eltim ikinciye hamileymiş
ben anne olmayı haketmiyormuyum
yetmezmi bu yannızlık
cnm senin msj okuyunca gözlerim doldu benmde eltimhamile görümcem doğm yaptı ama çok üzüldüm sonra hakkımda hayırlısı diye dua ettim demekki daha sabırlı isyan etmeden mükemmel bir kul olmamızı istiyor rabbim allah yardmcımız olsun cnm
bilmiyorum canım bildiğim tek şey yoruldum artık hayırlısıyla şu dertten kurtarsın RABBİMnurcanım yapma böyle canımmm allahım yeterki dermansız dert vermesin canım ben inanıyorum ki olacak canım nolur sıkma canını kadın nerden biliyormuş bunları nurcanım:26:
çwktirmiştim canımbenim doktor normal tüpler tıkalı değil demişti ama rahimle ilgili bişey demedi yanlız doktordan önce emekli ebe hemşire vardı doktorun yanında sekreter olarak çalışan biz doktoru beklerken şu rahim filmine bakabilirmiiym dedi baktı dediki sanki az bişey dönük gibi duruyor tabi doktor daha iyi bilir demişti doktor normal diyinc üstünde durmadım ebe hanım dahamı iyi bilir demiştim ...ya bi saniye nurcan hemen neden karalar bağladın..
birincisi sen rahim filmi çektirmedin mi daha önce,sonuçta sorun olsa zaten orada görünür kesinlikle..
ikincisi eğer çektirmedin isen ultrason cihazlarında bile rahim anomalisi azda olsa belli eder kendini
üçüncüsü sen tedaviyi düşürken nerden çıktı bu koca karı olayı ? neden kafanı karıştırıyosun
dörtdünçüsü , bizimde spermler çıkıyor ki zaten çıkması çok normal, adetin az olması hormorlarındaki yükseklikten olabilir,ilişkide yer yer bizde acı çekiyoruz bunlar teşhis için geçerli şeylermi yaa
hem sen bunlardan nasıl bu kadar etkilenip keşke önceden gitseydim falan filan diyosunki..sen tedaviye başlıyacaksın başlamadanda herşey detaylı şekilde bakılacak, zaten muayene gittiğinde sıvılı ultrasonda çekecek ozamanda sorun var ise söyler inanma böle şeylere yaa
sabır canım sabırrr zamanı gelince bizlerinde olacak bebekleri bizlerde ANNE olacaz her kadın hakediyor anne olmayıeltim ikinciye hamileymiş
yetmezmi bu yannızlık
demek benim ne durumda olduğumu şuan en iyi sen anlarsıncnm senin msj okuyunca gözlerim doldu benmde eltimhamile görümcem doğm yaptı ama çok üzüldüm sonra hakkımda hayırlısı diye dua ettim demekki daha sabırlı isyan etmeden mükemmel bir kul olmamızı istiyor rabbim allah yardmcımız olsun cnm
ah canım benim allah hepimize nasip etsin inşallah. Aslında hepimiz anne oolmayı hakediyoruz neden haketmeyelimki bebek özlemiyle yanıp tutuşuyoruz.Morelini yüksek tut olurmu..
ayşecim bozma moralini yapıcak bişey yok elbet bizlerde hakediyoruz ama vakti zamanını bekliyoruzzz inşallahhh olacakkk
iyi akşamlar kızlar nazılsınız ben kaç gündür giremedim buraya cuma günü süper bi haber aldım bizim durumumuzda olan bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim5 senedir uğraşıyolardı yaz başında tüpünün birini almışlardı yumurtalama sorunu vardı diğer tüpünün de alınma ihtimali vardı ve hatta rahmini bile alabiliriz demişlerdi defalarca miyom ve ur aldırmaktan artık yumurtalıkları hasar gömüştü yumurta rezervi çok azalmıştı tüp bebek ilaçlarına başlıyolar ama bi türlü yumurtası çıkmıyodu kendimden çok ona üzülüyodum ve dua ediyodum benden önce ona ver allahım diye nihayet tüp bebekle hamile kalmış çok ama çok sevindim ağlamaktan konuşamadım telefonda darısı inşallah başımıza
yetmezmi bu yannızlık
canım yaaa offf ben de bayramın 2. günü akşamı ağlama krizi geçirdim kayınvalidemlere gitmiştik eltimin kızı bide eşimin kuzeninin kızlarını çok tatlılar eve dönerken yolda arabada bi patladım 1 saatten fazla sürdü eşime çaktırmamaya çalıştım ama gördü sonra daha fazla ağlamaya başladım bianda geldi işte
ayşe nasılsın iyimisin tam çıkıyodum gördüm seni
yetmezmi bu yannızlık
cnm senin msj okuyunca gözlerim doldu benmde eltimhamile görümcem doğm yaptı ama çok üzüldüm sonra hakkımda hayırlısı diye dua ettim demekki daha sabırlı isyan etmeden mükemmel bir kul olmamızı istiyor rabbim allah yardmcımız olsun cnm
ah canım benim allah hepimize nasip etsin inşallah. Aslında hepimiz anne oolmayı hakediyoruz neden haketmeyelimki bebek özlemiyle yanıp tutuşuyoruz.Morelini yüksek tut olurmu..
bilmiyorum canım bildiğim tek şey yoruldum artık hayırlısıyla şu dertten kurtarsın RABBİM
çwktirmiştim canımbenim doktor normal tüpler tıkalı değil demişti ama rahimle ilgili bişey demedi yanlız doktordan önce emekli ebe hemşire vardı doktorun yanında sekreter olarak çalışan biz doktoru beklerken şu rahim filmine bakabilirmiiym dedi baktı dediki sanki az bişey dönük gibi duruyor tabi doktor daha iyi bilir demişti doktor normal diyinc üstünde durmadım ebe hanım dahamı iyi bilir demiştim ...
sevom zaten tedaviyi düşündüğüm için son bir kez daha iyi bir kadın blup gidip baktırayım içimde kalmasın dedim çünkü geçen sene birine gittim aynı şeyleri duymuştum aMA nedense ona inanmamıştım ama hep acaba demektende kendimi alamıyordum ama ne oldu bugün aynı şeyleri duydum rahmin böyleyse yapma boşuna dedi( 3 defa falan yanıma gelecesin dedi ama belli olmaz hemen düzelmede olabilir 6 aya kadar yanıma gelip düzelmeyende var dedi işte bu beni korkutuyorr (( vakitte daraldı tedavi için gün sayıyoruz şuankş düşüncem kadın bana artık hazırsın tedavine başla demeden tedaviyi düşünmüyorum ((
sevom teşhis için geçerli şeyler değilse bile kadın bana güven verdi yaa hatta eliyle kasığımın sol tarafında gösterdi işte rahmin burda diyince hisettim buraya kadar dönmüş dedi ve orası kalp gibi nasıl atıyorduu şaşırdım offf bilmiyorum cumartesi günü yine gidecem dua ediinde hemen düzelsinn(
sabır canım sabırrr zamanı gelince bizlerinde olacak bebekleri bizlerde ANNE olacaz her kadın hakediyor anne olmayı
iyi akşamlar kızlar nazılsınız ben kaç gündür giremedim buraya cuma günü süper bi haber aldım bizim durumumuzda olan bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim5 senedir uğraşıyolardı yaz başında tüpünün birini almışlardı yumurtalama sorunu vardı diğer tüpünün de alınma ihtimali vardı ve hatta rahmini bile alabiliriz demişlerdi defalarca miyom ve ur aldırmaktan artık yumurtalıkları hasar gömüştü yumurta rezervi çok azalmıştı tüp bebek ilaçlarına başlıyolar ama bi türlü yumurtası çıkmıyodu kendimden çok ona üzülüyodum ve dua ediyodum benden önce ona ver allahım diye nihayet tüp bebekle hamile kalmış çok ama çok sevindim ağlamaktan konuşamadım telefonda darısı inşallah başımıza
tosti için ayetel kürsi
sevdanehri 50
sedef 50
kalan 213sedefcin allah razı olsun rabbim gönlüne göre versin
Günaydın kızlar
kedersizim hemen inanma öyle kadınlara yanlış bişey yapmasın iyice araştır ondan sonra faliyete geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?