kızlar ben sütümü içtimkız uyurken göğüste kalan sütüm beyaz değilde grileşti ekim anneleri grubundan bi arkadaş fazla kalırsa göğüste grileşir ve yağı dibine iner dediön süt gelir onun için rengi gridi,r dedi neyse bende sağdım sütü bardakta duruyodu biberonu almaya mutfağa gittim döndüğümde salepimi bitireyim dedim ve aslında giden benim sütmüş neyseki salepi ana sütü diye kıza içirmedim
internetim düşüp duruyorrrrrrrrrrrinşallah bu mesaj gelirrrrrrswabahtan beri kaç mesaj yazdım hepsi boşa gitti
kızlar ben sütümü içtimkız uyurken göğüste kalan sütüm beyaz değilde grileşti ekim anneleri grubundan bi arkadaş fazla kalırsa göğüste grileşir ve yağı dibine iner dediön süt gelir onun için rengi gridi,r dedi neyse bende sağdım sütü bardakta duruyodu biberonu almaya mutfağa gittim döndüğümde salepimi bitireyim dedim ve aslında giden benim sütmüş neyseki salepi ana sütü diye kıza içirmedim
bende diyorum bu kızdan niye ses çıkmıyor
demek bu gece senin le sağlıklı bir sohbet gerçekleştiremeyeceğiz
günaydınnnnn herkeseeeee
tostimmmmmm senin ve eşinin öğretmenler gününüz kutlu olsunnnnn
maiberfimmmm canım öğretenler günün kutlu olsunnnn
nurcikimmmm eşinin öğretmenler günün kutlu olsunnnnn
vatanımızdaki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü canı gönülden kutlarımmmmmmm
öğretmenim canım benim canım benim
seni ben pek çok pek çok severimm
sen hem ana sen hem baba
her şey oldun artık bana.......
canımm allah acil şifalar versin ve bu zorlu yolda tüm işlerinizi kolaylasın yardımcınız olsun inşallah rabbim duası kabul olanların yüzü suyu hürmetine kabule tsin duamızı dileğimizi inşallah
aaa hareketli avatarmışş görmedim yaa tıpkı benim zilloş gibi ıkınıyoo kızarıp morarıyo pıırtlatınca hihihi oluyoo aayy çok sevimlii allah gerçeğini nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
havva allah şifa versin canım
rabbim sanada güç kuvvet versin sabır versin sıkıntıların zor rabbim doğru ellerde doğru kararlar vermeyi nasip etsin inşallah
geldim bacılar ama uzun zanadır topik bakımdaydı yazamadımm
tuğbişim canım sağol teşekkür ederiminşallah allah kısmet ederse bebişi göbüşe konduracazzzz topiğin kızçelerini burda dölleyip dölleyip gönderecem memleketlerine
demek nida sana küçükmü gözüküyor e tabi çocuklar annelerin gözünde heç büyümezmişmaşallah nida na allah uzun ömürler versin inşallahhhhh
yetercim çok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce kurtulursunuz şu illettenallah sabır ve güç versin ikinizede canımm her zaman duamdasınız
slmmmmmmmm fıstıklar nasılsınızzzzzzzzzzzz geçmişi hiçççç okumadım okuyamamda okumaya çalışsam uyuya kalacağım her halde
biliyorsunuz dr kontrolü vardı eşiminnn bu gün onun için gittik mr sonucunu aldık eşimin beynindeki kitle 4.5 santim dr lar yeniden ameliyat olamlı diyorlar ama ben kendi dr la (kendisi prof dur )konuşmadan böyle bir şeye kalkışmak istemiyorummm endokrindede kontrolümüz vardı o dr da kemik ölçümü istedi eşimde bu hormonlar kemik erimesine yol açabilir ihtimaldir ama biz ölçüm yapıp tedbirimzi alalım dedii hataya perşembeye randevu aldımmmm kızlar bize dua edinnnnnn
45 dk.dır giremiyorum kk ne laram geldin mi acep beni bulamayınca canın sıkıldımı ki:26:
eğğ seyhan yazmış en son nerdesin bakiyim nerelerde gizli takilıyorsun sen
sohbet edecek kimse yok bende sıkılıyorum ama neyse eşimin gelmesine az kaldı
bu arada seyhan senin verdiğin börek tarifini iki oldu yapıyorum bu akşamda yaptım çıtır çıtır oluyor çok sevdim kolayda
teşekkür ederim ayrıca ilk yaptığımda biraz fazla yapmıştım katlanmış çiğ böreği dondurucuya koydum daha sonra misafirim geleceği zaman çıkarıp pişirdim aynı katları açıldı lezzetide gayet güzeldi
canımm allah acil şifalar versin ve bu zorlu yolda tüm işlerinizi kolaylasın yardımcınız olsun inşallah rabbim duası kabul olanların yüzü suyu hürmetine kabule tsin duamızı dileğimizi inşallah
aaa hareketli avatarmışş görmedim yaa tıpkı benim zilloş gibi ıkınıyoo kızarıp morarıyo pıırtlatınca hihihi oluyoo aayy çok sevimlii allah gerçeğini nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
günaydın kızlar
24 kasım öğretmenler günümüz kutlu olsun
kedersizim koçişininde öğretmenler gününü kutluyorum
akşamda koçişiminkini kutluycam ona süpriz yapıcam
çok şükür bitanem iyiyiz şimdilik bi sorun yok gazla tuzla uğraşıyoruz kakasını zor yapıyo son günlerde o biraz sıkıntı ama hamdolsun sen nasılsın canımm
hayırlı ve sağlıklı b,r evlat olsun en önemlisi oo
gözünaydın canım hayırlı evlat olsun bi prenses daha geliyor ha bizim kızlara arkidiş geliyo
maşallah haberler güzel allah tamamına erdirsin canım bende o haftadayken 5.5 kilo almıştım doktor frenle demişti ama beni tutabilene aşkolsun 17 ile tamamlamıştım sıkma canını faydalı şeyler ye
çıktı çok şükür ama bana büyüyo gibi gelmiyo sanki hep ayı yaaa
anaaaam senin için her yanımı kaldırırım yaz banada kaç tane okunacaksa
KIZLAR GEÇMİŞİ OKUDUM AMA TAM BİTİREMEDİMİNŞAŞŞAH ÖNEMLİ Bİ GELİŞME KAÇIRMAMIŞIMDIR
LARA TEDAVİYE NİYETMENMİŞSİN HAYDİ HAYIRLISI
SEVOOO EVET EVET AZ KALDI PROFİL RESMİNİDE ÇOK BEĞENDİMM AMA BİZİM BEBİK GÜLER YÜZLÜ OLSUN O ÇOK HIRÇIN GİBİİ
KOCA BAŞIMDA DİKİLYO PC VERCEM ZATEN VERENDE HEP BEN OLUYORUM YAAA NERDEN ÇIKTI BU KIRK BUNDAN SONRADA HABİRE VER ANAM VEER NEYSE BAĞLADIM YİNE KONUYU ŞEYSİ MUHABBETE HAYD EBEN KAÇTIM ÖPT HERKESİİ
slmmmmmmmm fıstıklar nasılsınızzzzzzzzzzzz geçmişi hiçççç okumadım okuyamamda okumaya çalışsam uyuya kalacağım her halde
biliyorsunuz dr kontrolü vardı eşiminnn bu gün onun için gittik mr sonucunu aldık eşimin beynindeki kitle 4.5 santim dr lar yeniden ameliyat olamlı diyorlar ama ben kendi dr la (kendisi prof dur )konuşmadan böyle bir şeye kalkışmak istemiyorummm endokrindede kontrolümüz vardı o dr da kemik ölçümü istedi eşimde bu hormonlar kemik erimesine yol açabilir ihtimaldir ama biz ölçüm yapıp tedbirimzi alalım dedii hataya perşembeye randevu aldımmmm kızlar bize dua edinnnnnn
sedefo yarın hatırlar o topiği eklerim buraya canım. bu arada muskat kürü ne işe yaradı canım ben,im bu aralar saçlarım yine fazla dökülmeye başladı..
tuğbiş evet az kaldı bacımm bebeklerimizi alıp gelicez hayırlısı ilebu arada avatarımdaki bebeği tam görmemişsin canım o sinirli değil ıkınıyo o arada gaz ,için
günaydın kızlar
24 kasım öğretmenler günümüz kutlu olsun
kedersizim koçişininde öğretmenler gününü kutluyorum
akşamda koçişiminkini kutluycam ona süpriz yapıcam
kızar günYDINNN NASILSINIZZZZ tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorummmm
kızlarrrr sağolun allah razı olsunnnn ne olur dualrınız eksik etmeyin olurmu (unutmasınız bilirim ) ama çok yorucu bir süreç ve ben o ameliyat dönemini tekrar yaşamktan çok korkuyorummmm rabbim yardımcımız olsunnn bu gün halla yorgunluğum devam ediyor birazdan çıkıp dr yazdığı içlaraı almam lazımmm
tubişim herşey yolundaymış sevindim canım bende öptüm seni dikkat et kendineeeeee
canım çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versinnnn
canım muskat kürü hindistan cevizi görünümde ama normal yediğimiz cevizden küçük 3 tane alıp rendeliyorsun sonra 1 tutam karanfili havanda dövüp muskatla karıştırıp üzerine 1 parmak zeytinyağ katıyorsun karıştırıp cam kavonozda ağzı kapalı 3 gün ve daha fazlası bekletiyorsun ve yağından saçına sürüyorsun bitmiyorda azalırsa üzerine zeytinyağ ilave ediyorsun ilk başlarda sürerken saçım çok döküldü sağlıksız saçlar döküldü dedim sonra banyodan sonra hiç dökülmedi vve ayrıca acaip yumuşakl oldu sevom benim saçlarım kupkurudur çok iyi geldiiii
sağol canım benim eşininde öğretmenler günü kutlu olsun canımmm
allahım yardımcın olsun canımmmmm acil şifalar versin canım herşey güzel olacak içini ferah tut canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?