sevom ben hemen çıktuım yaaaa bankaya gittik ordan da duşa kabine gittik konuştuk allah nasip ederse perşembe günü gelip takacaklarmış inşallah fiyatıda 270 tl altına mermer koydurttum 6 cm falan daha iyi oluyormuş hemm görünüş hem temizlik bakımından dediler yaptıranlar memnunmuş inşallah bizde memnun oluruz inşallahhhhhhhhhhh
canımmmm valla bana çok iyi moral veriyorsunuz hemde güven kendime bi güven geldi sayenizdee inşallahhhh demek ders çalışıyorsun allahım zihin açıklığı versin allahım izniyle inşallah kurtulacaksınız derslerden sevom da kurtulacak inşallahhhhhh
inşallahhhhhhhh ablacım allahım mucizeleriiii inanıyorum ki olacak sanki bu ay senden bişeyler bekkliyorum ablacım nedense aklımdan çıkmıyor inşallahhhhhhh
günaydın ablacım nasılsın ooooooiyi uyumuşun ablacımmmm
Günaydın ve Tünaydın cicoşlarım nasılsınız keyifler nasıl
tamam olurr ozaman :)
ama önce evimi bi pırıl pırıl temizleyeyim şimdiii biraz pasaklı oldummm
günaydın canım gerçi sen birazdan yemeğe gidersin 2 30 da yattım gece kızlarla sohbet ettik msn de
günaydın hatunlarrrr yeni kalktımm beynim kazan gibii olmuş yaaaaaaa
günaydın ve tünaydın cicoşlarım nasılsınız keyifler nasıl
merhaba durucum iyiyim ben canım sen nasılsın
dünde ben evi süpürdüm topladım ee haftaiçi normal canım pasaklı olmamız
eee gecenin bi vaktine kadar çene yaparsanız bizsiz öle geç kalkar kazan gibide olursunuz
tünaydın durucumm iyiyiz sen nasılsın
eee gecenin bi vaktine kadar çene yaparsanız bizsiz öle geç kalkar kazan gibide olursunuz
bende iyiyim canım ne olsun işte iş güç koşturmaca günler böyle böyle geçiyor
kız sedefnaz ne diyosun içine bişeyler mi doğdu yoksa şimdi gördüm yazını daha
aaaaa şekerim seni çağırırdık ama kıyamadık yarın işe gideceksin seninle muhabet hafta sonu inşallahhhhh
ne bileyim ablacım inşalşlah yanıltmaz beni ablacım inşallah güzel şeyler söylüyorumdur ne bileyim biri benim aklımdan h,iç çıkmazsa devamlı aklımdaysa onunla ilgili hep haber alıyorum ben aslında böyle şeyler söylenmez dedi birisi banaa:26:
durum hoşgeldin cnmmm yaaa şimdi trendyola bakıyodumdaa bu mıllet dellenmiş 349 mılyon verıyolar 1 kemeere
kızlar ben bişeyler yemeye gidiyorum görüşürüz sonra by byyyy
iyiyim sevocum bildiğin gibi
inşallahhhEvet gelemezdim cnaım o saate kadar duramazdım
Bu arada kızlar yılbaşına kadar cumartesi günleri tanıdık bi işyerine gidicem tanıdık bir arkadaşa muhasebe programını falan çğretcem parada kazanıcam az uz bişeyler artıkEkstra olur benim için hem tedavi paramız azaldı ona katkı olur :18: Artık cumartesi günü evde de geçemicek zamanım olsun napalım katlanırız
durum hoşgeldin cnmmm yaaa şimdi trendyola bakıyodumdaa bu mıllet dellenmiş 349 mılyon verıyolar 1 kemeere
kızlar ben bişeyler yemeye gidiyorum görüşürüz sonra by byyyy
inşallahhhEvet gelemezdim cnaım o saate kadar duramazdım
Bu arada kızlar yılbaşına kadar cumartesi günleri tanıdık bi işyerine gidicem tanıdık bir arkadaşa muhasebe programını falan çğretcem parada kazanıcam az uz bişeyler artıkEkstra olur benim için hem tedavi paramız azaldı ona katkı olur :18: Artık cumartesi günü evde de geçemicek zamanım olsun napalım katlanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?