Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kız sedefnaz ne diyosun içine bişeyler mi doğdu yoksa şimdi gördüm yazını daha

tamam olurr ozaman :)
ama önce evimi bi pırıl pırıl temizleyeyim şimdiii biraz pasaklı oldummm

dünde ben evi süpürdüm topladım ee haftaiçi normal canım pasaklı olmamız

günaydın canım gerçi sen birazdan yemeğe gidersin 2 30 da yattım gece kızlarla sohbet ettik msn de

günaydın hatunlarrrr yeni kalktımm beynim kazan gibii olmuş yaaaaaaa

eee gecenin bi vaktine kadar çene yaparsanız bizsiz öle geç kalkar kazan gibide olursunuz

günaydın ve tünaydın cicoşlarım nasılsınız keyifler nasıl

tünaydın durucumm iyiyiz sen nasılsın

aaaaa şekerim seni çağırırdık ama kıyamadık yarın işe gideceksin seninle muhabet hafta sonu inşallahhhhh

durum hoşgeldin cnmmm yaaa şimdi trendyola bakıyodumdaa bu mıllet dellenmiş 349 mılyon verıyolar 1 kemeere

kız sedefnaz ne diyosun içine bişeyler mi doğdu yoksa şimdi gördüm yazını daha

ne bileyim ablacım inşalşlah yanıltmaz beni ablacım inşallah güzel şeyler söylüyorumdur ne bileyim biri benim aklımdan h,iç çıkmazsa devamlı aklımdaysa onunla ilgili hep haber alıyorum ben aslında böyle şeyler söylenmez dedi birisi banaa:26:

aaaaa şekerim seni çağırırdık ama kıyamadık yarın işe gideceksin seninle muhabet hafta sonu inşallahhhhh

inşallahhh Evet gelemezdim cnaım o saate kadar duramazdım

Bu arada kızlar yılbaşına kadar cumartesi günleri tanıdık bi işyerine gidicem tanıdık bir arkadaşa muhasebe programını falan çğretcem parada kazanıcam az uz bişeyler artık Ekstra olur benim için hem tedavi paramız azaldı ona katkı olur :18: Artık cumartesi günü evde de geçemicek zamanım olsun napalım katlanırız

inşallah canımm yaaaa bişey olmasa bile verdiğin moral yeter senin ablamm

durum hoşgeldin cnmmm yaaa şimdi trendyola bakıyodumdaa bu mıllet dellenmiş 349 mılyon verıyolar 1 kemeere

yaa sormaa ne insanlar var Ama ucuz şeylerde var orda bende bikaç parça aldım ordan

kızlar ben bişeyler yemeye gidiyorum görüşürüz sonra by byyyy

afiyet bal olsunn

iyiyim sevocum bildiğin gibi

yaa bu aralar çok sessizsin ne alemdesin canım sanki bişeyler düzgün gitmiyor gibi hissediyorum umarım yanılıyorumdur.uzun zamandır muhabbete katılmıyorsun canım Bu arada senin telin bende kayıtlı değil nasıl oldu bilmiyorum bayramda arıyacaktım baktım yok bana özelden yazarmısın canım

kızlar bu arada daha önce demiştim hani eşim şirketten 12 kişi güne girmişler diye ayda yarım altın bizi bayaa zorlucak ama napalım işte ilk gün bize çıktı

bu bebek ugrunaa canın çıkana kadarr olsaadaa çalışıcan beee sevomm RABBİM en yakın zamandaa göndersin meleğini inşallahhhh

demek paraları varmı canım hoşbuldum bu arada

kızlar ben bişeyler yemeye gidiyorum görüşürüz sonra by byyyy

afiyet olsun

olsun be sevom sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…