Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sedefo bak aşağıdaki tablo sana ait canım yalnız hepsini aynı saattemi ölçün ona dikkat et canım
birde adetin bitti ya hangi zamanlar akıntın var akıntının ne durumda olduğu,stick (akışkan) , creamy (kremsi) , watery (su gibi) , eggwhite(yumurta beyazı) gibi bu tanımlamalar senin yumrutanın çatladığı an için çok önemli

hayırlı olsun tablon canım ilk ve son tablon olur inşallahhh

daha fazla detayı müsait zamanda yazıcam sende girip işlemeyi öğreneceksin

[url=http://www.fertilityfriend.com/home/352cb9]My Ovulation Chart [/URL]

sevommm canım çok teşekkür ederim tamam hepsini aynı saatlerde ölçtüm sevommm tamam işlerim takıldığım yerde sorarım sana çok sağol canım benimmmminşallah dediğin gibi ilk ve son olur hayırlısı artık

çıkan kızlar afiyet olsun hepinize geç oldu kusura bakmayın

bişey değil canım müsait zamanda sana daha detaylı anlatırım

kızlar ben sanırım önümüzdeki ay tedaviye başlıyorumbir kaçgündür konuşuyoruz eşimle bakalım çok ısrarla başlamamı söylüyor ama duruma göre hareket edecem:26::26::26:duruma göre hareket edecem diyorum çünkü ona çokkkkkkkkkk kızgınım benden habersiz gidip 10 000 lira kredi çekmiş hatta borçlara dağıtıp bitirmiş bile parayıve çok mantıksız dağıtmış parayı ben olsaydım o paradan birde tedavi masrafını çıkarırıdım ama onu bile düşünenemiş çokkkkkk kızdım çokkkkkkk

geldim kızlarrrrrr nabersinizzzzz

hoşgeldin canımmm işlerim az kaldı onlarla uğraşıyorum hala bi yandan saç bakımına bi yandan buraya bakıyorum 3ü 1 aradaaaa

niye böyle bişey yaopmış ki ablacım acabaaaa:26::26::26::26::26::26 borçlu olduğunuz kişiler acaba eşini sinirlendirdiği için çekip ödemiş olabilir mi :26:

hoşgeldin laracık laracık diyince sana sanki 18 yaşında bir hatun gibi hissediyorum seni gerçi sen 18 liklere taş çıkarırsın

yaa eşin senden habersiz nasıl çeker o krediyi aklım almadı hem eşin işe yeni girmedimi nasıl kredi verdilerki hemide 10000 tl yaa ben 5 yıldır kredi ödemekten gına geldiği için artık kredi diyince korkuyorum o parayı alıp kullanmak kolayda o taksitlerin bir türlü bitmeyişi kadar zor bişey yok keşke sizi zorlayan borçlar değilse çekmeseydi ama iş işten zaten geçmiş canım inşallah tez zamanda kapatırsınız borcu..
bu arada demek gelecek ay başlıyacaksınız tedavi hadi inşallahhhhh diyorumm dereyi görmeden paçayı sıyırmam

niye böyle bişey yaopmış ki ablacım acabaaaa:26::26::26::26::26::26 borçlu olduğunuz kişiler acaba eşini sinirlendirdiği için çekip ödemiş olabilir mi :26:

yok canım kredi kartı vardı sadece çok sıkışık olduğumuz gerside o kadar sıkıştırmıyordu bizi ama olması lazımdıgenede hepsini vermese olurdu benim kredimi kapatmış birde 2 kredi ödemeyelim diyebide kendine gereksiz bir loptop aldı onun parasını vermiş felan çoğu gereksiz yani çok kızdım halada kızıyorum

yok canım kredi kartı vardı sadece çok sıkışık olduğumuz gerside o kadar sıkıştırmıyordu bizi ama olması lazımdıgenede hepsini vermese olurdu benim kredimi kapatmış birde 2 kredi ödemeyelim diyebide kendine gereksiz bir loptop aldı onun parasını vermiş felan çoğu gereksiz yani çok kızdım halada kızıyorum

bu erkekler iflah olmazz hiç düşünme olayları yok bizim gibi düşünmüyolar laptop alacağına tedavi paranızı ayırsaydı dimi

off offf ah şu erkeklerrr ne vardıda aldı laptopuuuu
inşallah gelecek ay tedaviye başlarsın ablacım hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz

mersüüüüüü bacımm 18 lik sayılırız tabe hepimiz doğurmadığımız için
bacım sorma yaaaaaa yüksek limitli kredi kartları felan vardı ondanmı neden bilmiyorum kefil mefil istemişler sefersizler
banada telefon edip duruyolar habire şu kadar krediniz çıkıyor verelim diye valla söylemiyorum bile benimkine ama nasıl verdiler bilmiyorum
bide o işi bıraktı maaşı az diye bacımm sormaaa kendisi çalışıyor şimdi ay çok sinir yaaaa

offff susuyorum yaaaaa aklıma geldikçe sinirleniyorumhala affetmeim yani ama biraz trip yapıyorum diye bayramı burnumdan getirdi uyuzzzzzzzneden ters davranıyomuşum ne varmış bunda falan filan ama kredi kartını kırdırttım birdaha kredi kartı yok
neyse başınızı ağrıttım canlarım çok sağolun laptop 2. el almış 600 lira dedi inşallah yalan değildir çünkü yeni daha leptop üstünde jelatin duruyordu ama güveniyorum artık ypacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…