Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eltim ikinciye hamileymiş
ben anne olmayı haketmiyormuyum
yetmezmi bu yannızlık

cnm senin msj okuyunca gözlerim doldu benmde eltimhamile görümcem doğm yaptı ama çok üzüldüm sonra hakkımda hayırlısı diye dua ettim demekki daha sabırlı isyan etmeden mükemmel bir kul olmamızı istiyor rabbim allah yardmcımız olsun cnm

ah canım benim allah hepimize nasip etsin inşallah. Aslında hepimiz anne oolmayı hakediyoruz neden haketmeyelimki bebek özlemiyle yanıp tutuşuyoruz.Morelini yüksek tut olurmu..

nurcanım yapma böyle canımmm allahım yeterki dermansız dert vermesin canım ben inanıyorum ki olacak canım nolur sıkma canını kadın nerden biliyormuş bunları nurcanım:26:
bilmiyorum canım bildiğim tek şey yoruldum artık hayırlısıyla şu dertten kurtarsın RABBİM

çwktirmiştim canımbenim doktor normal tüpler tıkalı değil demişti ama rahimle ilgili bişey demedi yanlız doktordan önce emekli ebe hemşire vardı doktorun yanında sekreter olarak çalışan biz doktoru beklerken şu rahim filmine bakabilirmiiym dedi baktı dediki sanki az bişey dönük gibi duruyor tabi doktor daha iyi bilir demişti doktor normal diyinc üstünde durmadım ebe hanım dahamı iyi bilir demiştim ...
sevom zaten tedaviyi düşündüğüm için son bir kez daha iyi bir kadın blup gidip baktırayım içimde kalmasın dedim çünkü geçen sene birine gittim aynı şeyleri duymuştum aMA nedense ona inanmamıştım ama hep acaba demektende kendimi alamıyordum ama ne oldu bugün aynı şeyleri duydum rahmin böyleyse yapma boşuna dedi( 3 defa falan yanıma gelecesin dedi ama belli olmaz hemen düzelmede olabilir 6 aya kadar yanıma gelip düzelmeyende var dedi işte bu beni korkutuyorr(( vakitte daraldı tedavi için gün sayıyoruz şuankş düşüncem kadın bana artık hazırsın tedavine başla demeden tedaviyi düşünmüyorum ((

sevom teşhis için geçerli şeyler değilse bile kadın bana güven verdi yaa hatta eliyle kasığımın sol tarafında gösterdi işte rahmin burda diyince hisettim buraya kadar dönmüş dedi ve orası kalp gibi nasıl atıyorduu şaşırdım offf bilmiyorum cumartesi günü yine gidecem dua ediinde hemen düzelsinn (
yetmezmi bu yannızlık
sabır canım sabırrr zamanı gelince bizlerinde olacak bebekleri bizlerde ANNE olacaz her kadın hakediyor anne olmayı

demek benim ne durumda olduğumu şuan en iyi sen anlarsın

ah canım benim allah hepimize nasip etsin inşallah. Aslında hepimiz anne oolmayı hakediyoruz neden haketmeyelimki bebek özlemiyle yanıp tutuşuyoruz.Morelini yüksek tut olurmu..

moralim yerlerde canım çok sıkkın
isyan etmiyorum hiç kıskanmıyorum rabbim dileyen herkese doldursun doldursun versin
ben yannızlığıma ağlıyorum
senelerdir döktüğüm gözyaşları yetmedimi

ayşecim bozma moralini yapıcak bişey yok elbet bizlerde hakediyoruz ama vakti zamanını bekliyoruzzz inşallahhh olacakkk

iyi akşamlar kızlar nazılsınız ben kaç gündür giremedim buraya cuma günü süper bi haber aldım bizim durumumuzda olan bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 5 senedir uğraşıyolardı yaz başında tüpünün birini almışlardı yumurtalama sorunu vardı diğer tüpünün de alınma ihtimali vardı ve hatta rahmini bile alabiliriz demişlerdi defalarca miyom ve ur aldırmaktan artık yumurtalıkları hasar gömüştü yumurta rezervi çok azalmıştı tüp bebek ilaçlarına başlıyolar ama bi türlü yumurtası çıkmıyodu kendimden çok ona üzülüyodum ve dua ediyodum benden önce ona ver allahım diye nihayet tüp bebekle hamile kalmış çok ama çok sevindim ağlamaktan konuşamadım telefonda darısı inşallah başımıza

allah tamamına erdirsin hayırlısıyla tez vakitte sanada nasip etsin

kızlar has geldik çok yorgundum size yazayım dedim ama kk bakım var dedi durdu ancak gire bildimmmmm
yorgunum kızlar inşş yarın görüşürüz

yetmezmi bu yannızlık

canım yaaa offf ben de bayramın 2. günü akşamı ağlama krizi geçirdim kayınvalidemlere gitmiştik eltimin kızı bide eşimin kuzeninin kızlarını çok tatlılar eve dönerken yolda arabada bi patladım 1 saatten fazla sürdü eşime çaktırmamaya çalıştım ama gördü sonra daha fazla ağlamaya başladım bianda geldi işte

aynen canım bir an banada geldi öyle ben kendimi tutmaya çalıştıkça hıçkırmaya başladım
benim kide baya uzun sürdü eşim hiç bişey demeden uzun uzun sarıldı bana ama bana hiç teselli gibi gelmedi aksine dahada hırslandım rabbim dindirsin bu hasretimizi

ayşe nasılsın iyimisin tam çıkıyodum gördüm seni

canım ya bende baktım ışığın yanmıyordu çıktım kusura bakma döndüğünü görmedim

tosti için ayetel kürsi

sevdanehri 50
sedef 50

kalan 213
sedefcin allah razı olsun rabbim gönlüne göre versin

Günaydın kızlar
kedersizim hemen inanma öyle kadınlara yanlış bişey yapmasın iyice araştır ondan sonra faliyete geç

yetmezmi bu yannızlık

paptyaammm allahım sabrımızı ölçüyorum yeter ki hayırlısını isteyelim bende görünce ağlıyorum üzülüyorum ama kendimizi yıpratıyoruz üzüyorum moralimizi yüksek tutalım bol bol dua edelim allahım izniylee hayırlısını nasip edecek inanıyorum bunaaa

amin inşallah canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhh

moral çok önemli evett allahım izniyle inşallahh olacakkkkk

nurcanımmm biliyorum yoruldun yıprandın ama moralini yüksek tut yeterki canımm moralin ne kadar iyi olursa herşey daha iyi olur canımmm allah büyük mucizelerle dolu canımmmm böyle üzme kendini nolurrrrr

inşallah ablacım inşallahhhhh allahım mucizeleriii nelere kadirr rabbim yeter ki ol desin hayırlısını nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhh

tosti için ayetel kürsi

sevdanehri 50
sedef 50

kalan 213
sedefcin allah razı olsun rabbim gönlüne göre versin

seninde canım senindeee cümlemize inşallah canımmmm

Günaydın kızlar
kedersizim hemen inanma öyle kadınlara yanlış bişey yapmasın iyice araştır ondan sonra faliyete geç

günaydın canımm

günaydın canlarım nasılsınızzzzz bugün gene koşturmaca var bende yerimde değilim ama pc açık hepinizi öpüyprum çalışan arkadaşlarıma iyi çalışmalar ev hanımı arkadaşlarıma bol bol dinlenmeler iyi uykular bebişleriyle uğraşan arkadaşlarıma allahım yardımcınız olsun hasta olan arkadaşlarımada allahtan şifa diliyorum hepinizi kocaman öpüyorum muck muck muck

herkese günaydınlar

pınarcım tebrik ediyorum arkadaşını bak ne durumda olanlar var allahımıza şükür rahmimizde yumurtamızda yerinde duruyor.. darısı senin başına sende yakında güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…