- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
şifam canım nerelerdesin bir türlü karşılaşıp sohbet edemiyoruz
Kız antalyada ne işin var zorlanırsın sen gel burda yaptır
sen tedaviye başlayım diyene kadar ben sana yetişecem az daha beklersen bende tedaviye başlayacam senle bu gidişle
kızlar hamile kalırsa bende başlarım belki ümitlenirim
kızlar selam vermeden daldım
nasılsınız
ben yeni sizden duyuyorum kayseride deprem olduğunu
kesin bizim köydede hissedilmiştir
annemi arayım bi haber alayım nasıllarmış
neyse kızlar ben kaçar gerçi seyhandan başka kimse yok heralde
seyhan sevgi selam eder kaçarım kolay gelsin canım
viks var evde geçen almıştımgeçmiş olsun cnaım benimde sanırım bel fıtığım oluyo :26: Viks falan masaj falan iyi gelmezmi beni rahatlatıyo
ben arapçada biliyorum cnaım yani yasini okurum merak etme
kızlar selam vermeden daldım
nasılsınız
ben yeni sizden duyuyorum kayseride deprem olduğunu
kesin bizim köydede hissedilmiştir
annemi arayım bi haber alayım nasıllarmış
neyse kızlar ben kaçar gerçi seyhandan başka kimse yok heralde
seyhan sevgi selam eder kaçarım kolay gelsin canım
merhaba kızlar ...nasılsınızz...ben kötüyüm belim tutulmuş vaziyette ne eğile biliyorum ne doğrulabiliyorum bel fıtığım vardı ne zamandır iyidi başladı yine(
kızlar bugün hocaya sordum yasini türkçe okumak isteyen arkadaşlarım var okuyabilirlermi dedim olmaz dedi türkçede mana bozuluyor dedi...sevo sen arapça okuyabiliyrsun dimi? birde ayşede okumak istemişti eğerki türkçe okuycaksanız kızlar olmuyormuş :26:
viks var evde geçen almıştımsüreyim iyi gelir inşallah çok fena yaa iki büklüm oldum yine
tamam canım listeden silmiyorum ozaman seni
evet deprem olmuş facede okudum şimdi geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin
ayşe kuranı arapçamı okuyorsun
nurcan seninde mesajını yeni gördüm
niye gizli takılıyorsunuz kim var kim yok farkedemiyorum
canım ben kuranı tecvitli okuyorum üç sene önce bende kuran kursuna gitmiştim iyi okurum ayıptır söylemesi
neyse ben çıkıyorum ev işleri beni bekler
sağol canım sanada geçmiş olsun ..bel fıtığım senelerdir var hemde 3 yerden fıtığım var doktor kesşn ameliyatlık diyo ben hep erteliyorumcsağol canım ben hissetmedim burda olmadı olduysada uyuduğum için farkedemedim
ben sana geçmiş olsun demeyi unuttum allah şifa versin benimde belim ağrır sol bacağımı çekemem üzerine basamam
anladım canım denediyseniz sorun olmaz ozaman inşallahh.. yaa halı örmeyle nasıl başediyonuz öle ben çok çabuk sıkılırımmeskiden havlu kenarı örerken tek ucu örer ikincisini örmezdim sıkılırdım annem devam etmek zorunda kalırdı
merhaba kızlar ...nasılsınızz...ben kötüyüm belim tutulmuş vaziyette ne eğile biliyorum ne doğrulabiliyorum bel fıtığım vardı ne zamandır iyidi başladı yine(
kızlar bugün hocaya sordum yasini türkçe okumak isteyen arkadaşlarım var okuyabilirlermi dedim olmaz dedi türkçede mana bozuluyor dedi...sevo sen arapça okuyabiliyrsun dimi? birde ayşede okumak istemişti eğerki türkçe okuycaksanız kızlar olmuyormuş :26:
Ceeeee eeeeee akidelerim nasıllar bakalım hepinizi öperim ne var ne yok
Ceeeee eeeeee akidelerim nasıllar bakalım hepinizi öperim ne var ne yok
yok ya pek sıkılmam yeterki istediğime ulaşayımmmm ama ince işleri sevmem öyle dantel işlerini ondan kendi oda takımıma örmüştümde canım çıkmıştı annemden fırça yiye yiye bitirmiştim bidaha da örmedim aman amannnnn
nurcikimmm kzuum çok geçmiş olsun canım yat dinlennnn
komşum doğruyu söylemiş iyiki bend epaylaştım nurcikim o zaman yazma beniiii ama komşum dedi ki içinde kalacaksa 1 fatiha 3 ihlas oku yolla demişti öyle yaparım kuzum allahım kabul etsin inşalalhhhhh
hoşgeldin duru ablacım nasılsın biz iyiyizzz:)
kızlar az önce halk eğitimdne aradılar benii gerekli evraklarınızı getirin kurs için günleri seçecez dediii allahımm utandırmasın diyorum rabbim yardımcı olsun bana canlarım bana dua edin olduğu inşallah kötü olmaz benden memnun kalırlar inşallahhhh
hoşgeldin duru ablacım nasılsın biz iyiyizzz:)
kızlar az önce halk eğitimdne aradılar benii gerekli evraklarınızı getirin kurs için günleri seçecez dediii allahımm utandırmasın diyorum rabbim yardımcı olsun bana canlarım bana dua edin olduğu inşallah kötü olmaz benden memnun kalırlar inşallahhhh
ula duru ula duru sen var ya senn böyle ceee diyerek bizi kandıramazsınn:)))nerelerdesin bakim ..iyisin demi herşey yolundadır umarım..ege paşam nasıllar
sedefnaz canım sağol da halk eğitimde ne için gidiyon
nurcik neden çevrimdışın ayoolll buralardayım nurciikk iyiyim canım egede iyi çok şükür şu salak pc ile uğraşıyom yenisi gelmedi hala
senin kurslar nasıl gidiyo
bu aralar prolularda gizli moda girmek moda oldu ..modaya uyuyorum bende:))
Allah daha iyi etsin canım..offf hala alınmadımıı
alınacaksa iyi bari şunun şurasında seneye ne kaldıki canıııımmmmmm:))abuuuuuuuuu
yok alınmadı yılbaşını geçer sanırsam
alınacaksa iyi bari şunun şurasında seneye ne kaldıki canıııımmmmmm:))
puhahahahahhahahahahhahaha evet doğru ne kaldıki kursun nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?