- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
günaydın hayırlı cumalar sizi merakta bırakmadan yazıyım geçmişi sonra okurum
kızlar dün akşam benden kahverengi akıntı geldi sanırım adet oluyorum onun için sabah test yapmadım
moralim bozuldu sizide boşu boşuna merakta bıraktım heyecanlandırdım bundan söz veriyorum emin olmadan kafanızı şişirmicem daha öncede bir iki kez yaptım böyle hepinizden özür dilerim
canım benimm akşam akıntı geldi diyosun şimdiye kadar adet olmalıydın canım hemen neden karamsarlığa giriyosun :umursamaz: buradaki hamile olan herkes lekelendi hatta kanaması oldu bu akşama kadar kanaman gelmezse bence yap canım beklemnin anlamı yok.
neden öyle diyosun kafanızı şişiricemmlmaz: ben bir gün bile geççse hemen konuşmaya başlıyorumm sizlerle bir burada dostuzz hangi duygular içindeysek onu söylememiz çok doğal tbiki söyliceksinnn Şeniz söylemezsen ozaman buradaki muhabbetin anlamı olurmu alsanaalsanasmile
sevdam sağol canım biliyorum gerçek duygularımızı paylşaştığımız için dost olduk ama ne bileyim işte yazdım öyle ..eğer bugün olmazsam yarın sabah test yaparım bugün içimden gelmedi canım moralim bozuldu
günaydın güzeller nasılsınız bakalım ipeğim moralini bozma hamilede olbilirsin inşallah öylesindir hepimiz aynı stresi yaşıyoruz farkında değiliz ama bu dahada zarar veriyo bizlere
tamammm canımm benimmm sen nasıl istiyorsan ozaman yap olumunekankayizsmile
bugünn cumaaa adetimin son gününde çok rahatsız oluyorumm hani bitiyoya az oluyon olmuyon banyomu yapsam diyorum bezen yapıyorum yeniden devam ediyo şimdi akşam yapmadım huzursuzum yaa ohaoldumsmile bide cuma rahatlıkla dularımıda yapamıcam..
bu arada fatmanın tefriciyeside bitmişti yazarsın kedersizim
bende bu haftasonundan itibaren kpss ye çalışıcam eşimle birlikte bakalımm işte çalış evde çalış bide ders nasıl olacak ohaoldumsmile
sağol canım bugün daha umutlu başladım güne üzülmek gerçekleri değiştirmiycek biliyorum Rabbim şu mübarak cumanın yüzü suyu hürmetine yüzlerimizi güldürsün hepimizingünaydınlarrr ben iyiyimmm asıl sen nasılsınn.bak aklın başına gelmişlmaz: stresin zarar verdiğini biliyosunn..
Arkadaşlar şunu unutmayınn biliyorum kolay değil bende yaşadım ama hep şunu dedim;
"içimde ya varsın yada yoksun her ne yaparsam yapayım bunu değiştiremem.Rabbim eğer müsade ettiyse içimdedir.gerisi boştur unutmayın"
sevdam sağol canım biliyorum gerçek duygularımızı paylşaştığımız için dost olduk ama ne bileyim işte yazdım öyle ..eğer bugün olmazsam yarın sabah test yaparım bugün içimden gelmedi canım moralim bozuldu
Neyse ben Çıkıyorum canım yarın sabah erkenden dr a gİdecez
İnŞ zuhal ablan bİze gÜzel haberler verİr
bunu bÜtÜn kalbİmle İstİyorum İnan
ipekçim adetin kaç gün geçmişti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?