sevom ateş topiğin linkini verebilir misin acaba ben baktım büstürü bişey çıktı hani siz devamlı soruyorsanız güveniyorsanız bende siizin sordupunuz topiğe sorayımmm:26:
puhaaaaaaaaa
utandırdın beni nurcikkkk
sen aradığında benimle konuşuyordu eşinin telefonundan, sonra arıycam demişti müsait olmamış demekki çünkü baya kalabalıklardı alanyada bir akrabalarında kalıyorlar şimdi ...
mersine gideceklermiş bir kaç ay duruma bakacaklarmış olmadı yine bizim taraflara gelebeilirler dedim ne zaman istersen ben hazırım her konuda yardımcı olurum dedim hoş aradıda ne oldu görmedim yardımcı olamadım kendimi çok suçlu hisediyorum
beklerizz bizim muhabetee ..ama kızarmak bozarmak yokkk SÖZMİİİ
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
utanmaa looo yabancı yok bizde
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 6 ziyaretçi)
Kedersiz*, tunihan86, mavilef, PetunyaPet, saremiss, mistrall, gosenay, zeynepmeynep, melisssssa, acranid
yeterim günaydın
keşke bizim evde net olaydı daaa bende girseydim msneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben çıkıyorum kızlar kahvaltı yapacaz kardeşimle sonrada acunun programıni için çıkıp bilet alacaz inşallah bitmeden kaparız bizde biletleri ..size iyi sohbetler öptüm mıncırdım yanaklarınızdanya mıncır derken serap geldi aklıma:) özledim onuda haa neler yapıyor neden gelmiyo acaba minnakta gelmiyoo neyse iyi olsunlarda haydi kızlarr ben kaçar
nurcanımmm sana bahsetmeyii unuttum bi akrabamın zorlamasıyla kirpi ipinden banyo paspası ördü annem bende sepetinii yalnız dün arkadaşım gördü görümcemde bayıldılar almaya çalıştılar hele görümcem banada ör dedi bende içinmdennnn bana iyi davransaydın sen demeden hediye yapardım sana dedim nolur ör dedi bende örmem dedim çünkü bayramda kalbimi çok kırdı daaa neyse alıştımmm
yalnız dün arkadaşım dediği onun arkadaşının annesi yatak odasına halı olarak örmüş modelini telde çekip bana gösterecek bende örmek istiyorum yalnız şişle örülebilir mi ahh şimdi işim olmayaydııı deli gibi linklere bakardım şimdi hem buraya hem anaannemin formülüne bide işime bakıyorumbana hee ateşim givbi ordan oraya fırlayıp çıkıyorum heee
olur canım şişlede olur ama yuvalak paspaslar nasıl oluyor şişle bilmiyoruym ben tek şişle ördüm canım ...benim açtığım konulara bakyaptıklarımı koydum bak istersen ...yapma görümceye boşver
ben çıkıyorum kızlar kahvaltı yapacaz kardeşimle sonrada acunun programıni için çıkıp bilet alacaz inşallah bitmeden kaparız bizde biletleri ..size iyi sohbetler öptüm mıncırdım yanaklarınızdanya mıncır derken serap geldi aklıma:) özledim onuda haa neler yapıyor neden gelmiyo acaba minnakta gelmiyoo neyse iyi olsunlarda haydi kızlarr ben kaçar
kızlar bende çıktım has gideceğimm
çok muhabet etmeyin gelince okuyamaıyorummm
siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sedefo koysana resmi var ise canım merak ettim
yeter kolay gelsin
Sedefo koysana resmi var ise canım merak ettim
yeter kolay gelsin
kolay gelsin canım ne çok hastaneye gidiğp geliyon canımm abone olmuşsunnn tamam olurrr
şimdi resmi yok sevom çekmek aklıma gelmemişti nurcikime diyince aklıma geldi ama birazcık bekleyin olur mu yarın duşa kabin takılacak yaaa hepsini komple çekmek istiyorum olur mu
günaaayyydıınnnnnnnnnnnn 11 de kalktım daaa ondan
günaydın ne güzell uyumuşsun işte
olur cnaım hatta elin değmişken evini tamamen çekersin
günaaayyydıınnnnnnnnnnnn 11 de kalktım daaa ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?