Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kızlarrrr nasılsınız
bu gün benim doğum günüm 36 oldum kızlarrrrr

günaydın sevom nasılsın işledim bak gördün mü sevom doğru yapmmış mıyımm:26:

BAKTIM CANIM BU ZAMANALRI BOŞ GEÇİRMEYİN DİCEM ZATEN GEÇİRMİYONUZ ATEŞİN YÜKSELMEYE BAŞLADIĞINDA ARTIK BEKLEME SÜRECİNE GEÇİLMİŞ OLUYO VALLA MERAK EDİYOM SENİN TABLONU NE ÇIKACAK NE ZAMANA ÇİZGİ ÇEKECEK

BU ARADA SEN İŞLEDİĞİNDE BURAYA EKLE İSTERSEN CANIM BAKARIM BEN BURDAN YADA ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİ TOPİĞİNEDE EKLEYEBİLİRSİN ORADA YORUM YAPANLARDA OLUYO

[url=http://www.fertilityfriend.com/home/352cb9]My Ovulation Chart[/URL]

nice güzel yaşlara ablacımmm allahım o güzel yüreğine göre versin herşey gönlünce olsun inşallah bi dahaki doğum gününde kucağında bebişle kutlarızzzzz inşallahhhhh

valla bende merak ediyorum zikzaklı gibi bi iniyor bi düşüyor sevom eklemeyi bilsem ekleyecemmm sanada zahmet veriyorummm

BAK BUDA BENİM TABLOM YARIN VE SONRAKİ ATEŞİM ÖNEMLİ EĞERKİ YÜKSELİRSE MUCİZE YÜKSELMEZ İSE UMUTLAR BAŞKA BAHARA :)))

[url=http://www.fertilityfriend.com/home/32a3ea]My Ovulation Chart[/URL]

merak ettim bi bakayımmm:26:

BAK BUDA BENİM TABLOM YARIN VE SONRAKİ ATEŞİM ÖNEMLİ EĞERKİ YÜKSELİRSE MUCİZE YÜKSELMEZ İSE UMUTLAR BAŞKA BAHARA :)))

[url=http://www.fertilityfriend.com/home/32a3ea]My Ovulation Chart[/URL]

sevom bana daha deyatlı anlatırmısın bi ara çözmeye çalışıyorum birazdan çıkmam lazım eve duşa kabin yaptıracam daa onunla konuşmaya gidecem bide yarın bni halk eğitimden arayacaklar bakalım akşam eşimi ikna ettim akşamları da kurs verecem tabii beni tekrar ararlarsa dün nasıl heyecan yaptım var yaa ama sonra ya beceremezsem ya yapamazsam diye soru işareti var kafamda acaba vazmı geççsem yaaa utanırsamm aman yaa ne bileyim konuşuyorum işteee:26::26::26::26:

yok cnaım ne zahmeti dün anlatmıştım bi daha anlatayım eğer anlamadığın yer olursa sor canım

şimdi ff sitesinde home, data,sharing gibi menüler var o menüler seninle ilgili bölümler bende hepsini bilmiyorum tabi . şimdi

sharing menüsüne giriyosun
Charting Home Page yazıyor onun altında get code bölümü seç

önüne şu şekilde bir bölüm gelecek;
Your Charting Home Page Web Address:
32a3ea Ovulation charts on FertilityFriend.com
Change URL || Add Password || Preview || Get Sharing Code/Buttons
Share on Facebook: (Post in your activity stream or Message a friend)
Share on Facebook

Copy one of the following codes to insert a link to your chart:

HTML Code: (Web page, blogs...)

<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/32a3ea">My Ovulation Chart</a>

bbCode Code: (Message Boards)

[****url=http://www.fertilityfriend.com/home/32a3ea]My Ovulation Chart[/url]

kırmızı olan yani url ile başlayan linki kopyalayıp buradaki linke kopyalıyacaksın(yani mesaja cevap yazarken üst menüdeki dünya şekli olan üzeirne gelince link yazıyor oraya yapıştırıcaksın.)

Son düzenleme:

canım merak ettiğin bişey varsa sor canım aklıma bişey gelmiyor başka anlatıcak şey :26: bende çok iyi bilen biri değilim ama işte verileri işleyip artık çizelgenin gidişatınıda anlayabiliyorum.
hımm bizim evede lazım duşakabin
neden beceremiyeceksin canım halledersin merak etme özgüvenin yerinde dursun bakayım senden daha iyi bir hoca mı bulcaklar

günaydınn yeter
nice mutlu,sağlıklı,bereketli ve hayırlı evlatlı yıllara doğum günün kutlu olsun.:119::119::118::118::118::129:
ee planınız varmı bugün için

sağolun kızlarrrrr dışarda şakır şakır yağmur yağıyor evde olacağız

doğumgünün kutlu olsun sağlıklı, mutlu, bebekli nice güzel yaşlara inşallahhhhh

sedefimmmmmm hayırlı olsun canımmm hiç korkma yaparsın sen canım ben öyle düşünüyorum şimdiden başarılılar dilerim bebekimmmmmmm

bebekdls arkadaşın için çok sevindim bu mucize olayalar bizim umudumuzu kat be kat artırıyor inşallah sağlıklıca kucağınada alır yavrusunu darısı senin başına

nurcikkkkkk çok kızdım sana bunuda yaptırıp sonradan pişman olacaksın gibime geliyor bacım bir umut hepimiz neler yaptırdık her söyleyenin dediğini yaptık ot çöp neyse bacım ama sana zarar verebilecek mudahalelerden korun ve kendini üzme olurmu ayrıca böyle bişey içinde tedavini erteleme
birde anlamadığım durum rahim ters diyorlar ya ters olan rahmin içine nasıl embriyo yerleştirilecek nurcan sen 2 kere tüp tedavisi geçirmiş birisin böyle düşününce mantıksız geliyor bana ama genede sen bilirsin

papatyam karalar bağlamışsın genee üzme kendini bacım benimde etrafımda 12 yıldır kimler doğurdu her biri banada senin yaşadığın duyguyu yaşattı ama biliyorum bizde alacaz inşallah sağlıklı birer bebicik kucağımıza umudumuzu yitirmeyelim olurmu

aklımda bunlar kaldı unuttuğum yoktur inşallahh

aaaaaa birde tostiye 30 alıyım bende gelemesemde okurum okudu sayın beni allah kabul etsin

evett bana gelince kafamı gömdüm derslere kızlarr iyi oluyor böyle biyere bağlı olmayınca sizi özlüyorum ama burası açık olunca bir ders bir bura bir face konsantrem bozuluyor böyle arada gelirim sizi öperim giderim olurmuu bu arada sedefim saç bakımın nasıl gidiyor ben dalin şampuana badem yağı ve bal kattım dökülmeme iyi geldi pamuk gibi olmadı saçlarım ama tararken çok zorlanmıyorum pırıl pırıl güzel oldu yane

sevom durum sedefom bebekdlsm papatyam nurcikim yeterim tuğbişim şifaam sevdamcem tostim maibarfem edam hepinizii tek tek tek nanaktan öperimmmmm görüşürüzz bacılarımmmmmm

laracım demek güzelce derslerini çalışıyosun ahh bende başlasam ne iyi olur aslında
nurcana bende kızdım ama ıhıh tedaviye başlasada şimdi hep aklında olacak kendi bilir laracım akşam konuştuk baya..eğerki sorun var ise yeniden rahim filmi çektir dedim bunu yapmadan önce..cumartesi gidicem dedi bende doktora hsg için zannettim meğer koca karıya gitcekmiş yapıcak bişey yok canım herkesin kendi kararı doğru yada yanlış bizler düşüncemizi söyleriz ama içte bir yerde acabası var ise tedaviyide etkileyecek
neyse sana kolay gele

merhaba arkadaşlar yetercim hayırlı ve sağlıklı yıllar canım doğum günün kutlu olsun çiğdem lara seyhan canlarım inşallah darısı bizlerin başına arkadaşımın hamile kalması çok zordu ama oldu işte kalp atışlarını duyana kadar inanamamış bu sefer doktor değiştirdi eski dr unun tavsiyesi üzerine bu doktora gitti ve doktoru sana söz veriyorum hamile kalacaksın demiş ve şuanda hamile çok şükür

sağolun kızlarrrrrrrrrrrr

merhaba sabahtan beri açık ama yazamadım bilgisayar arızalı sürekli kapanıyo yeter doğum günün kutlu olsun
tosti bende 30 alıyorum okunmuş say bir aksilik olur okuyamazsam telefonla haber veririm kızlara

sevom ben hemen çıktuım yaaaa bankaya gittik ordan da duşa kabine gittik konuştuk allah nasip ederse perşembe günü gelip takacaklarmış inşallah fiyatıda 270 tl altına mermer koydurttum 6 cm falan daha iyi oluyormuş hemm görünüş hem temizlik bakımından dediler yaptıranlar memnunmuş inşallah bizde memnun oluruz inşallahhhhhhhhhhh

canımmmm valla bana çok iyi moral veriyorsunuz hemde güven kendime bi güven geldi sayenizdee inşallahhhh demek ders çalışıyorsun allahım zihin açıklığı versin allahım izniyle inşallah kurtulacaksınız derslerden sevom da kurtulacak inşallahhhhhh

inşallahhhhhhhh ablacım allahım mucizeleriiii inanıyorum ki olacak sanki bu ay senden bişeyler bekkliyorum ablacım nedense aklımdan çıkmıyor inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…