh sabah öğle akşam ve yatarken et et yedik kızartmasını kavurmasını kemikli etini yedikte yedikk

slm şekerler nasılsınızzzzzzz edacım cnm başınız sagolsun bendeee 3 sene önce bir bayram girişindeeee kaybetttim babamı veee her bayramdaa burukluk devam edıyoo ama dünya haliii öylede böylede yaşamayaaa devam ediliyooooo sevom cnm müsaitsennnn msn ye gelirmisin şekerim ha bu arada sevo ben sana msj atmıştım sensin deilmi başkasın a atmayayım msj ı

valla dene derim yapımı kolay lezzetli geldi bana
ekşili körte çorbasıda hiç yapmadım bide onu deneyim bakim

ya kurban bayramı bana yarıyo eti çok severim zati ohh sabah öğle akşam ve yatarken et et yedik kızartmasını kavurmasını kemikli etini yedikte yedikk

ohhh yarasın sende benim gibi iştahlısın bacım biz göbekten mideden kurtulamayızzama ben izgara kavurma 2 kere yedimyufka ekmekle ohhhhh nefisti

lara haklısın diyemiycemyakışsa ben neler neler giyip gezmelere gideceğim amma göbek benden önce el öper olmuş

tüpten sonra hamile kalınıyorduda bana niye denk gelmedi

ya delirmek üzereyim bu yeni gelen pc nin f5 çalışmıyoo kıslarrr bu sayfayı başka türlü yenilemenin yolu varmıııı:26::26::26::26::26:

lara haklısın diyemiycemyakışsa ben neler neler giyip gezmelere gideceğim amma göbek benden önce el öper olmuş

tüpten sonra hamile kalınıyorduda bana niye denk gelmedi

o göbek bende de var sorma el öpmeye az kaldı
tüple doğurduktan sonra diyorum yaa doğumdan sonra yenileniyorya vucut çok kişinin olmuş doğumdan sonra normal gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…