Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kızlarrrr nasılsınız
bu gün benim doğum günüm 36 oldum kızlarrrrr
nica yıllara canım sağlıklı mutlu huzurlu senelere inşallah inşallah YENİ YAŞIN SANA UĞUR GETİRİR

tosti için ayetel kürsi

sevdanehri 50
sedef 50

kalan 213
sedefcin allah razı olsun rabbim gönlüne göre versin
BANADA 50 YAZ TOSTİCAN

Son düzenleme:
Sevo lara tosti kankim (az önce telefonda bir güzel azarladı ondan beklemezdimbirde kankim olacak) pınarcım sedefo hepiniz kızmakta haklısınız ben belki eşeklik yapıyorum belkide en iyisini yapıyorum bilmiyorum ama bu şekilde kafamda soru işareti kalacağına gidip düzelttireyim diyorum :)en azından içim rahatlar tedaviyi de ertlemiycem inşallah

çiğdem kurs vereceksin hayırlı olsun canım sen altından kalkarsın canım güven kendine
Lara kendini derslere vermişsin hadi kolay gele allah zihin açıklığı versin bileğin hakkıyla geçeceksin sınavlarını inşallah

öğlen annemle buluşmuştum azmöncede babacığım yanıma geldiiihergün görsem doyamıyorum özlüyorum valla çay içtikkk allahım içime bi heyecan sardı hadi hayırlısı inşallahhhh

Tosti İçin Ayetel Kürsi
Sevdanehri....50
Sedefnaz.......50
Kedersiz........50
Bebekdls........50
Lara..............30
İpek..............30

TOPLAM:260
KALAN:53

Son düzenleme:

nurcanım inşallah altından kalkarım inşallahhhh bide memnunda olurlar allahım izniyle inşallahhhhhhhhhh
nurcik yedin mi fırçayıııiçimde kalacak diyorsan bişey diyemem canım inşalalh ilk gitmende faydası olurda hemen düzelir diyeyim inşallahhhhhhhh

öğlen annemle buluşmuştum azmöncede babacığım yanıma geldiiihergün görsem doyamıyorum özlüyorum valla çay içtikkk allahım içime bi heyecan sardı hadi hayırlısı inşallahhhh

ne güzelll maşallah diyorum bu aranızdaki sevgiye

Tosti İçin Ayetel Kürsi
Sevdanehri....50
Sedefnaz.......50
Kedersiz........50
Lara..............30
İpek..............30
Bebekdls........50

Bunların toplamı 260 oluyor 213 mü okuyacaktık acepp:26:unuttum

yok canım 313 olacak

ohhh ağzına sağlık ipeğiminnn ama işe yaramamış hiçbişey yine deniyecem diyosun neyse hayırlısı olsun bacım ne diyek..

Laracım okudum ama geçmişim saçlarımla ilgili sormuşsun benim çok iyi gidiyor bakalım baya yumuşacık oldu kocacım da durmadan saçlarımla oynuyor çok yumuşak deyip deyipppsende iyi yapmışsın şampuanına katmakla bende şampuanımın içine bemiks ampül,3 diş sarımsak,çamterebenti,bademyağı,susamyağı,seytin yağ ve bal kattımm bide menekşe yağı alacam onuda katacam menekşe yağın çok faydaları varmış hem saça hoş koku ve besliyormuş bu akşam giderken alacam haa bide gliserin de koydum o kadar fayda etikii saç kremi kullanmıyorum bide durulanmayan bakım suyunu önerdiler onuda hazırladım nemini aldıktan sonra saçlarıma sıkıyorum baya iyi geldiiii

doktorların aletlerle görmediğini kadın eliyle nasıl görsün kızdım tabi kankime korkularımızın hepimizin var ama onların esiri olamayız
ben bu konuyu doktoruyla konuşmasından yanayım içinde şüphe kalmadan tedaviye başlamış olur

ahh ipeğim bende çok dedim ama ıhıhh takmış durumda.koca karı sanki prof doktorlar ne ki yanında..dedimki hazır adetlisin hemen bir doktorla görüş temizlendikten sonra rahim filmi çektir en net orada belli olur çok maliyetli değil sonuçta 250 tl ye halleder bu kuruntuları ama ıhıhh

merhaba arkadaşlar.9 yıllık evliyim bebeğim olmuyor.3 negatif aşılama.4 tüp bebek denemesi.1. cisi mecburi kürtaj (bebek gelişimi durduğu için) ikincisi kimyasal gebelik.3 ve 4 negatif.500 yasin adadım arkadaşlar.kimler okuyabilir benim için.özelden msj atabilirsiniz...

mrh canımmm allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 500 yasin için niyetlendim ama yarım kaldı ben okurum canımmm seve seveee

Tosti İçin Ayetel Kürsi
Sevdanehri....50
Sedefnaz.......50
Kedersiz........50
Bebekdls........50
Lara..............30
İpek..............30

allah razı olsun kızlar 260 olmuş 313 dü toplamı 53 kalıyor onuda ben okurum

ben buralardayım ama çıkıyorum artık cnaım öptüm seni iyi akşamalr diliyorum

ben geldimmmmmmm iyi akşamlarrrr

sevomm hiç sesin çıkmadı yoğunsun sende demiii bende çıkacam şimdi iyi akşamlar canım muckk
pınar ablacım iyi akşamlar sen geldin ben gidiyorum öpüyorum seni muckkkkkk
herkese iyi akşamalr hepinizi öpüyorum muckkk

tosti adın neydi anacım unuttum vallahii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…