Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

beceremedimmmmm yaaaaaaaaaaaa

heheeeilahiii nurcanım güldürdün beniiii

nereyi anlamadın canım sor söyliyeyim
seçenekler bölümünde bu konuya abone olu gördünmü ? eğer onu hallettiysen sonrada üst bölümde forum takip yazıyor oradanda aboneliklerimi göster dersin.
yada nurcanın dediği gibi kontrol paneline gir bakalım oradan görecekmisin

yaa sevomm seçenekler nerde yazıyoo ki onu bulamıyorum nurcanın dediğine baktım hiç aboneliğim yokmuşşşş

yaa nurcanım bende girçek sandımmm iyi mi benimde geldi başımaaaaa

olay gerçek loo ama ben değilim o kişi
anlat bakalım gülelim birazbenim okadar rezilliğim var hiç aklıma gelmez gerçi az önce bilet olyımda bir rezillikti elimde acunun biletlerii yüzümde garip bir yüz ifadesi aptal bir gülümseme herkes bana bakıyorr

nasıl bişeydi anlat hele

ben ilk okuldaydın eve dönüyodum halı saha gibi boş olan bi yer var oradan gidiyorum karşı taraftan bir adam geliyor sırıtıyor bana bakarak abowww ne göreyimmm onu bir gördüm pırrrrrrrr nasıl eve koşuyorumm varyaaa küçüğümmm daha öle bişey görmemişimmm psikolojim bozulduu

bir kerede yine aynı yerden gidiyorum 35 yaşlarında bir adam yakınımdan yürüyor bişey sordu bana bende cevapladım küçüğüm bilmiyorum öle tuzak kötü adamları sonra sen ne güzelsin falan filan tam hatırlamıyorum bana bişeyler dedi okadar çok korktumki koşarak eve geldim yine eve girdim pencereden tülün arkasından bakıyorum geldimi diye bi baktım ordaaa :18: annem ne oldu neye bakıyon demişti diyememiştim hiçbişeyy korkumdan :26:

ay aklıma geldi bir tanee ama gülmeyin heeee kaynanamla oturuyoruz hiç kimse yok ev sesiz (allahtan bir tek o var yane sadece ona rezil oldum) benim telefonda dolabın üstünde duruyor çalmaya başladı ablam arıyo bende bir hışımla kalkınca ZORTTT diye bir ses çıkmazmıı allahım ne fena bişeydi çok utanmıştım kaynanam duymamış gibi yapsada yüzündeki o hafif gülümsemeyi kaçırmadım off dedim içimden abla tam zamanında aradın utancımdan konuşamadım bile

ya biz lisedeyken eskiden bizim otobüs durağımız değişik yerdeydi tüm mahalle otobüsleri duraktan kalkardı neyse arkadaşla bekliyoruz konuşuyoruz yaşlı bi amca eliyle devamlı bişey oynuyor gözede çarpıyor el kol kıpırdanıyor ya kafamı bi çevirdim ana o da neeeşeyiyle oynuyor abartmıyorum 15cm den büyük şeyi vardı allahım korkunçtuu o kadar rahattı kiii etrafa bakıp güllücükler saçıyorduuu elim ayağım titremişti arkadaş anladı oda baktı şok olduuu hemen ordan uzaklaştık baktık adam hergün geliyordu anneme babama anlattım korkuyordum sonra babam almaya geldi beniii duyduk o adamı duraktı dövmüşler mi neee

hadi gözün aydın:13::13::13::13:

gözüm aydın daaaaa birisi bişey yazınca neden bana uyarı gibi ne bişey gelmiyor görmüyommm :26::26:

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün korkularım

allah belalarını versinler böyle sapıkların benimde başıma geldi daha çok küçüktüm ilk okula gidiyordum ..annem domates aldırmak için pazara göndermişti tabi okadar kalabalığın içinde küçük bedenim kaybaloyrdu birden bir adam benim popoma ellemezmii elledi diyorum ama resmen sıktı arkama baktım ama kimseyi görmeedim ne geçiyorsa ellerine böyle yaparak ağlayarak eve geldiğimi hatırlıyorum annemede bişey demedimm diyemedim

nasıl bir kasa var sende de kalkarken öle kaçırıyonn şaka bi yana olur öle şeylerrr yaaa

bide yaşlı adam heee orada sinyal veriyor yaşım geçsede malafatım geçmemiş diyeee

canım uyarı vermez ki öle sen beni dinlemiyonmu abone olduktan sonra forum takip bölümü var orada aboneliklerimi göster de yada kontrol panelinden görürsün yeni mesaj var ise koyu renktir başka bir uyarı arama bulamazsın

ohaa bee resmen mastürbasyon yapıyormuş halk içindee ..töbee töbee

ya sorma sevoo suç benim kasada değil bağırsaktaki gastritte birikiyo birikiyo birden çıkış yapıncada böyle ses çıkıyo ne yapıyım

benim başıma gelmadi ama bi tanede ben anlatayım. Aklıma her geldiğinde gülerim dayımla yengem dolmuşa binmişler yengem şoförün arkasına oturmuş dayımda yanına araba baya dolmuş şoför dayıma dönerek abi çocuğu kucağına alsana ya demiş tabi dayım şok o benim karım ya demiş adama

aa okadar minyonmu yengen ki öle zannetmiş :26:

bi yandan iş yapıyorum canım o yüzden sessiz kaldım

Kedersiz sedefnaz sevdanehri54 teşekkür ederim evet prensesim oluyo sağlıkla kucağıma alırım inşallah Rabbim hepimize meleklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah....

[video=dailymotion;x6bdck]http://www.dailymotion.com/video/x6bdck_sezen-aksu-kucuyum_music[/video]
şekerlerr buyrun burdan yakınnnnnnnnnn

Hoşgeldin tuyaneda ve sevdamce
maalesef ben dinleyemiyorum caniş

bu arada bu akaşm saçlarımı boyatıcam ama vazgeçtim kahve tonlarından sarıdan vazgeçmiyorumm Ne olursa olsun amannn hamileler bile saçlarını boyatıp tüm bakımını yapıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…