demek paraları varmı canım hoşbuldum bu arada
afiyet olsun
olsun be sevom sağlık olsun
kızlar yemeğe az kaldı lavaboya gidicem
pc o kadar yavaşki delirtiyor beni
görüşürz cicoşlarım
kızlar bu arada daha önce demiştim hani eşim şirketten 12 kişi güne girmişler diye ayda yarım altın bizi bayaa zorlucak ama napalım işte ilk gün bize çıktı
aa ne güzel ilk size çıkmış rahatlatır işte bu para sizi
bu bebek ugrunaa canın çıkana kadarr olsaadaa çalışıcan beee sevomm rabbim en yakın zamandaa göndersin meleğini inşallahhhh
günaydın canım gerçi sen birazdan yemeğe gidersin 2 30 da yattım gece kızlarla sohbet ettik msn de
günaydın hatunlarrrr yeni kalktımm beynim kazan gibii olmuş yaaaaaaa
Günaydın ve Tünaydın cicoşlarım nasılsınız keyifler nasıl
inşallahhhEvet gelemezdim cnaım o saate kadar duramazdım
Bu arada kızlar yılbaşına kadar cumartesi günleri tanıdık bi işyerine gidicem tanıdık bir arkadaşa muhasebe programını falan çğretcem parada kazanıcam az uz bişeyler artıkEkstra olur benim için hem tedavi paramız azaldı ona katkı olur :18: Artık cumartesi günü evde de geçemicek zamanım olsun napalım katlanırız
inşallah canımm yaaaa bişey olmasa bile verdiğin moral yeter senin ablamm
ben tenceredeee fincan kekk yapmayaa gidiyorummmmmmmmm sonra görüşürüzz ken dinizeeeee iyi bakın öptüm byyyy
evet seyhan bide prim alırsak yılbaşında belki tedaviye başalrız dicem ama yetmez kiii hadi bizde bişeyler katalım ama pgt yapılırsa en az o kadar daha lazım bize zor yaniii bizim için
günaydın canım gerçi sen birazdan yemeğe gidersin 2 30 da yattım gece kızlarla sohbet ettik msn de
fıstıklarımm nasılsınızzzzzzzz :13::13::13:
geçmişe pek bakamadım çok uzun geldi sayfalarr önemli bişey yok demizaten kafam şişti inkılap tarihinin 2 ünitesini bitirdim birazdan yemek yiycem bi bakıyım size dedimmm özledim ya sizii
tostimin ayetek kürsi yi okudum kızlar allah kabul etsinsevo bu arada tostinin ismini sen bana söylemiştinya o değilmiş canım bana kendisi özelden ismini yazmıştı siz hangi isme okudunuzzz?
biraz giriyim dedim ama misafir geldi bacılarım çıkıyorum şimdilik girebilirim inşallah sonra
öpüyorum hepinizi görüşürüzzzzz canlarımmmmm
ya:84:ben sabah 5 de yattım canım sıkkındı uyuyamadım bir türlü bilsem bende açardım msn
bende 12 de uyandım her yanım tutulmuş uyku düzensizliği hiç iyi olmuyor
demek nurcan şifayı antalyaya ikna ettin hayırlısı olsun bu gidişle siz pınarıda alırsınız yanınıza oldu olacak larada sizinle aynı merkezde yaptırsın şennendirin merkezide pansiyonunuda hadi hayırlısı ben eşime söyledim saçmalama ne işimiz var taaaağ nerelerde dedi
canım hoş geldin aramızainşallah yakında müjdeni alırız tüm evlat hasreti ile yanıp tutuşan herkes yakında çok yakında dileğine kavuşur konu sahibinin bebeği henüz yok ama 2-3 ay içerisinde tüp bebek tedavisi tekrarlayacaklar inşallah inşallah mucize gerçek olacak müjdesiyle şenleneceğiz
hoşgeldin canım tez zamanda hamile kalaırsın inşallahhhhhh
:
Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...
benim yerimede çalışsana tarihe benim dersimde o
bende şimdi yemek yicemm acıktımmm
hımm neymiş ismi cnaım söyleyin de bilek herkes yanlış okumasınben daha başlamadım okumaya hatta dün ayşede sormuştu ismi nedir diye
özelden ismini yolladı canım heralde açıktan paylaşmak istemiyor
bende daha başlamadım buakşam yolda niyetlenip okurum
cumaya kesin bitmiş olur allahın izniyle
keşke sende gelseydinnneşleri ikna etmek sizlere kalmış cnaım öveceksiniz şöyle böyle diyeceksiniz olacak yoksa benim eşimde koskoca ist.da bitti tüm merkezlerde bide antalyayamı gitcez demişti ama bakk gittikk
göster tabi bildiğim bir örnekse seve seve yardımcı olurumyapmammmmhaketmiyor eğer nurcanım bi sakıncası olmazsa foto çekip gösterebilir miyim senin o topiğine de girecem
çok teşekkürederim inş konu sahibi kardeşimizde kavuşur en kısa zaman da miniğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?