kızlar nasılsınız işlerim vardı gelemedimmm
bu gün 10 kasım ATAM RUHUN ŞAD OLSUNNN BİZ SENİN BİZE BIRAKTIĞIN BAYRAĞA TOPRAĞA SON NEFESİMİZE KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZZ
tuyaneda BAŞINIZ SAĞOLSUN CANIMMM rabbim sabır versinnn
sedefo bak aşağıdaki tablo sana ait canım yalnız hepsini aynı saattemi ölçün ona dikkat et canım
birde adetin bitti ya hangi zamanlar akıntın var akıntının ne durumda olduğu,stick (akışkan) , creamy (kremsi) , watery (su gibi) , eggwhite(yumurta beyazı) gibi bu tanımlamalar senin yumrutanın çatladığı an için çok önemli
hayırlı olsun tablon canım ilk ve son tablon olur inşallahhh
daha fazla detayı müsait zamanda yazıcam sende girip işlemeyi öğreneceksin
[url=http://www.fertilityfriend.com/home/352cb9]My Ovulation Chart [/URL]
bu gün 10 kasım atam ruhun şad olsunnn biz senin bize bıraktığın bayrağa toprağa son nefesimize kadar sahip çıkacağızz
Tuyaneda başınız sağolsun canımmm rabbim sabır versinnn [sıze=3][/sıze]
sevommm canım çok teşekkür ederim tamam hepsini aynı saatlerde ölçtüm sevommm tamam işlerim takıldığım yerde sorarım sana çok sağol canım benimmmminşallah dediğin gibi ilk ve son olur hayırlısı artık
bişey değil canım müsait zamanda sana daha detaylı anlatırım
bu gün 10 kasım ATAM RUHUN ŞAD OLSUNNN BİZ SENİN BİZE BIRAKTIĞIN BAYRAĞA TOPRAĞA SON NEFESİMİZE KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZZ
tuyaneda BAŞINIZ SAĞOLSUN CANIMMM rabbim sabır versinnn
geldim kızlarrrrrr nabersinizzzzz
kızlar ben sanırım önümüzdeki ay tedaviye başlıyorumbir kaçgündür konuşuyoruz eşimle bakalım çok ısrarla başlamamı söylüyor ama duruma göre hareket edecem:26::26::26:duruma göre hareket edecem diyorum çünkü ona çokkkkkkkkkk kızgınım benden habersiz gidip 10 000 lira kredi çekmiş hatta borçlara dağıtıp bitirmiş bile parayı ve çok mantıksız dağıtmış parayı ben olsaydım o paradan birde tedavi masrafını çıkarırıdım ama onu bile düşünenemiş çokkkkkk kızdım çokkkkkkk
niye böyle bişey yaopmış ki ablacım acabaaaa:26::26::26::26::26::26borçlu olduğunuz kişiler acaba eşini sinirlendirdiği için çekip ödemiş olabilir mi :26:
niye böyle bişey yaopmış ki ablacım acabaaaa:26::26::26::26::26::26borçlu olduğunuz kişiler acaba eşini sinirlendirdiği için çekip ödemiş olabilir mi :26:
yok canım kredi kartı vardı sadece çok sıkışık olduğumuz gerside o kadar sıkıştırmıyordu bizi ama olması lazımdıgenede hepsini vermese olurdu benim kredimi kapatmış birde 2 kredi ödemeyelim diye bide kendine gereksiz bir loptop aldı onun parasını vermiş felan çoğu gereksiz yani çok kızdım halada kızıyorum
yok canım kredi kartı vardı sadece çok sıkışık olduğumuz gerside o kadar sıkıştırmıyordu bizi ama olması lazımdıgenede hepsini vermese olurdu benim kredimi kapatmış birde 2 kredi ödemeyelim diye bide kendine gereksiz bir loptop aldı onun parasını vermiş felan çoğu gereksiz yani çok kızdım halada kızıyorum
hoşgeldin laracıklaracık diyince sana sanki 18 yaşında bir hatun gibi hissediyorum seni gerçi sen 18 liklere taş çıkarırsın
yaa eşin senden habersiz nasıl çeker o krediyi aklım almadı hem eşin işe yeni girmedimi nasıl kredi verdilerkihemide 10000 tl yaa ben 5 yıldır kredi ödemekten gına geldiği için artık kredi diyince korkuyorum o parayı alıp kullanmak kolayda o taksitlerin bir türlü bitmeyişi kadar zor bişey yok keşke sizi zorlayan borçlar değilse çekmeseydi ama iş işten zaten geçmiş canım inşallah tez zamanda kapatırsınız borcu..
bu arada demek gelecek ay başlıyacaksınız tedavi hadi inşallahhhhh diyorummdereyi görmeden paçayı sıyırmam
bende şu işleri bitireyim ankaraya yolcuyuz inşallah tedavi için gidecezz bakalımmmm
bende şu işleri bitireyim ankaraya yolcuyuz inşallah tedavi için gidecezz bakalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?