Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım hoş geldin aramıza inşallah yakında müjdeni alırız tüm evlat hasreti ile yanıp tutuşan herkes yakında çok yakında dileğine kavuşur konu sahibinin bebeği henüz yok ama 2-3 ay içerisinde tüp bebek tedavisi tekrarlayacaklar inşallah inşallah mucize gerçek olacak müjdesiyle şenleneceğiz

meraba bende aranıza yeni katıldım bende 2.5 senelik evliyim bu ayın 11.de aşılma yaptırdım sonucunu bekliyorum inşallah beklediğimiz sonuçları alırım...Benide listenize dahil ederseniz sevinirim..

11 kişi az mı sence
canım benim nolduu bunalımmı takılıyon bu sıralar ben seni çok özledim o güleryüzünü o tatlı dilini neşe ile parlayan gözlerini valla bidahaki ortamımz ev ortamı olsun kızzz şöyle önce bi ağlaşak deşarz olalım sonrada kakara kikiri ne dersin üzme tatlı canını inşallah canım dualarımız birbirimiz için kabul olacak müjdeler olacak bu topikte ALLAH ım 2012 de kimsenin karnı kucağı boş kalmasın inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah.....

Zeynebim,bende zeynep:)bende 3,5senelik evliyim,bizde deniyoruz kac aydir,ama olmuyor,bugünde hastalanicam ağlamaktan gözlrim şişti şuan,kendimi cok yanliz hissediyorum((((

aminn ayşecim yaa baksana git gide hamile kalanlar artıyo çok az kişi kaldık inşallah bizde bigün hamileyiiimmmmm diye yazacaz
Nurcik yanlışlıkla fazladan 1 atmış bitti tabi kim kaldıki sayılı kişiler ben gelmeye gelmeye listeden diskalifiye eder ya yakında Nurcik beni eeee kaldı 10 şaka bi yana inşşşş umudumuz dolu dolu olsun o liste hiçte kabarık değil tabiki inşşşşşşşşşş 2 ayrı liste değil sadece ve sadece hamiş listemiz olacak inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah.....
inşallah canım inşallah hoş geldin bu arada aramıza hayalimiz hayallerimiz gerçek olsun bebişlerimiz hayal olmasın demi canım inşşşşşşşşşşşş

Zeynebim,bende zeynep:)bende 3,5senelik evliyim,bizde deniyoruz kac aydir,ama olmuyor,bugünde hastalanicam ağlamaktan gözlrim şişti şuan,kendimi cok yanliz hissediyorum((((
merhaba Zeynep hoş geldin aramıza zeynebim adlı kişi şu an online değil ve bu topiğe ilk kez yazmış anladığım kadarıyla bir daha uğrarsa mesajına verdiğimiz cevapları görürse ne alaaa canım üzülme lütfen malesef daha uzun süredir bekleyen arkadaşlar var sen bizlere göre yolun başındasın yakındır inşşş müjden

Anladim cnm,ama ben doktora gittim kist vsr bende,akintida var,bir sürü sey iste ,hissediyorum ki eğer olursada cok bekleyeceğimi hissediyorum.

Anladim cnm,ama ben doktora gittim kist vsr bende,akintida var,bir sürü sey iste ,hissediyorum ki eğer olursada cok bekleyeceğimi hissediyorum.
tatlım inşallah kistin basit kisttir , burda kisti olmayan yok sayılır yani biz kadınların başında olan şey hem akıntını niye dert ediyorsunki :26:akıntı gayet sağlıklı yumurtladığını hatta yumurtalarının çatladığına delalettir bence akıntı sorun olamaz haaaa iltihaplı akıntı felansa eğer oda basit ilaçlarla antibiyotiklerle hallolur sen dua et beterin beteri vardır her zaman başta bizlerin sağlığı tatlım sonra kocişlerimizle ağzımızın tadı, mutluluğumuz sonra bebek olmalı bence

duaların için aminnnnnn diyorum
sen nerdesin bakimhiç sohbete gelmiyorsun
canım ya inşallah evdede buluşabiliriz sen merkeze taşınınca ben seni ziyarete gelirim inşallah ilk buluşmanın tadı damağımda kaldı
benim için ne güzel sözler sıralamışsın sen öyle
iki gündür acayip canım sıkkın ama önemli değil bünyem alıştı acıya

selam bacılar öncelikle hepinize taziyeleriniz için çok teşekkür ederim.Bugün doktora gittim kontrole benim oğlan kız olmuş doktor geçen ay erkeğe benziyo dedi bugün %100 kız dedi kızım oluyomuş.Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerini kucaklamayı nasip etsin inşallah..

Tosti İçin Ayetel Kürsi
Sevdanehri....50
Sedefnaz.......50
Kedersiz........50
Bebekdls........50
Lara..............30
İpek..............30
papatya.........53

toplam............313

hoşgeldin canım tez zamanda hamile kalaırsın inşallahhhhhh

slm canımmm demek prensesin oluyor allahım sağlıklı hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşallah

günaydın canlarım nasılsınız bakalım sevom benim ateşim düştüü 34.4 çok şaşırdımmmm nedense çok düşük geldi

herkese günaydınlar gününüz aydınn olsun inşallahh

tuyaneda demek kıza döndü cinsiyet hayırlı sağlıklı olsun kızcenn geliyor demek

çiğdem canım yarın büyük ihtimalle yükselebilir yada diğer gün yumurta çatlarken böyle ani düşüşler olabiliyo ama seninki çok keskin yükseliş düşüşlerin var benide aşıyo bakalım bi iki güne kadar ne olcak bu arada çatlamayı hissedermisin normalde yani ağrın falan olurmu :26: istersen canım ateş topiğinede ekle bir sor tablonun şeklini cevap gelir sanırım

hoşgeldin aramıza..inşalah hayırlı haberler alırsın inşallah canım

ned en öyle hisediyorsun canım kist için doktor ilaç vermedimi ?sorun sadece kist ise büyük bir problem değil geçer inşallah soğan kürü denedinmi hiç bak çok faydası varmış dene istersen

anaaaa prensesinmi oluyor senin yerim ben onu yaaa topikte kızlar çoğalıyo maşallahh irkek bulamıycaz onlara bu gidişle

günaydın sdefoo

kız tablonun hali ne öyle ne oynak bir ateşin var seninn abowww korktum vallaaa

Son düzenleme:
günaydınlar
dün msnde fatoş ,şifa pınarla çoklu görüşme yaptık gece geç saate kadar... hele fatoş beni rehin almıştı ben ç.ıkacam dedikçe izin vermiyrdu deli etti benii gece geç uyuduğumdan sabah uyanamadım bugün kursu askıya aldım anlıycanız sevo bi sen eksiktin varya gece 12yi gecikince neler neler konuştukk kaçırdın bacım kaçırdın
dün şifada antalya merkeze sıcak baktı oda bir süpriz yapıp gelirse şaşmammm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…