- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
beceremedimmmmm yaaaaaaaaaaaa
heheeeilahiii nurcanım güldürdün beniiii
ayy buna benzer banada olduuubende çok korkmuştummm :26:
nereyi anlamadın canım sor söyliyeyim
seçenekler bölümünde bu konuya abone olu gördünmü ? eğer onu hallettiysen sonrada üst bölümde forum takip yazıyor oradanda aboneliklerimi göster dersin.
yada nurcanın dediği gibi kontrol paneline gir bakalım oradan görecekmisin
ilahi kızlar alıntı alıntı benim başıma gelirmi hiç öyle şeylerr
yaa nurcanım bende girçek sandımmm iyi mi benimde geldi başımaaaaa
buldum buldum amma saftirik oldum ben yaaaa
nasıl bişeydi anlat hele
olay gerçek loo ama ben değilim o kişi
anlat bakalım gülelim birazbenim okadar rezilliğim var hiç aklıma gelmez gerçi az önce bilet olyımda bir rezillikti elimde acunun biletlerii yüzümde garip bir yüz ifadesi aptal bir gülümseme herkes bana bakıyorr
hadi gözün aydın:13::13::13::13:
ben ilk okuldaydın eve dönüyodum halı saha gibi boş olan bi yer var oradan gidiyorum karşı taraftan bir adam geliyor sırıtıyor bana bakarak abowww ne göreyimmm onu bir gördüm pırrrrrrrr nasıl eve koşuyorumm varyaaaküçüğümmm daha öle bişey görmemişimmm psikolojim bozulduu
bir kerede yine aynı yerden gidiyorum 35 yaşlarında bir adam yakınımdan yürüyor bişey sordu bana bende cevapladım küçüğüm bilmiyorum öle tuzak kötü adamlarısonra sen ne güzelsin falan filan tam hatırlamıyorum bana bişeyler dedi okadar çok korktumki koşarak eve geldim yine eve girdim pencereden tülün arkasından bakıyorum geldimi diye bi baktım ordaaa :18: annem ne oldu neye bakıyon demişti diyememiştim hiçbişeyy korkumdan :26:
ay aklıma geldi bir tanee ama gülmeyin heeeekaynanamla oturuyoruz hiç kimse yok ev sesiz (allahtan bir tek o var yane sadece ona rezil oldum) benim telefonda dolabın üstünde duruyor çalmaya başladı ablam arıyo bende bir hışımla kalkınca ZORTTT diye bir ses çıkmazmıı allahım ne fena bişeydi çok utanmıştım kaynanam duymamış gibi yapsada yüzündeki o hafif gülümsemeyi kaçırmadım off dedim içimden abla tam zamanında aradın utancımdan konuşamadım bile
ya biz lisedeyken eskiden bizim otobüs durağımız değişik yerdeydi tüm mahalle otobüsleri duraktan kalkardı neyse arkadaşla bekliyoruz konuşuyoruz yaşlı bi amca eliyle devamlı bişey oynuyor gözede çarpıyor el kol kıpırdanıyor ya kafamı bi çevirdim ana o da neeeşeyiyle oynuyor abartmıyorum 15cm den büyük şeyi vardı allahım korkunçtuu o kadar rahattı kiii etrafa bakıp güllücükler saçıyorduuu elim ayağım titremişti arkadaş anladı oda baktı şok olduuu hemen ordan uzaklaştık baktık adam hergün geliyordu anneme babama anlattım korkuyordum sonra babam almaya geldi beniii duyduk o adamı duraktı dövmüşler mi neee
gözüm aydın daaaaa birisi bişey yazınca neden bana uyarı gibi ne bişey gelmiyor görmüyommm :26::26:
ohaa bee resmen mastürbasyon yapıyormuş halk içindee ..töbee töbeeya biz lisedeyken eskiden bizim otobüs durağımız değişik yerdeydi tüm mahalle otobüsleri duraktan kalkardı neyse arkadaşla bekliyoruz konuşuyoruz yaşlı bi amca eliyle devamlı bişey oynuyor gözede çarpıyor el kol kıpırdanıyor ya kafamı bi çevirdim ana o da neeeşeyiyle oynuyor abartmıyorum 15cm den büyük şeyi vardı allahım korkunçtuu o kadar rahattı kiii etrafa bakıp güllücükler saçıyorduuu elim ayağım titremişti arkadaş anladı oda baktı şok olduuu hemen ordan uzaklaştık baktık adam hergün geliyordu anneme babama anlattım korkuyordum sonra babam almaya geldi beniii duyduk o adamı duraktı dövmüşler mi neee
gözüm aydın daaaaa birisi bişey yazınca neden bana uyarı gibi ne bişey gelmiyor görmüyommm :26::26:
ya sorma sevoo suç benim kasada değil bağırsaktaki gastritte birikiyo birikiyo birden çıkış yapıncada böyle ses çıkıyo ne yapıyımnasıl bir kasa var sende de kalkarken öle kaçırıyonnşaka bi yana olur öle şeylerrr yaaa
bide yaşlı adam heeeorada sinyal veriyor yaşım geçsede malafatım geçmemiş diyeee
canım uyarı vermez ki öle sen beni dinlemiyonmuabone olduktan sonra forum takip bölümü var orada aboneliklerimi göster de yada kontrol panelinden görürsün yeni mesaj var ise koyu renktir başka bir uyarı arama bulamazsın
benim başıma gelmadi ama bi tanede ben anlatayım. Aklıma her geldiğinde gülerimdayımla yengem dolmuşa binmişler yengem şoförün arkasına oturmuş dayımda yanına araba baya dolmuş şoför dayıma dönerek abi çocuğu kucağına alsana ya demiş tabi dayım şok o benim karım ya demiş adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?