canım hoş geldin aramızahayırlı akşamlar kızlar bende 3 buçuk senelik evliyim ve bebek özlemi çekiyorum beni de listeye katarmısınız belki nasip olur bana da hamişler listesine yazılırımm bi de konu sahibi arkadaşımızın bebeği oldu mu ????????
canım hoş geldin aramızainşallah yakında müjdeni alırız tüm evlat hasreti ile yanıp tutuşan herkes yakında çok yakında dileğine kavuşur konu sahibinin bebeği henüz yok ama 2-3 ay içerisinde tüp bebek tedavisi tekrarlayacaklar inşallah inşallah mucize gerçek olacak müjdesiyle şenleneceğiz
canım benim nolduu bunalımmı takılıyon bu sıralar11 kişi az mı sence
canım benim nolduu bunalımmı takılıyon bu sıralarben seni çok özledim o güleryüzünü o tatlı dilini neşe ile parlayan gözlerini valla bidahaki ortamımz ev ortamı olsun kızzz şöyle önce bi ağlaşak deşarz olalım sonrada kakara kikiri ne dersin üzme tatlı canını inşallah canım dualarımız birbirimiz için kabul olacak müjdeler olacak bu topikte ALLAH ım 2012 de kimsenin karnı kucağı boş kalmasın inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nurcik yanlışlıkla fazladan 1 atmışaminn ayşecim yaa baksana git gide hamile kalanlar artıyo çok az kişi kaldık inşallah bizde bigün hamileyiiimmmmm diye yazacaz
inşallah canım inşallah hoş geldin bu arada aramıza hayalimizamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah.....
merhaba Zeynep hoş geldin aramızaZeynebim,bende zeynep:)bende 3,5senelik evliyim,bizde deniyoruz kac aydir,ama olmuyor,bugünde hastalanicam ağlamaktan gözlrim şişti şuan,kendimi cok yanliz hissediyorum((((
tatlım inşallah kistin basit kisttir , burda kisti olmayan yok sayılır yani biz kadınların başında olan şey hem akıntını niye dert ediyorsunki :26:akıntı gayet sağlıklı yumurtladığını hatta yumurtalarının çatladığına delalettirAnladim cnm,ama ben doktora gittim kist vsr bende,akintida var,bir sürü sey iste ,hissediyorum ki eğer olursada cok bekleyeceğimi hissediyorum.
canım benim nolduu bunalımmı takılıyon bu sıralarben seni çok özledim o güleryüzünü o tatlı dilini neşe ile parlayan gözlerini valla bidahaki ortamımz ev ortamı olsun kızzz şöyle önce bi ağlaşak deşarz olalım sonrada kakara kikiri ne dersin üzme tatlı canını inşallah canım dualarımız birbirimiz için kabul olacak müjdeler olacak bu topikte ALLAH ım 2012 de kimsenin karnı kucağı boş kalmasın inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı akşamlar kızlar bende 3 buçuk senelik evliyim ve bebek özlemi çekiyorum beni de listeye katarmısınız belki nasip olur bana da hamişler listesine yazılırımm bi de konu sahibi arkadaşımızın bebeği oldu mu ????????
selam bacılar öncelikle hepinize taziyeleriniz için çok teşekkür ederim.Bugün doktora gittim kontrole benim oğlan kız olmuşdoktor geçen ay erkeğe benziyo dedi bugün %100 kız dedi kızım oluyomuş.Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerini kucaklamayı nasip etsin inşallah..
hoşgeldin aramıza..inşalah hayırlı haberler alırsın inşallah canımmeraba bende aranıza yeni katıldım bende 2.5 senelik evliyim bu ayın 11.de aşılma yaptırdım sonucunu bekliyorum inşallah beklediğimiz sonuçları alırım...Benide listenize dahil ederseniz sevinirim..
ned en öyle hisediyorsun canım kist için doktor ilaç vermedimi ?sorun sadece kist ise büyük bir problem değil geçer inşallah soğan kürü denedinmi hiç bak çok faydası varmış dene istersenAnladim cnm,ama ben doktora gittim kist vsr bende,akintida var,bir sürü sey iste ,hissediyorum ki eğer olursada cok bekleyeceğimi hissediyorum.
selam bacılar öncelikle hepinize taziyeleriniz için çok teşekkür ederim.Bugün doktora gittim kontrole benim oğlan kız olmuşdoktor geçen ay erkeğe benziyo dedi bugün %100 kız dedi kızım oluyomuş.Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerini kucaklamayı nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?