günaydınlar
dün msnde fatoş ,şifa pınarla çoklu görüşme yaptık gece geç saate kadar... hele fatoş beni rehin almıştı ben ç.ıkacam dedikçe izin vermiyrdu deli etti beniigece geç uyuduğumdan sabah uyanamadım bugün kursu askıya aldım anlıycanız sevo bi sen eksiktin varya gece 12yi gecikince neler neler konuştukk kaçırdın bacım kaçırdın
dün şifada antalya merkeze sıcak baktı oda bir süpriz yapıp gelirse şaşmammm valla
günaydınlarrrrrrrr
ben akşam yalnızlıktan delirirken:18::18::18::18::18::18::18: siz muhabet ettiniz haaaaaaaaaa
günaydınlar
dün msnde fatoş ,şifa pınarla çoklu görüşme yaptık gece geç saate kadar... hele fatoş beni rehin almıştı ben ç.ıkacam dedikçe izin vermiyrdu deli etti beniigece geç uyuduğumdan sabah uyanamadım bugün kursu askıya aldım anlıycanız sevo bi sen eksiktin varya gece 12yi gecikince neler neler konuştukk kaçırdın bacım kaçırdın
dün şifada antalya merkeze sıcak baktı oda bir süpriz yapıp gelirse şaşmammm valla
günaydınlarrrrrrrr
hımm ne güzel +18 konuşmuşsunuzdur o saatte ne konuşulurki
valla dün ben zaten çok yoğundum ev süpür topla çamaşır ser topla katla yığınla ütü yap falan
demek şifada sıcak baktı hadi inşallah
günaydınlarrr
sevo esrayla konuştunmu dünya kız beni aramış ama ben görmedim aramalarını, aradığı gün teyzemlerdeydim çocukları oyun oynuyordu benim telde bu yüzden göremedim herhalde (ailesiyle aydına göç etmeyi düşünmüşler bana ev ayarla diye aramış çok üzüldüm çok mersine gideceklermiş orda dublex ev tutmuşlar teyzesi annesi falan hepsi bir yerde kalacaklarmış ..off dedim keşke haberim olsaydı keşke duysaydım telefonunu ,evide bulurdum esraya işte bakardım burda bir sürü fabrikalar var incir ,zeytin ,salça o çalışmasa bile annesi teyzesi giderdi oda burda belki muhasebede falan çalışıbilirdi gerekirse belediye başkanına valiye kadar giderdik durumlarını anlatırdık off ne bileyim gece hiç aklımdan çıkmadıı
evdeydik kuzum yaa yağmurdan çıkamadık dışarıyaa:26::26::26::26::26::26:günaydın canım nasılsın doğum günü nasıl geçti kutladınızmı
neden yanlızdın canım eşin yokmuydu evde :26:
hımm ne güzel +18 konuşmuşsunuzdur o saatte ne konuşulurki
valla dün ben zaten çok yoğundum ev süpür topla çamaşır ser topla katla yığınla ütü yap falan
demek şifada sıcak baktı hadi inşallah
günaydınlarrr
sen aradığında benimle konuşuyordu eşinin telefonundan, sonra arıycam demişti müsait olmamış demekki çünkü baya kalabalıklardı alanyada bir akrabalarında kalıyorlar şimdi ...ya ben dün aradım çalar çalmaz meşgule çevirdi dedim müsait değil sanırım sonra da geri dönüş olmadı zaten bende aramadım.
demek göç edecekler( keşke dediğin gibi aydına gelselerdi olsun üzme kendini demekki hayırlısı bu imiş
evdeydik kuzum yaa yağmurdan çıkamadık dışarıyaa:26::26::26::26::26::26:
kız aynı şeymisizinle muhabet başkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkese günaydınlar gününüz aydınn olsun inşallahh
tuyaneda demek kıza döndü cinsiyet hayırlı sağlıklı olsun kızcenn geliyor demek
çiğdem canım yarın büyük ihtimalle yükselebilir yada diğer gün yumurta çatlarken böyle ani düşüşler olabiliyo ama seninki çok keskin yükseliş düşüşlerin var benide aşıyobakalım bi iki güne kadar ne olcak bu arada çatlamayı hissedermisin normalde yani ağrın falan olurmu :26: istersen canım ateş topiğinede ekle bir sor tablonun şeklini cevap gelir sanırım
hoşgeldin aramıza..inşalah hayırlı haberler alırsın inşallah canım
ned en öyle hisediyorsun canım kist için doktor ilaç vermedimi ?sorun sadece kist ise büyük bir problem değil geçer inşallah soğan kürü denedinmi hiç bak çok faydası varmış dene istersen
anaaaa prensesinmi oluyor senin yerim ben onu yaaa topikte kızlar çoğalıyo maşallahh irkek bulamıycaz onlara bu gidişle
günaydın sdefoo
kız tablonun hali ne öyle ne oynak bir ateşin var seninn abowww korktum vallaaa
günaydın sevom tamam sevom sorayım birazdan canım evet bazen ağrımı hissediyorum 2 aydır soldan hissediyorum şimdi pek bişey hissetmiyorum artık nedense zamaanı da geldi aslında amaaaa ben mi erken davranıyorum yoksaaa:26::26:
günaydın nurciğimmmmm heheeee bende korktum ben gibi oynak çıktı diyorum baya oynak hemdee çok ilginç demiii
ilginç valla bir düşüyor birden zirveye çıkıyor anlamıdım sevonunda dediği gibi ateş topiğine de eklesene tablonu orda iyi yorumcular var
yeterim günaydın
keşke bizim evde net olaydı daaa bende girseydim msneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla geceleri ateşim çıkıyor eşim sağolsun bi söndürüyor tam söndürüyorrrr
laaa gece saat 12ye daha çok varr neler diyorsun öyle ne ayıppp
sevom ateş topiğin linkini verebilir misin acaba ben baktım büstürü bişey çıktı hani siz devamlı soruyorsanız güveniyorsanız bende siizin sordupunuz topiğe sorayımmm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?