CİCEK HOŞGELDİN BACIM GEÇEN BENDE YAZMIŞTIM SANA AMA GÖRMEDİN GALİBA
ÇEKİNME CANIM HEPİMİZİN DERDİ AYNI SONUÇTA ALLAH DAHA FAZLA BEKLETMEDEN GÖNDERSİN MELEKLERİMİZi
Melon merhaba canım nasılsın ablan nasıl dİyecem ama bu akŞam konuŞtuk onunlaa hİÇ İyİ deĞİl Çok sters yaratıyor kendİne onunla sİzde ayrı konuŞun bÖyle yapmasın rahat olsun
canım sen sters yapıp kendini hasta etme bari .gerçi ben sizi çok iyi anlıyorum bende tedavi olurken ailemde beninle beraber sters yapıyordu ..inş ablanıza ettiğiniz duarala RABBİM sesinizi duyar senide bizleride teyze yapar inşşallah herkezin dualarını kabul etsin herkezin tüm isteklerini kabul etsin yanında ablamın ve kardeşiminde zor ama allahtan ümit kesilmez, belirsizlik çok kötü inan ağzımın içinde hep yara çıktı düşünceden ben biliyorum onun içinde umut var ama o onu büyütmek istemiyo. Hüsrana uğramaktan korkuyo. Doktoru kötü hiçbirşey dememiş testler zaten kan değeri 50 olunca gösteriyormuş galiba tamda bir bilgim yok gerçi
iyi geceler kedersiz allaha emanet olun , desteklerin için allah razı olsun 2 senedir kadınlar klübüne üyeyim sizin kurduğunuz gibi arkadaşlık yok artık dost olmuşsunuz ablam çok şanslı sizin gibi dostları olduğu için tekrar çok sağol çok düşüncelisin önemsenmek çok güzel hepiniz çok özelsiniz sanada iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?