eşkola tabiki gelebilirsin
yaşlanıyoruz arkadaşımmmmmerhaba
bayramda neler yaptığınızı yazmışsınız
benimkide aynı ilk günü köydeydik
bayramlaşma gerisi iş güç
gece evime döndüm sıradan geçti
artık bayramların eski tadımı yok yoksa ben mi yaşlanıyorum:44:
kızlar bayramda çok güzel bir haber aldım sizlerle paylaşmak istiyorum
hani burda zaman zaman bahsettiğim bir teyzem vardı
rahminde sorunları olan önce çift rahim zannedilmişti sonrasında 4 açık amelyat geçirmişti rahim ağzı yetmezliğide olan biri
tüp bebekle 27 haftalık doğan bir oğlu var 11 sene sonra olmuştu şimdi kendiliğinden hamileymiş
çok sevinçliyiz tabi rabbim kucağına almak nasip eder inşallah(ammada açıklama yapmışım haa)
oldu o zman bende öyle yapıyımlara ben sadece tarihlere baktım bacım başkada biyeri okumadımadetten sonra temizlenince hangi tarih uygun ise o tarih ve saate göre ayarlayabiliyosun ama gerisini bilmiyom
merhaba ayşe
evet biliyorum o teyzeni bahsetmişltin demek kendiliğinden hamile ne güzellltebrik ediyorum darısı senin ve bizlerin başına inşallahhh
bu arada bayram laf icabı işte bayram artık eskisi gibi bende tat almıyorum büyüdük nede olsa hem buruk geçiyor bayramlarımız bi nebzebende bayramın 1.günü istemesemde şapırşapır ağladım herkesten gizli..köye gitmeler beni çok üzüyo herkesin sorusu günde 4-5 kişi hep soru soruyo cevap vermekten insanları kırmamak için gülümsemekten sıkıldım..
teşekkür ederim size afiyet olsun
ha aklıma gelmişken kızlar dün akşam ilk defa düğün çorbası yaptım harikaydı tadı çok sevdim ben hiç terbiyeli çorba yapmazdım meğersem ne lazzetli oluyormuş
eminim sizler zaten yapıyordunuz
seyhan aynen canım çocuk var yok lafını geçtik bidaha tüpbebek ne zaman yaptırıyon diye soruyorlarbizimla beraber her aşamayı öğrendiler.
bende zannedersem tosti paylaşmıştı cennetteki bebekden mektubu çok ağladım okurken
rabbim büyük kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş
evet kuşum ben paylaşmıştım nasılsın bu arada
kızlar ben yemekleri koydum koçişi bekliyorum kurt gibi acıktım
menümü yazam
taze fasulye
bulgur pilavı
yogurtlu karnı bahar
acıkan gelsin
demek o safhaları geçtin canımbana soranlar en yakın olanlar olmadığı için bilmiyolar olupğ olmadığını falan ama en yakınlarım zaten herşeyi biliyolar kimsede sormaz ben anlatmadıkça üzülmemeyeyim diye
afiyet bal şeker olsun bebeğine yarasınnnn topaç topaç sağlıcakla olsunn
bende acıktım yawww bayramda iyice büyüttüm mideyi
menümü yazam
taze fasulye
bulgur pilavı
yogurtlu karnı bahar
acıkan gelsin
teşekkür ederim size afiyet olsun
ha aklıma gelmişken kızlar dün akşam ilk defa düğün çorbası yaptım harikaydı tadı çok sevdim ben hiç terbiyeli çorba yapmazdım meğersem ne lazzetli oluyormuş
eminim sizler zaten yapıyordunuz
bebişine yarasın canımmmmmm afiyet şeker olsun
ben hiç denemedim ama yeni tariflere acıgım herzaman
hemen alalım canımcım tarifini.
amin sevom
ben bayramda hiç tatlı yemedim diyebilirim bir kendimin yaptığı etimekten yedim onuda cok hafif yapıyorum et yedim 2 kere onlarda biri haşlamaydı biri ızgara öyle kavurma falan yemedim mideciğim cok rahat cok şükür
düğün çorbasını ben dışarda yemiştim senelerrrr önce ama tadı hala damağımda böylemi lezzetli ve doyurucu çorba olurellerine sağlık eminimki sende çok güzel yapmışsındır. ben düğün çorbası yapmadım ama terbiyeli ekşili köfte çorbası yaptım oda çok lezzetli oluyo
ya kurban bayramı bana yarıyo eti çok severim zati ohh sabah öğle akşam ve yatarken et et yedik kızartmasını kavurmasını kemikli etini yedikte yedikk
ya kurban bayramı bana yarıyo eti çok severim zati ohh sabah öğle akşam ve yatarken et et yedik kızartmasını kavurmasını kemikli etini yedikte yedikk
sevdamce hoş geldin
diyete devam ediyormusun?
lara haklısın diyemiycemyakışsa ben neler neler giyip gezmelere gideceğim amma göbek benden önce el öper olmuş
tüpten sonra hamile kalınıyorduda bana niye denk gelmedi
menümü yazam
taze fasulye
bulgur pilavı
yogurtlu karnı bahar
acıkan gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?