- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
haklısın kadın istese becerir bende başka şehir düşünmüyorum sizin yaptırdığınız fiyatlara bende burda yaptıracağım başka şehir sıkıntısı çekmeyeceğim.ama ısrarda etsen eşim izin alamayacağı için istemem başka şehir
ben bir çesaretimi toplaya bilsem merkez işini hallederizde kafam bimilyon
duru sedefo afiyet olsun
sedefo rüyan yine hayrolsun cnaım. geçenlerde kardeşimde beni rüyasında görmüş aslında sık sık görüyor "köydeymişiz kuzenlerde varmış sonra seni gördüm çok güzel bir at vardı seninmiş abla" dediiçim temizlendi hemen yordum hayııraaa sende yor yinede hayra cnaım
fıstıklarımm nasılsınızzzzzzzz :13::13::13:
geçmişe pek bakamadım çok uzun geldi sayfalarr önemli bişey yok demizaten kafam şişti inkılap tarihinin 2 ünitesini bitirdim birazdan yemek yiycem bi bakıyım size dedimmm özledim ya sizii
tostimin ayetek kürsi yi okudum kızlar allah kabul etsinsevo bu arada tostinin ismini sen bana söylemiştinya o değilmiş canım bana kendisi özelden ismini yazmıştı siz hangi isme okudunuzzz?
biraz giriyim dedim ama misafir geldi bacılarım çıkıyorum şimdilik girebilirim inşallah sonra
öpüyorum hepinizi görüşürüzzzzz canlarımmmmm
arkadaşlar özelden yazmışlar cevap bekliyorlardı dünde yazmıştın buraya
sedefoooo diğer topiktekiler soru sormuş sana bir bak istersen hem orayada abonelik yapta takip edersin
göster tabi bildiğim bir örnekse seve seve yardımcı olurum
canım benim teşekkür ederim allah güzel gönlüne göre versin
sevom demek ekstradan hafta sonu işe başlıycan bu çok iyi az da olsa tedavi için değerli :)yol paran çıksa o da iyi kız :))
ayşe sen eşini antalya için ikna edemezsin belki ama tedaviye hazır olduğunu(tabi hazır hisediyorsan kendini) tedaviye başlamak istediğini söyle beklemek acı vermekten başka bişey değil ben bu zamana kadar para sıkıntısı yüzündne yapamadım (gerçi hepimizin sıkıntısı para zaten) eğer birikmiş paranız varsa kolları sıva sende artık hep beraber başlayıp gün sayalım he nedersin
yarın acuna gidiyoruzzzzzzzzzzzzzama biletleri sadece öğrencileri veriyorlardı
sıraya girmiştik sıra bize geldi acunun korumarı öğrenci kartınızı görebilirmiyim dedi yokki dedim öğrenci değilimozaman bilette yok dedi uyuz ama ben ondan çakalımm gözüme bir kız öğrenci kestirdimmm sıra bitince yanına gittim güzelim benim içinde sıraya girebilirmisin dedim tamam şansımı deniyim dedi gitti verdiler kız bileti verdi kızkardeşim içinde alabilirmisin :26:tamam dedi inşallah alırım dedi yine gitti kardeşim içinde aldııı ben yüzsüz kıza dedimki çok oldum ama eşim içinde alabilirmisin dedimm kız önce durdu ya artık beni tanıdılar vermezler sen bi git vermeseler önemli değil dedim kız gitti vallaha yine verdiler kıza mahçup oldum ama benden daha çok sevindiii öptüm sarıldım teşekkür ettim kızaa güle oynaya evime geldim
çakallllllllllllllllllllllllllllllllllllll heheee iyimiş valla nurcanım şansın yaver gitti :))
sedefo rüyan hayır olsun iyiye yor her zaman rüyalarını
sevom kardeşini gördüğü rüya çok güzel at murad demek muradına kavuşacaksın inşallahhh
nurcik az uğraşmamış kız senin için allah razı olsundemek acun a gidiyorsunuz ne güzle değişiklik olur
sedefo o topiğe gir sayfa sıralaması varya üst tarafta topiğin kaçınçı sayfasıı diye onun altında menüler var seçeneklere tıkla bu konuya abone ol de otomatikman seni yönlendirecek.sonra üst bölümde forum takip bölümü var oradan abone olduğun tüm topiklere bakıp eğer yeni mesaj var ise görebilirsin
yaaa en önemli MURADIMA zaten kavuştum (yani eşime) bu seferki muradım nedir bilmiyom ama içimden bende onu geçirdim canım
he yaww valla o kadar sıkı kucakladımki kızı abla bişey değil benim içinde macera oldu dedi
abone olmasına gerek yokki oraya yazdığına göre abonede olmuş oluyor kontrol paneline tıklayınca görecek o topiği
Allah bir ömür boyu ayırmasın MURADINDAN canım :)inşallah ikinci MURADINIDA alırsınn
ben kontrol panelinden abone olduğum konulşarı görüyorum
inşalllahh cümlemizzzz içinnnn aminnnnnnnnnnn
sedefo rüyan hayır olsun iyiye yor her zaman rüyalarını
sevom kardeşini gördüğü rüya çok güzel at murad demek muradına kavuşacaksın inşallahhh
benimde aklıma eşimle şehirlerarası yolculuğumuz geldi kulağımda mp3 son ses müziğin ahengine kaptırmışım kendimi eşime usulca sokulup aşkım koltuğu yatırırmısın dememle bütün koltuklardaki yolcuların kafalarının bana çevrilmesina şaşırmış bi durumda daha herkes neden bize bakıyor demememe kalmadı eşimin kızgınlıkla karışık mahcubiyetle kızarmış yüzü kulağımdan kulaklığı çekerek manyakmısın niye bağırıyorsun yaaa demesiyle anladım usulca değil haykırarak aşkıııımmm koltuğu yatırırmısıııııınnnnn diye çığlık attığımı çok utandım sonra ama şimdi aklıma insanların ve eşimin o anki yüz ifadeleri gelince çok gülüyorum
nurcik az uğraşmamış kız senin için allah razı olsundemek acun a gidiyorsunuz ne güzle değişiklik olur
sedefo o topiğe gir sayfa sıralaması varya üst tarafta topiğin kaçınçı sayfasıı diye onun altında menüler var seçeneklere tıkla bu konuya abone ol de otomatikman seni yönlendirecek.sonra üst bölümde forum takip bölümü var oradan abone olduğun tüm topiklere bakıp eğer yeni mesaj var ise görebilirsin
uyanık olacannn
benimde aklıma eşimle şehirlerarası yolculuğumuz geldi kulağımda mp3 son ses müziğin ahengine kaptırmışım kendimi eşime usulca sokulup aşkım koltuğu yatırırmısın dememle bütün koltuklardaki yolcuların kafalarının bana çevrilmesina şaşırmış bi durumda daha herkes neden bize bakıyor demememe kalmadı eşimin kızgınlıkla karışık mahcubiyetle kızarmış yüzü kulağımdan kulaklığı çekerek manyakmısın niye bağırıyorsun yaaa demesiyle anladım usulca değil haykırarak aşkıııımmm koltuğu yatırırmısıııııınnnnn diye çığlık attığımı çok utandım sonra ama şimdi aklıma insanların ve eşimin o anki yüz ifadeleri gelince çok gülüyorum
Lisedeydim kızlarla 29 ekim töreninden kaçtık bulunmak istemedik.. Sahile indik geziyoruz tabi formalarla oldugumuz için kimseye yakalanmamak gerek etrafa bakıyoruz sürekli birileri varmı diye ...
Birdenbire deli gibi yagmur basladı kıyamet kopuyor sankim el ayak çekildi, bizde böyle ıslanmak hosumuza gidiyor galiba salak gibi aheste aheste yürüyoruz
Birden pişt diye bir ses geldi ilk ben döndüm bi kel adam malum bölgesini açmış gösteriyor Amman Allahım iğrenc bi manzaraydı Ben şok oldum tabi üstelik üzerimize dogru kosuyor Diğer arkadaslara kızlaaaar die seslendim biri gördü diğeri görmedi kosuuuun diye bagırdım hemen kacmaya basladık manyak bir yagmur var adam arkada biz önde koş babam koş yerler göl oldu nerdeyse takılıyoruz düşüyoruz adam niyeti bozmus ..
Saf arkadasımda yolda kosarken of ben göremedim ya ne gördünüz kızlar demezmi delirme dedim görme daha iyi çok istiyosan dön bak dedim Saf döndü baktı şok oldu adam arkada tutarak geliyor bu hayıııııııır diye bagırarak hepimizi solladı en önden kosmaya basladı Islandık perişan olduk, törende olsaydık daha iyiydi
Yıllıgımızda bile kendi aramızda 29 ekimi unutma diye yazmışız
Lisedeydim kızlarla 29 ekim töreninden kaçtık bulunmak istemedik.. Sahile indik geziyoruz tabi formalarla oldugumuz için kimseye yakalanmamak gerek etrafa bakıyoruz sürekli birileri varmı diye ...
Birdenbire deli gibi yagmur basladı kıyamet kopuyor sankim el ayak çekildi, bizde böyle ıslanmak hosumuza gidiyor galiba salak gibi aheste aheste yürüyoruz
Birden pişt diye bir ses geldi ilk ben döndüm bi kel adam malum bölgesini açmış gösteriyor Amman Allahım iğrenc bi manzaraydı Ben şok oldum tabi üstelik üzerimize dogru kosuyor Diğer arkadaslara kızlaaaar die seslendim biri gördü diğeri görmedi kosuuuun diye bagırdım hemen kacmaya basladık manyak bir yagmur var adam arkada biz önde koş babam koş yerler göl oldu nerdeyse takılıyoruz düşüyoruz adam niyeti bozmus ..
Saf arkadasımda yolda kosarken of ben göremedim ya ne gördünüz kızlar demezmi delirme dedim görme daha iyi çok istiyosan dön bak dedim Saf döndü baktı şok oldu adam arkada tutarak geliyor bu hayıııııııır diye bagırarak hepimizi solladı en önden kosmaya basladı Islandık perişan olduk, törende olsaydık daha iyiydi
Yıllıgımızda bile kendi aramızda 29 ekimi unutma diye yazmışız
alıntı mı yaptın yoksa snein başından geçen şey mi bacım anlayamadım
beceremedimmmmm yaaaaaaaaaaaa
heheeeilahiii nurcanım güldürdün beniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?