- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
hemde ne heyecan sevo yawwwweee dile kolay 12 yıldır hiç bu kadar ciddi anlamda bişey yapmamıştım bebiş için sanki içimden hiç olumsuz bişey olmıycakmış gibi geliyor hemen tutunacaklar gibime geliyor bilmiyorum ama kötüsünü düşünemiyorum yaaa çokmu heves yaptım acaba 2 embriyo istiyorum sevo genelde 2 koymuyorlarmı doktorla görüşmeye gittiğimde söyliycem bakalım inşallah olumsuz bişey olmaz
çok tebrik ederim canıminşallahhh herşey yolunda gider karşılıklı çokkkkkkk memnun kalırsınız birbirinizden ben eminim sen onların istedidiğindende iyi olacaksın çünkü cici sempatik güzel kalpli biri hakkında kimse olumsuz düşünmmez
canım normalde hukuken tek embriyo koyuluyo 1 ve 2. ci tüpte sonrasında çoğaltılıyoo yüzden öğrenmeni tavsiye ederim boş yere bizim sevdamce antalyaya gelmiyo sırf 2 tane koyucaklar diye geliyo sende iyice öğren canım
bu arada sevdamce seni arıyorum bağlantı hatası diyor :26: aile sağlığın yerini öğrendim randevulu imiş bilgineee
konuşurum doktorla bakalım inşallah 2 koyar:26::26::26:nasılsa devlet karşılamıyor nakit para verecez bacım biraz esnek davranırlar belki öyle olduğu için:26:inşallah tutunurlarda sağlıklı dünyaya gelirlerde 1- 2 farketmez kaderimizde ne varsa rabbim onu yaşatsın inşallahh hayırlısıyla
hemde ne heyecan sevo yawwwweee dile kolay 12 yıldır hiç bu kadar ciddi anlamda bişey yapmamıştım bebiş için sanki içimden hiç olumsuz bişey olmıycakmış gibi geliyor hemen tutunacaklar gibime geliyor bilmiyorum ama kötüsünü düşünemiyorum yaaa çokmu heves yaptım acaba 2 embriyo istiyorum sevo genelde 2 koymuyorlarmı doktorla görüşmeye gittiğimde söyliycem bakalım inşallah olumsuz bişey olmaz
çok tebrik ederim canıminşallahhh herşey yolunda gider karşılıklı çokkkkkkk memnun kalırsınız birbirinizden ben eminim sen onların istedidiğindende iyi olacaksın çünkü cici sempatik güzel kalpli biri hakkında kimse olumsuz düşünmmez
hoşgeldin canım demek halk eğitimdeydin hadi herşey istediğin gibi olur canım
ateşin düzene girdi sanırsamhiç belli olmaz neyin ne zaman olacağı canım
kızlar ne güzelsinizzz
Herkeş nasıl bakiiimmm
canım benim çok sağolll utandırdınız beni vallaaaaa az önce halk eğitimden aradılar tekrar pazartesi salı akşamları ders verecem mart ayında bitecekmiş sonrasında cumartesi pazar istiyorlarmış tabi sizde isterseniz dedi bide sizin dersinizi almak istiyorum çok iligiliyim bu konuda bide sizi çok merak ediyorum dediii inşallah memnun kalırız bide ücret konusunda konuştuk ücreti herkes düşük buldu bende ona bakmıyroum ama hiç olmazsa bi yerden başlayayım diyorum bi tecrübem olsun tek başıma çırpınmak istiyorum hayırlısı inşallah herşey yoluna giderrr
amin inşallah sevom inşallah herşey güzel giderr
demi ne olacak ama nedense ikilemdeyimmmm
kızlar ne güzelsinizzz
herkeş nasıl bakiiimmm
iyiyiz durucuk sen nasılsın
hımm haftada 2 gün iyiymiş cnaım ücretide makul bulmaları güzel senin içinde ek gelir olacak ne güzel hemde yardımcı olacaksın insalara
ablammmmm iyiyiz sen nasılsın bakıyımmm özleştik gel öpeyim senikızlar ne güzelsinizzz
herkeş nasıl bakiiimmm
canım benim çok sağolll utandırdınız beni vallaaaaa az önce halk eğitimden aradılar tekrar pazartesi salı akşamları ders verecem mart ayında bitecekmiş sonrasında cumartesi pazar istiyorlarmış tabi sizde isterseniz dedi bide sizin dersinizi almak istiyorum çok iligiliyim bu konuda bide sizi çok merak ediyorum dediii inşallah memnun kalırız bide ücret konusunda konuştuk ücreti herkes düşük buldu bende ona bakmıyroum ama hiç olmazsa bi yerden başlayayım diyorum bi tecrübem olsun tek başıma çırpınmak istiyorum hayırlısı inşallah herşey yoluna giderrr
amin inşallah sevom inşallah herşey güzel giderr
demi ne olacak ama nedense ikilemdeyimmmm
iyiyim hayaletimyaf sevom şu görünmezliği bırakın artık kim var kim yok belli deeeelllll
inşallahhh sevommm inşallahhhh bi yerden başlangıç yapmam gerekkkk ve iyi olduu ek gelir olması çok iyi zaten sevom yarın tam neti konuşacaz bakalım sevommmm hayırlısı umarım eşim problem çıkartmaz hafta sonu olsun diyordu şimdi hafta sonu değil hafta içi akşam 6.30 çıkış 21.45 pazartesi salı ilk başta konuştuğumuzda kabul etti akşam konuşmayayım diyroum yarın söyleyim o iş olduktan imzadan sonra diyorummm
ablammmmm iyiyiz sen nasılsın bakıyımmm özleştik gel öpeyim seni
ne güzel işte ücret önemli değil bence çok takılma orasına üstelik haftada birkaç gün birkaç saat gideceksin canım sana güzel bir ek gelir oluyor iişte üstelik bu bir başlangıç ilerde daha güzel şeylerin olmasına versile olur inşallahh
bırakmammmböle daha rahatım
evine yakınmı kurs yeri canım eşin almaya gelir akşamları seni zaten ne olucak 2 güncük idare edersiniz
ablammmmm iyiyiz sen nasılsın bakıyımmm özleştik gel öpeyim seni
ne güzel işte ücret önemli değil bence çok takılma orasına üstelik haftada birkaç gün birkaç saat gideceksin canım sana güzel bir ek gelir oluyor iişte üstelik bu bir başlangıç ilerde daha güzel şeylerin olmasına versile olur inşallahh
bırakmammmböle daha rahatım
evine yakınmı kurs yeri canım eşin almaya gelir akşamları seni zaten ne olucak 2 güncük idare edersiniz
oh be sevo ha şöyle avatarın içimizi karartıyodubu pek gözel olmuşşşş
inşallahh ablacım inşallahhhhhh
evime yakın sayılır ama yürürsek yarım saat bende öyle dedim zaten sevom inşallah iyi olur iyi olacak inşallahhhhhhhhhhh
sevom bu arada avatarım çok güzelll bayıldımmmm
inşallahh ablacım inşallahhhhhh
evime yakın sayılır ama yürürsek yarım saat bende öyle dedim zaten sevom inşallah iyi olur iyi olacak inşallahhhhhhhhhhh
sevom bu arada avatarım çok güzelll bayıldımmmm
öp laram şölleeee şapır şupur
bahhh sennn dimek böyle daha rahatsın
beğendiğinize sevindim canlarımmaslında bi tane daha beğendim bide onu koyayımda opna göre karar verin olarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?