hoşbuldukkk hayırr etmıyorum ama şuan kırmızılar var bitsin devam edeicem inşallahhhhhhhhh
o göbek bende de var sorma el öpmeye az kaldı
tüple doğurduktan sonra diyorum yaadoğumdan sonra yenileniyorya vucut çok kişinin olmuş doğumdan sonra normal gebelik
ya delirmek üzereyim bu yeni gelen pc nin f5 çalışmıyoo kıslarrr bu sayfayı başka türlü yenilemenin yolu varmıııı:26::26::26::26::26:
bacım neden kırmızılarla diyet olmuyormu
slm şekerler nasılsınızzzzzzz edacım cnm başınız sagolsun bendeee 3 sene önce bir bayram girişindeeee kaybetttim babamı veee her bayramdaa burukluk devam edıyoo ama dünya haliii öylede böylede yaşamayaaa devam ediliyooooo sevom cnm müsaitsennnn msn ye gelirmisin şekerim ha bu arada sevo ben sana msj atmıştım sensin deilmi başkasın a atmayayım msj ı
ya delirmek üzereyim bu yeni gelen pc nin f5 çalışmıyoo kıslarrr bu sayfayı başka türlü yenilemenin yolu varmıııı:26::26::26::26::26:
sevdamcee papatya hoşgeldiniz canım
et mi dediniz offf ben doyamadım ete yaaaa şimdi olsada yesem ekmeğimle bansammmmm
hoşgeldin bacım nasılşsın hayırlı olsun pc yenisi gelmiş
canım ben msn ye giremiyorum ama senin için hemencik girip çıkayım olurmu
bu arada bana mesaj gelmedi :26: ben seni aradım ama meşguldu sanırım yada kapalıydı hatırlamıyorum okadar kişiyle konuştumki
hımm sayfanın üzerinde mouse sağ tıkla tazele varmı yada yenile o şekilde yap bakalım olcakmı
sevdamce bende msn yüklü değilmişkişimdi uğraşmamayım face ye geliyom okiş
genede fazlalığım var yaaaaaa bakma sen o resimlerde göbüşü içime çekiyommsenin resimlerini gördüm nerde göbek çok iyi fiziğin
ban ban bacım afiyet olsun akşam gidince yapar banarsın ekmeğinisevdamcee papatya hoşgeldiniz canım
et mi dediniz offf ben doyamadım ete yaaaa şimdi olsada yesem ekmeğimle bansammmmm
yok anam ben dıyetı bırazaklı 3 hafta oldu evde tadilat vardıııı anca bitti sayılır dedim şu kırmızılardaa bıtsın ondan sonraaa durmak yok yola devam inşallahhhhhhh
genede fazlalığım var yaaaaaa bakma sen o resimlerde göbüşü içime çekiyomm5 en az 5 kilom fazla çoğu göbekte
ban ban bacım afiyet olsun akşam gidince yapar banarsın ekmeğiniofffff bende acıktım biraz daha durup çorbamı yiyim bari
o tadilatta baya efor harcamışındır zaten
aynennn şekerim öyle zaten fazla kalmadıı 10 kilo var onunda 5 gitse yeterrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?