Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevo esrayla konuştunmu dün ya kız beni aramış ama ben görmedim aramalarını, aradığı gün teyzemlerdeydim çocukları oyun oynuyordu benim telde bu yüzden göremedim herhalde (ailesiyle aydına göç etmeyi düşünmüşler bana ev ayarla diye aramış çok üzüldüm çok mersine gideceklermiş orda dublex ev tutmuşlar teyzesi annesi falan hepsi bir yerde kalacaklarmış ..off dedim keşke haberim olsaydı keşke duysaydım telefonunu ,evide bulurdum esraya işte bakardım burda bir sürü fabrikalar var incir ,zeytin ,salça o çalışmasa bile annesi teyzesi giderdi oda burda belki muhasebede falan çalışıbilirdi gerekirse belediye başkanına valiye kadar giderdik durumlarını anlatırdık off ne bileyim gece hiç aklımdan çıkmadıı

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben akşam yalnızlıktan delirirken:18::18::18::18::18::18::18: siz muhabet ettiniz haaaaaaaaaa

Son düzenleme:

hımm ne güzel +18 konuşmuşsunuzdur o saatte ne konuşulurki
valla dün ben zaten çok yoğundum ev süpür topla çamaşır ser topla katla yığınla ütü yap falan
demek şifada sıcak baktı hadi inşallah

günaydınlarrrrrrrr

günaydınlarrr

bundan sonra sıklaştırcaz iyi geldi valla hafta sonu senide beklerizz ..yeter canım istersen sende katıl muhabete msn adresini yaz özleden ekliyim

ya ben dün aradım çalar çalmaz meşgule çevirdi dedim müsait değil sanırım sonra da geri dönüş olmadı zaten bende aramadım.
demek göç edecekler ( keşke dediğin gibi aydına gelselerdi olsun üzme kendini demekki hayırlısı bu imiş

sanada günaydın canımmmmmmmm

sen aradığında benimle konuşuyordu eşinin telefonundan, sonra arıycam demişti müsait olmamış demekki çünkü baya kalabalıklardı alanyada bir akrabalarında kalıyorlar şimdi ...
mersine gideceklermiş bir kaç ay duruma bakacaklarmış olmadı yine bizim taraflara gelebeilirler dedim ne zaman istersen ben hazırım her konuda yardımcı olurum dedim hoş aradıda ne oldu görmedim yardımcı olamadım kendimi çok suçlu hisediyorum

evdeydik kuzum yaa yağmurdan çıkamadık dışarıyaa:26::26::26::26::26::26:

kız aynı şeymi sizinle muhabet başkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

beklerizz bizim muhabetee ..ama kızarmak bozarmak yokkk SÖZMİİİ

Son düzenleme:

günaydın sevom tamam sevom sorayım birazdan canım evet bazen ağrımı hissediyorum 2 aydır soldan hissediyorum şimdi pek bişey hissetmiyorum artık nedense zamaanı da geldi aslında amaaaa ben mi erken davranıyorum yoksaaa:26::26:

günaydın nurciğimmmmm heheeee bende korktum ben gibi oynak çıktı diyorum baya oynak hemdee çok ilginç demiii

ilginç valla bir düşüyor birden zirveye çıkıyor anlamıdım sevonunda dediği gibi ateş topiğine de eklesene tablonu orda iyi yorumcular var

sevom ateş topiğin linkini verebilir misin acaba ben baktım büstürü bişey çıktı hani siz devamlı soruyorsanız güveniyorsanız bende siizin sordupunuz topiğe sorayımmm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…