ama leydim olömazkiii tam çıkacakken sen geliyorsunn ..benim belim çok kötü daha fazla oturamıyorum kusura bakma çıkmam lazım canım resmen inletmeye başladı benii ..görüşürzz kızlar
kızlar benim telefon yine değişti .... bu değiştirdiğim 3. tel. olcak... kızlar siz tellerinizi bana özelden yazında bende kaydediyim olarmı canlarımm.. çok çok öptüüüm......
tamam olur canım oku bana fatiha ve ihlası
örgü yapıyormuşsun eline kolluna sağlık bitirince fotoları isteriz
hayırlı uğurlu olsun şimdşden sen yaparsın canım güven kendine
sedefnaz canım sağol da halk eğitimde ne için gidiyon
nurcik neden çevrimdışın ayoolll buralardayım nurciikk iyiyim canım egede iyi çok şükür şu salak pc ile uğraşıyom yenisi gelmedi hala
senin kurslar nasıl gidiyo
herkes iyi okumaya çalışıyor canım beni yanlış anladın türkçe okunmasın dedi hoca bu yüzden söyledim size..zaten dün çiğdem söylemese ben bilmiycektim ve bugün hocayada sormuycaktım dün çiğdem sor dyince sordum ...
inşallah sonuçlar güzel çıkar güzel haberler alırsınız
bu arada sen eşini ikna edebilcenmi gelcenmi antalyaya :26:
bizim apartman girişinde vardı bu şişenin içine atılmış kapaklar bende bilmiyodum ne olduğunu :26: ee toplayıp nereye ne şekilde teslim edicez yoksa ben apartmandaki yeremi toplasam :26:
bu arada verdiğin topikte gözüme çarptı kazenin yazısı kk okul bile yaptırmışaslında böle bilgileri yazan bir özgeçmiş hakkımızda gibi bir yer olsa sitede de herkes bu sitenin geç.mişini bilse
canım benim inşallah iyi güzel şeyler duyacaksınız yarındualarımız sizlerle
selam kızlar uzun süredir yoktum ama bir sorun niye yoktum.başlamadan önce geçmişi okumaya mecalim yok ama yurcikim rahatsızmış sanırım çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin hereyin başı sağlık diyorum başka da herşey boş.neyse daha önce ağrılardan bahsetmiştim ya bayramdan sonra okula başladığım ilk gün sabah hafif ağrım vardı şiddetlendi direl izin alıp çıktım ama duramıyorum ,hemen hastaneye tocenin yanına,gittik kadın doğuma ordan radyolojiye yollandım ve sürpriiiz 6mm taş izlendi hemen yatırdılar tabi kadın doğumda 3 gün hafif sancılarla atlatmaya çalıştım ama pazartesi gecesi gece 12 de başlayan ağro hiç aralıksız sabaha dek sürünce ve benim canımdan can alınca doğum sancılarınıda tetikleme ihtimaline karşılık operasyon yapıldı.çok az bir anesteziyle bağırta bağırta sağ böbreğime bir ufak kanal açıp idrar yolu açtılar.taş biryerde kalmış ve şişirmiş o bölgeyi böbrek işlevini yapamayıp şiştiği için bu işlemi yaptılar.şuan belimin sağ tarafından uzanan bir torbayla geziyorum ve doğuma kadar böyle olacak.okulu bıraktım evdeyim.doğumdan sonra taşa müdahale edecekler.inşallah kazasız belasız minnakımı kucağıma alırım.durum bundan ibaret canlarım 10 gün hastanedeydim dün çıktım ama kabus gibiydi.allah kimseye yaşatmasın.hrpinizi özledim arık evdeyim ara ara uğrarım kuzularım öpüyorum hepinizi
canım geçmiş olsun yaaaaamerhaba kızlar ...nasılsınızz...ben kötüyüm belim tutulmuş vaziyette ne eğile biliyorum ne doğrulabiliyorum bel fıtığım vardı ne zamandır iyidi başladı yine(
kızlar bugün hocaya sordum yasini türkçe okumak isteyen arkadaşlarım var okuyabilirlermi dedim olmaz dedi türkçede mana bozuluyor dedi...sevo sen arapça okuyabiliyrsun dimi? birde ayşede okumak istemişti eğerki türkçe okuycaksanız kızlar olmuyormuş :26:
canım ben sana bi ara özelden bahsedeyim neden bu merkezi istediğimişifam canım nerelerdesin bir türlü karşılaşıp sohbet edemiyoruz
kız antalyada ne işin var zorlanırsın sen gel burda yaptır
sen tedaviye başlayım diyene kadar ben sana yetişecem az daha beklersen bende tedaviye başlayacam senle bu gidişle
kızlar hamile kalırsa bende başlarım belki ümitlenirim
iki yıllık evliyim henüz bebişim yok
ohhhh öptünnabersiniz canlarım ballarım:
nurcik geçmiş olsn canım bel sorunu bende de var sorma ama bel fıtığı değilmiş omurilik kayması dedi doktor diskimin biri kaymış çok fena bel ağrısı çok geçmiş olsun canımmmmm
ahanda bu sakat bellerle nasıl çocuk taşıycaksak karnımızdahepimiz belden sakatız
sedefimmmmmmmmm gözün aydın canımmmmmmsen yaparsın bitanem biz sana güveniyok tüm kk arkandayız hele bir beğenmesinler seni oraları onlara dar ederik ama beğenecekler bak görr
hemşomm uzun zamandır görüşemmiyoruz seninle ayran içip ayrı düştüközledim seni gel öpeyim
sevom paroniçe doğum zamanını ayarla derken işe göre söylemedi ama neden söylediyse bilmiyom iştesanırım çok sıcak yada çok soğuk zamana denk getirme demek istedi eğer ocakta transfer olursa eylül gibi doğum olur dedim haaa iyi o zaman zamanı güzelmiş dediiii allahım yarebbim yaaa hiç gün ay soğuk sıcak düşüncemiz yok bunu anlamıyolar işte sağlıklı olsunda hangi ay olursa olsun inşallahhhhhh
canım benim büyük geçmiş olsun inşallah doğuma kadar bir sorun yaşamadan alacaksın bebişini sağlıklı ve hayırlıcaselam kızlar uzun süredir yoktum ama bir sorun niye yoktum.başlamadan önce geçmişi okumaya mecalim yok ama yurcikim rahatsızmış sanırım çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin hereyin başı sağlık diyorum başka da herşey boş.neyse daha önce ağrılardan bahsetmiştim ya bayramdan sonra okula başladığım ilk gün sabah hafif ağrım vardı şiddetlendi direl izin alıp çıktım ama duramıyorum ,hemen hastaneye tocenin yanına,gittik kadın doğuma ordan radyolojiye yollandım ve sürpriiiz 6mm taş izlendi hemen yatırdılar tabi kadın doğumda 3 gün hafif sancılarla atlatmaya çalıştım ama pazartesi gecesi gece 12 de başlayan ağro hiç aralıksız sabaha dek sürünce ve benim canımdan can alınca doğum sancılarınıda tetikleme ihtimaline karşılık operasyon yapıldı.çok az bir anesteziyle bağırta bağırta sağ böbreğime bir ufak kanal açıp idrar yolu açtılar.taş biryerde kalmış ve şişirmiş o bölgeyi böbrek işlevini yapamayıp şiştiği için bu işlemi yaptılar.şuan belimin sağ tarafından uzanan bir torbayla geziyorum ve doğuma kadar böyle olacak.okulu bıraktım evdeyim.doğumdan sonra taşa müdahale edecekler.inşallah kazasız belasız minnakımı kucağıma alırım.durum bundan ibaret canlarım 10 gün hastanedeydim dün çıktım ama kabus gibiydi.allah kimseye yaşatmasın.hrpinizi özledim arık evdeyim ara ara uğrarım kuzularım öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?