oğğ tuğba hoş geldin canım
nasılsın nida nasıl uyuyormu
hoşbuldum canımm ben iyi sayılırım uykusuzluk dışında bi sorun yok
nidamda iyi teyzesi kaka yapamıyo yavrum onun verdiği huzursuzluk varağlamaktan ıkınmaktan yorgun düştü sızdı kuzum ya
canım ağzına birdamlazeytin yağı damlattım hakiki asitsiz olanından karnına zeytin yağıyla masaj yaptım bacaklarını karnına doğru ittiripçekTİM hafif nazikçe sırtını ovdum ayaklarının altına sıcak su torbasını beze saru-ıp koydum bolca emzşrmeye çaluışıyorum atsın diye son olarakta kulak çubuğunu zeytin yağına banıp popoya hafif dürttüm ha birde acı elma yağıyla topuklara masaj yaptım yok anam olmuyoo sabun parçacığı atıyolarmış fitil gibi ama onu asla yapamam yarıankadar gelmezse zaten aşı için gidicem bi çözüm buluruz inşallahya demek kakasını yapamıyor rabbim yardımcısı olsun
valla hiç anlamam çişini kolaylaştıracak bir bilgi veremem
canım ağzına birdamlazeytin yağı damlattım hakiki asitsiz olanından karnına zeytin yağıyla masaj yaptım bacaklarını karnına doğru ittiripçekTİM hafif nazikçe sırtını ovdum ayaklarının altına sıcak su torbasını beze saru-ıp koydum bolca emzşrmeye çaluışıyorum atsın diye son olarakta kulak çubuğunu zeytin yağına banıp popoya hafif dürttüm ha birde acı elma yağıyla topuklara masaj yaptım yok anam olmuyoo sabun parçacığı atıyolarmış fitil gibi ama onu asla yapamam yarıankadar gelmezse zaten aşı için gidicem bi çözüm buluruz inşallah
allahım pok yolunu bekleyeceğim aklıma gelmezdi hiç
valla başa gelince yapılıyomuş çok şükür allah yardım ediyo birde sıkışınca internete saldırıyorum tecrübeli arkadaşları arıyorum öğrencez işte yaşayarakmaşşallah kız beceremem diye korkuyordun kırkyıllık anne gibi herşeyi bilmiş ve yapmışsın
demek zeytinyağı herderde devaymış:44:
sen fikfikinde bir çaresini bulursun
benim minik ıkınmaya başladı az sonra çığlığı basar iyi geceler diliyorum öperekten herkesii
nurcan telden çekilen gönderiliyo elbiseyi tekrar giydirip çekeyim hepsini bi yollayayım canım
slm kızlar
burcik makinadan çektim ama küçültmek gerekiyo hay senin deidm dur birde cep telden deneyeyim inşallah olur
bu arada yanlış anlamadıysam tedavi için start verilmiş sanki he
haydi kızlar dualarım sizlerle (fatoş sevo nurcik) patlatın topiği
ne zaman başlatıyoruz dua zincirini benim haftaya 40ım çıkıyii
ayy 40 demişken yine fikfik geldi aklıma ayy ben h emde ben bu kadar korkacağım bu kadar helleeecanlanacağım gelmezdi aklıma şimdi ben hııırrrmı yapcem yauuu b,de şu bebek işine çözüm bulsak ya iş sırasında uyanırda emmek isterse kii vermem asla o halde başka odayamı alsam onu önceden süt sağıp hazırlık yapsam e o zamanda çocuğu o halde elime almak istemem ayy çıkamıyorum iin içindne ne dertliyim yaaa
günaydınla kızlar
hayırlı bir hafta olsun inş.
kedersiz sevo ve fatoş demek tedaviye başlıyorsunuz hadi hayırlısı güzel sonuçlansın inş.
tugbişin dediği gibi topiği patlatın güzel haberlerinizle inş.
ben dün gece tv başında uyuyakalmışım koçiş farkedene kadar 2 saat öyle kaldım herhal boynum tutulmuş(
onun dışında iyiyim canımcım cok şükür bebişte iyidir inş. pazartesi günü kontrolümüz o zaman görücem nasıl oldugunugünaydın canımmmm demek boynun tutuldu geçmiş olsun canım dikkat et kendine onun dışında nasılsın bebişimiz nasıl bakalımm
günaydın hayırlı haftalar...tarfil allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun...eda başınız sağ olsun...tosti maşallah allah nazardan saklasın demek 15 hafta oldu...lara allah zihin açıklığı versin ..
onun dışında iyiyim canımcım cok şükür bebişte iyidir inş. pazartesi günü kontrolümüz o zaman görücem nasıl oldugunu
ipek nasılsın paşan nasıl 14. haftamız bittti haftaya dr gidicem o zaman 15. haftamız bitiyor diye yazmıştım yanlış anlaşılmış cok şükür bu günümüze
onun dışında iyiyim canımcım cok şükür bebişte iyidir inş. pazartesi günü kontrolümüz o zaman görücem nasıl oldugunu
ipek nasılsın paşan nasıl 14. haftamız bittti haftaya dr gidicem o zaman 15. haftamız bitiyor diye yazmıştım yanlış anlaşılmış cok şükür bu günümüze
inşallah dahada iyi olacaksın allahım izniylee
ipekcimm günaydın nasılsın paşamız nasıllll
GÜnaydın akidelerim nasılsınız herkes iyidir umarımbir kaç sayfa okuydum nurcik sevdamce sevom aynı anda tedaviye başlıyomuş hayırlısı olsun çifter çifter alın bebelerinizi ipek gelmiş nasılsın ömer nasıl sen nasılsın tarfilim kalp atılarını duymuşun canım allah kucağına almayı da nasip etsin tosti sen nasılsın bebeiş nasıl lara ders çalışmaya başlamışın allah zihin açıklığı versin çiğdem hafta sonu evdeymişin misafirlerinde varmış evde olmakda güzel oluyo tubiişş nida hanım nasıl kabızmı oldu kızım benim ayaklarına masajı unutma topuktan ayak parmaklarına doğru karnınada masaj yap bebe yağıyla yapmaya çalış sakın poposuna sabun koyma kulak çubuğunu zeytinyağına daldır poposunun deliğinin etrafına dairesel hareketlerle dokunarak uyar doktor öyle dmişti kızlarda kabızlık çok olur birde kucağında dik tutmaya çalış hareket ettir ayyy yirim onu bennnn hepinizi kocaman öperim yemek vakti geldi göürşüüz cicoşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?