kızlarrrrrrr nerdesiniz gece kuşlarıııııı gelin biras muhabbet edelimmmmm
ozaman biraz bunu biraz da onu kullanırımmmkızlar yarın hastaneye gitcem kalan tahlillerimi yaptırmaya çalışıcam inşallahh yaparlar devlet bizde tedavini olmazsan yapmayız diyomuş bakalım banada diyeceklermi
ozaman biraz bunu biraz da onu kullanırımmmkızlar yarın hastaneye gitcem kalan tahlillerimi yaptırmaya çalışıcam inşallahh yaparlar devlet bizde tedavini olmazsan yapmayız diyomuş bakalım banada diyeceklermi
canım kusura bakma mesajını görmedim
bu gecede gelirsen beklerim
benim koca 12 ye kadar yok takılıyorum sıksık buralarda
merhaba nasılsınız
ben bu gün pazara gittim pek evden çıkacak bir yer olmadığı için pazar acayip iyi geliyor yürüyorum ve havam değişiyor
kızlar ben ilk kez şu vakkumlu torbalardan aldım elyap yorganlarımı koydum küçücük kaldı kırış kırış gözüküyor torbayı açtığımda içindekiler kırışıkmı çıkacak deneyen oldumu bana bişey söylesin bide yün yorganlarda da aynı küçülme gerçekleşiyormu yün yorgan koyan oldumu bana bir söylese
canım kusura bakma mesajını görmedim
bu gecede gelirsen beklerim
benim koca 12 ye kadar yok takılıyorum sıksık buralarda
merhaba nasılsınız
ben bu gün pazara gittim pek evden çıkacak bir yer olmadığı için pazar acayip iyi geliyor yürüyorum ve havam değişiyor
kızlar ben ilk kez şu vakkumlu torbalardan aldım elyap yorganlarımı koydum küçücük kaldı kırış kırış gözüküyor torbayı açtığımda içindekiler kırışıkmı çıkacak deneyen oldumu bana bişey söylesin bide yün yorganlarda da aynı küçülme gerçekleşiyormu yün yorgan koyan oldumu bana bir söylese
ayşe hoşgeldin vakumlulara ben kıyafet koydum eğer güzel katlanıp koyulursa öle çıkıyor ama muhakkak kırışmış olabiliyoki yorganda olabilir lara koyuyodu yorganlarını öle canım
bizdede kadın aile sağlık var ama sadece meme ve rahim taraması yapıyolarmış bende ordanda randevu aldım smear testimi orada yaptırıcam haftayabenim tahlillerim vdl trombosit vb. gibi şeyler canım hormon ve kan tahlillerim yapıldı..
ayyy kızlar bu avatar tam beni yansıtıyo
çiğdem iyim canım
ben üç büyük boy torbayı 10 liraya aldım uygun mu bilmiyorum daha önce hiç biryerde vokkumlu torbalara bakmamıştım daha birini denedim iki tane çift kişilik yorgan koydum 10cm. filan kaldı baya küçülttü sizlere sormadan yün yorgan koymak istemedim
yarına kadar yorganları koyduğum torbada hava kaçırma olmaz ise yün yorganlarıda deneyim sağol
bu avatar harika olmuşşşşş
ayşe hoşgeldin vakumlulara ben kıyafet koydum eğer güzel katlanıp koyulursa öle çıkıyor ama muhakkak kırışmış olabiliyoki yorganda olabilir lara koyuyodu yorganlarını öle canım
bizdede kadın aile sağlık var ama sadece meme ve rahim taraması yapıyolarmış bende ordanda randevu aldım smear testimi orada yaptırıcam haftayabenim tahlillerim vdl trombosit vb. gibi şeyler canım hormon ve kan tahlillerim yapıldı..
tamam canım kendimi odaya kapatıp ders çalışıyorum akşamlarıda yavaştan başladım dizilerimin olmadığı günler mesela bugünn
varya tam benlik bişey sormuşsun ben geçen ay 7 tane yaptım vakumlu torbadan 2 sinde yün yorganlarım var 2 sinde elyaf yastıklar kalanına da yazlık kaldırdığım kıyafetleri koydum hatta bir tanesindede çeyizlerim var dantel mantellerim valla süper ol benim bütün dağınıklığı toplayıp bazanın altına sığdırdı canım ama bende ilk yapıyorum çıkınca kırışık olurmu bilmiyorum
dimii bende sevdimbenim gibi gazlı bebeğim olur benimde
ben b.m den 7 li boy boy paket halinde 29 liraya almıştım canım ama çok iyi çıktı benimkiler kaçırma felan yok ilk yaptığım gibi duruyor
inşallah seninkilerde iyidir gayet uyugun almışsın memnun kalmasanda üzülmezsin en azından
heeeeee babanızda gazlıysa tam gazman aiilesi olursunuz gari
bende 101 den aldım senden uygun almışım
inşallah iyi çıkar çünki ben üzülürüm giden parama
çiğdem iyim canım
ben üç büyük boy torbayı 10 liraya aldım uygun mu bilmiyorum daha önce hiç biryerde vokkumlu torbalara bakmamıştım daha birini denedim iki tane çift kişilik yorgan koydum 10cm. filan kaldı baya küçülttü sizlere sormadan yün yorgan koymak istemedim
yarına kadar yorganları koyduğum torbada hava kaçırma olmaz ise yün yorganlarıda deneyim sağol
lara tamda öğrenmek istediğim buydu yün yorganlar çok yer tutuyor kendi evinde yüklüğüm vardı hiç göze batmıyordu şimdi kirada oturduğum evde hiç dolap yok herşey ortada duruyor inşallah bende faydasını görürüm
iyi dersten sıkılınca gel sohbet edelim canım
valla benim yaptırdıklarım hormon tahlilleri smear testiydi başka tahliller hakkında bir bilgim yok
ama çiğdem kırışmıyor diyodu kırışık çıkarsa bende işte ozaman eşimle tartışma yaşarım ariye verdin der başımın etini yer valla
alem kızsın çok güldüm demek kurbağlara basıyorsunuz bende eşime söyleyimaynenn öle gazman ailesiii oluruzzbizim evde çok kurbağa var zatenn hep onlara basıyos biz öle diyosss
iyi çıkar canım inşallahh benimkiler şimdilik iyi bakalım inşallah 2. kullanmalarımda da bu performansı sağlarlarrben birine 2 tane çift kişilik yün yorganı sığdırabildim yani düşün nasıl iyi olduğunu ama eşimle birlikte yaptık tabi tek başıma mümkün değil ne yerleştirebilirdim nede kapatabilirdim
tamam canım akşam gelecem mutlakaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?