Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

MERHABA ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR ÇALIŞANLAR ÇIKMAK ÜZERELER YOLUNUZ AÇIK OLSUN
tosti adını söylermisin ben de duana katılmak istiyorum kalan 53 ben okurum canım

merhaba angel özelden mesaj attım sana

evet bu gün yağış yoktu ama hava gün boyu kapalıydı
sanki ağzıma kapanıyordu inş. yarın merkeze gideceğiz annemi filan göreceğim havam değişir inşallah

değişir canım yaa merak etme arada hepimize oluyo böle hiç bişeyden zevk tat alamıyo sanki insan ölesine yaşıyomuş gibi geliyo bana da ama sonra toparlanıyoruz

değişir canım yaa merak etme arada hepimize oluyo böle hiç bişeyden zevk tat alamıyo sanki insan ölesine yaşıyomuş gibi geliyo bana da ama sonra toparlanıyoruz

haklısın
ama bana bu bunalımlar daha sık gelmeye başladı eskisi gibi değilim daha çok strese giriyorum artık dayanamıyorum

ben de tam tersi artık eskisi gibi çok üzülmüyorum sanki sanırım alıştırdım kendimi çocuksuzluğa

bana 8 sene oldu ama gün geçtikçe daha zorlaşıyor
hiç çocuksuzluğu düşünemiyorum
rabbim büyük kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş
inşallah hepimiz sırasıyla yavrularımıza kovuşuruz

aminn ayşecim yaa baksana git gide hamile kalanlar artıyo çok az kişi kaldık inşallah bizde bigün hamileyiiimmmmm diye yazacaz

hayırlı akşamlar kızlar bende 3 buçuk senelik evliyim ve bebek özlemi çekiyorum beni de listeye katarmısınız belki nasip olur bana da hamişler listesine yazılırımm bi de konu sahibi arkadaşımızın bebeği oldu mu ????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…