Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin bacım nasılşsın hayırlı olsun pc yenisi gelmiş
canım ben msn ye giremiyorum ama senin için hemencik girip çıkayım olurmu
bu arada bana mesaj gelmedi :26: ben seni aradım ama meşguldu sanırım yada kapalıydı hatırlamıyorum okadar kişiyle konuştumki

ya delirmek üzereyim bu yeni gelen pc nin f5 çalışmıyoo kıslarrr bu sayfayı başka türlü yenilemenin yolu varmıııı:26::26::26::26::26:

hımm sayfanın üzerinde mouse sağ tıkla tazele varmı yada yenile o şekilde yap bakalım olcakmı

sevom desene ben başkasına gonderdım msjı benım tel ilk 2 gun kapalıydı şarjı bulamadım başka tele taktım sonrada senın ve bırkaç kişinin numarasını yenıden kaydettim yalnış oldu deseneee

senin resimlerini gördüm nerde göbek çok iyi fiziğin
genede fazlalığım var yaaaaaa bakma sen o resimlerde göbüşü içime çekiyomm5 en az 5 kilom fazla çoğu göbekte
sevdamcee papatya hoşgeldiniz canım

et mi dediniz offf ben doyamadım ete yaaaa şimdi olsada yesem ekmeğimle bansammmmm
ban ban bacım afiyet olsun akşam gidince yapar banarsın ekmeğiniofffff bende acıktım biraz daha durup çorbamı yiyim bari
yok anam ben dıyetı bırazaklı 3 hafta oldu evde tadilat vardıııı anca bitti sayılır dedim şu kırmızılardaa bıtsın ondan sonraaa durmak yok yola devam inşallahhhhhhh

o tadilatta baya efor harcamışındır zaten

aynennn şekerim öyle zaten fazla kalmadıı 10 kilo var onunda 5 gitse yeterrr

aynennn şekerim öyle zaten fazla kalmadıı 10 kilo var onunda 5 gitse yeterrr

bende de aynı 8-10 kilom fazla 5 gitse oda bana yetecek 55 te sabit kalmak istiyorum ama nerdeeee
bakalım son zamnlarda uğraşıyorum biraz rejim yapmıyorum ama yediklerieme dikkat ediyorum çekirdek çerez filan yemiyorum, kuru kayısı incir fındık bunlardan 4 er tane yiyorum çerez yerine güzel oluyor
bide büsküviyi bıraktım işe çorba taşıyorum mesala bugün sebze çorbam var lahana havuç pırasa karışık sebze
böyle böyle veririm inşallah biraz:26:

kızlar nasılsınız işlerim vardı gelemedimmm

bu gün 10 kasım ATAM RUHUN ŞAD OLSUNNN BİZ SENİN BİZE BIRAKTIĞIN BAYRAĞA TOPRAĞA SON NEFESİMİZE KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZZ

tuyaneda BAŞINIZ SAĞOLSUN CANIMMM rabbim sabır versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…