Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sefer duası oku tubişim hayırlı yolculuklar olsun 2 kişi gidin 4 kişi gelin inşallah ikizlerle...

iyi yolculuklar canim,kendine dikkat et.biz de seni ozliycez.:1hug:

sefer duası oku tubişim hayırlı yolculuklar olsun 2 kişi gidin 4 kişi gelin inşallah ikizlerle...

inşallah hayırlısıyla anambirine can kurban rabbim bi tane nasip etsinde isteyen çok hemcinsim var önce onlara sonra bana inşallah

kızlar iyi akşamlar nasılsınız
kedersiz sana beddu attim okudunmu canım he

iyi akşamlar nagişim
kıss okudum beddua gibi değil daha çok dua gibi olmuş sankii :1hug:
vallahide billahide razıyım hamile kalayım başım yerden kalkmasın etipufum gibi bende serumlar yiyeyim razıyımm yeterki gelsin bebişim onun için bütün acıyı çekerim

kızlar gerçekten gittim bu sefer
tuyaneda canım inşallah dualarımız seninle bu gece mübarek gece boolll dua ....

kız kalk hade çıkamıyorumki bende neyse hadi çıkalım öpüyorum yarın test yapılınca inşallah listeye biri daha eklenir ayağınızı sürüyün hanımlar sıra bize gelsin.kıs kedersiz inşallah olcak seninde merak etme allaha sığın o büyük vercek inş.

inşallah canım ama gerçekten kötü bişey bu yataktan kalmak şöyle dursun bonyoya yatak yapacam artık okadar he tabiki bebeğim başka ama çok zor r allahım herkese nasip etsin inşallah hamiş kalırsında bide ozaman konuşalımolumunekankayizsmile

Kedersiz kullanıcısından alıntı
HAMıŞLERıMıZ

1....DURU81 O ARTIK ANNE

2.....SıSı07

3.....ETı_PUF

4.....SANAL

5.....NAGıHAN

6.....BULUT83

7.....NEVBAHAR76

tamam canım ama inan korkuyorum cidden yarın adet olmaktan negatif sonuç almaktan

o zaman canım kendini ne zaman hazır hisedersen o zaman yap seni etkilek istemiyorum
geçen elg arkadaşımızada yap dedik sonra sonuç negatif olunca ondan daha çok üzülmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…