Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben sütümü içtim kız uyurken göğüste kalan sütüm beyaz değilde grileşti ekim anneleri grubundan bi arkadaş fazla kalırsa göğüste grileşir ve yağı dibine iner dediön süt gelir onun için rengi gridi,r dedi neyse bende sağdım sütü bardakta duruyodu biberonu almaya mutfağa gittim döndüğümde salepimi bitireyim dedim ve aslında giden benim sütmüş neyseki salepi ana sütü diye kıza içirmedim

aağğğ inanamıyorum demek kendi sütünü içtin
nasıldı tadı iyi mi bari tadı tuzu kıvamı yerindemiydi:44:

internetim düşüp duruyorrrrrrrrrrrinşallah bu mesaj gelirrrrrrswabahtan beri kaç mesaj yazdım hepsi boşa gitti

anammmmmmm hakkatmı gııı neyse vitamin depolamışın tadı nasılsı bariiiii

bende diyorum bu kızdan niye ses çıkmıyor
demek bu gece senin le sağlıklı bir sohbet gerçekleştiremeyeceğiz

evet canım yaaaaa inan şu mesajları yazmak için elimde laptop geziniyom şu an en son yerim yatağın üstü neyse bugün çok görüşemedik ama başka akşamlar görüşürüz artık
kk nın bakım zamanı buldu bizi bugün

papatyamm senin eşim gelmek üzere bizimde yatma saatimiz geldi artık yarın görüşürüz canım

hepinize iyigeceler tatlı rüyalarrrrrrrr

günaydın kızlar
24 kasım öğretmenler günümüz kutlu olsun
kedersizim koçişininde öğretmenler gününü kutluyorum
akşamda koçişiminkini kutluycam ona süpriz yapıcam

günaydınnnnn herkeseeeee
tostimmmmmm senin ve eşinin öğretmenler gününüz kutlu olsunnnnn

maiberfimmmm canım öğretenler günün kutlu olsunnnn

nurcikimmmm eşinin öğretmenler günün kutlu olsunnnnn

vatanımızdaki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü canı gönülden kutlarımmmmmmm

öğretmenim canım benim canım benim
seni ben pek çok pek çok severimm
sen hem ana sen hem baba
her şey oldun artık bana.......

Son düzenleme:
ipekimmmm sen geldin canım ama kusura bakma ben çıkıyorum biraz işim varr
ömeri ve seni çokkkkkk öpüyorummmmm

teşekkür ederim laracım

kızar günYDINNN NASILSINIZZZZ tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorummmm

havva allah şifa versin canım
rabbim sanada güç kuvvet versin sabır versin sıkıntıların zor rabbim doğru ellerde doğru kararlar vermeyi nasip etsin inşallah

kızlarrrr sağolun allah razı olsunnnn ne olur dualrınız eksik etmeyin olurmu (unutmasınız bilirim ) ama çok yorucu bir süreç ve ben o ameliyat dönemini tekrar yaşamktan çok korkuyorummmm rabbim yardımcımız olsunnn bu gün halla yorgunluğum devam ediyor birazdan çıkıp dr yazdığı içlaraı almam lazımmm

ayy dün görmedim yazını kusura bakma inşallahhh kendi doktoru gerek yok iyi der allah yardımcınız olsun

yok canım yazıp hemen çıkmıştım dün
aa demek yaptın canım böreği beğenmene sevindim çok pratik olmasına rağmen lezzetlide demekki buzluğa koyuncada oluyomuş

demekk Nida da böle sizdemi yoksam gazman ailesisiniz bizim gibi aminnnnn canımmmmmm

ıyyy nasıldı bari sütünün tadı yağlımıydı yağlı olunca daha iyiymiş öle derler

günaydın kızlar

evettt öğretmenler gününüz kutlu olsunnnn bütün öğretmenlerinnn

tubişim herşey yolundaymış sevindim canım bende öptüm seni dikkat et kendineeeeee

canım çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versinnnn

canım muskat kürü hindistan cevizi görünümde ama normal yediğimiz cevizden küçük 3 tane alıp rendeliyorsun sonra 1 tutam karanfili havanda dövüp muskatla karıştırıp üzerine 1 parmak zeytinyağ katıyorsun karıştırıp cam kavonozda ağzı kapalı 3 gün ve daha fazlası bekletiyorsun ve yağından saçına sürüyorsun bitmiyorda azalırsa üzerine zeytinyağ ilave ediyorsun ilk başlarda sürerken saçım çok döküldü sağlıksız saçlar döküldü dedim sonra banyodan sonra hiç dökülmedi vve ayrıca acaip yumuşakl oldu sevom benim saçlarım kupkurudur çok iyi geldiiii

günaydın kızlar

sağol canım benim eşininde öğretmenler günü kutlu olsun canımmm

allahım yardımcın olsun canımmmmm acil şifalar versin canım herşey güzel olacak içini ferah tut canımmmm

biz sedefoyla ikimiz aynı anda geldik sevoooooo şimdi sen nerdesinn9:

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben geldimmmm sabahtan beri koşturmaca evimizde tadilat var dış yalıtım yapılıyor demişmiydim bilmem sonra köpükler kalın olunca mermeri geçmiş bugün ustalar geldi mermerin üstüne geniş mermer koydular çokta iyi oldu görünümüde iyi olduuu sonra hemen koştura koştura halk eğitime gittim ordada sigortam başlatıldı allahım izniyle pazartesi akşamı ders vermeye başlayacam kızlar ve az önce telefon geldi öğretmenler günümü kutladı ve akşam yemek veriliyormuş ama ben gidemiyorum maaleseffff çünkü akşam kaynanayaaa gidecezzzz neyse sağlık olsun
TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM...

Son düzenleme:

maşallahh sedefim hiç üşenmiyosun canım bayaa bakım yapıyosun saçlarına valla ben bunlarla uğraşmaya üşenirim heralde şampuanın içindeki yağlar bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…