Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersizim akşamdan geleyim okuyayım dedim sonra çok oluyoo sabah sabah okumak zor oluyo lmaz:
tuğbişimm iyi yolculuklar sağ sağlim git gel tamam mı
tuyaneda salıya kadar beklicenmi şimdi ya ben anlamadım senin zamanın geçti değilmi niye doktorun test yapma diyo zemuszemus

neyse sizlere bakayım dedimmm

1.MERYEM İÇİN (MEYRA)

kedersiz...300

SRP16 İÇİN

kedersiz...300

MELİKE İÇİN

kedersiz.....300

kızlar yarın sabah ben yokum teyzemle dr a gıdecz yıne
lıste ıŞı sız kankılerıme emanet canlarım

Melon merhaba canım nasılsın ablan nasıl dıyecem ama bu akŞam konuŞtuk onunlaa hıÇ ıyı deĞıl Çok sters yaratıyor kendıne onunla sızde ayrı konuŞun bÖyle yapmasın rahat olsun

Melon merhaba canım nasılsın ablan nasıl dİyecem ama bu akŞam konuŞtuk onunlaa hİÇ İyİ deĞİl Çok sters yaratıyor kendİne onunla sİzde ayrı konuŞun bÖyle yapmasın rahat olsun

diyoruz ama dinlemiyor elinde değil ama yarın sabah olsun konuşucam onula tekrar, bıraksak meraktan tahlilde yapıcak Allah yardımcısı olsun onunla beraber herkezin iyiki annemlerde şimdi onlar ona destek ben zaten gurbetteyim ona ve size sedece dua edebiliyorum.

Onu anlıyabılıyorum aynı benım gıbı yapıyor ınsanın elınde deĞıl ama bıraz daha sabırlı olsun
hemen test te Çıkmaz zaten

Neyse ben Çıkıyorum canım yarın sabah erkenden dr a gıdecez

ınŞ zuhal ablan bıze gÜzel haberler verır
bunu bÜtÜn kalbımle ıstıyorum ınan

allah herkezin dualarını kabul etsin herkezin tüm isteklerini kabul etsin yanında ablamın ve kardeşiminde zor ama allahtan ümit kesilmez, belirsizlik çok kötü inan ağzımın içinde hep yara çıktı düşünceden ben biliyorum onun içinde umut var ama o onu büyütmek istemiyo. Hüsrana uğramaktan korkuyo. Doktoru kötü hiçbirşey dememiş testler zaten kan değeri 50 olunca gösteriyormuş galiba tamda bir bilgim yok gerçi

iyi geceler kedersiz allaha emanet olun , desteklerin için allah razı olsun 2 senedir kadınlar klübüne üyeyim sizin kurduğunuz gibi arkadaşlık yok artık dost olmuşsunuz ablam çok şanslı sizin gibi dostları olduğu için tekrar çok sağol çok düşüncelisin önemsenmek çok güzel hepiniz çok özelsiniz sanada iyi geceler

canım sen sters yapıp kendini hasta etme bari .gerçi ben sizi çok iyi anlıyorum bende tedavi olurken ailemde beninle beraber sters yapıyordu ..inş ablanıza ettiğiniz duarala RABBİM sesinizi duyar senide bizleride teyze yapar inşş

evet biz tam bir dost olduk bu toipikten başka bir yere yazamıyoruz
çünkü birbirimizi en iyi biz anlıyoruz
bizde ablanı tanıdığımaz çok mutlu olduk o da sende gerçekte çok samimisiniz(burdan hisediyorum ) :))

ipeğim ben dr dan geldikten sonra burda kutlama bekliyorum
ne olur ALLAH ım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydınlarrrrrrr tamam kedersizimm erken gelirsin inş. çünkü bende dışardayım bugün

ipeğim hala gelmemişşşş nerdesinn ipeğimmm inşallahh herşey yolundadırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…