Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cok şükür duru teyzemiz biz iyiyiz sen nasılsın

tosticim sana dua okuyacaktık bu hafta okuyalım sen listeyi yaparsın değilmi ben pek müsait değilim

ben 50 tane alıyorum

sevom şu işlerin yoğunluğundan ekleyemedim hepimiz yoğunuz deseneeee ahh bi rahatlayıp derin derin nefes alsak şu anda 2 iş geldi ikisine birden yetişmeye çalışıyorum biraz çıkıştım amaa hareketlilik iyi geldi deee bu işte hareketli neyse sağlık olsun daa sevom nurcik hepinizi çok özledim ya aaa hadi gelinnnnn

evet ablacım evdeydim çok iyi oldu valla ama görümcemin kızı çok dağınık ses de çıkaramıyorum annede salıyor onlar gidince bi güzel bi daha temizlik yaptım yoruldum ama iyi olduu işte anladınızz

tosticim sana dua okuyacaktık bu hafta okuyalım sen listeyi yaparsın değilmi ben pek müsait değilim

ben 50 tane alıyorum
bende 50 tane alıyorummmm
tosticim yaz beni şikerimm

Sedefo ben burdayım canım
bu arada baktım tablona ama akıntını yumurta beyazı yapmışsın bu işareti ancak uzayan akıntın olduğundan yumurtanın çatladığı zaman olur,seninki normal akıntı ise beyaz krem gibi cream i seç yada su gibi sıvı ise akıntın watery seç, hafif akıntın var ise stick i seç canım ben watery olarak düzelttim ama tam nasıl olduğunu bilmediğimden sen düzeltme yapabilirsin. Birde canım çatlama olduktan sonra watery eggwhite gibi akıntıların olmaz genelde stick yada krem tarzı olur ona göre akıntını berlirle canım

tamam sevom düzelttim şimdi galiba becerecem inşallahhh hafif akıntım var onuda sticky işaretledim dediğin gibi
yaaa sevom az önce telefon geldi halk eğitimden işaret dili öğretmek için ayy bi heyecan yaotım sormaaa ya beceremez tyağpamazsam ya benden memnun kalmazlarsa ayy allahım sevom şimdi ellerim nasıl titriyor nasıl ateş bastı bi bilsen bi bilsennnnn

becerdin bile bak tablonu buraya eklemeyide öğreteyim sana sharing menüsü var ordan get code yi seçip url li olan site uzantısını seçeceksin sonra buraya yazı yazdığımız yerdeki url ekle bölümü var(dünya resmivar) oraya yapıştırınca oluyo canım

aa ne güzel beklediğin haber geldi gözün aydın canım sen becerirsin bunuda heyecan yapma halledersin bu arada maaş falan alıcakmısın

bak bir arkadaş paylaşmış akıntıları belki sana yardımcı olur

S= bende adet bitiminden itibaren başlıyor günde bir kaç kere yoğun bi şekilde geliyor genellikle idrar ya da dışkıdan sonra geliyor. uzayan ve sünen aynı yumurtayı kırdığımızda içinde kalan beyaz-renksiz sıvıya benziyor.

W= su gibi aniden geliyor ve çamaşırını ıslatıyor. bu da bende çatlamadan bir iki gün önce geliyor. ve bu uzun süre gelmiyor 1-2 gün geliyor.

C= bu da beyaz kremsi akıntı. ben diğer ikisi haricinde gelen her akıntıya C işaretliyorum. sarımsı akıntılara da bunu işaretliyorum. dediğin tortu bırakan akıntıya bunu işaretleyebilirsin.

merhaba kızlarr nasılsınız ben yorgunluktan ölüyorum sabah 6:30 uyanıp araştırma hastanesine gittim şu kromozon için.. hem kendim hem eşime randevu aldım ..hormon tahlillerin bir kısmını yaptım gıcık doktor kromozom analizi için 10 gün sonra gel dedi allahın belası ...eşim yaptıama 1 ay sonramı ne anca çıkarmış sonuçben 10 gün sonra yine gidecem
kızlar benim moral sıfır gittiğim kuran kursunda bir abla var bildiği bir koca kadın vardı ona götürdü bugün..kadın baktı ovdu bişeyler yaptı işte sonra dediki ilişki anında acı hisediyorsun dimi evet dedim eşin boşaldıktan sonra spermler olduğu gibi hemen çıkıyor öyle değilmi evet dedim adet kanamanda çok az evet doğru dedim:26: kızım senin rahmin baya bir dönük dedi kadın teşhisi koydu yane (gerçi başka bir koca kadın bunu demişti ama çok takmamıştım )bu şekilde tedaviye başlama en az 3 ay yanıma gelmen lazım rahmi düzeltelim öyle başla tedavine dedi adetten temizlenince yarım kilo ıspanak ve maydanozu yarım litre suda önce bir güzel haşlıycakmışım sonra üstüne 2 kilo süt koyup tekrar haşladıktan sonra ateşden alıp içine 1 çay bardağı rakı 1 tatlı kaşığı vikis koyup bir kovaya boşaltıp üstüne oturacakmışım bunu 3 gün yapıp 4. günün bu malzemelerle beraber kadının yanına gidecem tekrar, belime falan saracakmış bunları çok kötüyüm yaa aksilikler hep benimi bulur bu kadını daha önce neden bulamadımki sıkınıtdan migrenim tuttu midemde fena bulanıyor acillik olacam yine bellii

hımm şimdi daha iyi anladım sevommmm çok sağol canım benimmm

Bence bu tür seylete pek insnma cnm ,o hocaya gidecegine Allahtan hayirlisini iste bende de kist var,akinti var olmuyor bebek 6aydir,doktora gidiyorum tup bebek tedavisi bile gorme durumum var.Allah bizi siniyor cnm,sabirla bekleyip Allaha dua edicez,o ol dedigi zaman olur,doktorlarda bir yere kadar zaten.

nurcanım yapma böyle canımmm allahım yeterki dermansız dert vermesin canım ben inanıyorum ki olacak canım nolur sıkma canını kadın nerden biliyormuş bunları nurcanım:26:

ya bi saniye nurcan hemen neden karalar bağladın..
birincisi sen rahim filmi çektirmedin mi daha önce,sonuçta sorun olsa zaten orada görünür kesinlikle..
ikincisi eğer çektirmedin isen ultrason cihazlarında bile rahim anomalisi azda olsa belli eder kendini
üçüncüsü sen tedaviyi düşürken nerden çıktı bu koca karı olayı ? neden kafanı karıştırıyosun
dörtdünçüsü , bizimde spermler çıkıyor ki zaten çıkması çok normal, adetin az olması hormorlarındaki yükseklikten olabilir,ilişkide yer yer bizde acı çekiyoruz bunlar teşhis için geçerli şeylermi yaa

hem sen bunlardan nasıl bu kadar etkilenip keşke önceden gitseydim falan filan diyosunki..sen tedaviye başlıyacaksın başlamadanda herşey detaylı şekilde bakılacak, zaten muayene gittiğinde sıvılı ultrasonda çekecek ozamanda sorun var ise söyler inanma böle şeylere yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…