Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben tenceredeee fincan kekk yapmayaa gidiyorummmmmmmmm sonra görüşürüzz ken dinizeeeee iyi bakın öptüm byyyy

bu bebek ugrunaa canın çıkana kadarr olsaadaa çalışıcan beee sevomm rabbim en yakın zamandaa göndersin meleğini inşallahhhh

sorma canım ne yapayım elde avuçta kenarda bişey yok anca kazandığımız kılı kılına allahım sağlık vermişte çalışıyos allaha şükür..

Aminnnn diyorumm cümlemizzz inşallah en yakın zamanda kavulucaz meleklerimize

günaydın canım gerçi sen birazdan yemeğe gidersin 2 30 da yattım gece kızlarla sohbet ettik msn de

bende net açtırayım gellirimmmmm

günaydın hatunlarrrr yeni kalktımm beynim kazan gibii olmuş yaaaaaaa

günaydın canım

Günaydın ve Tünaydın cicoşlarım nasılsınız keyifler nasıl

tünaydın ablacım iyiyiz sen nasılsınnnn

ne güzel ablacım allahım yardımcınız olsunnnn ya ben dün akşam turşu gördüm rüyamda turşu görmek bişeyi ççok istediğiniz olmayacak dediiii üzüldümmm

inşallah canımm yaaaa bişey olmasa bile verdiğin moral yeter senin ablamm

canımmmm inşallah gerçekleşirrrr bend eymeğeee kaçar
muckkk

ben tenceredeee fincan kekk yapmayaa gidiyorummmmmmmmm sonra görüşürüzz ken dinizeeeee iyi bakın öptüm byyyy

bak yaa ne keki falan zayıflıcazya kekin bir dilim kalorisine bak yemekten vazgeçersin

evet seyhan bide prim alırsak yılbaşında belki tedaviye başalrız dicem ama yetmez kiii hadi bizde bişeyler katalım ama pgt yapılırsa en az o kadar daha lazım bize zor yaniii bizim için

valla gün doğmadan neler doğar canım evet pgt işlemi normalden biraz daha pahalı ama iyi araştırmak lazım sen tedavi olursan belli mi merkezin cnaım
bu arada size altınla gelecek para kadar benim tedavi param hemen hemen hatta sizinki daha fazla bak ben cesaret edip yola çıktım

duru sedefo afiyet olsun
sedefo rüyan yine hayrolsun cnaım. geçenlerde kardeşimde beni rüyasında görmüş aslında sık sık görüyor "köydeymişiz kuzenlerde varmış sonra seni gördüm çok güzel bir at vardı seninmiş abla" dedi içim temizlendi hemen yordum hayııraaa sende yor yinede hayra cnaım

fıstıklarımm nasılsınızzzzzzzz :13::13::13:
geçmişe pek bakamadım çok uzun geldi sayfalarr önemli bişey yok demi zaten kafam şişti inkılap tarihinin 2 ünitesini bitirdim birazdan yemek yiycem bi bakıyım size dedimmm özledim ya sizii

tostimin ayetek kürsi yi okudum kızlar allah kabul etsin sevo bu arada tostinin ismini sen bana söylemiştinya o değilmiş canım bana kendisi özelden ismini yazmıştı siz hangi isme okudunuzzz?

biraz giriyim dedim ama misafir geldi bacılarım çıkıyorum şimdilik girebilirim inşallah sonra
öpüyorum hepinizi görüşürüzzzzz canlarımmmmm

günaydın canım gerçi sen birazdan yemeğe gidersin 2 30 da yattım gece kızlarla sohbet ettik msn de

ya:84:ben sabah 5 de yattım canım sıkkındı uyuyamadım bir türlü bilsem bende açardım msn

bende 12 de uyandım her yanım tutulmuş uyku düzensizliği hiç iyi olmuyor

demek nurcan şifayı antalyaya ikna ettin hayırlısı olsun bu gidişle siz pınarıda alırsınız yanınıza oldu olacak larada sizinle aynı merkezde yaptırsın şennendirin merkezide pansiyonunuda hadi hayırlısı ben eşime söyledim saçmalama ne işimiz var taaaağ nerelerde dedi

benim yerimede çalışsana tarihe benim dersimde o
bende şimdi yemek yicemm acıktımmm
hımm neymiş ismi cnaım söyleyin de bilek herkes yanlış okumasın ben daha başlamadım okumaya hatta dün ayşede sormuştu ismi nedir diye

keşke sende gelseydinnn eşleri ikna etmek sizlere kalmış cnaım öveceksiniz şöyle böyle diyeceksiniz olacak yoksa benim eşimde koskoca ist.da bitti tüm merkezlerde bide antalyayamı gitcez demişti ama bakk gittikk

Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...

çok teşekkürederim inş konu sahibi kardeşimizde kavuşur en kısa zaman da miniğine

Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...

arkadaşlar özelden yazmışlar cevap bekliyorlardı dünde yazmıştın buraya

sedefoooo diğer topiktekiler soru sormuş sana bir bak istersen hem orayada abonelik yapta takip edersin

haklısın kadın istese becerir bende başka şehir düşünmüyorum sizin yaptırdığınız fiyatlara bende burda yaptıracağım başka şehir sıkıntısı çekmeyeceğim.ama ısrarda etsen eşim izin alamayacağı için istemem başka şehir
ben bir çesaretimi toplaya bilsem merkez işini hallederizde kafam bimilyon

yapmammmm haketmiyor eğer nurcanım bi sakıncası olmazsa foto çekip gösterebilir miyim senin o topiğine de girecem
göster tabi bildiğim bir örnekse seve seve yardımcı olurum

çok teşekkürederim inş konu sahibi kardeşimizde kavuşur en kısa zaman da miniğine

canım benim teşekkür ederim allah güzel gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…