Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın hayırlı cumalar sizi merakta bırakmadan yazıyım geçmişi sonra okurum
kızlar dün akşam benden kahverengi akıntı geldi sanırım adet oluyorum onun için sabah test yapmadım
moralim bozuldu sizide boşu boşuna merakta bıraktım heyecanlandırdım bundan söz veriyorum emin olmadan kafanızı şişirmicem daha öncede bir iki kez yaptım böyle hepinizden özür dilerim

canım benimm akşam akıntı geldi diyosun şimdiye kadar adet olmalıydın canım hemen neden karamsarlığa giriyosun :umursamaz: buradaki hamile olan herkes lekelendi hatta kanaması oldu bu akşama kadar kanaman gelmezse bence yap canım beklemnin anlamı yok.
neden öyle diyosun kafanızı şişiricemm lmaz: ben bir gün bile geççse hemen konuşmaya başlıyorumm sizlerle bir burada dostuzz hangi duygular içindeysek onu söylememiz çok doğal tbiki söyliceksinnn Şeniz söylemezsen ozaman buradaki muhabbetin anlamı olurmu alsanaalsanasmile

sevdam sağol canım biliyorum gerçek duygularımızı paylşaştığımız için dost olduk ama ne bileyim işte yazdım öyle ..eğer bugün olmazsam yarın sabah test yaparım bugün içimden gelmedi canım moralim bozuldu

tamammm canımm benimmm sen nasıl istiyorsan ozaman yap olumunekankayizsmile
bugünn cumaaa adetimin son gününde çok rahatsız oluyorumm hani bitiyoya az oluyon olmuyon banyomu yapsam diyorum bezen yapıyorum yeniden devam ediyo şimdi akşam yapmadım huzursuzum yaa ohaoldumsmile bide cuma rahatlıkla dularımıda yapamıcam..

bu arada fatmanın tefriciyeside bitmişti yazarsın kedersizim

bende bu haftasonundan itibaren kpss ye çalışıcam eşimle birlikte bakalımm işte çalış evde çalış bide ders nasıl olacak ohaoldumsmile

günaydın güzeller nasılsınız bakalım ipeğim moralini bozma hamilede olbilirsin inşallah öylesindir hepimiz aynı stresi yaşıyoruz farkında değiliz ama bu dahada zarar veriyo bizlere

günaydın güzeller nasılsınız bakalım ipeğim moralini bozma hamilede olbilirsin inşallah öylesindir hepimiz aynı stresi yaşıyoruz farkında değiliz ama bu dahada zarar veriyo bizlere

günaydınlarrr ben iyiyimmm asıl sen nasılsınn.bak aklın başına gelmiş lmaz: stresin zarar verdiğini biliyosunn..

Arkadaşlar şunu unutmayınn biliyorum kolay değil bende yaşadım ama hep şunu dedim;
"içimde ya varsın yada yoksun her ne yaparsam yapayım bunu değiştiremem.Rabbim eğer müsade ettiyse içimdedir.gerisi boştur unutmayın"

çalışırken ders çalışmanın zorluğunu çok iyi biliyorum canım allah kolaylık versin
inşallah gönlünüze göre olsun sonuçları

bu arada herkese hayırlı cumalar ben bugün nagihanın dediğini yapmak istiyorum sela ile ikindi arası karınca duasını bi kağıda yazıp kapının girişine asıcam inşallah olur

sağol canım bugün daha umutlu başladım güne üzülmek gerçekleri değiştirmiycek biliyorum Rabbim şu mübarak cumanın yüzü suyu hürmetine yüzlerimizi güldürsün hepimizin

Neyse ben Çıkıyorum canım yarın sabah erkenden dr a gİdecez

İnŞ zuhal ablan bİze gÜzel haberler verİr
bunu bÜtÜn kalbİmle İstİyorum İnan

caaanım desteğin ve ince düşündüğün için çok teşekkür ederim sabah kardeşim aradıkonuştuk haklısınız ben toparlanmalıyım

Tamam nazraca daha ıyı olduĞuna sevındım
ıpeĞım benımde ıŞlerım var fırsat buldukÇa bakıyorum

Herkesın cuması mÜbarek olsun...rabbım sensın herŞeye kadır olan..sensın veren sensın alan...ellerımızı sana aÇtık sen bızlerı kapından boŞ Çevırme...duaları kabul olan kullarının arasında eyle bızlerıde..rabbım bılıyorsun gÖnlÜmÜzdekı hayırlı dıleklerımızı..rabbım bızlere nasıp et...rabbım kımsenın yuvasını ÇoÇuksuz koyma..senın rızanla kurduĞumuz yuvalarımızda ÇoÇuk seslerının duyulmasını nasıp et...amınnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…