Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oğğ tuğba hoş geldin canım
nasılsın nida nasıl uyuyormu

hoşbuldum canımm ben iyi sayılırım uykusuzluk dışında bi sorun yok
nidamda iyi teyzesi kaka yapamıyo yavrum onun verdiği huzursuzluk varağlamaktan ıkınmaktan yorgun düştü sızdı kuzum ya

hoşbuldum canımm ben iyi sayılırım uykusuzluk dışında bi sorun yok
nidamda iyi teyzesi kaka yapamıyo yavrum onun verdiği huzursuzluk varağlamaktan ıkınmaktan yorgun düştü sızdı kuzum ya

ya demek kakasını yapamıyor rabbim yardımcısı olsun
valla hiç anlamam çişini kolaylaştıracak bir bilgi veremem

ya demek kakasını yapamıyor rabbim yardımcısı olsun
valla hiç anlamam çişini kolaylaştıracak bir bilgi veremem
canım ağzına birdamlazeytin yağı damlattım hakiki asitsiz olanından karnına zeytin yağıyla masaj yaptım bacaklarını karnına doğru ittiripçekTİM hafif nazikçe sırtını ovdum ayaklarının altına sıcak su torbasını beze saru-ıp koydum bolca emzşrmeye çaluışıyorum atsın diye son olarakta kulak çubuğunu zeytin yağına banıp popoya hafif dürttüm ha birde acı elma yağıyla topuklara masaj yaptım yok anam olmuyoo sabun parçacığı atıyolarmış fitil gibi ama onu asla yapamam yarıankadar gelmezse zaten aşı için gidicem bi çözüm buluruz inşallah
allahım pok yolunu bekleyeceğim aklıma gelmezdi hiç

maşşallah kız beceremem diye korkuyordun kırkyıllık anne gibi herşeyi bilmiş ve yapmışsın
demek zeytinyağı herderde devaymış:44:
sen fikfikinde bir çaresini bulursun

maşşallah kız beceremem diye korkuyordun kırkyıllık anne gibi herşeyi bilmiş ve yapmışsın
demek zeytinyağı herderde devaymış:44:
sen fikfikinde bir çaresini bulursun
valla başa gelince yapılıyomuş çok şükür allah yardım ediyo birde sıkışınca internete saldırıyorum tecrübeli arkadaşları arıyorum öğrencez işte yaşayarak

yok valla fik fik dedimmi işin içindne çıkamıyım du bakalım daha bi,r hafta var düşüncez bişeyler

benim minik ıkınmaya başladı az sonra çığlığı basar iyi geceler diliyorum öperekten herkesii

nurcan telden çekilen gönderiliyo elbiseyi tekrar giydirip çekeyim hepsini bi yollayayım canım

tugbiş bende o haldeyken elimi bir yere vurmazdım hemen banyoya giderdim
bi müftü hanımı arkadaşım vardı ona sordum o haldeyken su içebilirmiyiz diye sormuştum o da yiyip içebilirsin bunda bişey yok sadece bir namaz vakti geçirmiyceksin o şekilde demişti hatta sunuda dedi bebeği olan kadının cocugu aglasa ona süt bile verebilir cocuk çatlayacak mı demişti biz abartıyoruz sanırım bazı şeyleri bebeğini emzirebilirsin yani

günaydınla kızlar
hayırlı bir hafta olsun inş.
kedersiz sevo ve fatoş demek tedaviye başlıyorsunuz hadi hayırlısı güzel sonuçlansın inş.
tugbişin dediği gibi topiği patlatın güzel haberlerinizle inş.
ben dün gece tv başında uyuyakalmışım koçiş farkedene kadar 2 saat öyle kaldım herhal boynum tutulmuş(

günaydın canlarım nasılsınız bakalım cuma günü ben apar topar çıkmak zorunda kaldım sevom kusura bakma haber veremeden çıktım içime dert oldu ilk defa hafta sonu evimde geçirdim cumartesi annem pazar günü kayınvalideyle görümce bizdeydi bide eşimin yengesi geldi köyden bize çok yorgun hissediyorum nedense ama evimde olmak çok iyi geldi bende işimin başına döneyim hepinizi çok ama çok seviyorum canlarımmmmmm
tubişim fikfik konusunda ben annemden ve diğer büyüklerimden duydum eğer bebek ortalığı yıkacak kadar ağlamıyorsa hemen banyoya girip gusül abdesti al kocacığın prensesi pışpışlasın ama yok çok ağlarsa emzireceğin memeni suyla yıkayıp besmeleyle gönül rahatlıyla emzirebilirmişin öyle duydummm
tarfilcim canım nolur kendine dikkat et iş miş yapmaaa dikkat et kendine allahım izniyle inşallah hiç bişey olmadan kucağına alacaksın inşallahhhh
nurcanım ben iyiyim canım sen nasılsınnn ayyy az kaldı heyecan doruklardaaa
sevom ben cumartesi saat:06.55 de ölçtüm 35.3 az akıntım var
pazar günü öğlene kadar yattım geç olunca ölçmedim bugün sabahta 06.20 ateşim 35.2 çıktı ben işleyebilirsem işlerim beceremezsem sen işleyebilirmisin sevommmmm

günaydın canımmmm demek boynun tutuldu geçmiş olsun canım dikkat et kendine onun dışında nasılsın bebişimiz nasıl bakalımm

günaydın hayırlı haftalar...tarfil allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun...eda başınız sağ olsun...tosti maşallah allah nazardan saklasın demek 15 hafta oldu...lara allah zihin açıklığı versin ..

günaydın canımmmm demek boynun tutuldu geçmiş olsun canım dikkat et kendine onun dışında nasılsın bebişimiz nasıl bakalımm
onun dışında iyiyim canımcım cok şükür bebişte iyidir inş. pazartesi günü kontrolümüz o zaman görücem nasıl oldugunu

ipek nasılsın paşan nasıl 14. haftamız bittti haftaya dr gidicem o zaman 15. haftamız bitiyor diye yazmıştım yanlış anlaşılmış cok şükür bu günümüze

iyiyim canım paşa çok şükür iyi uyuyo dişleri kaşınmaya başladı huysuzluk yapıyo biraz .14 bitmiş 15 de biter hayırlısıyla

inşallah dahada iyi olacaksın allahım izniylee
ipekcimm günaydın nasılsın paşamız nasıllll

ben çıkıyorum bacılar artık eskisi gibi katılamıyorum kusura bakmayın ömer çok az uyuduğu için zamanım çok kısıtlı herkesi öpüyorum

günaydın kızlar nasılsınız benimde çok yoğun geçen bir haftasonum oldu zor kalktım bu sabah yorgunumm

herkesler iyidir inşallahh

tuğbişimm maşallahh herşeyi öğrenmişsin kabızlıkta neler neler yapmışsın bu arada Nida mıza nurcik cicilermi göndermiş ahhh çiğdemde bana söylemişti birlikte planlayalım diye ama benim hiçbişeye fırsatım olmadı nurcikte kendisi göndermiş neyse sağlık olsun ne diyek güle güle giysin cicileriniiii

çiğdemim ekleyebildinmi canım ateşini bi yapmaya çalış bakalım olmazsa ben hallederim

nurcik telde de konuştuk zaten detayları canım bide hala aramıyodun doktoru bak şimdi doktor ne diyo tedaviden bikaç ay önce görmem lazım diyo neyse sen ihmal etmeden hemen başla o testleri yaptırmaya adeti beklemeden canım adetle alakalı değil o kromozom testleri.

pek müsait değilim kızlar yazamaz<sam kusura bakmayın

GÜnaydın akidelerim nasılsınız herkes iyidir umarımbir kaç sayfa okuydum nurcik sevdamce sevom aynı anda tedaviye başlıyomuş hayırlısı olsun çifter çifter alın bebelerinizi ipek gelmiş nasılsın ömer nasıl sen nasılsın tarfilim kalp atılarını duymuşun canım allah kucağına almayı da nasip etsin tosti sen nasılsın bebeiş nasıl lara ders çalışmaya başlamışın allah zihin açıklığı versin çiğdem hafta sonu evdeymişin misafirlerinde varmış evde olmakda güzel oluyo tubiişş nida hanım nasıl kabızmı oldu kızım benim ayaklarına masajı unutma topuktan ayak parmaklarına doğru karnınada masaj yap bebe yağıyla yapmaya çalış sakın poposuna sabun koyma kulak çubuğunu zeytinyağına daldır poposunun deliğinin etrafına dairesel hareketlerle dokunarak uyar doktor öyle dmişti kızlarda kabızlık çok olur birde kucağında dik tutmaya çalış hareket ettir ayyy yirim onu bennnn hepinizi kocaman öperim yemek vakti geldi göürşüüz cicoşlarım

durucum hoşgeldin canım nasılsın nerelkerdesin geçen hafta tatilmi yaptın perşembe cuma gelmedin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…