Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ama leydim olömazkiii tam çıkacakken sen geliyorsunn ..benim belim çok kötü daha fazla oturamıyorum kusura bakma çıkmam lazım canım resmen inletmeye başladı benii ..görüşürzz kızlar

duru bacımla kedersizim burdaymış gelin size şöle bi sarılamm...

nurcanım belinimi incittin canım geçmiş olsun.... durucum yakışıklı nasıl hasta değildir inş.. biz ana kız hastayız yaa gfip bulaştı bi türlü gitmiyo eşimi bekliyorum merveyi doktora ötürcez inş. antibiyotik vermez daha çok küçük...

ama leydim olömazkiii tam çıkacakken sen geliyorsunn ..benim belim çok kötü daha fazla oturamıyorum kusura bakma çıkmam lazım canım resmen inletmeye başladı benii ..görüşürzz kızlar

tamam canım sen çık... evet gerçekten olmadı ama napalım merveden anca fırsat buluyorum.. artık eskisi ibi değil eskiden yiyip içip yatardı şimdi ilgi istiyo kucak istiyo inan sabah bulaşıkları duruyo şuan .. işlerimi bitiremiyorum akşamda çok geç uyuduğu için giremiyorum .. sakın şikayet ettiğimi düşünmeyin kızlar rabbim en kısa zamanda bu mutlulıuğu bu tatlı telaşları sizlerede nasip etsin inş.. hepinizi çok çok öpüyorum benimde çıkmam lazım kızlar eşim gelir şimdi o gelene kadar anca evi toparlarım ....

kızlar benim telefon yine değişti .... bu değiştirdiğim 3. tel. olcak... kızlar siz tellerinizi bana özelden yazında bende kaydediyim olarmı canlarımm.. çok çok öptüüüm......

kızlar benim telefon yine değişti .... bu değiştirdiğim 3. tel. olcak... kızlar siz tellerinizi bana özelden yazında bende kaydediyim olarmı canlarımm.. çok çok öptüüüm......

hoşgeldin canım ya ben seni bayramda aradım meşgule alındı bende bi daha aramadım :26: tamam ben özelden yazarım canım numaramı. müsait olduğunda uğra cnaım

duru bacı hoşgeldin sende sesin soluğun çıkmıyo seninde

tamam olur canım oku bana fatiha ve ihlası
örgü yapıyormuşsun eline kolluna sağlık bitirince fotoları isteriz

hayırlı uğurlu olsun şimdşden sen yaparsın canım güven kendine

fotolarım canım inşallah sizde beğenirsiniz nurrcikimmm
sağol canım benim inşallah iyi geçer güveniyorum kendime ama çok heyecanlı bi insanım ben yaaa:18::18::18::18::18:

duru ablacım halk eğitime işaret dili öğretecem kurs verecem tabi allah nasip ederse yarın sabah gel evrakları teslim et dedi inşallahhh olurrrrr

kızlar pc açık ama yerimde olmayabilirim başka yerdeydim tekrar oraya gidecem pc den dosya almaya geldim yüklenir bekliyorum hemen bitireyim barii teslim edeyimmmm

nurcan asıl sen beni yannış anlamışsın ben alınmadım
ben övünüyordum onun için yazdım öyle

inşallah sonuçlar güzel çıkar güzel haberler alırsınız

bu arada sen eşini ikna edebilcenmi gelcenmi antalyaya :26:

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım linkini verdiğim sayfadan takip edeceğiz kazen bize adres verecekkkkk görüşmeleri yapıyor sanıırmmm bu iş için

nabersiniz canlarım ballarım:
nurcik geçmiş olsn canım bel sorunu bende de var sorma ama bel fıtığı değilmiş omurilik kayması dedi doktor diskimin biri kaymış çok fena bel ağrısı çok geçmiş olsun canımmmmm
ahanda bu sakat bellerle nasıl çocuk taşıycaksak karnımızdahepimiz belden sakatız

sedefimmmmmmmmm gözün aydın canımmmmmm sen yaparsın bitanem biz sana güveniyok tüm kk arkandayız hele bir beğenmesinler seni oraları onlara dar ederik ama beğenecekler bak görr

hemşomm uzun zamandır görüşemmiyoruz seninle ayran içip ayrı düştük özledim seni gel öpeyim

sevom paroniçe doğum zamanını ayarla derken işe göre söylemedi ama neden söylediyse bilmiyom işte sanırım çok sıcak yada çok soğuk zamana denk getirme demek istedi eğer ocakta transfer olursa eylül gibi doğum olur dedim haaa iyi o zaman zamanı güzelmiş dediiii allahım yarebbim yaaa hiç gün ay soğuk sıcak düşüncemiz yok bunu anlamıyolar işte sağlıklı olsunda hangi ay olursa olsun inşallahhhhhh

selam kızlar uzun süredir yoktum ama bir sorun niye yoktum.başlamadan önce geçmişi okumaya mecalim yok ama yurcikim rahatsızmış sanırım çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin hereyin başı sağlık diyorum başka da herşey boş.neyse daha önce ağrılardan bahsetmiştim ya bayramdan sonra okula başladığım ilk gün sabah hafif ağrım vardı şiddetlendi direl izin alıp çıktım ama duramıyorum ,hemen hastaneye tocenin yanına,gittik kadın doğuma ordan radyolojiye yollandım ve sürpriiiz 6mm taş izlendi hemen yatırdılar tabi kadın doğumda 3 gün hafif sancılarla atlatmaya çalıştım ama pazartesi gecesi gece 12 de başlayan ağro hiç aralıksız sabaha dek sürünce ve benim canımdan can alınca doğum sancılarınıda tetikleme ihtimaline karşılık operasyon yapıldı.çok az bir anesteziyle bağırta bağırta sağ böbreğime bir ufak kanal açıp idrar yolu açtılar.taş biryerde kalmış ve şişirmiş o bölgeyi böbrek işlevini yapamayıp şiştiği için bu işlemi yaptılar.şuan belimin sağ tarafından uzanan bir torbayla geziyorum ve doğuma kadar böyle olacak.okulu bıraktım evdeyim.doğumdan sonra taşa müdahale edecekler.inşallah kazasız belasız minnakımı kucağıma alırım.durum bundan ibaret canlarım 10 gün hastanedeydim dün çıktım ama kabus gibiydi.allah kimseye yaşatmasın.hrpinizi özledim arık evdeyim ara ara uğrarım kuzularım öpüyorum hepinizi

aaaa canım benim ya çok çok geçmiş olsun aman şu taş durup durup hamile olduğun zamanımı bulmuş şer.fsiztuğbada da aynısı olmuştu sanırım inşallah sende sağlıklı sıhatli bebişini kucağına alınca o taştanda kurtulursun canım çok dikkat edin kendinize evet herşeyin başı sağlık allah hiçbirimizin sağlığını bozmasın inşallahh sizi öperim minnak kısçenle birlikte

canım geçmiş olsun yaaaaa Rabbim en acilinden şifalar versin bende Türkçe den okuyanlardanım Kuran bilmiyorum malesef ne için okunuyor ki :26: Rabbim kabul etsin dualarımızı

canım ben sana bi ara özelden bahsedeyim neden bu merkezi istediğimi kızzzz aramızda en güüzel örnek Tubiş varya hemde dondurulmuş nasip oldu biliyorsun valla canım beraber tin tin gidelim Antalya ya

iki yıllık evliyim henüz bebişim yok

inşallah tez zamanda olsun canım sağlıklı ve hayırlısından
ohhhh öptün sıra bende hemşom valla bende özledim kocamannn öperimmmm sarıloırım haaaaaaa

canım benim büyük geçmiş olsun inşallah doğuma kadar bir sorun yaşamadan alacaksın bebişini sağlıklı ve hayırlıca Rabbim acil şifalar versin beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…