Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hadi inşallahhh canımmm sizlere ön ayak oluruz

selamlar bizdennn Sana kolay gele

geçmiş olsun cnaım benimde sanırım bel fıtığım oluyo :26: Viks falan masaj falan iyi gelmezmi beni rahatlatıyo

ben arapçada biliyorum cnaım yani yasini okurum merak etme
viks var evde geçen almıştımsüreyim iyi gelir inşallah çok fena yaa iki büklüm oldum yine
tamam canım listeden silmiyorum ozaman seni

evet deprem olmuş facede okudum şimdi geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin
ayşe kuranı arapçamı okuyorsun

nurcan seninde mesajını yeni gördüm
niye gizli takılıyorsunuz kim var kim yok farkedemiyorum
canım ben kuranı tecvitli okuyorum üç sene önce bende kuran kursuna gitmiştim iyi okurum ayıptır söylemesi
neyse ben çıkıyorum ev işleri beni bekler

csağol canım ben hissetmedim burda olmadı olduysada uyuduğum için farkedemedim
ben sana geçmiş olsun demeyi unuttum allah şifa versin benimde belim ağrır sol bacağımı çekemem üzerine basamam

herkes iyi okumaya çalışıyor canım beni yanlış anladın türkçe okunmasın dedi hoca bu yüzden söyledim size..zaten dün çiğdem söylemese ben bilmiycektim ve bugün hocayada sormuycaktım dün çiğdem sor dyince sordum ...

csağol canım ben hissetmedim burda olmadı olduysada uyuduğum için farkedemedim
ben sana geçmiş olsun demeyi unuttum allah şifa versin benimde belim ağrır sol bacağımı çekemem üzerine basamam
sağol canım sanada geçmiş olsun ..bel fıtığım senelerdir var hemde 3 yerden fıtığım var doktor kesşn ameliyatlık diyo ben hep erteliyorum

yok ya pek sıkılmam yeterki istediğime ulaşayımmmm ama ince işleri sevmem öyle dantel işlerini ondan kendi oda takımıma örmüştümde canım çıkmıştı annemden fırça yiye yiye bitirmiştim bidaha da örmedim aman amannnnn

nurcikimmm kzuum çok geçmiş olsun canım yat dinlennnn
komşum doğruyu söylemiş iyiki bend epaylaştım nurcikim o zaman yazma beniiii ama komşum dedi ki içinde kalacaksa 1 fatiha 3 ihlas oku yolla demişti öyle yaparım kuzum allahım kabul etsin inşalalhhhhh

Ceeeee eeeeee akidelerim nasıllar bakalım hepinizi öperim ne var ne yok

hoşgeldin duru ablacım nasılsın biz iyiyizzz:)

kızlar az önce halk eğitimdne aradılar benii gerekli evraklarınızı getirin kurs için günleri seçecez dediii allahımm utandırmasın diyorum rabbim yardımcı olsun bana canlarım bana dua edin olduğu inşallah kötü olmaz benden memnun kalırlar inşallahhhh

tamam olur canım oku bana fatiha ve ihlası
örgü yapıyormuşsun eline kolluna sağlık bitirince fotoları isteriz

hayırlı uğurlu olsun şimdşden sen yaparsın canım güven kendine

ula duru ula duru sen var ya senn böyle ceee diyerek bizi kandıramazsınn:)))nerelerdesin bakim ..iyisin demi herşey yolundadır umarım..ege paşam nasıllar

sedefnaz canım sağol da halk eğitimde ne için gidiyon
nurcik neden çevrimdışın ayoolll buralardayım nurciikk iyiyim canım egede iyi çok şükür şu salak pc ile uğraşıyom yenisi gelmedi hala
senin kurslar nasıl gidiyo

bu aralar prolularda gizli moda girmek moda oldu ..modaya uyuyorum bende:))
Allah daha iyi etsin canım..offf hala alınmadımıı

Son düzenleme:
puhahahahahhahahahahhahaha evet doğru ne kaldıki kursun nasıl gidiyor

kuarn kursum ,yi gidiyor örgü ve takıya bayramdan buyana gidemedim fırsat olmadı her iki kursta hafta bir olunca o günlerim nedense dolu geçti ya misafirlikteydim yada misafir bendeydi ama yarın takı kursuna gidiyorum inşallah , nerdeyse bir kilo inci boncuk aldım ama bir kolye tek yapabildim (facede resimler var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…