Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

elyaf yorganlara nevresim takmıyorum çiğdem yani kırışıkları göze batar benim yorganlar çarşaf gibi tek yönlü iç kısma düğmeli örtüsü var öyle kullanıyorum

yok canım öyle değil kırıştı diyelim nevresimi geçireverirsin demek istedim canım ben nevresimlerle beraber koydum elyaf olanları yünlere bişey geçirmeden koydum misafir gelince hemen hazır nevresimli yorganı örrtüyorum sonra misafir gidince yıkıyorum başka yeni nevresim geççirip yine kaldırıyorum öyle yapıyorum yedek 4 tane misafir için nevresim var ondan rahat oluyorum yoksa ozr oluyor hurçların içine koyup yerleştiriyorum görünüş bakımından da iyi oluyor

aynenn öle gazman ailesiii oluruzz bizim evde çok kurbağa var zatenn hep onlara basıyos biz öle diyosss

tamam canım bende gelirsem görüşürüz iyikaşmlarr

elyaf yorganlara nevresim takmıyorum çiğdem yani kırışıkları göze batar benim yorganlar çarşaf gibi tek yönlü iç kısma düğmeli örtüsü var öyle kullanıyorum

hımm benim birtek evlilik nevresimim öle elyaf tan ve üzeri açık nevresim dikilmişti demek seninkiler hep öle :26: ben zaten o nevresimi hiç kullanmadım sandıkta duruyo normal nevresim kullanıyorum biraz havalandırıp asarsan o kırışıklıkta gider merak etme

evet yaaa benimde hoşuma gitti avatar
haydi bana musade kızlar avaştan toparlanıp kaçıyım iyiakşamlarrrr öpüyorum sizi iyiakşamlarrr

sevom yaa avatarın çok güzel yaaa bakıp bakıp gülüyorum yaaaa çok hoşuma gittiiii

evet yaaa benimde hoşuma gitti avatar
haydi bana musade kızlar avaştan toparlanıp kaçıyım iyiakşamlarrrr öpüyorum sizi iyiakşamlarrr

çok mersi güzel hatunlarımm isterseniz siz kullanınn valla yerini söylim ekleyin ordan

iyi akşamalrrr

bende çıkayım bariii haydin iyi akşamlarrrrrr öptüm hepiniziiiii
sevom yarın öğleden sonra gelecem o zaman linkinide yerinide sülersinnnn
bu arada sevom dün akşam muskat kürünü uyguladım çok memnun kaldım tavsiye ederim
bana bol bol dua edin kızlar oldumuuu fazla heyecan yaramıyor bana yarım saattir baş ağrısı çekiyorummmmm

siz nasılsınız canımmmmm
çok şükür bitanem iyiyiz şimdilik bi sorun yok gazla tuzla uğraşıyoruz kakasını zor yapıyo son günlerde o biraz sıkıntı ama hamdolsun sen nasılsın canımm

hayırlı ve sağlıklı b,r evlat olsun en önemlisi oo
gözünaydın canım hayırlı evlat olsun bi prenses daha geliyor ha bizim kızlara arkidiş geliyo
maşallah haberler güzel allah tamamına erdirsin canım bende o haftadayken 5.5 kilo almıştım doktor frenle demişti ama beni tutabilene aşkolsun 17 ile tamamlamıştım sıkma canını faydalı şeyler ye

çıktı çok şükür ama bana büyüyo gibi gelmiyo sanki hep ayı yaaa

kızlar kuran kursu hocamız 500 yasin okutacakmış bana ,okumak isteyen parmak kaldırsın
anaaaam senin için her yanımı kaldırırım yaz banada kaç tane okunacaksa

KIZLAR GEÇMİŞİ OKUDUM AMA TAM BİTİREMEDİMİNŞAŞŞAH ÖNEMLİ Bİ GELİŞME KAÇIRMAMIŞIMDIR
LARA TEDAVİYE NİYETMENMİŞSİN HAYDİ HAYIRLISI

SEVOOO EVET EVET AZ KALDI PROFİL RESMİNİDE ÇOK BEĞENDİMM AMA BİZİM BEBİK GÜLER YÜZLÜ OLSUN O ÇOK HIRÇIN GİBİİ

KOCA BAŞIMDA DİKİLYO PC VERCEM ZATEN VERENDE HEP BEN OLUYORUM YAAA NERDEN ÇIKTI BU KIRK BUNDAN SONRADA HABİRE VER ANAM VEER NEYSE BAĞLADIM YİNE KONUYU ŞEYSİ MUHABBETE HAYD EBEN KAÇTIM ÖPT HERKESİİ

slmmmmmmmm fıstıklar nasılsınızzzzzzzzzzzz geçmişi hiçççç okumadım okuyamamda okumaya çalışsam uyuya kalacağım her halde
biliyorsunuz dr kontrolü vardı eşiminnn bu gün onun için gittik mr sonucunu aldık eşimin beynindeki kitle 4.5 santim dr lar yeniden ameliyat olamlı diyorlar ama ben kendi dr la (kendisi prof dur )konuşmadan böyle bir şeye kalkışmak istemiyorummm endokrindede kontrolümüz vardı o dr da kemik ölçümü istedi eşimde bu hormonlar kemik erimesine yol açabilir ihtimaldir ama biz ölçüm yapıp tedbirimzi alalım dedii hataya perşembeye randevu aldımmmm kızlar bize dua edinnnnnn

Son düzenleme:

amn canım sağol....cümlemizin evladı hayırlı olsun inşallah...

sedefo yarın hatırlar o topiği eklerim buraya canım. bu arada muskat kürü ne işe yaradı canım ben,im bu aralar saçlarım yine fazla dökülmeye başladı..

tuğbiş evet az kaldı bacımm bebeklerimizi alıp gelicez hayırlısı ile bu arada avatarımdaki bebeği tam görmemişsin canım o sinirli değil ıkınıyo o arada gaz ,için

havva allah şifa versin canım
rabbim sanada güç kuvvet versin sabır versin sıkıntıların zor rabbim doğru ellerde doğru kararlar vermeyi nasip etsin inşallah

45 dk.dır giremiyorum kk ne laram geldin mi acep beni bulamayınca canın sıkıldımı ki:26:
eğğ seyhan yazmış en son nerdesin bakiyim nerelerde gizli takilıyorsun sen

sohbet edecek kimse yok bende sıkılıyorum ama neyse eşimin gelmesine az kaldı
bu arada seyhan senin verdiğin börek tarifini iki oldu yapıyorum bu akşamda yaptım çıtır çıtır oluyor çok sevdim kolayda
teşekkür ederim ayrıca ilk yaptığımda biraz fazla yapmıştım katlanmış çiğ böreği dondurucuya koydum daha sonra misafirim geleceği zaman çıkarıp pişirdim aynı katları açıldı lezzetide gayet güzeldi

iyi akşamlar lara hoş geldin
bende seni merak etmiştim nasıl geçti akşamın evde ders çalışabiliyormusun
iyiki vaktinde okumuşum liseyi hiç ders mers çalışamazdım alıştım ki rahata kafama göre takılıyorum

canımm allah acil şifalar versin ve bu zorlu yolda tüm işlerinizi kolaylasın yardımcınız olsun inşallah rabbim duası kabul olanların yüzü suyu hürmetine kabule tsin duamızı dileğimizi inşallah
aaa hareketli avatarmışş görmedim yaa tıpkı benim zilloş gibi ıkınıyoo kızarıp morarıyo pıırtlatınca hihihi oluyoo aayy çok sevimlii allah gerçeğini nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

geldim bacılar ama uzun zanadır topik bakımdaydı yazamadımm

tuğbişim canım sağol teşekkür ederim inşallah allah kısmet ederse bebişi göbüşe konduracazzzz topiğin kızçelerini burda dölleyip dölleyip gönderecem memleketlerine
demek nida sana küçükmü gözüküyor e tabi çocuklar annelerin gözünde heç büyümezmişmaşallah nida na allah uzun ömürler versin inşallahhhhh

yetercim çok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce kurtulursunuz şu illetten allah sabır ve güç versin ikinizede canımm her zaman duamdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…