elyaf yorganlara nevresim takmıyorum çiğdem yani kırışıkları göze batar benim yorganlar çarşaf gibi tek yönlü iç kısma düğmeli örtüsü var öyle kullanıyorum
aynenn öle gazman ailesiii oluruzzbizim evde çok kurbağa var zatenn hep onlara basıyos biz öle diyosss
alem kızsın çok güldüm demek kurbağlara basıyorsunuz bende eşime söyleyim
bende eşimle koydum yoksa yerleştirmek ne mümkün ama ben iki yün yoganı sığdıramam heralde çünki elyafları zor sığdırdık
kızlar benimle bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim
şimdi çıkmam lazım sizlere kolay gelsin
lara inşallah gece buluşa biliriz canım gelmek isteyen olursa beklerim gece sohbete devam ederiz
elyaf yorganlara nevresim takmıyorum çiğdem yani kırışıkları göze batar benim yorganlar çarşaf gibi tek yönlü iç kısma düğmeli örtüsü var öyle kullanıyorum
evet yaaa benimde hoşuma gitti avatar
haydi bana musade kızlar avaştan toparlanıp kaçıyım iyiakşamlarrrr öpüyorum sizi iyiakşamlarrr
sevom yaa avatarın çok güzel yaaa bakıp bakıp gülüyorum yaaaa çok hoşuma gittiiii
evet yaaa benimde hoşuma gitti avatar
haydi bana musade kızlar avaştan toparlanıp kaçıyım iyiakşamlarrrr öpüyorum sizi iyiakşamlarrr
kızlar ben kaçar iyi akşamalarrr
çok şükür bitanem iyiyiz şimdilik bi sorun yok gazla tuzla uğraşıyoruz kakasını zor yapıyo son günlerde o biraz sıkıntı ama hamdolsun sen nasılsın canımmsiz nasılsınız canımmmmm
evet canım hamdolsun kesildi pazartesiyi iple çekiyorum inşallah bi sorun yoktur gerçi midem kötü ve sanırım buda iyiye işaret değilmi .....amiiin canım inşallah rabbim kabul etsin dualarımızı ....
evet canım yaaa kız mı olcak ne bakalım hayırlı sağlıklı salih bi evlat olsunda kız erkek farketmez... benimde kız gibi içime doğuyo ya hayırlısı sen nasılsın tuğbacım artık kırkınız çıkmıştır sanırım
amiinn havvacım inşallah çok saol sen nasılsın ......
gözünaydın canım hayırlı evlat olsun bi prenses daha geliyor ha bizim kızlara arkidiş geliyoevet canım çok şükür geçen ay erkeğe benziyo demişti doktor bu ay %100 kız dedi prensesim geliyo inşallah şimdi daha rahatım bulantılar yok denecek kadar azaldı arada tutuyo okadar da olsun artıkdarısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına inşallahhh kontrolden sonra haber vermeyi unutma öptüm kocamannnn
maşallah haberler güzel allah tamamına erdirsin canım bende o haftadayken 5.5 kilo almıştım doktor frenle demişti ama beni tutabilene aşkolsun 17 ile tamamlamıştım sıkma canını faydalı şeyler yegünaydın kızlar doktor amcamızdan şimdi geldik
çok şükür herşey yolunda 14+5 olması geriyordu bugün bebişim 15+5 çıktı biraz geriden geliyordu zaten açığını kapatıyor
ikili test sonucumuz normal dedi dr değerim yaş riski 1:958 yazıyor dr bunun altını çizmiş bu herhalde risk
hayırlı saglıklı sıhhatli gelsin yavrularımız inş.
dr baktı ama cinsiyeti göremedi bir dahakine yine bakarız dedi
üçlü testte istedi doktorum kıan verdik 20 gün sonra hem sonucu alıcagız hemde bebeğimi yine bakacak
kasık agrımda vardı sag tarafta özellikle bundan sonra olacaktır dedi rahim ve bebek büyüyür artık dedi
böyle işte kızlar rabbim hep güzel haberlerini duymayı nasip etsin o kadar korkuyordum ki
tüm isteyenlerede bu duyguları tatamayı nasip etsin
4 kiloya yakın almışım dedim cok mu dedim biraz fazla dedi sebze meyve agırlıklı beslen dedi
çıktı çok şükür ama bana büyüyo gibi gelmiyo sanki hep ayı yaaagünaydın canlarımmmmm özledim hepiniziii gelin öpeyim ecicikk
tarfilim bebişte sende iyiyiymişsiniz canım maşallahhh allah sağlık versin canım
tostimmmmm çok sevindim maşallahhh allah sağlık versin canım bebişlerinizi sağlıkcakla kucaklarınıza alın inşallahhh
tuğbacım 40 ınız çıkmış maşallahhhhh nida büyümüş koca kız olmuş
sevom yeterim sedefimmmmm siz nasılsınız canlarımmm
ben sabahtan beri dosya kaldırıyorum başım döndü biraz dinlenip size bakıyım dedimonları bitirip derse gömülüyüm inkılapları bu hafta bitirmem lazım
bu arada 1-2 gün içinde yeğenim doğacak inşallahh heyecenla onu bekliyozzzbütün bebişler sağlıkla dünyaya gelsinler inşallahhh
anaaaam senin için her yanımı kaldırırım yaz banada kaç tane okunacaksakızlar kuran kursu hocamız 500 yasin okutacakmış bana ,okumak isteyen parmak kaldırsın
çok şükür bitanem iyiyiz şimdilik bi sorun yok gazla tuzla uğraşıyoruz kakasını zor yapıyo son günlerde o biraz sıkıntı ama hamdolsun sen nasılsın canımm
hayırlı ve sağlıklı b,r evlat olsun en önemlisi oo
gözünaydın canım hayırlı evlat olsun bi prenses daha geliyor ha bizim kızlara arkidiş geliyo
maşallah haberler güzel allah tamamına erdirsin canım bende o haftadayken 5.5 kilo almıştım doktor frenle demişti ama beni tutabilene aşkolsun 17 ile tamamlamıştım sıkma canını faydalı şeyler ye
çıktı çok şükür ama bana büyüyo gibi gelmiyo sanki hep ayı yaaa
anaaaam senin için her yanımı kaldırırım yaz banada kaç tane okunacaksa
KIZLAR GEÇMİŞİ OKUDUM AMA TAM BİTİREMEDİMİNŞAŞŞAH ÖNEMLİ Bİ GELİŞME KAÇIRMAMIŞIMDIR
LARA TEDAVİYE NİYETMENMİŞSİN HAYDİ HAYIRLISI
SEVOOO EVET EVET AZ KALDI PROFİL RESMİNİDE ÇOK BEĞENDİMM AMA BİZİM BEBİK GÜLER YÜZLÜ OLSUN O ÇOK HIRÇIN GİBİİ
KOCA BAŞIMDA DİKİLYO PC VERCEM ZATEN VERENDE HEP BEN OLUYORUM YAAA NERDEN ÇIKTI BU KIRK BUNDAN SONRADA HABİRE VER ANAM VEER NEYSE BAĞLADIM YİNE KONUYU ŞEYSİ MUHABBETE HAYD EBEN KAÇTIM ÖPT HERKESİİ
slmmmmmmmm fıstıklar nasılsınızzzzzzzzzzzz geçmişi hiçççç okumadım okuyamamda okumaya çalışsam uyuya kalacağım her halde
biliyorsunuz dr kontrolü vardı eşiminnn bu gün onun için gittik mr sonucunu aldık eşimin beynindeki kitle 4.5 santim dr lar yeniden ameliyat olamlı diyorlar ama ben kendi dr la (kendisi prof dur )konuşmadan böyle bir şeye kalkışmak istemiyorummm endokrindede kontrolümüz vardı o dr da kemik ölçümü istedi eşimde bu hormonlar kemik erimesine yol açabilir ihtimaldir ama biz ölçüm yapıp tedbirimzi alalım dedii hataya perşembeye randevu aldımmmm kızlar bize dua edinnnnnn
slmmmmmmmm fıstıklar nasılsınızzzzzzzzzzzz geçmişi hiçççç okumadım okuyamamda okumaya çalışsam uyuya kalacağım her halde
biliyorsunuz dr kontrolü vardı eşiminnn bu gün onun için gittik mr sonucunu aldık eşimin beynindeki kitle 4.5 santim dr lar yeniden ameliyat olamlı diyorlar ama ben kendi dr la (kendisi prof dur )konuşmadan böyle bir şeye kalkışmak istemiyorummm endokrindede kontrolümüz vardı o dr da kemik ölçümü istedi eşimde bu hormonlar kemik erimesine yol açabilir ihtimaldir ama biz ölçüm yapıp tedbirimzi alalım dedii hataya perşembeye randevu aldımmmm kızlar bize dua edinnnnnn
aaa hareketli avatarmışş görmedim yaa tıpkı benim zilloş gibi ıkınıyoo kızarıp morarıyo pıırtlatınca hihihi oluyoo aayy çok sevimlii allah gerçeğini nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhsedefo yarın hatırlar o topiği eklerim buraya canım. bu arada muskat kürü ne işe yaradı canım ben,im bu aralar saçlarım yine fazla dökülmeye başladı..
tuğbiş evet az kaldı bacımm bebeklerimizi alıp gelicez hayırlısı ilebu arada avatarımdaki bebeği tam görmemişsin canım o sinirli değil ıkınıyo o arada gaz ,için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?