Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlarr benım kırmıızzzıı kart yıne suratma carpıldıı hızlı bı sekildeeee oooooofff ALLAH ım oooooooooooofffff

kederisz rüya değil hayatım bak görürsün sende hamile kalacaksın inan buna eşine iyi bak herşeyi yedir karşılığını alacaksınız inşallah

de hade bana müsade allahıma emanetsizin güzeller hepinizi ayrı ayrı öpüyorum özlicem sizleri

o zaman canım kendini ne zaman hazır hisedersen o zaman yap seni etkilek istemiyorum
geçen elg arkadaşımızada yap dedik sonra sonuç negatif olunca ondan daha çok üzülmüştüm

rabbim hepimizin hakkında ne hayırlıysa onu karşımıza çıkartsın ben işten geldim kızlar yorgunum çıkıyorum çok öptüm yarın görüşürüz....

]

kızlar slm sızı burda gormek ne guzellll hıc karsılasamıyoduuukkk
hoşgeldin fatoş nerelerdesin ya gündüz uğramıyorsun artık yarın senin içinde dua okuyacaz haberin olsun ne kadar okuyabilirsen yaz ekliyim seni listeye
kederisz rüya değil hayatım bak görürsün sende hamile kalacaksın inan buna eşine iyi bak herşeyi yedir karşılığını alacaksınız inşallah
bu ay keçi boynuzu alıp kürünü içirecem ona bakalım artık boshayallersmile

de hade bana müsade allahıma emanetsizin güzeller hepinizi ayrı ayrı öpüyorum özlicem sizleri

sende Allaha emanet ol canım havada bol bol dua et bize

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:Şeniz
GÖRÜŞMEK ÜZERE GÜZELLER HAKKINIZI HELAL EDİN ALLAHA EMANET OLUN SİZLERİ SEVİYORUM HOŞÇAKALIN İLERLEYEN SAATLERDE GİRERİM AMA SİZİ BULAMAM DİYE VEDALAŞIYORUM ŞİMDİDEN BYE:a015::a015::gitme:

güle güle arkadaşlar

fatoşum ikimiz kaldık sadece
canım sen ne zaman adet oldun
ozaman bu hafta seni erteliyelim haftaya okuyalım sana olurmu
başka bir arkadaş var onu yerine alıcam anlaştıkmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…