Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım çooooooooookkkkkkkkkkk geçmiş olsun.İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

ayyy canımm benimm yaa geçmiş olsunnn Neler gelmiş başına neyseki sende bebeğinde iyiya ona şükür canım biraz daha gayret canım az kaldı doğuma :44: Rabbim şifalar versin canım

ben çıkıyorum bacılar herüfüm geşmiş dışarda beni bekliyorhadi hepinize iyi akşamlar

ben de çıkıyorum geç bile kaldımmm Iyi akşamalrrrrr

canım geçmiş olsunnnnn ben çok iyi bilirim bu durumu bizim aile taş ocağı gibidir sürekli birileri böbrekten has yatar hemen hepsinin belinde delikler vardır taş alınmışdır
korkma canımmm bebişi etkileyeceğini düşünmüyorum çünki bu şekilde doğum yapanalrda var aramızda dikat et kendine

iyi akşamlar kızlar net gidip geliyo gitmeden haber vereyim dünden beri uğraşıyom yazıyorum hoop kesiliyo net.....

çok şükür herşey yolundaydı umarım böyle devam eder dr önümüzdeki 2 haftayı atlatabilirsek rahat bi nefes alırız dedi

iyi akşamalr kızlar kimsexikler kalmamış
kedersizim geçmiş olsun belin tutulmuş yasinini okudum anacım allah kabul etsin gönlüne göre versin rabbim
minnak cok cok geçmiş olsun başına neler gelmiş öyle hayırlısıyla kurtulursun inş. o taştan
tarfil gözün aydın herşey yolundaymış canımcım hayırlarla kucagımıza alırız inş. bebişleri

minnak neler gelmiş başına öyleee:26: büyük geçmiş olsun canım benimm ,inşallah bundan böyle ağrın sızın olmaz hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın kızçenii .. kıyamam yaaa o ağrıyı çok iyi bilirim tarifi yok ,çeken bilir .

tostim Allah razı olsun okumuşsun bile sağol varol canım benimm

şifacım 500 yasin okuytuyorum daha doğrusu hocam okutalım dedi sağolsun bugün kaç yeri, kaç kursu aradı tamı tamına 200 tane topladı yarına kadar biraz daha toplarım dedi... birtane yaa benim hocam Allah razı olsun ondan da sizdende

leydim geçmiş olsun sizde hastaymışsınız inşallah çarçabuk atlattrısınız merve kızımla

inşallah atlatacaksın canım benimmmm ALLAHIN izniyle bebişlerimizi sağlıkla alıcaz kucağımıza hepimiz sırayla hepimiz hamiş olucak inşallahhhhhhhhhh

maiberf çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun ilk kez duydum böründe torbayla gezeni
rabbim bebeğini korusun vakti saatinde sağlıcakla kucaklarsın inşallah

pappatyam canım napıyonnnnbu saatte ben pek girmmem ama ders çalışıyodum bi, bakıyım dedim ne var ne yok diyesenin eşin işte sanırım bu saatlerde

HERKESE GÜNAYDINLAR BU SABAHIN AÇILIŞINI BENMİ YAPTIM BU SAATE KADAR GELEN OLMAMIŞŞ

TARFİLCİM HERŞEY YOLUNMA EMHAMDÜLİLLAHHH HEP ÖYLE DEVAM EDER İNŞ.

MAŞALLAH NURCİK HOCANA 200 TANE BULMUŞ DEMEKKİ BEN ANNEME DE SÖYLİYEYİM ODA OKUR SENİN İÇİN

günaydın sevommmm yalnız kalmışsın bacım bugün
ben çok özlüyorum burayı yaaaaaa helede tedaviye başlıyoruzya habire bişeyler paylaşmak istiyorum sizinleama buraya takılıncada dersten soğuyorum büyük çaba göstererek sık gelmemeye çalışıyorum
ayyyy ben çok heyecanlıyım yaaa hayal kururyorum 2 ay sonra göbüşümde bebek olacak düşüncesi çıldırtıyor beniiii ikiz hayali kuruyorum hepp yaaaaa ahhhh ahh allahım sen yardımcımız ol yarabbim

evet canım yalnız kaldım.
eee heyecan bastı dimi.bu arada sana iki embriyomu transfer edilcek :26:
bende pek müsait değilim canım

selam millettt nasılsınız bende az önce geldim sabahtan beri halk eğitimdeydim çok şükür allahım nasip ederse önümüzdeki pazratesi kursu başlatacazzz bi heyecan sardı sormayın çok istekliyim baya cesaret aldım allahım utandırmasın diyorummmmmm inşallahhhhhh

minnakım canım çok geçmiş olsun canım allahım bidaha yaşatmasın canım rabbim yardımcın olsun canım tez zamanda hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah canım çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineeee

maşallahhhhhhh herşey daha da güzel olacak ablacımmmmmm

nurcikim maşallah hocana canım ben taa ne zaman söyledim dün o kağıdı buldum nurcanımmmmmmm baktım 23 kişi bulmuşum canımmm inşallah bende 500 tamamlarım

evet canım yalnız kaldım.
eee heyecan bastı dimi.bu arada sana iki embriyomu transfer edilcek :26:
bende pek müsait değilim canım
hemde ne heyecan sevo yawwww eee dile kolay 12 yıldır hiç bu kadar ciddi anlamda bişey yapmamıştım bebiş için sanki içimden hiç olumsuz bişey olmıycakmış gibi geliyor hemen tutunacaklar gibime geliyor bilmiyorum ama kötüsünü düşünemiyorum yaaa çokmu heves yaptım acaba2 embriyo istiyorum sevo genelde 2 koymuyorlarmı doktorla görüşmeye gittiğimde söyliycem bakalım inşallah olumsuz bişey olmaz

çok tebrik ederim canım inşallahhh herşey yolunda gider karşılıklı çokkkkkkk memnun kalırsınız birbirinizden ben eminim sen onların istedidiğindende iyi olacaksın çünkü cici sempatik güzel kalpli biri hakkında kimse olumsuz düşünmmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…